| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 19:53
- Nahlásit
Zdar žumpo,ted tady se drbe jo,já cu táááký.Ináč nám vodpojili bunku od eletriky tak sem doted musela natáhnout prodlužku na tmu z nebližšího antona a kradu si do topení energie ale psst přece nezmrznem. Muž je génius,děda ho zdrbal že je na chodbě bordel a v baráku zima tak tím bordelem zatopil čímž ho nas...páč to byli náký památný skříně a bedničky co pamatovali ůstup nacistů.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:06
- Nahlásit
ketty
nemethova5
Biluška
Hele ho jo tam toho jééé http://www.pejskarina.unas.cz/rudolf-desensky.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
kejtlin
já mrznu ještě ted
a to jsme byli jenom půl hodky venku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:20
- Nahlásit
danajasa
jů, můj oblíbenej wep. )))))))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
ha, můj zručný muš mi spravil stroj! Celý večer sem mu dělala francozuské prdlačinky a on u toho opravoval. Sem ráda, zejtra odpoledne došiju voblek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:22
- Nahlásit
jbat
Hele, víš kdo ten tvůj oblíbenej wep dělá?
Alexa
šiš přece aby moch léčit ty těšký choroby tak se nebude vysilovat lechkejma nééé to dá přece rozum
Aha. No tak to jo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:23
- Nahlásit
Biluška
vim naprosto přesně.
vynechám-li některé mimozní výlevy, hovoří mi z duše. občas se trefí.
ale většinou je mimo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:23
- Nahlásit
Biluška
Hele, víš kdo ten tvůj oblíbenej wep dělá?
šiš to přece ví každej nebo myslíš že to jébatka neví???? jé ta se po.ere až se to dozví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:25
- Nahlásit
Alexa
Ví to, zkazila mi radost
jbat
ale většinou je mimo.
Ber to tak, že většina duševně nemocných lidí má světlé okamžiky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:25
- Nahlásit
Alexa
jé ta se po.ere až se to dozví
a nepo nepo neposere.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
Alexa
já to třeba nevím
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
Biluška
Ví to, zkazila mi radost
ta je ale viď já se taky těšila jak bude valit bulvy a vono prt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Biluška
Ví to, zkazila mi radost
Ber to tak, že většina duševně nemocných lidí má světlé okamžiky
nj, on mi dost připomíná prababi, občas byle naprosto v pohodě, milá, hodná, jindy vzteklá a agresivní a nikdy to nemělo jasnou příčinu.
no to je fuk.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:28
- Nahlásit
kejtlin
psíček. měl zrovna období "jasno", pak se zase zatáhlo. a je zataženějc a zataženějc...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:30
- Nahlásit
Alexa
ta je ale viď já se taky těšila jak bude valit bulvy a vono prt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:31
- Nahlásit
jbat
psíček. měl zrovna období "jasno", pak se zase zatáhlo. a je zataženějc a zataženějc...
Tos vystihla naprosto přesně
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:34
- Nahlásit
nemethova5
sem rada ze nemas moc velky soky a ze sem te pobavila pri rozhovoru
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
kettypani aji jste me jako dost rozesmala,jsem rada,ze mame podobnej,ne-li stejnej nazor,jako ja to fakt cekala,no srandy kopec.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:36
- Nahlásit
kejtlin
sem ted nemethova5
pobavila mi volala moc ji zajimalo tema o RD jako tebe nejvic ji pobavila ta perlicka co tebe tak asi budem muset udelat nakej ten sraz a ja vam to povypravim dovypravim co vas zajima
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:37
- Nahlásit
jbat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:38 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5
jojo nooo tak nekteri vali oci necekaji ....ono je toho hodne ale ve skratce vse rict moc nejde noo ja mam zazitku stim jak sem nesla veceri nebo ..kdyz chtel rano budit to by te urco taky pobavilo
no jA se divim neb ja by sem se mela udajne venovat radsi rybyckam a plysovim pejskum vys jak popudilo nektere lidi ze mam vlastni polepsovnu sem dostavala hezke meili ..pockej jeden najdu zkopcim...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
Ted mi někdo vysvětlete co to má bejt u nás na dvorku-hmyzopes se hárá(skotačí pod dohledem že jo si nevemu na triko)pakůn si lehne na zem a nechá si od hmyzopsa brutálně(v rámci hmyzopsích možností)vokusovat uši a držku.Mám to chápat jako hru a páč hmyzopes nan nedosáhne tak sebou pakůn fláká vo zem?Vypadá to dost debilně ted,ale dělaj to akorát včíl co hmyzáková hára vo sex se jako nepokouší to bych je vzala traverzou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
ketty
pobavila mi volala moc ji zajimalo tema o RD jako tebe nejvic ji pobavila ta perlicka co tebe tak asi budem muset udelat nakej ten sraz a ja vam to povypravim dovypravim co vas zajima
z tý perličky jsem odvařená ještě ted´
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
danajasa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:43
- Nahlásit
ketty
tys nemethový5 neřekla, jak jsi mu nesla večeři?? to je ale paní chyba
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:49
- Nahlásit
kejtlin
chaaaaaaaaaaaaa fakt tak to by te pobavili i ta rana co chtel budit a podobne no ja mam takovich par perlicek a podobnych a i jinych teda ..tech neveselich ....
kejtlin
nemethova5tady meil od pani co mi chtela vzit psi a jeji pes nema ani privolani....teda meil to nemela odvahu dat kontakt bylo to jako komentar v polepsovne larysek...
Jméno návštěvníka: luxo
Nadpis komentáře: ... len tak...
Text komentáře: Lucka, isto si pamätáš, kde sme sa zoznámili. teraz som len tak náhodou natrafila na túto web-stránku a prekvapilo ma, že používaš fotografie,ktoré evidentne patria nášmu nemenovanému (pre mňa)kamarátovi.
a ešte poznámka na okraj: ak by som sa podľa tvojho návodu pokúšala získať \"přirozenou autoritu\" u svojho psa, tak by mal asi modrinu na čele, lebo by si labou klepal na čelo, že som som celkom zbláznila...
to isté by platilo aj o väčšine tebou propagovaných výcvikových metód.
btw: ŽIADNEHO psa netreba cvičiť - nie je to cirkusová opica. KAŽDÉHO psa stačí len PORIADNE vychovať.
a ešte jedna prosba: prosím, daj si svoje texty kontrolovať aspoň po gramatickej stránke. Síce neovládam 100-percentne češtinu, ale mám dojem, že tam máš poriadne veľa chýb, vrátane ypsiloniek.
pekný deň
Tvoja LUXO
fotografie mam v sexi muj zivot se psi atd asi nikdo nikde zadne od nej nema ze.....ja to nemam prezentovane jako svou praci nicmene ruda o nich i vi kdyby mu to vadilo dal by mi to sezrat i s naviakem....ale mila luxo ...no aspon vidite jak me maj radi
jo jeste jedna perlicka slo o sata toho sem lecila a makala snim asi slecna zacla jezdit kdyz ja tam uz nebyla
Jméno návštěvníka: Eliška
Nadpis komentáře: kavkazák
Text komentáře: Kavkazák na fotkách vypadá jako Sato, a ten pokud vím nebyl váš ani jste s ním nepracovala. Ví jeho majitel, že ho máte na svých stránkách? Dovolil vám to? Toho psa jsem dobře znala. Bohužel ten skvělý pes už nežije, víte to vůbec?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:51
- Nahlásit
kejtlin
rekla rekla prave v uplnem zaveru ale nebyl moc cas rozebirat ani filmi ktere mi poustel a nemyslim ty o vlcich
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
ketty
ani filmi ktere mi poustel a nemyslim ty o vlcich
ty ho znáš????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:53
- Nahlásit
jbat
jojo osobne a muzu si dovolit rict ze celkem dost dobre a oneco vic nez ty co tam jezdi jen na tabory....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 20:53
- Nahlásit
ketty
Já cííííííí perličky a ci a ci a eště víc než puve . Honem povídej
|