| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:06
- Nahlásit
brezen2008
já byla brzo odpo přes 2 hodiny venku a nemůžu rozmrznout doted´ , malý psiska taky ne a to byli oblečený, ten podělanej vítr to dělá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:07
- Nahlásit
ste úpa nesnesytelný ,děsně drásáte a navíc jébat a eldorádo spůsobily že sem málem spadla ze židle ,ste zlí a oškliví a uš vám nic nepošlu abyste vjeděli
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
davidkova renata
navíc jébat a eldorádo spůsobily že sem málem spadla ze židle ,
jak to? Fšak jsme jen pěkně "lidově" pohovořily... ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:15
- Nahlásit
jbat
Fšak jsme jen pěkně "lidově" pohovořily... ))))
ted´ sem málem padla z gauče já
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
kejtlin
ted´ sem málem padla z gauče já
šiš vopatrně, eště mě zažalujete a budu platit jak v ameryce... )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:27
- Nahlásit
kejtlinmuzes mi ict,kde zase ses???upa sesmi vypla na fejsu
jonjinak aminovy taky siju oblek,bude to neco extra,pak sem hodim fotky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
nemethova5
se mi seknul not´as jsem musela vše pozavírat a vypnout a zas zapnout, to občas dělá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
kejtlinjj,me to taky nekdy tak dela.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:49
- Nahlásit
Jsem nasraná. Pokaždý, když pro někoho něco šiju se mi pojede stroj. Teď prostě někde nefunguje nějakej převod. takže musím voblek do zejtra došít v ruce. Už se těším. doufám, že seženu nějakýho opraváře.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:51
- Nahlásit
jo dneska je pondělí?? od rána mám úterý
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:54 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
Lola1
rudu nikdy nikdo primo nekritizuje ,........ kort zadny priznivec mu nerekne mimo meziosebou rozeberou ale primo...nikdy nikdo a kdyz nahodou tak......se to steine miji ucinkem...tak jako na foru tak i skutecne nejde mit jinej nazor a pokud clovek ma tak se dava na boj a neni moc milej ten boj nicmene pote je proti vam kazdy i ty co s vami z casti souhlasej.... jojojo neco o tom vim.... me chteli i psi vzit ze jim nerozumim a mam si poridit plysovi luxo az ze slovenska zamnou dojela ze ma pro laru a ketty lepsi majitele.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:56
- Nahlásit
zdaréc fšici!!
neví něgdo, jaktože eště nemám banána?? se tak snažim a furt nic...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:56
- Nahlásit
kettypac jsou to sracky pani!!!nemam rada kecy za zady,ja nejradsi z oci do oci a na rovinu,hele,tak svatecni menu bylo mnamozni jo???tise jen zavidim
pac ja tu mam zase ditetu,muj hajzl zlucnik se ozval!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 18:58
- Nahlásit
nemethova5
jo to oni jdou ale nikdy za rudou ja pak mela z oci do oci pul ovcar jednotlive viz to vysse uvedene ..ze se psi maj spatne moji a ze je chtej zachranit .....
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
ketty
rudu nikdy nikdo primo nekritizuje
omyl - nevím tedy, jak z očí do očí, ale na webu ho často někdo kritizuje přímo, následně je však vypnut a kritika smazána
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
já měla k večeři mrkev s citronouvou št´ávou teda 4 mrkve a rohlík s česnekovým pomazánkovým máslem, stejně mám hlad
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
když budu chtít ban tak si budu stát za tím, že jsem čubu odnaučila lovit elektrikou a stačili 2 pecky a mám klid
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
Baysha
veb nepocitam to vim ze mu tam semtam nekdo pisne ...... sem tm zila tak vim neeee a dokud sem nemela sve nazory a odkazovala jen na vsevedouciho mohla sem se mu o web starat a odpovidat no pak sem zacla rozumovat mela sem hnedle zakaz ale nikdy me nebloknul
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
kettya co chteli u tebe sim te zachranovat a muzu ti s klidem rict,ze ja ho nikdy rada nemela,uz od zacatku,je to falesny clovek!!!pac nekteri s nim bylivelici kamaradi,ja teda ne,vsak jsem si tady vyslechla na svoji osobu peknou kritiku!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Bayshato je na webu,ale nikdo mu to nevpali do oci,na webu budu taky velky sef a budu kritizovat kazdeho!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:11
- Nahlásit
nemethova5
no ti, co ho kritizují na webu, za ním asi většinou nejezdí, ne? mně osobně by to teda nestálo za to jet 200 km, jen abych mu do očí řekla, co si o něm myslím... za to mi stojí jen velice málo lidí
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:15
- Nahlásit
nemethova5
no psi ze je jim spatne sou v blbich podminkach ... to by bylo na dlouhooo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:18
- Nahlásit
Bayshano tak to mi je jasny,ale ja myslela,jeho noshledy a velky priznivce!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:22
- Nahlásit
Lola
Já mu to řekla mockrát. Tolikrát, že by to zabralo víc jak sto znaků a Údík by to stejně nepřečet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:27
- Nahlásit
Biluškaosobne a oralne,no jo tentokrat ti zasantrocil ovci,co???koukam,ze dodnes nevis,kde mas psa,to bych byla ale totalne nasrana!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
nemethova5
Říkala jsem to předtím než zašantročil Ovečku i potom. A říkám to dodnes
Taky mi dodnes nevysvětlil proč Ovečce léčil zánět v uchu brutálníma kapkama (kdy on a Tchoř museli psa držet a Sali kapala) a nezamával jí kolem ucha tachyjonem Rakovinu zvládne, epku zvládne, ymprýtink změní a blbej zánět f uchu neumí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:41
- Nahlásit
Biluška # Zasláno: 13 Pro 2010 19:30
Citát
nemethova5
Říkala jsem to předtím než zašantročil Ovečku i potom. A říkám to dodnes
Taky mi dodnes nevysvětlil proč Ovečce léčil zánět v uchu brutálníma kapkama (kdy on a Tchoř museli psa držet a Sali kapala) a nezamával jí kolem ucha tachyjonem Rakovinu zvládne, epku zvládne, ymprýtink změní a blbej zánět f uchu neumí
jako s tim zanetem v uchu jsi me totalne dostala!!a ja si furt stojim na svem,nemam ho rada,nesnasim ho,rikammu lidovy vypravec,to nemela zanet ne???ale nakyho cerva v uchu,co to bylo za kapky proboha!!!jj,ruda a jeho slavny tachyony,cha,cha,ja jsem tvrdej realista,tohle na me neplati a zasejc jeden clovek co si hraje na boha!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:43
- Nahlásit
Biluška
Rakovinu zvládne, epku zvládne, ymprýtink změní a blbej zánět f uchu neumí
no to mi taky neni jasný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:48
- Nahlásit
Biluška
Rakovinu zvládne, epku zvládne, ymprýtink změní a blbej zánět f uchu neumí
šiš přece aby moch léčit ty těšký choroby tak se nebude vysilovat lechkejma nééé to dá přece rozum
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:52
- Nahlásit
Od tý doby, co mám Vendulku se Zuzankou se Vendulka snaží jíst vánoční kaktus není to ten jak je na listech jako rozdělený na dílky jsou to tlustý velký listy ale kvete to stejně jako ten vánoční, nikdy to žádnej pes nežral, jí musím fakt hlídat poněvač nevím jestli to není jedovatý
|