| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:18
- Nahlásit
Eldoguerono a kanarska doga je podobna jako malorka????nebo je to upa jinaci level,mi pripada kanarska takova stihlejsi prave,no,tak to se panu dozakovy ani nedivim teda,koukam,ze kreteni jsou fakt vsude a je to fakt nestesti potkat kretena!!!jo uz dvakrat byla vzpoura,zacal to hajan,ja to okamzite ukoncila,hajan to vyvolava a uz me tim vazne sere,si mysli,ze se vsechno bude tocit kolem neho,pritom amin je fakt hodny a bezkomfliktni tip,neperese,jo hajan taky vazi bez jednoho kila padesat kilo a amin ctyricet jedna kilo!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:18
- Nahlásit
Fuj, neděste, nemám ráda doktory a tak k nim radši nechodim a vždycky když dorazím po pár letech s ňákým potvrzením, tak dostanu zjebáno, ale stejně tam zas iks let nejdu, dokud nepotřebuju další potvrzení.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:20
- Nahlásit
Eldoguerohele vy jste s tema doktorama jak ja?????ja dostavam pojeb porad!!!uz tri roky chodim na stitnou zlazu a dal radsi ani nemluve!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:21
- Nahlásit
nemethova5
Vzhledem k tomu, že mi v tom špitálu pohřbili tátu, skoro bych té historce i věřila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:23
- Nahlásit
Vlčáčková
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:31
- Nahlásit
nemethova5
To máš kliku, že amin je bezkonfliktní a hajan není takový hovado, že by po něm šel stejně, jinak bys měla doma docela hukot.
Historek kterak byl Velký pan Dozák (tenkrát ješte malý hravý a naprosto nekonfliktní odrostlý štěně) pokousán, pomlácen košíkem a následně i nakopnut majitelem psa dementa máme asi tisíc tam to byla fakt vesnice debilů. Třeba baba se stoletým jezevčíkem co jí nikdy v životě neposlech, běhal furt navolno a machroval na každýho psa a neuhnul ani autům, na mě párkrát řvala ať si držím toho bojovýho picbula. Tak jsem se jednou nasrala a začala jsem na ní rvát taky, ječela jsem asi 10 minut a ani jednou jsem se neopakovala a baba mi dala pokoj, bohužel její pes ne. Za pár dní na to se přiřítil k Argovi co byl na vodítku a poštípal mu zadní nohy a slabiny. To už jsem byla fakt nasraná a řvala na babu, že příště psa držet ve vzduchu už nebudu. A takových tam bylo víc
Kanára je jiná než malorka, teda spíš by měla bejt. Kanáry jsou taky dost nejednotný, ale malorky mnohem víc. Malorka by měla být v první řadě mnohem menší a jakoby robustnější. Ale viděla jsem i malorku co byla větší než většina kanár a byla s PP.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:31
- Nahlásit
nemethova5
Co dělá ta Tvá "černá kurva"? Už je úplně hodný v autobuse i po cestě z práce?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:37
- Nahlásit
Alexa
je to o kohoutkové výšce konkrétního loveckého psa s tím, že srnčí nesmí nahánět ohaři - plemena ohařů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:40
- Nahlásit
Eldoguerono peknej humac teda a takovych historek mame taky kupu a vzdycky na to doplati ten slusnej,jj,taky umim krasne rvat a byt sprosta,ale to uz me musi clovek,ne clovek,ale pitomec primo nasrat svoji dementnosti!!!!!a jak rikam,strez se debilnich hovad!!!!no hele,ja videla i kanarskou i malorku,malorka je teda jako dost mohutnejsi a takova kompaktnejsi,jako libi se mi jejich povaha teda,ale i vzhled,u nas v dolni lutyni je chova kovarik,ale nereknu ti nazev chovky,takhle od nej jsem zachranovala primo brazilaka z ruk peknych dementu!!!
Vlčáčkováale jo,zklidnil se hosanek zklidnil,ma za devet dnu rok!!!toto utika co,cvici nadherne,ma obrovsky zajem,akorat je desne hyperaktivni,kolikrat mi to az leze na nerf.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:42
- Nahlásit
nemethova5
akorat je desne hyperaktivni,kolikrat mi to az leze na nerf.
To znám! Šlo mi to chvílemi na nervy po několik let. A teď bych za nějakého aktivistu byla ráda. Trošku živější je Vlčáček. Tak ještě nějakýho k němu, ať jsou lazaři ve skupině a trošku aktivní psi taky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:43
- Nahlásit
Vlčáčkovájenze on je fakt moc,kvuli tomu jsem nechtela malinaka,bo to jsou silenci a ne psi,jenze chytla jsem takoveho sileneho ovcouna,jak je malinak,furt by neco kutil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:45
- Nahlásit
lidi jdu chrápat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:48
- Nahlásit
nemethova5
Když pes něco kutí, je z toho většinou průser jak vrata... Jak se říká, odříkanýho největší kus - vyhnula ses maliňákovi a máš to v bledě modrým.
kejtlin
Padej chrápat, ať jsi na rande vyspaná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:50
- Nahlásit
Vlčáčkovájj a vratilo se mi to stonasobne cernou potvorou!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:53
- Nahlásit
nemethova5 To Tě asi pánbůch potrestal.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:54
- Nahlásit
nemethova5
Jo na světě je spousta debilů na vodstřel
My máme kanárka na dolní hranici výšky i váhy, jsou kanáři co vážej třeba kolem 70 kilo, to už sou pravda hovada nekulturní, ale jsou. Navíc jsou dva typy - typ dogo robustnější a typ presa - lehčí. Malorky jsou jakoby víc do buldoka, jak píšeš hodně kompaktní, ale to by kanáry měly být taky, ale malorky by měly být menší a mají lehce zkrácenou čelist, to kanáry nemají. Kovařík mi nic neříká, musela bych vědět chovku nebo ho vidět, možná ho znám z výstav od vidění.
mac1
je to o kohoutkové výšce konkrétního loveckého psa s tím, že srnčí nesmí nahánět ohaři - plemena ohařů
Ano, takový byl původní úmysl, jenže z nařízení se stal paskvil, díky němuž na naháňky nesmí třeba ti zmínění kareláci a další plemena ve finále přímo honiči.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:54
- Nahlásit
Vlčáčkováasik jo,no!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:02
- Nahlásit
nemethova5
Jdu spát, dobrou.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:10
- Nahlásit
Eldoguero
platí to stále, že si to třeba někdo špatně vykládá, to je jiná věc, pak je třeba mu to vysvětlit
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:11
- Nahlásit
a jinka, dělají se tzv. naháňky se slíděním, právě proto, aby tam mohli i vyšší psi , a je to zcela běžné
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:16 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Mám pro vás fotky! http://picasaweb.google.com/Makysek.Rybaru/Venceni Jilove30102010#edit: zatím první část )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:22
- Nahlásit
mac1
platí to stále, že si to třeba někdo špatně vykládá, to je jiná věc, pak je třeba mu to vysvětlit
co platí stále?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:27
- Nahlásit
že se to netýká plemene, ale konkrétního psa ( s to výjimkou na ohaře)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:30
- Nahlásit
mac1
jo tak ale je ti známo, že s panima na ČMMJ se nedá moc mluvit, tudíž věřím, že když se jich tam někdo na tuto otázku zeptal, tak mu neodpověděly
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:33
- Nahlásit
panímám na ČMMJ bych se neptala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 00:36
- Nahlásit
mac1
No právě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 06:58
- Nahlásit
brý den všem
tak tady už neleje,psiska vylítaný a čekám že dnes pojedu nakupovat do centra dění,ale ne na vánoce,ty já neslavím vůbec,ale jenom jen tak něco do lednice,bo tam je furt samá rejže a kusy hovězího pro psy ,pro lidi jenom kus chleba a jeden jogurt
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 08:25 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ketty
tak ja ti to domaluju
kam je chceš dovézt???
Atusch
do krabošic k říčanům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 08:25
- Nahlásit
Fstávat a makat, dneska asi nejspíš budu malovat chodbu . Eště nevím, nemůžu se rozhodnout pro barvičky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2010 08:28
- Nahlásit
Biluška
paní mě se zdá, že malujete pořád
|