Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:48
- Nahlásit

danajasa
jasně že kvalita
pani nevim jestli setkání třetího druhu, ale před chvílí mě zničehožnic začalo bolet v krku asi vjeci mezi nebem a zemí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:48
- Nahlásit

nemethova5
pani v nasranejch máš dotas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:50
- Nahlásit

Eldoguero
, ale před chvílí mě zničehožnic začalo bolet v krku
mě nedávno taky a bylo to od rostoucího moudráku

danajasa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:52
- Nahlásit

Eldoguero
A nebo to bude hromadnej ůtok krkubolu na celou planétu,f tom případku fkazuji všem ufounům-STŘÍZLIVÝ NÁS NEDOSTANOU páč sem si právě nalíla našu slífku52procentuelní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:55
- Nahlásit

furt mi padá net

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:01
- Nahlásit

kejtlin
já mám moudráky fšechny už přes 10 let, tak leda, že by ňáký další...
danajasa
STŘÍZLIVÝ NÁS NEDOSTANOU
jo jo jo do toho jdu taky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:04
- Nahlásit

Eldoguero
já mám moudráky fšechny už přes 10 let, tak leda, že by ňáký další...

mě rostou divně chcíli jo a pak třeba půl roku ne, pak zase rostou a pak ne, je to divný, ale říkala zubařka, že nejsem jediná
danajasa
STŘÍZLIVÝ NÁS NEDOSTANOU

taky bych do toho šla dybych nebyla v hokně, ale držím palce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:09
- Nahlásit

kejtlin
Takhle rostli mýmu příteli, v podstatě asi tři nebo čtyři roky, prej pěkně na h...
Mě vyrostly naráz a v pohodě, takže tohle vůbec neznám

Du spát lidi, jsem mrkef, tak dobrou

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:09
- Nahlásit

kejtlin
Taky mi to furt padá něco je ve vzduchuEldoguero
ovšem představa,že budu na šrot někde na marzu mě děsí,bez gravitace co když se mi zvedne žalůdek?Chudáci ufonci mě fofrem pošlou domů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:13
- Nahlásit

danajasa
tý jo hlavně, aby na vás pani neďáli ňáký divný pokusy, znáte to ufouni jsou prej ouchylný a kdovíco ještě jsou

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:16
- Nahlásit

Eldoguero
Šíš tak to pudu taky zasapt rači

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 00:21
- Nahlásit

mi to furt padá, tak dobrou já za chvíli budu muset jít, budu si číst

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 06:46 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Vlčáčková
díky za mail, vidíte, že jste mě našla
all
brý ráno

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:06
- Nahlásit

Brý den!
Ty lidi jsou normálně strašný, zase někod v Roztokách ukradl kabely u zabezpečovacího zařízení, takže všechny vlaky mají zpoždění, protože přes všechny přejezdy jezdí krokem!!! Že to těm kreténům za to stojí, dyk za to ve sběrně dostabou pár korun!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:13
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:14
- Nahlásit

Baico
ahoj paní, budeš nějak odpo nebo večer na founu? mám na tebe obrovitánskou prosbu

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:18
- Nahlásit

kejtlin
budeš nějak odpo nebo večer na founu?
Měla bych být celý den. Tak se klidně ozvi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:19
- Nahlásit

jinak všem dobré ráno, až se psi vyběhají na zahradě, tak jdeme dělat hají.
Včera porvé pouštěl psy na zahradu muš bez mé přítomnosti, teda ne velký jen malopsy zavřel je tak jak bych je zavřela já , když nejsem doma, tak psy odděluju a zvládnul to na jedničku,a v hokně to tím pádem nebylo tak hrozný, ptž jsem věděla, že aspoň větší část smečky mám vyvenčenou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:21
- Nahlásit

Baico
jj nechala jsem foun v autě a už se mi pro něj nechce tak až se proberu kolem poledního z mrákot na chvíli tak Ti cinknu

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:30
- Nahlásit

Biluška
Já s tím mám taky problémy . Ale zase na druhou stranu - pan D. mi řekl, že sem úplně nejkrásnější na světě (spolu s Lilátkem teda) a Darince řek akorát, že je taky hezká To mě s tou prací tak nějak smiřuje

Dobré ránko osazenstvo CZ.
Musela jsme to s kopčit sem abych nezaneřádila s vími nekvalitními příspěvky jiné vlákno, ale k tomuhle se musím prostě vyjádřit. Nejkrásnější, nejhodnější a nejšikovnější su teď já a jen já se svýma bílí my koulemi a kdekoliv přijdu tak si to nechám podepsat a pak to sem dám, že MY jsme ty nejlepší v Ostravském kraji.
Paní Biluško- LiBuško mluvte vždy pravdu a nemistyfikujte. Kde to máte potvrzený, že jeden pán něco, ale mě všichni a furt.
Hau domluvil jsem velký bratře.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 07:37
- Nahlásit

Čau žumpizny, makáme, makáme??? Má uš žumpa rezervovaný to místo na psychině nebo uš je to zase paséé? Fčéra jsem ztrávila půl dne válením se v peřinách se střídavym usínánim po vyčerpání z obracení stránek knížky nebo mačkání čudlů na ovladači a vůbec to nebylo špatný! Do jara chci pěknej bílej pokoj, s výhledem do zahrady ať se můžu kochat jak tam padaj bílý mr*ky a já tam nemusim.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 08:21
- Nahlásit

Vy se zase flákáte lemuřice lemuřácký Holobič na vás

Darina1
Paní z toho se nevykecáte, prostě nejkrásnější na světě sem já a Lilátko . Vy ste jenom "taky hezká", pan D. to říkal jasně

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 08:53
- Nahlásit

Biluška
Holobič na vás
Co to je? Je taky chlupobič?
jo a dobré jitro!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 08:55
- Nahlásit

čus mliitantní pacyfysti
proč kynta nekrmí toho pjekného boksera a eldorádo jí následuje??
proč biluška lže stran vyzáže Lolytky?
Vlčáčková
díky za emilka,ale danajasa mi skazila radost bo se mi fakt nechce platit,vyrábět a prodávat jakési mrtky..to bych na tom byla húř neš sem tet
bonc
Fčéra jsem ztrávila půl dne válením se v peřinách se střídavym usínánim po vyčerpání z obracení stránek knížky nebo mačkání čudlů na ovladači a vůbec to nebylo špatný
to zní moc dobře,pani! můžem mít klidně dvojlůško a válet se spolu,vovladač béme mít každá svůj tak nevidim problém)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:07
- Nahlásit

Lola1
Co to je?
To je z Červeného trpaslíka. Menuje se to Trýznivý holobič a jeho hlavní efekt spočívá v tom, že dotyčného nemusíš fyzicky bičovat, nýbrž jenom myslet na to, že ho bičuješ a ono ho to bolí moc . Takovej jako vyrtujální by se dalo říct

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:10
- Nahlásit

Biluška
prostě nejkrásnější na světě sem já a Lilátko
Mám upřesňující dotaz: jsi krásnější Ty, anebo ten Tvůj Baskervill?
Mám další dotaz: nebyl by portrét Baskervilla. Ale ostrý? A aby na něm byly vidět všechny provedené zkrášlující plastické operace?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:11
- Nahlásit

davidkova renata
Žádný propisky jsem Ti neposlala, ty jsem vyloučila v prvním kole, protože za ně chtěli prachy a to se mi zdálo velmi podezřelým.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:11
- Nahlásit

Vlčáčková
Mám upřesňující dotaz: jsi krásnější Ty, anebo ten Tvůj Baskervill?
My sme krásné jako celek

Mám další dotaz: nebyl by portrét Baskervilla. Ale ostrý? A aby na něm byly vidět všechny provedené zkrášlující plastické operace?
Nebyl, nenašel se natolik odvážný fotograf, který by to dokázal zvěčnit

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:12
- Nahlásit

davidkova renata
bonc
Fčéra jsem ztrávila půl dne válením se v peřinách
No tak mě to čeká zítra jedu totiž na supervizi do Roudnice, což mám za rohem a fikaně jsem se domluvila, že mě inspektoři vyzvednou doma Ráno se krásně vyspinkám a ještě pak budu brzy doma

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:17
- Nahlásit

davidkova renata
můžem mít klidně dvojlůško a válet se spolu,vovladač béme mít každá svůj
to bude moooc fajn! Doufam že už to Baicostrejda (teda doufam že to byl on) zařídil, aby nám ty pokoje s výhledem nevybrali ňáký pacoši co dělaj že sou blázni

Biluška
To je z Červeného trpaslíka. Menuje se to Trýznivý holobič

jé, tendle díl mě minul, to neznam! (vono mě jich teda minulo hodně, ale dělam co můžu abych si je stáhla všechny)

all
je tu v žumpě ještě někdo gdo má koňa? Mam doma hromadu krámů na rozprodání... Vim o jebatovi, ale ta se odjebala, o hancaw, ale z tý je zýlendr, eldorádo je ve stavu měla a chce mít a Biluška se nepočítá, ta si jenom myslí že má koně, páč hucul není plemeno ale dyjagnóza.

<< 1 ... 6426 . 6427 . 6428 . 6429 . 6430 . 6431 . 6432 . 6433 . 6434 . 6435 . 6436 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání