Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6021 . 6022 . 6023 . 6024 . 6025 . 6026 . 6027 . 6028 . 6029 . 6030 . 6031 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:26
- Nahlásit

jbat
Zdar pani co mi to posíláte za soboly, teda soby a navíc zpívající, ty nám za chvíli začnou běhat pod voknama i s těma sobolama, páč je tady zima jak v Rusku

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:26
- Nahlásit

hancaw
Co teď děláš víkendě, ty blázne starý? A jdeš v neděli igelitit? A myslíš, že bych tě mohla vyprosit o ty lindiky, co vyjdou na těch málo peněs? A kdy se sejdem na předáfku granclí a pinďů? A prachy ti musim dát, hele děfče zlatý, už bychom se měly vidět. A golyje chce určitě běhat v závěji. Pojedem za Áťou, Bůch ti ju zmydlí.

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:28
- Nahlásit

Lola1
Pamatuju si to dodnes, protože mi to kamarádka občas připomíná - byly to její kalhoty. Asi čekala, že jí koupím nový.
to se teda divim, páč to spiš vypadalo, že kvůlivá jejím blbejm kalhotům si geriček málem urval drápeček

Horší bylo, že jsem tam dostala polífku s kyselým zelím, kterou vůbec nejím. Nevěděla jsem, co s ní, křoví žádné a ta kamarádka ji za mě snědla.
kamarádka najednou byla dobrá, co?
a mě se tam davítková snažila nacpat talíř guláše a to celkem dvakrát a pořát nemohla pochopit, že to necíííí

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:31
- Nahlásit

Gerda to je taky dost pani že si mě všimnete! Ptala jsem se vás na klikání f centru u vás v práci V sobotu se můžeme sejít a předám vám grancle v nedělu jdu ránko igelitit tož koupím pindíky teda doufám že ještě budou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:34
- Nahlásit

Tinta76
pořát nemohla pochopit, že to necíííí
mám krmičskej kompeks no..
polífku dělala třiniti né? a co vůbec kočkoteryjér?? ten mi úpa vypat..z paměti jako

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:34
- Nahlásit

hancaw
jsou dost dobří je tu škádlím - k velké potěše své lehce přiblblé kolegyně která jak se zdá nemá pro sobíky pochopení

škádli i kolegyni, třeba přidá novej zvuk.

Eldoguero
Zdar pani co mi to posíláte za soboly, teda soby a navíc zpívající,

to je spešl odrůda sobůch.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:35
- Nahlásit

Proč sněží prosivás??

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:36
- Nahlásit

Jbat přešaltovala jsem na Guns n Roses ještě bude ráda za sobíky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:36
- Nahlásit

Gerda

Hele, kdes potkala toho policajta? Když jsem tě vysadila? Jsem to promarnila zas, joo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:37
- Nahlásit

Biluška
Já jen okrajově k tomu dobrmanovi venku. Když jsem byla na škole chodili jsme k jedněm lidem jezdit haflingský kobyly, ty měly krásný stání, první poslední, super žrádlo, s pohybem to bylo horší, kdybysme tam nechodily mi s kámoškou, tak by se dostaly jen do mini výběhu a nic víc, ale opečovávaný byly jak národní poklad. Lidi měli ještě dobrmanku a asi tři yorky, ti samozřejmě bydleli doma. Dobrmanka taky dokud jim nešlápla na jednoho yorka, nic mu sice neudělala, ale hysterická slečna rozhodla, že čuba jim je nebezpečná a musí ven.
Byla vedle koňský stáje, boudu měla krásnou, zateplenou, mraky slámy v ní, místo bylo ze tří stran krytý, prakticky tam nefoukalo. Neudělali jí kotec a tak byla většinu času na řetězu, což nebylo nejhorší,protože jsme s ní skoro denně chodily ven a pohybu měla dost.
Jenže přes tu super boudu a fakt dobře umístěnou a i slušný žrádlo šla čuba přes zimu strašně dolů. Nejdřív jí omrzly uši (kupírovaný), pak pahýlek ocasu, udělaly se jí veliký otlaky, který jí samozřejmě taky omzly, na jaře z ní byla troska
Nevím víc dobrmanů celoročně venku neznám, ale tohle mi fakt stačilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
Proč sněží prosivás??

twe asi proto že na Vypichu žijou lední medvedíí a jébat zas pjestuje něgde f cenrtu tuleně tak jako aby měli přirozený prostředí zřejmě
nemůžeš s tim něco ve vašich vysokejch kruzích udělat?????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:38
- Nahlásit

hancaw
pani, vy ste slušnej člověk, vás si všímám hnet, to je jasný, ne?
Na klikání sem se neptala, finálně sem se rozhodla, že přes zimu na vásp rostě prdim, nebudu to zařirovat kvůli tomu, aby sis párkrát před odjezdem klikla a já tu pak budu hledat na pravidelný hodiny lidi. Nic. Až bude jaro, budeš vrácená a bdue se s tebou dát počítat víc, můžem si klikat u nás na zahradě, nebo na jiný zahradě, bude už dýl vidět a kurzy se časově můžou rozprostřít líp. A ty pinďuše by byly moc fajné, kdyby byly )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
Proč sněží prosivás??
Páč je prosinec a prej sme si letos eště zimu neužili, tak aby sme si ji užili prej řikali

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
kdes potkala toho policajta? Když jsem tě vysadila? Jsem to promarnila zas, joo?
no promarnila ))) U nás hoděj celkem pravidelně, než je pozdě v noci, pak už se bojej. Já jí vzala ještě vyčůrat a vykadit, aby se nepočůrala jako na tom cvičení )) Tak sme ho potkali při kroužení kolem sídlu. Měl reflexní vestu a sopla u nosu - blééé, zvracíííííííííííím. Už kokýnek válí soudečky rychleji?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:41
- Nahlásit

Biluško
Nechci být rypák, ale můj dotaz v těchto případech je pořád stejný: proč si někdo pořizuje psa, když ho hodlá odložit byť na vlastní zahradu? Nebylo lepší se na to vysrat a psa nechat někomu, kdo by mu poskytl společnost?

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:41
- Nahlásit

davidkova renata
mám krmičskej kompeks no..
polífku dělala třiniti né? a co vůbec kočkoteryjér?? ten mi úpa vypat..z paměti jako

cajk, dyk sem se zlákat nedala
kočkoteryjér hele nevim, psala jsem jí, ale je to již dááávno, měla jaksi plnou schránku, tož se mi to vrátilo zpět ... no a nějak jsem na to pak pozapomněla a tak to vyšumělo

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

hancaw
jooo, Guns oblibuju velkomoc!!!!!!!!!
kolegyně moje taky, ty bych nasrala leda Jožkou Černým...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

davidkova renata

nemůžeš s tim něco ve vašich vysokejch kruzích udělat?????????

čéče, v tak vysokejch kruzích se zas nepohybuju

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:44
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžeš s tim něco ve vašich vysokejch kruzích udělat

se na nás může třá zvysoka vysrat... )))))

hancaw
Člen
- Nahlásit

Gerda tak jo ale do jara tam nebudu vracím se f únoru leda bych tam dostala výhodnou nabídku a to bych se už nevrátila nigdy odkaázala bych vám gólyji jo? Co v tu sobotu? stavila bych se ráno u koně a pak můžeme někam vyrazit - prosím vemte mi termosku hlavně jo? kujukuju

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Gerda

Už kokýnek válí soudečky rychleji?

Nee, furt pomalu , asi abysme si mohli vychutnat, jak je u toho roztomilej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Tinta76
dyk sem se zlákat nedala
sem trénovala vaší pevnou vůli a vodolnost totiš))))))) skrytej manévr,chápete? ))))
no a nějak jsem na to pak pozapomněla a tak to vyšumělo
njn,jako spousta jinejch kontaktů..nebo jí dostal ten její labradůr)))
Vlčáčková
Nechci být rypák, ale můj dotaz v těchto případech je pořád stejný: proč si někdo pořizuje psa, když ho hodlá odložit byť na vlastní zahradu? Nebylo lepší se na to vysrat a psa nechat někomu, kdo by mu poskytl společnost
a co s tim jako může osobně biluška asi dělat.co myslíš? já myslim,že nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
No, nic. Ale musela jsem si ulevit. Však Biluše to určitě nebere osobně.

ketty
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

mimi ketty

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

jbat

na nás může třá zvysoka vysrat

Voleeeeee

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
. Ale musela jsem si ulevit

taky sem to tak pochápla))) vono totiž je to marný,je to marný,je to marný

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nee, furt pomalu , asi abysme si mohli vychutnat, jak je u toho roztomilej
natoč tooo a dej to na jůtůb...

jinak přátelé kamarádi - u nás sněží směrem nahoru...
nevim, co si o tom myslet...

hancaw
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:49
- Nahlásit

Jbat Jožkou bych nasrala tak leda sama sebe ale ona Gány nesnáší stejně jako Aerosmith a tak dál má rádá romantiku asik což mi je tak nějak srdečně jedno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

jo a děcka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musim vyzdvihnout hípíkatoničkurozinkužofinkuadalšípsy!!! vjenovala mi dnes mobilní foun značky nokyje...je moc heskej,zatim se na něj koukám..další levl bé že ho vyndám z tý krabičky i dyš s tim možná počkám na děcko..je technyčtejší typ neš já

Tinta76
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

davidkova renata
sem trénovala vaší pevnou vůli a vodolnost totiš))))))) skrytej manévr,chápete?
no to byste mohla maximálně tak s čokoškou, na todle nějak žádnou vůli natoš pevnou nepotřebuju

..nebo jí dostal ten její labradůr)))
tak to je taky možný

<< 1 ... 6021 . 6022 . 6023 . 6024 . 6025 . 6026 . 6027 . 6028 . 6029 . 6030 . 6031 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání