| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
Lola1
jo, jsi dobrá!
no ... ehm ... až zas tak ne hele, ale vás si pani pamatuju právě kvůlivá jedný mikrosituaci, když si gerry zahák dráp do číchsi gatí na stehýnku (buď ste to byla vy, nebo vaše kolegyňka) a začal jančit a vytvořil tak na nich slušný voko/díru ... ten váš pohled mi doteď způsobuje výbuchy smíchu
(že ste to byla vy a gerry, jsem následně vydedukovala z jiných fotek)
jo a ten špic vod alice se nejspíš menoval barry ...
Gerda
pani, mykču k vám vyšlu pravděpodobně zejtra, páč mi jí dneska muš přiveze z bytu ... já jen, abyste si jako nemyslela, že jsem na vás zapomněla, nebo nedejbože si ji přivlastnila
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:42
- Nahlásit
cau lidi, ja vam taky zima? My byli vcera vecer a v noci bez elektryky, tak jsme meli v baraku - jak by napsala brezen - krasnych 6 stupnu. Sem se jeste nevzpamatovala a nesvlikla z lyzarskyho obleceni. Psovi se moc libi drapat mi oteplovaky, nastesti jsem vymyslela velkokynologicky zpusob, jak ho to odnaucit .
mate moc hezke vzpominky a hezky zdokumentovane
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:44
- Nahlásit
Dobrý ránko na pijánko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:45
- Nahlásit
jedu do lékárny pro lékyx sobě a hyalgel čoklům, + do krámu pro másla na nepečený cukroví, jestli všude bude hafo lidí tak budu jen nasraná
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:46
- Nahlásit
Chojte lidijové proč je furt hnusobně? Naštěstí mi čikovná pani švadlena vyměnila zip u kabátu tak jsem již připravena úpa na fše fotky máte pjekný hlavně pséci - poznala jsem jen Nandu a Mařku
Gerda nááááhodou jsi se na klikání fčéra neptala zda by bylo možné scházet se u vás v práci? než odpádím tak že bych to ještě párkrát stihla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
nesnáším cizí tělní ekskrementy.
a proto já nechodím do bazeénu, bop tam plavou nejen exkrementy, ale i ty epytelyje blééééééééé
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:49
- Nahlásit
ketty
tak tohle už mi nedá, nechci Vás urážet, viděla jsem Vás jednou nebo dvakrát, a jen matně si Vás vybavuju jako cosi, co jsem registrovala jen okrajově,
ale byla jsem jedna z těch, co po Vás koncem toho roku kydali ten bezbřehý Augiášův chlív, v který jste dokázala proměnit tamtu pseudoklubovnu a buňky s kotcema za ní,
a přiznám se Vám, když jsme dloubali ty Vaše pytle s odpadky a použitými dámskými hygienickými potřebami z jejich úkrytů, nejvíce mě tehdá sralo, že jsem si na to nevzala zesílené high-risk rukavice. Je mi to velice líto, ale takovéto "chování obyvatelstva" pro mne spadá do kategorie tzv. white trash.
Vše, co tady svým nepřekonatelným stylem píšete, dovolte mi v kontextu mých osobních znalostí považovat za vomitus nejhrubšího zrna, spolu s tím svincem, co ho stále mám v živé paměti, a co nejvíce připomínal bezdomovecká doupata ze zřícenin z záchranářských tréninků,
a dle mne jen ty nejdeformovanější duše se dokážou Vám podobnými senzačními vstupy mstivě vysmívat druhému, který si je pustil do svého prostoru a možná i do své těsné blízkosti....budiž mu toto poučením, že ne každá špína se dá prostě jen omýt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:52
- Nahlásit
Sali
Čau paní, prosím tě když tě tu vidím. Máš nějaké zkušenosti s chovem dobrouše celoročně venku?
Mají ho teď sousedi - kříženec z útulku, ale hodně do dobrmana. Jenže furt venku Na můj popud mu teda z boudy vyhodili hadry a dali mu tam slámu. Tlačím na ně, aby ho na noc dávali aspoň do chodby, ale nechce se jim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:53 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
zas kolemjdoucí, že jim není kosa stát za voknem furt...
jinak dneska si nejdu ani pro oběd. jistě mi to neuškodí a nemám sněžnice. ani tažné psy.
mám jen zpívající soby...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:54
- Nahlásit
makrel
tam plavou nejen exkrementy, ale i ty epytelyje blééééééééé
ježiš ty si prase
jbat
Já viděla u mostu přes Vltavu tuleně.
hm,tak to je konečná asi je to to globální voteplování
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
jo toto je uzas fotka vidite ten pohled? vite kdo dojel pani buckova ma reakce kdyz dosla a kazdemu se libi ze i ta lara se tvari podobne
po par minutach
a vsimla sem si ze me foti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
jbat
Chci taky soby plís
Jinak nechápu co s tím tuleněm máte, tu to normálně plave po rybníce celou zimu . Taky máme polární lišky. Jedna mi předvčírem běhala po zahradě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
Biluška
pošlu, ty máš libuse.kotkova?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
Biluška
Jinak nechápu co s tím tuleněm máte, tu to normálně plave po rybníce celou zimu . Taky máme polární lišky. Jedna mi předvčírem běhala po zahradě
JO a v jezírku máte Lochnesku, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:00
- Nahlásit
jbat
jj, na seznamu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemáme jezírko . Máme rybník a v něm obrovskýho sumce co žere malý pejsky, to je horší než lochneska Jinak se sem stahují výhradně zimní živočichové - tuleni, tučňáci, lední medvědi, sobi, losi a tak....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
Biluška
máš to tam.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
Sali
ahoj, ráda tě vidim.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:03 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Sali
no prave okrajove ..ja vim moc dobre co se o me vypraviii atd ......jen chci pripomenout ze ja to neobyvala sama a pokud nekde bylo neco po ukrytech nezapomente na ty bezdomky z tech maryn na hore ....co se pytlu tyce sem je asi tezko mohla vyhazovat nekam to meli odvazet lidi atak dale ....ovsem kdyz se rozpadla ta parta co tam byla nikdo nic neodvazel maximalne se palilo co dalo z tech pytlu a tridilo a jaksi humus sem tam kolikrat uklizela i ja kdyz sem tam byla ...... prepytlkovavala a podobne urcite vite ze to tam tak chodilo kdyz nekdo dojel kdo tam jezdil vzal pytel dva a odvezl do kontinku nekam....ten bordel sem tam neudelal jaa hlavne .....me tady osocujes za neco co se stalo ze se smeju nake situaci jooo ..ale uvedom si jak se chovaj ty co me ani neznaj nebo jen tak letmo......a co rikaj atd a to em v zivote nevideli ....... pak je sorta lidi co me ani nemuze vystat tak ty taky vypravej pekne veci..... o tobe taky ja nemuzu nic rict neb te moc neznam ani nesirim co kdy sem o tobe slysela neslysela taky to nekdy nebylo hezke ale pokud nevim neznam nemelu o tom ...nemuzu soudit ....sem te tam videla taky parkrat pred mim odchodem .....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:04
- Nahlásit
Biluška ježíši pani kde to žijete? Sem myslela že f oryjentu má být teplo! jo a od února jsem volná jako ptáče nebeské - máte pro mňa a čukla nějakej džop?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
hancaw
a od února jsem volná jako ptáče nebeské - máte pro mňa a čukla nějakej džop?
jo,můžeš jít polohovat psíčka.
potřebuje relax...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:07
- Nahlásit
Jbat díky za nabídku ale já jaxi neberu tak úpa fšechno zoufalá ještě nejsem pošli mi taky soby plís!
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Biluška
zítra v mailu, te´d jsem na fakultě a nemám čas
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
hancaw
pošlu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:08
- Nahlásit
hancaw
ježíši pani kde to žijete? Sem myslela že f oryjentu má být teplo!
Oryjent je v podhůří
jo a od února jsem volná jako ptáče nebeské - máte pro mňa a čukla nějakej džop?
Leda viz jébat . Ale zkusím něco sehnat.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
Biluška tak do toho fakt nejdu si radši počkám jestli mi něco nevyštracháš možná bych zkusila i mentíky Džíně nevadí i tak tě měla ráda
Jbat kuju!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
jbat
Dík, sobi jsou boží
hancaw
Jak budu něco mít dám vědět. Teď je tam moc nával, udělalo vás zkoušky hodně
Sali
Tchor
OK, to nehoří. Beztak ho do baráku nevezmou a o nějakém welfare venku fakt pochybuju Nechápu proč si nemohli vzít něco chlupatého když ho chtějí mít venku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
Biluška
sobi jsou bož
že jooooo?
frčím na tom úplně maximálně.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:16
- Nahlásit
Tinta76
no ... ehm ... až zas tak ne hele, ale vás si pani pamatuju právě kvůlivá jedný mikrosituaci, když si gerry zahák dráp do číchsi gatí na stehýnku (buď ste to byla vy, nebo vaše kolegyňka) a začal jančit a vytvořil tak na nich slušný voko/díru ... ten váš pohled mi doteď způsobuje výbuchy smíchu
(že ste to byla vy a gerry, jsem následně vydedukovala z jiných fotek)
jsem ráda, že tě to pobavilo.
Pamatuju si to dodnes, protože mi to kamarádka občas připomíná - byly to její kalhoty. Asi čekala, že jí koupím nový.
Horší bylo, že jsem tam dostala polífku s kyselým zelím, kterou vůbec nejím. Nevěděla jsem, co s ní, křoví žádné a ta kamarádka ji za mě snědla.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
Biluška a kdo za to asi tak může?!
Jbat jsou dost dobří je tu škádlím - k velké potěše své lehce přiblblé kolegyně která jak se zdá nemá pro sobíky pochopení
|