| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:41
- Nahlásit
Maky a Trix
Škoda pejska. Aspoň o tom snad nevěděl.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:43
- Nahlásit
kejtlin
jen tak mimochodem si myslíte že jako MHD nejsem schopná zabloudit-zcela hravě
simte, tak mu rekni, ze prijimas jen pozvani do podniku na trase cukrovar - tvoje bydliste, tam to snad znas
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Ahoj, kámoška dneska nechala uspat pejska. byl o pár měsíců starší než Trix a byl to jeho teriéří kámoš. a je mi ho líto. Operovali ho s tím, že má kus míčku v žaludku a když ho otevřeli zjistili, že má v žaludku znekrotizovanej hematom. Byl hemofilik. Tak ho nechala spát.
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
já jsem si jistá, že udělala to nejlepší pro něj. Blbý je, že pro ní to byla opravdu jediná blízká bytost na světě. A nese to hodně těžce...
Vlčáčková
rozhodně ne. Prostě a už se neprobral z narkozy. On by to stejně nezvládnul, ani kdyby se rozhodla pro léčení.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:45
- Nahlásit
Maky a Trix
chudak holka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:45
- Nahlásit
nemethova5
To je pěkný, to jste šikulky Stránky založ, ať můžu taky trochu šmírovat jinde
AD a SBT uměj bejt i pracovní i gaučový, a kdyby nebyl Velký pan Dozák asociální na psy, mohli jsme mít i gaučovýho kanárka co si myslí, že je bišonek takhle musí být v kotci stájovým s ovčákama.
Malorky jsou taky pěkný, mě na nich trochu vadí ta nejednostnost typu, jinak dobrý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:46
- Nahlásit
leyenda
sem frajerka pojedu do Prahy, dyžtak se ztratim, sem mu i napsala, že hodně bloudím, takže kdybych jako dlouho nešla na smluvené místo, tak to není tím, že bych nechtěla přijít...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:47
- Nahlásit
leyenda
jo. Je to fakt strašný, nikdo to nečekal. Ona o něj měla až hysterickej strach, stran tý jeho hemofilie, ale tohle by nikoho nenapadlo... ještě před pár dny jsem ho viděla jak lítá v parku...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:48
- Nahlásit
tady ma Davidkova darek ke kulate strance, at se rozdeli s Gerdickou
http://www.ia-sa.com/Goud1.jpg
jdu spat, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:49
- Nahlásit
Maky a Trix
na to pomůže jen nový štěně ať se drží
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:51
- Nahlásit
kejtlina chlapec ceka jeden den,druhy den,treti den........a kejtlin nekde lita po praglu!!!!
Eldoguerojako,ja mam taky gaucaky,v byte,jsou oba dva makaci,ale jsem to asi rekla blbe,chtela jsem napsat,ze takovy plemeno umi opravdu maknout a to dost dobre,maji to v krvy.on je asocial i na male psi??hm,tak to je hajan asocial jen na amina teda,ten mu dedek starej dava garde.no libi se mi prave ty hodne mohutny tipy malorek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:51
- Nahlásit
Hurá, jsme tu. Myslím na straně 6 000. Takže můžu jít spát.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:53
- Nahlásit
gratuluji k 6000 ! jste velmi šikovné
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:54
- Nahlásit
opravdu plodna to fora!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Tak ať jde spíš on za Tebou, ne? Dříve gentlemani chodili pro dámy domů, vyzvedli je a zase je přivedli. Bylo to vcelku bezpečné, protože doma viděli, s kým holku pouštějí, kdyby se jim už nevrátila, a navíc se jí nemohlo nic stát, když pak sama neodcházela ze schůzky.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
a chlapec ceka jeden den,druhy den,treti den........a kejtlin nekde lita po praglu!
to snad ne, takovej blb zas nejsem
Atusch
gratuluji k 6000 ! jste velmi šikovné
no jo máme to
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:55
- Nahlásit
Maky a Trix
Co víš, jak je to s uvědomováním si takových věcí. Mělas někdy narkozu ... a mělas při ní sny? Například.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:56
- Nahlásit
Vlčáčková
já radši neutrální území na první schůzku a jsem si jistá, že mě doprovodí k metru nebo tak něco, ale á se sama nebojím ptž taková tma nikdy nebude..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:58
- Nahlásit
kejtlinja netvrdim,ze jsi blb,ale,pises,ze se vsude ztracis,hele uz prodavaji navigaci jako hodinky sportovni!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:59
- Nahlásit
nemethova5
On je asociál na všechny psy kromě těch fakt malejch, ale nesměj na něj machrovat, jenže kanárek má 50 kilo a jen si myslí, že je bišonek ale je fakt moc hodnej, takový zlatíčko. Ale Velkému panu Dozákovy prostě vadí samotná existence druhýho psa. Venkovní psy nijak zvlášť neřeší, ale nesměj mu lízt do baráku. Čuby ok.
Já to s tím gaučem chápu, prostě pes se může válet doma v posteli a přitom mít třeba ZVV3 a venku makat jak barevnej (tak to nemůže bejt bílej )
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 22:59
- Nahlásit
Vlčáčková
byla jsem v narkoze a sny jsem neměla. Až při probouzení.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:01
- Nahlásit
Vlčáčková
Taky jsem při narkóze neměla sny
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
Eldogueropocki,pocki,co to je???co to mas doma za padesatikilovy zvire,ja tak spesl dopodrobna tvoje stranky nerozebirala,az posleze!hele,on je celej hajan,dodnes mi hajan nemuze prijit na jmeno!!!co jsem mu to pritahla za malou cernou stenici domu!!!!desne,ale desne na nej zarli,vsechno je jeho,proste aminovy hracky,aminuv pelech,jak muze tak aminovy chce vsechno sezrat,ale to je tim ze byl jedinackem do deseti let,a ted se musi dedek delit s vnukem!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
ale á se sama nebojím ptž taková tma nikdy nebude..
Při nejhorším mu dáš přes držku, no.
Maky a Trix
No, vidíš. Jsou lidi, kteří byli "v komatu" a přesto celou dobu přesně věděli, co se kolem a s nimi děje.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:07
- Nahlásit
Uaaaaaaa, tak jsem to stihla 6000!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Při nejhorším mu dáš přes držku, no.
to půjde dost těžko, má skoro 2 metry a dělal plavčíka tudíš bude mít zřejmě i figuru
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:08
- Nahlásit
Vlčáčkováfuj to mi ani nemluv,videla jsem dokument hodne lidi co slo na operaci dostali narkozu a takovy muka co pry zazivali,doktori mysleli,ze jsou uspani a oni nebyli,akorat nemohli mluvit,nic,fuj tajbl,ja vim,proc doktory nemusim!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:12
- Nahlásit
nemethova5
Prý se to stalo v Jindřichově Hradci v nemocnici. Dávaly se 2 injekce - jedna na znehybnění, jedna na uspání. Tak tu na uspání prý zapomněli dát ... Ale já u toho nebyla a slyšela jsem to přes víc než jednoho člověka. Ta paní prý taky říkala, že to byly šílený bolesti.
Pročež já jsem tuhle před operací, když se doktor už potřetí ptal anestezioložky, jestli už jako hotovo, radši začala odpovídat sama. Říkám: "No ještě teda NE!!! Nerada bych, abyste mě řezali zaživa." A chirurg: "A to Vás jako máme řezat za mrtva?" A všichni chachacha. Blbouni. V tom tam přišla nějaká ženská a pravila ledově: "Nó, tady je nějak veselo nato, že se má operovat..."
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:14
- Nahlásit
nemethova5
Náš Velký pan Dozák nikdy jedináček nebyl, ale do roka ho chudáka tolikrát napadli psi z vesnice, kde jsme dřív bydleli (banda kreténů mimochodem), že to na něm nechalo celkem vážný následky. U něj je to fakt hodně hustý, on by druhýho psa zabil, kdyby se k němu dosta. Neřeší jen hodně malý co mu daj pokoj, hodně starý co mu daj pokoj a nemocný co mu daj pokoj. V baráku by druhýho psa nezvlád, by prošel dveřma magor.
To máš ještě dobrý sice starej na mladýho žárlí, ale nežerou se nebo jo?
50 kilový miláček je kanárská doga Be Happy, je to zlatíčko, škoda, že si myslí, že má tři kila, hovádko jedno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2010 23:15
- Nahlásit
Vlčáčkováfuj,fuj a jeste trikrat fuj,hnus!!!jako oni davali uspani,ale pry slaby,jenze clovek byl jak paralyzovany a nemohl se branit,no me by teda do smichu absolutne nebylo,to bych je parchanty asi zalovala.nemam doktory rada,vetsina si jich hraje na bohy!
|