Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:44
- Nahlásit

Alexa
poslat poslat!!!!
na batouskova@seznam.cz prosím.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:46
- Nahlásit

tak jsem ještě dokoupila psiskům nějaké ty dárky a zejtra ještě dastymu musím sehnat něco na co mám zálusk už dlouho,ale jsem zvědavá jestli to budou mít

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:46
- Nahlásit

bonc
Normálně bych zavedla ňáký psychotesty, teoretický testy zahrnující i vet. základy (neuvěřitelný co kolikrát vypadne z lidí co maj psa x let..) a povinnou docházku ke kvalifikovanýmu cvičitely.

ve švýcarsku to tak maji. Myslim, že člověk, kterej je ochotnej někam třeba měsíc docházet, platit si to a pak z toho třeba dělat zkoušku, rozhodně nedá psa na řetěz nebo ho nebude po pul roce vyhazovat z auta...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:49
- Nahlásit

Eldoguero
Já jsem taky pro, akorát se trochu bojím toho, že kdyby to fakt začalo fungovat, tak by to vedli zase lidi co blábolej kraviny. Asi by se museli nejdřív vybítrat a školik lidi co by pak vedly ty kurzy si myslím

jako to je možný, ale minimálně by odpadly takový ty hovada, co chtěj ted hned todle roztomilý štěnátko a když pak vyroste tak ...jako spousta lidí by se na to vyprdlo někam chodit do njakýho kurzu, to by fakt podstoupil jen někdo, kdo to myslí vážně....

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:49
- Nahlásit

ale ona se nedá, sem zvědavá kdy bude dajkiri

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:51
- Nahlásit

jbat
sem ti to poslal na ten původní

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:52
- Nahlásit

Maky a Trix
bychspíš udělala přezkušování. Snášenlivosti k dětem, ke psům, k lidem. a poslušnost. kdo neprojde, jde z kola ven.

bych zavedla normálně zkoušky, co by se ti do toho psího řidičáku zapisovali. Třeba máš tudle zkoušku - můžeš mít psa na volno v parku, nemáš jí, bude na vodítku atd, a policajt by te mohl kontrolovat..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:52
- Nahlásit

jbat
Já u něj taky nebyla, ale člověka, kterej vystupuje sebevědomně si prostě představuju úplně jinak. On je zřejmě hodně poznamenanej životem, ovšem to mu nedává právo ničit psychiku psům. Bohužel jeho přicmrndavači na něj pějou chválu kudy chodí a to nemluvím o médiích pro, který je to vždycky výživný téma.
Pod to jeho DVD se např. podepsala Planeta zvířat
Já zas třeba neznám nikoho komu by fakt pomohl nebo poradil. Kámoška s ridgebackem a ten pán s ovčákem mi naprosto stačí. V prvním případě se nakonec holce rozsvítilo a vykašlala se na něj, v druhém bohužel doplatil pes na lidskou blbost opět.
Kdysi jsem někde četla cosi o čévéčku co snad týden nebo tak po předání novýmu majiteli prej natvrdo zaútočilo a nakonec byl pes utracen a to o něm ruda tvrdil, že je převychovanej a v pohodě, ale tohle jsem fakt jen četla, takže nevím.
Jdu mejt nádobí, páč to za mě nikdo neudělá

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:55
- Nahlásit

Eldoguero
Jdu mejt nádobí, páč to za mě nikdo neudělá

možná kdybys měla tachyjón...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
jako to je možný, ale minimálně by odpadly takový ty hovada, co chtěj ted hned todle roztomilý štěnátko a když pak vyroste tak ...jako spousta lidí by se na to vyprdlo někam chodit do njakýho kurzu, to by fakt podstoupil jen někdo, kdo to myslí vážně....
tak to určitě, ale školící osoba by musela bejt stejně sama někde přezkušovaná, tak jak je to právě třeba u těch řidičáků a instruktorů si myslím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 16:59
- Nahlásit

jbat
možná kdybys měla tachyjón...
NO jo tý vole to je ten průser, ten já nemám a proto jsem houby alfa, páč alfa určitě mejt nádobí nemusí a taky se asi moc meju, kašlu na to vona se ta špína časem voloupe a vodpadá, určitě i z toho nádobí

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:00
- Nahlásit

Eldoguero
to vona se ta špína časem voloupe a vodpadá, určitě i z toho nádobí

no jistěěěěě!!!!
a máš to hotový.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:00
- Nahlásit

Eldoguero
Já zas třeba neznám nikoho komu by fakt pomohl nebo poradil
Mě jo, mě pomohl a poradil. S mou Mařenou. A taky mi pomohl, když sem si na fríčku vyhodila rameno, mohli mě ovázat v maringotce a sám mi nakopal plnej kýbl kostivalu ze zahrádky. A vždycky se ke mě choval slušně, i já k němu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:01
- Nahlásit

jbat
Proto smrdí nemytej v maringotce. A jeho největší prdelní alpinistka to má s hygienou taky dost nevyjasněný...
teda, pani, prvne jsem se u pocitace nahlas rozesmala

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:01
- Nahlásit

Gerda
A vždycky se ke mě choval slušně, i já k němu.

a proto máš banána...?

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

Gerda
Mě jo, mě pomohl a poradil. S mou Mařenou. A taky mi pomohl, když sem si na fríčku vyhodila rameno, mohli mě ovázat v maringotce a sám mi nakopal plnej kýbl kostivalu ze zahrádky. A vždycky se ke mě choval slušně, i já k němu.
ano, ale mě přijde, že to bylo v době, když ještě nebyl tak známej?????

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

jbat
zavedla ňáký psychotesty

tak vzhledem k tomu, že policejníma psychotestama prošel např. ten týpek, co teď znásilňoval ty žencký v jejich bytech...

to mě napadlo už když jsem to psala a taky to, že blbě uchopit a zneužít se dá úplně všecko.... zásadní by bylo pojetí a kdo a jak by dohlížel na realizaci, kvalitu cvičitelů atd.

Add Rudla:
nemůžu toho člověka vidět jenom černě nebo bíle. Jako že je to buď totální magor a nebo totální lhář vo tom žádná. Všecky ty jeho kecy o tachyjonech, léčbách rakovin a změnách imprintingu jsou toho důkazem (přečetl von si vůbec někdy něco o imprint. co mělo víc jak 100 slov?) - buď mu už z toho fakt hráblo a von tomu vopravdu věří (v tom případě by ho měli zbavit svéprávnosti) nebo si hošek tudle pohádku důkladně připravil (jen se už do ní občas zamotává). Jistá znalost psů mu jistě upřít nelze, ale myslím že zrovna tady na fóře úrovně jeho znalostí dosahuje každej 3. (možná i druhej ať vám neupíram ) a rozhodně by se zde našli tací kteří toho ví 10x tolik.
ALE masa lidu o nich neví!! - jeho velkej přínos vidim v tom, že on tyhle znalosti dokázal zmedializovat natolik, aby se dostali i k obyčejnejm konzumním lidem, který se v zájmu o svýho psa nedostali dál než že se zeptali sousedky "co má taky psa" čim ho krmí. Dostal k nim tu základní informaci, že pes je zvíře a jakožto zvíře smejšlí jinak než člověk. Že má jiný chápání světa, myslí jinak, v jinym čase atd.... Pokud pomohl jediný babce v tom, aby svojí Fifinku nezvedala nad hlavu před tim zlym ošklivym Ferdou od vedle, ale poslala Ferdu do prdele, je to přínos. Aby jí místo šišlání "ale Fifi to nesmíš mi papat z talíře oběd" vymezila její místo ve smečce...Bohužel měl zůstat v týdle rovině a ne se pouštět do samotný převýchovy konkrétních psů......toť můj náhled na něj

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:03
- Nahlásit

leyenda
teda, pani, prvne jsem se u pocitace nahlas rozesmala

a zrovna u tak smutný věci...

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:04
- Nahlásit

Gerda
a proto máš banána...?
a jo? Dyk uz ste tam zase byla, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:05
- Nahlásit

jbat
a proto máš banána...?
Pak už sme to přehnali na obou stranách, já si myslim, že sem jen začala používat stejný tón jako on, on to asi vidí, že jsem drzá. Ale to nevadí, už se mi tam stejně nelíbilo, myslim si, že se celá poradna i projekt ovčáry či vlčáry dostaly někam, kde s tím nechci mít vůbec nic společného. A ani účastníci projektu už pro mě nejsou dostatečně zajímaví

Alexa
mě přijde, že to bylo v době, když ještě nebyl tak známej?????
Nevim, třeba už hodně známej byl, jen v té době před 4 lety se mi to celé líbilo víc a nějaký smysl jsem v tom viděla.

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:06
- Nahlásit

bonc
Bohužel měl zůstat v týdle rovině a ne se pouštět do samotný převýchovy konkrétních psů......toť můj náhled na něj

asi máš recht.
hlavně to, co dělá, je čistej byznys.a dělá ho blbě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:07
- Nahlásit

leyenda
Dyk uz ste tam zase byla, ne?
nebyla, kdepak, já ne.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:11 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

jbat
mě by nevadilo že si z toho udělal byznys kdyby to pomohlo lidem pochopit, jak se maj ke svejm psům chovat. Za hubičku to nikdo ve velkym dělat nebude, a aby to dolehlo na tu potřebnou půdu tak se to ve velkym, mediálně dělat musí. Ale jak řiká Gerda, už je někde úplně jinde a myslim že původní dobrá myšlenka se utopila v jeho stoupajícím egu a chlapec má dojem že umí mnohem víc než skutečně umí - a tím pak vznikaj ty tragédie na psech...

edit: já jsem si taky troufla radit úplnejm začátečníkům co s rozmazlenym nevychovanym koněm, mohla jsem jim pomoct i případnym přiježděním, protože to bylo v mejch možnostech. ale do koně s opravdovym psychickym problémem (za kterej je rozmazlenost a bezvládí často zaměňováno) bych nešla. Nemam na to. Ale jsem ženská, tagže si to nestydim přiznat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:12
- Nahlásit

Gerda
mám vzít na klikání Kokyho nebo Rambíka? se nemůžu rozhodnout

kejtlin
Člen
- Nahlásit

někdy bych jela na fríčko, mi přijde, že některý jeho názory a myšlenky nejsou až tak zcestný

Biluška
Člen
- Nahlásit

bonc
měl byste to tam někdo hodit,
To je zbytečný, přečtou si to až půjdou náhodou kolem (čili v této chvíli už to dávno všichni četli )

Maky a Trix
Objednala bych si oblečky na šelmyje prosím.

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:13
- Nahlásit

kejtlin
že některý jeho názory a myšlenky nejsou až tak zcestný

to máš úplnou pravdu.
jenže se teď už pod vrstvou hroší kůže a ega těžko ty dobrý myšlenky hledaj...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:18
- Nahlásit

Biluška
jako fakt?!
Jenom nepromokavý nezateplený, nebo jaký? Kdyžtak klidně můžeš mailem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
vem toho, co minule nebyl...ale aby to zas nebyl ten blbější...možná vem toho, co je chytřejší a jde mu to líp. S tim blbějšim může doma zůstat alibaba.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:22
- Nahlásit

jeduuuu domki, musim eště nakrájet jaterníky koprový.

<< 1 ... 6012 . 6013 . 6014 . 6015 . 6016 . 6017 . 6018 . 6019 . 6020 . 6021 . 6022 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání