Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:37
- Nahlásit

zdaréc fšici!
ad blů: nemám slov...

Eldoguero
co vím, tak to má jakoby dvě hranice od toho drátu, nejdřív jen pískne a až při bližším přiblížení je impuls, pes se musí nejdřív pod dozorem naučit, že to písknutí znamená, že se má otočit a jít zpátky
ale osobní zkušenost s tím nemám...

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:41
- Nahlásit

Eldoguero
jakože někde zde? kam se mám jít pobavit?

mi napiš mejl. na batouskova@seznam.cz

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:42
- Nahlásit

Čus všici! Jsme totálně zapadaný!!!! Kdo vobjednal vagon bílý mr*ky přímo před náš barák???!!
Už jsem vám řekla že nemilákuju zimu?!

Deset důvodů proč nenávidim zimu:

1. je mi zima
2. sněží
3. v baráku je neukliditelnej bordel znásoben na maximum. Ze všech a ze všeho odpadávající hromady sněhu, z toho louže vody rozšlapaný úplně všude, topení vobložený do posledního místa nekonečnym množstvim mokrejch hadrů, hromady odpadu (nikdo to nechce vynášet páč kontejnery i kompost jsou beznadějně pod sněhem)
4. jízda autem je totální hazard, ve městě hromady sraček – buď slizoidních nebo přemrzlejch, mizí parkovací místa, zamrzá mi centrál, projedu milion za benzín. U nás v horách hromady uklouzanýho umrzlýho sněhu na silnicích, včera jsem dostala hodiny s džípem, zaplej náhon na všechny 4, a stejně jsem si to dala 3x kolokolomlýnský. Moc fajn uprostřed sjezdofky, kdy k převrácení má čék víc než blízko... sotva jsem se dotočila, vyjelo zpoza zatáčky auto – jet o pár vteřin dřív tak ho smetu.
5. z venčení se stává předloha ke scénáři novýho hororu. Nejdřív tisíc metrů prašanu, pak metr totálně mokrýho sajrajtu, pak metr totálně mokrýho zmrzlýho sajrajtu, teď metr totálně mokrýho zmrzlýho sajrajtu a na tom další metr novejch sraček. Ovce se stává nepohyblivou, během pár kroku se mu na tom jeho podvozkovym chmýří vytvoří obrgule, včera měl na pinďourovi takový hromady, že musel čůrat skrz a pak chodil s megaobr žlutejma gulema – fakt chuťka. Bohužel není možný konat pidiprocházky, páč magorku nic nezastaví a ovec musí bejt u toho.
6. zvěř má posunutou večerku z osmé večer na půl pátou, tj. čas kdy teprve vycházíme ven. Takže kreténům lítaj srny před rypákama, kreténi šílí, já řvu kretény nevidě. Doufam že se aspoň pézetka bojej, když se z pastvin nese „kurvadoprdeleřeklasemkemě!! Voba!! Sice vás nevidim ale máte ke mě!! Jo ty seš tady, sory, kde je ten druhej debil??!! Jo hodná, už deš.... NEJDEŠ! Deš na druhou stranu! Zpátky!!! Ty taky, nikam!“
7.všechno strašně dlouho trvá. Každá cesta autem se zdvojnásobuje, venčíčí okruhy trvá obejít taky jednou tak dlouho, než se vypakuju ven je to hotovej proces. Na sobě milion vjecí, zárověň to musí bejt promyšlený aby mě neprofouklo, neomrzlo ale abych se taky mohla hejbat a nespařila se jak čuně. Na každý připnutí/odepnutí/odměnění psa si musim sundat rukavice, hvížďalka vječně zamotaná někde v šále, padaj mi návleky, do bot sníh, humus humus humus.
8. fouká strašlivej vichr kterej s sebou žene sníh – bodá do ksichtu jak sfině, ani koukat se nedá, často musim jít se zavřenejma vočima.... brodim se po kolena sněhem, proti mě uragán s bílym hnusem přímo do gezichtu...fakt zimní pohodička, ladovská zima...
9. sněží
10. je mi zima

vedle u božskejch se děje něco zajímavýho? - že bych si šla počíst ať se trochu vohřeju.... kdo je paníbíglová?

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

bonc
vedle u božskejch se děje něco zajímavýho? - že bych si šla počíst ať se trochu vohřeju....

di, se ti zvedne tlak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:48
- Nahlásit

bonc
ahoj zlato))))

tvůj popis je tak vyýstižnej jako dybysem ho psala já,ale to uš víme..sem se moc smála i dyš to vůbec k smích neni,leč ty si tak úžasná,že dokážeš ftipnou formou popsat i čistou apokalypsu(né tu vot eldoráda) )))))
vedle u božskejch se děje něco zajímavýho? - že bych si šla počíst ať se trochu vohřeju.... kdo je paníbíglová?
f co se mi dnes povedlo a nepovedlo,panibíglovou poznáš...vobě))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:50
- Nahlásit

děcka já to teda zkusim,ale nevim..
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/219421-myslete-n a-jidlo-a-zhubnete-radi-vedci.html

a du dřít,nepyšte!! ani vedle makytryksová a spol!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:51
- Nahlásit

Alexa
Jo jo naprosto normální ridgeback Ona si kamarádka jednoho dne umanula, že její pes má problém, což mělo být to, že cca 4letý, narostlý, rozumně dominantí (jen vůči psům) ridgeback si nenechá srát na hlavu od psa, kterej na něj machruje a že si občas zaštěká na řvoucího psa za plotem. Rozhodla se, že rudla je ten pravej a rozjela se za ním, to tenkrát ještě nebyl v Ovčárech, prej to tam byl teda hnus, včetně přivítání, to mají asi všichni zájemci o jeho služby stejný zkušenosti. No, ale rudla si vzal psa s košíkem a začal tam na něj cosi zkoušet, pes po chvíli pochopitelně už nevydržel a houknul si na ně, rudla prej zahodil vodítko, řekl kámošce ať si ho vezme, že tohle teda je fakt hóóódně problémovej pes, a že by to chtělo pořádnou převýchovu, ale to že by ho tam musela nechat, jako u rudly.
Řekl jí, že pes je v podstatě úplnej magor, kterej jí 100% jednou zabije, když nevyužije jeho služby, že je děsně nebezpečnej a tak. Prej se ho normálně bál, když se mu pes postavil, každopádně mu nebyla schopná vysvětlit, že pes nemá problém s lidma, ale se psema (podle ní teda), on si jel tu svou a strašně se divil, že pes, kterej má za zády paničku se od něj nenechá válet po zemi atd.
Kámoška naštěstí v tu chvíli procitla, ale ještě než odjela zkásnul jí o pěkný penízky, kotce sice čistit nemusela, ale o prachy si prej normálně natvrdo řekl a pak, že dobrovolný sponzorský dary.
Prostě, když nemáme klienta, tak si ho uděláme, že
Hele viděli jste to jeho DVD, já myslela, že u toho umřu. Mám ho stažený v noťasu, je to strašný, strašný, strašný!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:54
- Nahlásit

Eldoguero
Prostě, když nemáme klienta, tak si ho uděláme, že

tos řekla úpa přesně!vono totiž asi 95% psů nemá problém vůbec žádnej! ale to ty asi víš)))))) vyskytujou se tam furt ty samý typy..ale jaký to asi taky víš))))
a tak du.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:55
- Nahlásit

Baysha
Jo, no ona má mladou kříženku RTW, hodně aktivní, začala jí demolovat kotec a boudu, trochu se bojím, aby mi na jaře neskončila tady (v tomto případě jen dočasně naštěstí). Nevím totiž jak moc je to spolehlivý, třá v případě, že jde kolem jinej pes atd. jak moc to na psa opravdu působí, já se pořád nemůžu zbavat dojmu, že plot co je vidět je furt prostě lepší varianta.
jbat
jdu na to

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:02
- Nahlásit

čus debžonky, tak sme zdárně doma. To teda byla cesta Časem vám ji popíšu, včil nemám sílu se k tomu vracet

Eldoguero
Mám zkušenosti s el.plotem. V celku mizerný. Zkoušela jsem ho na tři psy - jeden zdrhal vrchem přes plot, dva se podhrabávali.
1) borderka Megy - když nebylo venku nic co by ji zajímalo tak se držela na zahradě (i bez el.plotu). Když ji něco zaujalo (třá srnka ) tak to vzala přes plot a nějaká elektřina jí byla naprosto ukradená. Navíc při své rychlosti dost často dostala impuls až za plotem, páč prostě byla rychlejší než ten drát

2) vořešák Texál (podhrabával se a vesele v tom pokračuje dál ) . Díky elektrice se mi ho téměř podařilo psychicky odrovnat. Hrozně se bál toho kopance, bohužel si nevytvořil spojení "polezu k plotu a kopne mě to", ale "dostanu na krk tu věc a kopne mě to". TAkže dostal-li obojek okamžitě zalezl do nejtmavšího koutu v baráku a tam se klepal strachy. Ven by nevylezl ani za zlaté prase Čili taky na nic.

3) vořešice Mia (podhrabávala se) a už se nikam nehrabe, u té jediné to zafungovalo jak mělo

Jo a kdysi jsem ho ještě zkoušela na malamutku Gozérku. Tam jsem taky neuspěla, z části proto, že skrz její hodně hustou srst se prostě ty diody nedostaly, zčásti jí to bylo jedno stejně jako borderce.

davidkova renata
Můžeš mi to taky poslat plís? Se chci taky zasmát kastrované bapce . kuji

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:04
- Nahlásit

ty modrý zajímavostě jsou v tom "popovídáme si o pejskách"? (bože ten název vymyslel někdo vlastní hlavou a bylo mu přitom víc než 10 let?) Se tam nemůžu dostat... hoďte mi někdo prosim link...

davidkova renata
čau dráhá, děkuju za květinu, předám jí místím luciím k svátku jo?

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/020/045.jpg

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:08
- Nahlásit

Biluška
Děkuji za info, sem si to tak nějak myslela, že to nebude úplně spolehlivý. Mám pocit,že Eimi by dopadla podobně jako tvoje bordera. Takže jí napíšu ať se na to vykašle a za ušetřený peníz si zahradu radši oplotí nebo čubě aspoň pořídí výběh.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:09
- Nahlásit

bonc
čau pani sem si na tě fčera večer fspomněla když sem šla krmit čokle a zas padaly ty bílý sračky, že ses nějak douho neozvala a že už musíš bejt totál zapadaná
davidkova renata
děcka já to teda zkusim,ale nevim..
no abys nebyla zklamaná, mluvili vo tom ráno v rádiu, že maj spíš zkušenosti, že čím víc myslej na jídlo, tím maj vjetší hlat a pak toho sežerou 3x tolik

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:10
- Nahlásit

achjo, musela jsem bejt na cviku a nestihla jsem tam reagovat ani tady. no a šlo jen o to, že jsem prostě našla štěně od cikánů, byla čerstvě narozená. Večer se mnou přespala v psteli, kupodivu přežila na kravským mlíku a piškotech. Ráno jsem jí nešla pěšky dvacet kiláků babičce. štěněcí mlíko jsme nekupovali, prostě jedla piškoty s mlíkem a pak vařený masíčko a granulky. Před prvním háráním jsem jim doporučila jí vykastrovat, protože za prvé - bydlej na vesnici a čuba měla bejt na zahradě (že je teďka skoro v posteli je věc jiná) a z druhé, kdyby fakt chtěla zdrhat, tak zdrhne. Nemluvě o rakovině, prostě mi to přišlo jako vhodný. Na obranu mojí babičky musím říct, že nejni to stará babča, ale opravdu moderní člověk, vcelku aktivní a pes se tam má skvěle. Sice dostala ryze lidskou výchovu a prakticky není v kontaktu se psama, ale nepřijde mi, že by trpěla. (kromě toho, když přijedu s Trixem, protože ho nesnáší a on jí hrozně rád provokuje)... no a klidně bych jí nechala vykastrovat znovu. I když nejsem pro zbytečný kastrace.

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:13
- Nahlásit

Maky a Trix
no a klidně bych jí nechala vykastrovat znovu. I když nejsem pro zbytečný kastrace.

tady se vůbec neobhajuj. nemusíš, pani. četla jsem to, je to banda sektářů a měli by skočit do zdi. jeden po druhým. nebo naráz. ale ta zeď by uhla, neb moudřejší ustoupí, že...

v tomhle případě to normální člověk v pohodě pochopí a jede dál.

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:16
- Nahlásit

Jsme si s kolegyněma objednaly balzám na vlasy z býčího semene.

Holky se dohadovaly, essi od vola to bude mít stejný účinky, že by řekly těm svejm doma...

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Maky a Trix
hele tady zrovna se určitě omlouvat nemusíš. já s kastracema útulkářů a psů některých majitelů naprosto souhlasím a myslím, že je to opravdu menší zlo než nechtěný štěňata, který přes silácký řeči málokdo utratí a většina je nechá všechny "páč se určitě udaj do dobrejch rukou". A to samý s tím útěkem nikdy neříkej nikdy,že ti jednou čokl uteče se může stát každýmu, prostě člověk je tvor omylný a stát se může cokoli .
Já mám Alexu kastrovanou už asi 3 roky a žádný změny vahy ani sklony k tloustnutí na ní nepozoruju. Zdravotně nevím, je zdravá, ale to posoudíš líp ty coby študovaný skorovet.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:20
- Nahlásit

Alexa
sem přes víkend mimo vždycky, no a v pátek mi ty zmetci v práci odpojili komp Zapadaná sem totálně zcela úplně, z cedule už moc nezbejvá... Starousedlíci prorokujou že to letos trumpfne tu zimu ve 2006 - nevim proč mam zemřít tak mladá, dyk sem si ještě pořádně neužila..

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:21
- Nahlásit

Eldoguero
Lidi mám dotaz nemáte někdo zkušenosti s tím neviditelným plotem pro psy,myslím ten el. obojek s napojením na "neviditelnej plot".
mám, dobrý, pes je citlivka a skákal na plot a děsil místní satelitní obyvatele. S obojkem štěkal v uctivé vzdálenosti. Půjčovala jsem ho Biluši, páč ho tady nepotřebujeme, pes přestal skákat na plot neb ho tu nikdo neřeší a taky ten plot není tak blbě.
Pod členem mám maila, jsem ochotná obojek půjčit proti záloze na vyzkoušení

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:35
- Nahlásit

kachna_
Hele díky moc, ale tady je problém v tom, že oni nemají plot vůbec, jde to i takhle?
Mě to totiž úplně bez plotu prostě přijde jako blbost, ale nemám s tím zkušenosti, proto se ptám ještě než jí event. dám kontakt na tebe.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:49
- Nahlásit

ty woe teď to tenjehožjménosenesmívyslovit rozsek sem si málem cvrkla do trikotu. Jste pjekný hajzli gdyž učíte čokli aby si lhali sami sobě

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:49
- Nahlásit

Alexa
no jo, já už to teď nevidim, tak vůbec nevim, co je to za velkou legrandu...

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:50
- Nahlásit

Eldoguero
Hele díky moc, ale tady je problém v tom, že oni nemají plot vůbec, jde to i takhle?
prý ano, ale nevim. Bývalá zaměstnavatelka mi říkala, že už to tak viděla a fungovalo to. Chce to ale hlídat, aby jí nedošly baterky.
Bála bych se i právní úpravy, když tam někdo vleze a pes ho pokouše...

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:51
- Nahlásit

Gerda
no jo, já už to teď nevidim, tak vůbec nevim, co je to za velkou legrandu...
napiš jébatce vona ti to přepošle má to v mejlu

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:53
- Nahlásit

Gerda
přepošlu.

Alexa
pošli mi jak to rozsek, pls, to tam nemám.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:54
- Nahlásit

ste jak malý. Kdybyste byly hodný, nemusely byste teďkonc žebrat o přeposlání.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:56
- Nahlásit

Sice jsem teprv u prvního dílu, ale taky chci poslat závěr
Chci vědět essi si moje saň umí lhát

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:57
- Nahlásit

Maky a Trix
ste jak malý. Kdybyste byly hodný, nemusely byste teďkonc žebrat o přeposlání
fšak počki.

ještě dva tři takový rozumy a máš ho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:58
- Nahlásit

kachna_
Hm, tak já nevím, ona kamarádka není vyloženě pejskař, tahle volba psa byla spíš momentální pohnutka (našly se ¨cca měsíční štěňata křížence RTW u popelnice, ona sice u rodičů už fenku RTW měla, ale...). zkusím jí to navrhnout, ale radši jí stejně asi poradím, aby si zahradu, nebo aspoň část oplotili.
Ale stejně díky, kdyby to přecejen chtěla zkusit, tak předám kontakty, abyste se kdyžtak domluvili.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:59
- Nahlásit

Já to chci taky poslat! Nejsem tam registrá a kvůlivá tomu abych se něčemu zasmála se mi nechce... sem doteď netuchala že sou tam sekce kde čék musí bejt registrej jenom aby si je přečet. Nedělaj voni tam nějaký nepřístojnosti, třá čáry? Sem vždycky nakukla jen do těch přístupnejch i procházejícím a to mi stačilo..

<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání