Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:45 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

jbat
Šiřiteli slova božího to je strašný, strašný, strašný
Já se z toho asi zblázním, je vůbec možný, aby mohli bejt lidi, takhle děsně blbý Ano je to možný a ruda je v tý blbosti ještě podporuje, no hnus jeden fijalovej velebnosti, jdu blejt...
Von, třá ruda na tom svým dvd mimo jiné tvrdí, že reflexní oblouk je něco, s čím si v podstatě můžeme zacházet podle svého uvážení a plemene, které máme. Třeba, že cvičený vojenský ovčák a teriéři mají reflexní oblouk cca půl vteřiny, zatímco berňák, páč je úplně blbej tři vteřiny.
Dál předpokládá, že lidi jsou opravdu dementi bez vlastního rozumu, a když si koupí vodítko s dvěma karabinama a více očkama, tak si o ty očka urvou prsty... A jsou tam další a další a další bláboly, který ty jeho přicmrndavači a klienti šíří dál
Jedna paní mi tam silně připomíná jednu z můjpes těma názorama a jeden pán zas uplnýho debila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:45
- Nahlásit

Alexa
no vidíš a mě tudle někdo vobviňoval že mi Alexa hárá a proto mu čokl necvičí

to je u nás na cvičáku normální, tam háravky nesměj, poněvač psi necvičej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:47
- Nahlásit

hancaw
Tyjo! velmi se mi líbí výraz : Jako správná Alfa si s tím poradíš - myšleno utracení štěňat po porodu
Taky se mi to moc "líbilo". Kecy alá ruda prostě, akorát, že trochu nepochopili, že když se tak oháněj tou vlčí smečkou, tak tam rodí právě jen ta pravá alfa, takže v normálních psích podmínkách by nikdy žádná fena vlastně neměla porodit, ale to tady vlastně psát nemusím

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:50
- Nahlásit

Už sem to taky přečetla )))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:51
- Nahlásit

Gerda
jsi na mě hrd, náčelníku, jak jsem utřela paní oprávněnou poradkyni? že už se nevyjádřila?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:54
- Nahlásit

Maky a Trix
Jsem hrd zejména na tvou krásnou dedukci o těch utíkajících psech )) to sem se mocinky rozesmála ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
Si piš, že jdu, vypekla sem jaterníky a dala do nich kopr ))) Jak jedete s mušem? Nejedete přes krč? Musim se domu vrátit pro psa, kdybych už domki mohla nechat auto a vyvézt se s vámi, bylo by mi to pohodlnější, proto se tak drze ptam, jako rovnou, jesi mi rozumíš )))

Eldoguero
Hele šiřiteli, proč si ty štěnce taky neutratila? )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:56
- Nahlásit

kejtlin
U nás můžou normál háravky na cvičák, akorát musej cvičit poslušnost až po ostatních psech. Obrany se neřeší. '
Nebo maj ještě jednu možnost, cvičit si vedle na place, páč máme velikej cvičák s obřím placem a vedle ještě takovej malej, kde v klidu můžou bejt háravky. Pokud je tam ňákej pes fakt úchyl, tak jde cvičit mezi prvníma, a když máme háravku, tak většinou neděláme třeba řadovku.¨
Ale většinou jsou psi v pohodě, kromě pár vypatlanců a úchylů, kterým je ovšem úplně jedno jestli čuba hárá, hlavně, že je to čuba.
Jeden labrador např. nakrejvá i kastrovaný čuby a je úplně blbej, páč to nepozná, doporučím paničce návštěvu u rudy.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:58
- Nahlásit

Gerda
děkuji.
dneska vyrábím první obleček na objednávku. Doufám, že mi taky seženeš nějaký kšefty, potřebuju prachy. šiju všechno.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
eden labrador např. nakrejvá i kastrovaný čuby a je úplně blbej, páč to nepozná, doporučím paničce návštěvu u rudy.

twe sem si právě poprskala monitor kafem

Maky a Trix
neska vyrábím první obleček na objednávku. Doufám, že mi taky seženeš nějaký kšefty, potřebuju prachy. šiju všechno.
essi bude pjeknej tak si objednám pro pudle ty army kombinézky jak má dines jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

Gerda
Hele šiřiteli, proč si ty štěnce taky neutratila? )))
Viď, si teď taky říkám Myslí, že teď už je pozdě, když jim jsou dva dny?
A mimochodem neměla bych je nechat sežrat ňákýmu vořechovi, to je pro ně přece furt přirozenější než injekce u veterináře

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 15:59
- Nahlásit

Hahááá! Teďkonc sem to celý dočetla. Jebatovi děkuji za rozšíření obzorů - přijít o prorocké slovo superalfy by byl hřích...
myslim že celej problém s množením rozsekla eldorádo: vlčí smečkou, tak tam rodí právě jen ta pravá alfa, takže v normálních psích podmínkách by nikdy žádná fena vlastně neměla porodit - měl byste to tam někdo hodit, že je problém s množením čoklůch vyřešen Ať je jasný na co tu kampaň zaměřit - až konečně všici začnou rudu pořádně poslouchat, nebude problém s hárafkama, protože množit se bude moct jenom rudla

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:01
- Nahlásit

bonc
protože množit se bude moct jenom rudla
twoe další

odteď nejdříf dopiju a pak teprf čtu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:02
- Nahlásit

Alexa
týjo, kombinézky nevim... můžu to kdyžtak zkusit. Já šiju zase takovej, jako má Trix. Na malojozefčici. Dostane extra zateplení podél páteře a červenou podšívku. Protože je to holka.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Alexa
twe sem si právě poprskala monitor kafem
já za to nemůžu, to ten labrador
Ale kafe je výbornej nápad, jdu si ho udělat, dneska jsem nestihla naprosto ani půlku toho co jsem měla v plánu, se z toho zejtra zase zbláznim

Lola1
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Lidi mám dotaz nemáte někdo zkušenosti s tím neviditelným plotem pro ps
jj, jednou to tady bylo, ale nevím už, kde.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:03
- Nahlásit

bonc
množit se bude moct jenom rudla
nééé fůůůj, takhle jsem to nemyslela, rudlu vykastrovat taky a hned, klidně se toho ujmu, když ho někdo přidrží

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:03 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Maky a Trix
Když se naučíš šít ty kombinézy, co má Dines na pudle, tak chci taky A objedná si i moje sousedka na toho svýho malopsa

edit:
Maky a Trix
Anebo jo, chci taky takovej, co má Cici, mařena nechce nosit tu speciální bundu, co má, schválně si pod ní dává sníh a trhá ji...

Eldoguero
Myslí, že teď už je pozdě, když jim jsou dva dny?
Nejdřív jim ustřihni uši a ocasy a potom, když se ti to nepovede, je píchni. Mohli bysme je vlastně sežrat, až bude další žumpa mítynk....

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

Eldoguero
jo teď sem se ptala kolegyně na el.plot, protože jejich souseda nemaje plot a maje RTW si to pořídila, ona teda neví jak to fungovalo, nicméně po cca půl roce postavila pro psa volieru a maj ho tam

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:04
- Nahlásit

Správná Alfa mě teda dostala taky a kor od pana Jiříka. Ten byl vždy velmi vtipný, jakvidím, egíčko mu už taky dorůstá na Rudovu úroveň. Blbý je, že tam jsou všichni přesvědčeni o tom, že jsou Alfy a přitom jsou tak maximálně Omegy...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

Lola1
Dobrý, už jsme to tak nějak pořešili, nechce se mi nic hledat, ale kdyby třeba někdo věděl, kde to bylo a dal sem odkaz, tak na to juknü
Ale díky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:06
- Nahlásit

Gerda
já tu kombinézu zkusím sehnat, abych se mohla podívat, jak je to šitý a pak to můžu klidně zkusit ušít. Klidně maskáč, psychouši. ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

přispěla jsem k modrejm, jak si axa škrábe hlavu u ucha když se něčeho bojí, tak jsem zvědavá co mi na to odpoví

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda
a můžu ti udělat taky reflexní, když budeš chtít.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda
jedu sama nakonec, už nebylo místo. klído tě naberu, jestli si vemeš máňu k sobě dopředu. v kufru s Kokym by to asi neklaplo..

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:09
- Nahlásit

Maky a Trix
hele chceš poslat ten plánek jak mi poslal dines????

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:09
- Nahlásit

Eldoguero

to víš, dočítám od 11 hodin asi 5 stránek a tak jsem pozadu. Než jsem pročetla kastrovanou babičku, byla to fuška.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:10
- Nahlásit

čus, aktuální spravodajství: audinka je prej "trochu pomačkaná" od toho, jak jí ty dementi odtahovali a má vyrvanou ňákou benzínovou pumpu či co, ale už je u pana doktora

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:10
- Nahlásit

kejtlin
jak si axa škrábe hlavu u ucha když se něčeho boj
hele a nedrbe se za uchem a nepřemejšlí, jak by z toho vybruslila?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:11
- Nahlásit

jbat
tak jsem to přelouskala, nevim teda, jestli ten pán je uplně pozemšťan....

<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání