Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:01
- Nahlásit

jbat Hezké!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:02
- Nahlásit

Vlčáčková
No aby změkly.
no já to vim ale Atúš si myslí že je bude mít měkký už pozejtří

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:02
- Nahlásit

čau lidi, tak sem zase tu až budete někdo vobjednávat tu kabelku, tak chci taky a tenhle banán beru jako bonus

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:03
- Nahlásit

Atusch
dovezu ti je ochutnat,
no já ti nevím, já teď dala 6000 za novej můstek

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:05
- Nahlásit

zejtra mám jít na výstavu, tak jdu spát, pipky, kašlu vám na 6000.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:07
- Nahlásit

Alexa
Tos pořídila levně. Přitom kolik dneska stojí stavební práce...

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:09
- Nahlásit

Tak jak? Uz mate pohrbeno, pokrtino a Kejtlin se pripravuje na svatebni noc? Stalo se jeste neco zajimavyho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:10
- Nahlásit

Biluška
Hermijona má kouzelnou kabelku (takovou malinkou), do který se vejde úpa fšecko
jaká značka??? abysme byly trendy hlavně!
jbat
heský..blůčko má nový logo jo??

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Právě jsem zjistila, že mi po kuchyni běhá myš natáhla jsem si latexový rukavice páč tuze nesnáším pocit, že bych se měla dotknout něčeho v čem chcípla myš, nalíčila jsem pastičky a teď čekám. Jestli ta svině zas sežere chleba a zdrhne, tak si pořizuje fretku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:14
- Nahlásit

Eldoguero
Mě jednou Astra zahrabala chcíplou myš i s pastičkou pod polštář do postele. Odestlala, položila myš a ustlala přes ní, protože poklad se musí dobře schovat. Načechrala, uhladila. Prozradilo jí to, že na to místo neustále běhala a hlídala ho. To mi bylo podezřelý ... a taky jo ... byla tam.

hally001
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
hele sežere...jsou to profíci....nikdy se jim nic nestane a vždycky sežerou návnadu. Já je v baráku už krmím, což oddaluje dobu, kdy náws sežerou i se střechou

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Eldogueroposli sem,ja mam mausy rada,ale at je ziva!!!!hajos taky muze mysky,morcata,krecky,piskomily.....a amin samosebou taky.

Alexa
Člen
- Nahlásit

2 STRANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Eldoguero
estli ta svině zas sežere chleba a zdrhne, tak si pořizuje fretku

nebo ti taky může zdrhnout i s pastičkou a úplně nejlíp třá za linku tam chcípne a bude děsně smrdět a budeš muset rozebrat linku aby ses tam dostala

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
že mi po kuchyni běhá myš

něco takovýho?

Biluška
Člen
- Nahlásit

Máti dělá perníky co jsou úpa boží, VŮBEC NEJSOU TVRDÝ. Nikdy. Peče je cca týden před Vánocema (jako fšechno), jsou hned měkký a dojídám je cca v únoru a furt ještě jsou měkký (už teda trošku míň ). Recept nevím, páč je nedělám, vozím si je v krabicích od bot od máti . Zjistím vám ho.

Alexa
já chci taky takovou kabelku zjisti kde jí maj a kup mi jednu
Koupím, ale napřed je musím sehnat. Sem schválně dávala bacha, essi bude říkat kde ji koupila, ale neříkala

hele a co potřík jak vypaá a maj tam uš nějaký takový ty scény a co má na sobě hermijona?????
Takový ty scény tam nejsou, páč Hermijouna se furt nějak nemůže rozhodnout s kým vlastně chce tó, nejradši by asi s oběma,ale je to mládeži přístupný, tak nemůže

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:17
- Nahlásit

Jdu se svalit, jsu nějaké unavené. Tak dobrou s kobrou, nebo jiným hádětem.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:21
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to mě jednou zahrabal amstaf podobně pod polštář sýr v krabičce, vyblízal ho dokonale, přehnul přes krabičku ten alobal co to normálně zakrývá, hodil pod polštář, uhladil, ustlal a lehl si na křeslo. My přišli na to, že není sýr, když jsme se vrátili s ovčounama z procházky. O sýr nešlo, ale skoro jsme začali panikařit kvůli tý umělý hmotě. Večer se vše vysvětlilo ale se neprozradil, hajzlík jeden.
Polštář, prostěradlo, deku a postel bych vyhodila, psa vydezinfikovala
hally001
právě už sežrala půl pytle granulí co sem jí dávala do pastičky a teď sem o ní dva týdny nevěděla, tak jsem myslela, že je pryč a dnes je zpátky mrcha
nemethova5
si jí budeš muset ulovit, protože mě už rezignoval i Veliký pan Dozák a to je co říct

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:21
- Nahlásit

davidkova renatapani vy jste roura,esli zas ciknu,tak se nemam do ceho prevlict,mate me na svedomi!!
Eldoguerocumela jsem na vase stranky,vy taky se zkouskama jedete po vyrobe a jeste s takovym plemenem,dost dobry.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:22
- Nahlásit

dobrou noc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
tak bohužel, ta moje je o moc hnusnější
Alexa
to už mi loni v létě provedla její kámoška v patře, zalezla si pěkně pod dřevěnou podlahu a 14 dní si tam spokojeně smrděla

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:25
- Nahlásit

Eldoguero
zalezla si pěkně pod dřevěnou podlahu a 14 dní si tam spokojeně smrděla
no a proto musíš pastičky co????? přivazovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:27
- Nahlásit

nemethova5
děkujeme za chválu, zkoušíme zkoušíme, zatím to jde
bílou chystám na ZVV1 a když se mi podaří vyřešit projev na poslušnosti, tak bych ráda IPO, ale uvivíme jestli to není moooc veliký sci-fi. Rozhodně čucháme, to jí jde, tak snad aspoň tam se uplatníme. ¨
Malej černej bobeček zas slušně kouše, ale má střelbu což je blbý zas kvůli poslušnosti na vyšších zkouškách, řešíme to, ale jde to tuze pomalu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:30
- Nahlásit

Alexa
no a proto musíš pastičky co????? přivazovat
no jó, to už teď vím taky, tak mě napadá, že mám v patře vlastně ještě jednu pod tou podlahou, až ji budeme napřesrok rozebírat, tak tam bude i s kostřičkou, jestli jí její soudružky neroznesly

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:30
- Nahlásit

Eldogueronevadi,ale super,vsak vas je jen poskrovnu,co nekdo dela zkousky,nebo zavody s takovym plemenem!to je vyzva,no hele,ja na stopare mela taky velky stesti,ale me stopa desne nebavi,jak me to nebavi,jo to obrana to je lepsi teda,vsak uz tam zvv1 s nakou mas,nebo ne?jako co ma reakci na strelbu???to chce vsecko cas,vsak ze psu nedelas rychlokvasky ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:31
- Nahlásit

Eldoguero
jo mluvila jsem teď na závodech s tou známou s těma karelákama a oni to maj taky supr. Jsou to honiči - byli vyšlechtění na honění losů a u nás když s nima složíš zkooušku honičů tak je nesmíš použít v lese. Dokud tu zkoušku nemaj jsou v přípravě a můžeš s nima do lesa, jakmile tu zkoušku maj tak máš smolíka pacholíka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:33
- Nahlásit

Alexaa proc,z jakeho duvodu,to je teda blbost!takze kdyz nemas zkousku,ten pes muze po lese chodit jak chce a kdyz mas zkousku,tak do lesa nesmis???a to jako proc,ten pes co ma zkousku je nebezpecny,kroutim hlavou jak hrom teda

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

Alexa
dobře nic nebude Sežere je tatík , stejnak nemá už moc zubů , si je namočí do čaje jestli fakt nezměknou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:35
- Nahlásit

jo a tady neskutečně leje !!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:39
- Nahlásit

brezen2008 aji u nas aji u nas priserne leje,se votevrelo samo nebe!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 21:41
- Nahlásit

nemethova5
a proc,z jakeho duvodu,to je teda blbost
protože u nás můžou bejt honiči jenom do 55 cm fšecko co je vyšší nemůže bejt honič

<< 1 ... 5769 . 5770 . 5771 . 5772 . 5773 . 5774 . 5775 . 5776 . 5777 . 5778 . 5779 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání