Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:30
- Nahlásit

kejtlin
Vlčáčková
díky

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

jé, před chvíli jsme se vrátili z procházky a koukám, že žumpa už funfuje
Jinak já už to dneska nevydržela a dala zlatečkám obojky a vodítka jsem to říkala, že to nevydržím do Vánoc

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:36
- Nahlásit

Monty
ahoj, koukala jsem na fotky velkýho a malý, jsou dokonalí. a s těma vodítečkama jsou jak plyšáci.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:40
- Nahlásit

jbat
ahoj, koukala jsem na fotky velkýho a malý, jsou dokonalí.
moc děkuji, taková pochvala moc potěší
a s těma vodítečkama jsou jak plyšáci.
plyšáček je Možná Monty, ale Sophyje je spíše chro chro prasátko

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:48
- Nahlásit

cus decka,vy jste rozbily zumpu,nebo co????jinak co je noveho???u me akorat to,ze asik pujdu na pohotovost,amin mi totalne rozmlatil palec na ruce!!!!!jsem rikala,ze me ten cernej zebrak jednou zabije!!!!!hele decka amin ma za osm dni narozeniny,bude mu rok!!!!!to neni ani mozny.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:51 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

nemethova5
ahojky paní a co ti udělal s prstem???
to to letí co?
Monty měl 17. listopadu polobrzdééééj, měl 10 a půl, letí to šíleně, malá bude mít na Štědrý den půl rok
a co jinak paní?

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 17:59
- Nahlásit

nemethova5
šiš pani, co vám ten malej bastard proved?
pohrozte mu desenským, essi se to bé opakovat, to je jasná agrese!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:02
- Nahlásit

Montyco udelal pablb,jak cvici jak prdlej a ma desnej drajf,tak mi skocil po prstu,v nadeji,ze dostane balonek,no a do toho prstu se mi zakousl,mam ho nadhernej,jeste,ze jsem neskubla,amputace jista!!!!no amin bude mit 28.11.je to jeste vetsi pako nez byval,je proste silenej!jeee,ze montikovy gratuliren opozdene,a mala je na vanoce,jo????
all
jela jsem do prace autem s hajou a hajan byl semnou i v obchode,pekne tam zpusobne lezel,hec!!!!takovy fajny maly potraviny na ruzku,moc prijemne prodavacky a ta jedna rika,kupujete pro pejska a ja rikam noooo,ale musim spechat,bo je tam privazanej,at moc nebrbla!ona mi rika,tak at ho dam jsem a ja rikam do potravin??aby to nekomu tra nevadilo???ona rekla,a proc jako,copak pes je naky spinavec????jako fakt prijemny moc prijemny damy,klobouk dolu,to me opravdu velice potesilo,maji tam zvlat velkej regal pro zviratka,coz me potesilo upa nejvic a cumela jsem ,bo tam prodavali proplan a purinu!!!!neco jsem vzala aminovy za kokina k tem narozkam,bude mit dort,bude mu ho delat matka,pry se mam nechat prekvapit!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

jbaton je proste magor pani,misto mozku,z balonku kostku,jak cvici a jak je honem hrrr,vsechno chci,tak vi,ze kdyz ma jit k noze,ze mi nesmi skakakt po balonku,ze ho dostane,neee ta mala mrcha cerna hnap me i s balonkem po ruce,no jasne,ze dostal vyskubane!!!neblbni,desenskeho by z nej odvezli spesl blazinec!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:05
- Nahlásit

nemethova5
rekla,a proc jako,copak pes je naky spinavec????

se jen tak nevidí...
nám se tak povedlo s Blbísem zmanipulovat obsluhu v jedné malostranské hospůdce, měli na dveřích škrtlýho psa, tak jsem šla nejdřív bez Blbísa se zeptat, essi by jako nevadil malej pes. Tak se tak tvářili, že jako "no nevim, fuj, pes" a pak nakoukli skrz dveře a Blbís se zrovna tvářil jako největší chudinka, tak nejen že jsme mohli dovnitř, ale i nám sami donesli misku na pití. Do stejnejch misek dávali polífky...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:08
- Nahlásit

nemethova5
je proste magor pani,misto mozku,z balonku kostku

my máme z klacku kostku. hňup se jednou snažil přinýst klacek, kterej byl ale ještě živá větev sahající až na zem a jak se s ní rval, tak se zakous a chvíli péroval nad zemí, jak ta haluz držela, málem jsem si načurala do nasrávaček... ))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:10
- Nahlásit

jbatja myslim,ze je to o pristupu,fakt jsem byla z toho jako dost paf!!!!!nejlepsi bylo,asi si mysleli,jak jsem rekla hajanek,ze prijde malej pejsek a ona se priritila velka obluda,no hned se hajzlik smajchloval!sedel zpusobne ani se nehl,sfinga hadra!!pry mam jeste ukazat toho mladyho,ja rikam radsi ne,on je moc divocak a nevydrzi v klidu,mam s nim pry prijit,hele,u nas hospodach je hajan peceny vareny,hlavne u brunka,to je kousek od baraku,maji pro ne specialne misky,muze jit dovnitr v poho,i amin se byl podivat,ale pro nej to je utrpeni,nevydrzi v klidu,je to hyperaktivitka!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:11
- Nahlásit

jbatty vole,to bych chtela videt,jak se snazi urvat vetev a peruje,no to bych si smichy asi nachcala taky v ten moment,takze ty klacek,ja balonek,proste magor,magor a to jmeno amok mu fakt sedi jak usity!

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

nemethova5
vole,to bych chtela videt,jak se snazi urvat vetev
to ani nejde popsat. debil prostě...

a to jmeno amok mu fakt sedi jak usity!
no to je super jméno, já kdybych věděla, co mi vyroste z roztomilého Tobiáška za magora, asi bych mu dala jméno Red bull nebo tak něco. A to se měl původně jmenovat Vašek. )) A až budu mít čubu, bude to Blažena.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

čau,tak dnes bylo suprově,vyvenčeno,zaneseno letáky,nakoupeno,vypráno,vytřeno,vyluxováno

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:17
- Nahlásit

brezen2008
nakoupeno,vypráno,vytřeno,vyluxováno

bych tě potřebovala doma...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

Kuk pipiny, už su na foře a mám ženyjelní nápat, budeme dělat pohřep fory, až se zaplní kapacita. Ale musí nám jí někdo vypálit na cetko, pak uděláme rakvičku a pohřbíme do země na dalším žumpamítyngu. Bude to velmi velký a slavný pohřep

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

jbattakovy blby jmeno pro takoveho fajneho psa vasek,jezisi,jeste,ze ne josef!!!a blazena taky desny jmeno
no uz vidim,jak volas na ne vasku blazeno!!a prileti maly psi,no,ale proti gustu zadny disputat,u nas lita karel,francouzky buldocek!

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:25
- Nahlásit

nemethova5
no uz vidim,jak volas na ne vasku blazeno!!

mně se hlavně líbí "neser mě, Blaženo!!!!!"

takovy blby jmeno pro takoveho fajneho psa vasek
říkal ex taky. tak je z něj Blbís, no, nebo Ňuňu.

Gerda
Ale musí nám jí někdo vypálit na cetko
to by bylo hodně CD...
ale možná má admin nějakej celkovej náhled a moch by nám s tím pomoct, abysme to nemusely crcat po stránkách. to se fakt nedá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:26
- Nahlásit

Gerda
budeme dělat pohřep fory, až se zaplní kapacita. Ale musí nám jí někdo vypálit na cetko, pak uděláme rakvičku a pohřbíme do země na dalším žumpamítyngu. Bude to velmi velký a slavný pohřep
jako myslim,že todle je vrchol tvý karyjéry!
děcka musí se to naplánovat ,nejspíš to výde na léto(možná aji dříf s naší razancí))) )bude to velmi jímavé,prostě normál funus,musíme vybrat místo..nejlíp asi v Jílovým??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

jbat

to se fakt nedá...
swtejně jako lemtat to horký kafe z těch bílejch hrníčků..

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.i-bazar.cz/hroby/?id_lokalita=2

hrop nebé problém, nabítka je zajímavá...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:30
- Nahlásit

davidkova renata
swtejně jako lemtat to horký kafe z těch bílejch hrníčků..

amen, sestro.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:35
- Nahlásit

jbattak to je pekny neser blazeno,to jsi se dobre inspirovala,koukam!
davidkova renatacus pani,co je noveho??

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:38
- Nahlásit

nemethova5
http://www.youtube.com/watch?v=KxlB8WSDfb8

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:41
- Nahlásit

jbatno rikam,je mi fak tjasny,kde jsi se inspirovala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:52
- Nahlásit

báseň
z praděděčkův žádný dnes
nepoznal by naší ves
drůžstevníci mladí staří
společně tu hospodaří,
nikdo se už netrmácí,
stroj udělá težkou práci,
krávy mají po dřině,
dobře jejim v kravíně

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
To máme jen 9000 stránek? Tak to jsme na jaře nahraný.
Dneska byl pěkně hnusnej den. Musela jsem se hodně přemlouvat, abych vylezla vůbec z postele. Mám nějakej splín.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

brezen2008te polibilo politicky rudy strevo?????

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2010 18:56
- Nahlásit

Baico
Mám nějakej splín.

http://www.youtube.com/watch?v=wTyeAo9vbKw&feature =related

Nesmutni, paninko. Krásný šikovný psy máš, zejtra ještě celej den volno...

<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání