Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:50
- Nahlásit

Alexa
Jo o tomhle vím, on totiž někdo chytrej vymyslel, že na náháňku můžou psi s omezenou kohoutkovou výškou. Což v reálu znamená, že na naháňe (v drtivý většině na prasata) by měly pobíhat jen jezevčíci a malý teriéři.
Ano ano, bez zkoušky můžeš, páč jakože cvičíš, se zkouškou musíš nechat psa doma - fakt výbornej výmysl se nám zas na ČMMJ pani vyznamenali koukám

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Eldoguero
jo a ještě jí nikdo není schopen odpovědět na jednoduchou otázku: je myšlena skutečná kohoutková výška psa nebo co je ve standartu???? a v tomto případě jak je to u psů se standartem 54-62 cm????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:54
- Nahlásit

Eldogueroja taky cumim jako puk,co to je za nesmyslny kriteria a hlavne,kterej sikula tohle vymysli,mi kolikrat pripada,ze tam sedi nekdo,kdo o tom nema ani paru.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:55
- Nahlásit

nemethova5
ZVV1 má stafordka, argentina má zatím jen ZM (ZZO, ZOP a FPr1), ale až nebude těhotná, tak zas budeme makat. Mě stopy bavěj, takže mi courání po louce furt tam a zpátky moc nevadí
Stafordka má právě reakci na střelbu takovou, že všechno udělá (dodělá), ale ten projev je po tý střelbě naprosto příšernej, prostě se rozsype. Někdy je to lepší, někdy horší, ale dobrý zatím nikdy. Řešíme to řešíme, v klídku a pohodě, nikam nezpěcháme, není kam. Chtěli bychom s ní tu dvojku, ale tam se střílí u aportu a pak je vysílačka, tak uvidíme, jak se zadaří V tréninku už je to docela dobré, někdy i závody zvládne celkem ok, tak teď ještě tu ZVV2 no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:00
- Nahlásit

Eldogueropekne mas nasazenou latku,moc pekne!!!a kdo ma s argentinou vubec nejake zkousky????no jo no,dvojku bych chtela s aminem,s hajou jsem se na to nejak vykvajzla,no,ale haja ma nakych devet zkousek a mi to delali dost z legrace,proto abych nastvala par lidi a povedlo se,ja spise s aminem nas narodak a pak tart,jj,chce to klidek a hlavne nikam nespechat zbytecne.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

Alexa
no o podobným problému jsme mluvili s Martinem ve Volenici ohledně stafordky. Čuba má svých 43, ale standard má někde do 47 tuším (opravte mě někdo, já jsem teď ňáká zmatená), tak co s tím, že . Ale po pravdě ve sportu to zatím u nás nikdy nikdo neřešil.
U loveckých psů je to problém, protože na jednotě prostě sedí banda "faktchytrejchpaníupočítačeskafíčkem" a ty se s nikým nebaví. Mě třeba ani po opakovaném telefonátu nikdo nebyl schopen říct, na koho konkrétně se mám ohledně těch AD obrátit, koho kontaktovat. Posledně mi tam už nikdo ani nezved telefon. Mám podezření, že se jim na aparátu objevuje moje číslo s textem "persona non grata"

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:02
- Nahlásit

Eldogueroskvele a to jak se tak koukam je asik beznej jev!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:08
- Nahlásit

to ještě nemáte těch 6000, ste teda břídilové, vám řeknu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:19
- Nahlásit

nemethova5
se mi to celý vymazalo a vypnul se mi internet
Takže znova - si myslím, že AD a SBT jsou pracovní plemena, tak cvičíme a zatím to jde celkem Jsou pochopitelně určitý věci, který jsou hůř než třeba s NO, ale jsou i takový, který jsou líp. Třeba u AD se člověk musí smířit s tím, že pes chce myslet za něj (hajzl jeden nevděčnej) a pořád cvičí tak, aby si všechno co nejvíc zjednodušil. Ale kdybych chtěla psa, kterej dělá jako ovčák, tak si pořídím ovčáka (taky máme vzořek doma).
TART bych taky chtěla někdy zkusit se mi to moc líbí. 9 zkoušek to je mééc pěkný, co to je za zk.? Jo a nějaký stránky máš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

kejtlin
no makáme na tom ale

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

kejtlin
Nekecej a snaž se taky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:26
- Nahlásit

UŠ JENOM POSLEDNÍ STRANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leyenda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
tady mas recept na rohlicky
200gr hladke mouky
120gr tuku
80 gr mletych orechu
30 gr praskoveho cukru

a cukr na obalovani
nekdy je delam misto z orechu z mandli, zalezi co mam zrovna doma

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Nekecej a snaž se taky.
jo delší příspěvky by to chtělo
Mimochodem už ji mám tu myš myslím. Chytila se, ale nechtějte, abych popisovala jak, je to celkem nechutný

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Eldoguerone nemam,mozna v budoucnu,hajanek je sikulka,panicka uz min.ma tam zzo,zm,zvv1,zpo,zop,zpu1.zpu2,ipo,sch1,no vzhledem,ze jsem chtela jet s nim v deviti letech na tart,tak by mel i tartovou zkousku,ale vet mi to nedoporucoval ohledne patere.s aminem mam vyssi cile,vzhledem k tomu,ze to je muj prvni pes co pousti na povel!
ano ja si myslim,ze argentyny a stafordi,jsou obecne znama pracovni plemena,tak proc z nich delat gaucaky,kdyz uz se to dela s loveckyma psama,bo jsou modni!tak proto mam ovcouny,bo vim,ze s mollosem bych asi pracovat neumela,musi byt na to cit,jinak libi se mi desne malorska doga!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:30
- Nahlásit

leyenda
kuju moc paní

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:30
- Nahlásit

Eldoguero
Mimochodem už ji mám tu myš myslím. Chytila se, ale nechtějte, abych popisovala jak,
no, nepopisuj, ja dneska nasla pred staji pul krysy, to mi celkem staci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:31
- Nahlásit

jo a objev mě chce pozvat v týdnu na skleničku-kdybych náhodou volala Alekse že sem úpa stracená v Praze tak prosím vezmi telefon

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin
nemas zac, co novomanzel?

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlin
nech auto nekde na kraji zaparkovany u metra a jed MHD

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:34
- Nahlásit

kejtlin
kdybych náhodou volala Alekse že sem úpa stracená v Praze tak prosím vezmi telefon
hlavně se s nim nescházej na náměstí
leyenda
nech auto nekde na kraji zaparkovany u metra a jed MHD

jo

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:36
- Nahlásit

kejtlin
radši nic nepeč je to hrůza

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:36
- Nahlásit

Alexa
leyenda
sem myslela, že nechám auto v neratkách a pojedu odtamtud, nevím kde v Praze konkrétně v Holešovicích-poněvač dál to neznám bych mohla zaparkovat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

Atusch
já celkem péct umím a baví mě to

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

Ahoj, kámoška dneska nechala uspat pejska. byl o pár měsíců starší než Trix a byl to jeho teriéří kámoš. a je mi ho líto. Operovali ho s tím, že má kus míčku v žaludku a když ho otevřeli zjistili, že má v žaludku znekrotizovanej hematom. Byl hemofilik. Tak ho nechala spát.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:39
- Nahlásit

a jen tak mimochodem si myslíte že jako MHD nejsem schopná zabloudit-zcela hravě

leyenda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
sem myslela, že nechám auto v neratkách a pojedu odtamtud
jj, to je rozumny
radsi neriskuj, ze budes jezdit celej den po Praze zoufaly kolecka s vybitym founem v ruce

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:40
- Nahlásit

Maky a Trix

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:41
- Nahlásit

Maky a Trix
je vždycky smutný, když odejde mladý pes nečekaně, ale je lepší než aby měl třeba za půl roku bolesti a trápil by se

<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání