| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:02
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Biluška
to je mi líto, život je holt sviňa
fšici
su nasraná, bajša měla fčera ňákej den hluchoty či co, na přivolání vůbec, ale vůbec nereagovala, akorát se mi smála do ksichtu a chtěla se honit, dvakrát na to konto málem vlítla pod kolo projíždějícímu cyklistovi doufám, že ju to rychle přejde, bo normálně přijde prakticky vždycky teda krom případů, když najde ňákou lahůdku jako šlupku od banánu nebo chcíplou rybu lidi, dá se ňák naučit, aby mi venku najité věci nežrala nebo aby s něma aspoň nezdrhala a nechala se přivolat? vedle by mi poradili akurát stopovačku, no esli to nepude jinak, tak holt bude tahat šňůru, potvora
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:04
- Nahlásit
Baysha
já včera po malé taky řvala, šli jsme kolem Ostravice a ona chtěla pořád do vody, jsem myslela, že ji přidusím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:04
- Nahlásit
Vlčáčková
To Tě fakt lituju.
díky moc,pani,píšu si u Vás červený puntík ))
Připomeň jim svatého Františka
ty maj krátkou pamět ,vono zvíře nemá duši prej,tak nemá takový výsady jako pán tvorstva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:05
- Nahlásit
jedu na přednášku, mám to 7 km takže prostě NEMŮŽU zabloudit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:05
- Nahlásit
Baysha
Jistě, že se to dá naučit. Prostě panička musí mít vždycky lepší ňamku než je ta chcíplá ryba . Musíš mít ještě chcíplejší rybu, aby psovi stálo za to pustit svoji zdechlou rybu a jít si pro tvoji . Anebo musíš mít hodně dlouhou traverzu
danajasa
děkuji paní, to je velmi oduševnělá píseň, moc se mi líbí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:06
- Nahlásit
kejtlin
jste si jistá paní, že nemůžete????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:07
- Nahlásit
kejtlin
. Zavolám jim, že přijedeš o hodinu později
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:08
- Nahlásit
Biluška
nojo, mám většinou akorát piškoty nebo sejra... tak zkusím třá uzenou makrelu nebo něco, akurát nevím, esli to bude lákavější než chcíplina nebo hovno a to sem si eště nedávno libovala, jak su ráda, že ju hovna nezajímaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:08
- Nahlásit
kejtlin
dobrej ftip,ale ty se soustředěj f Tak při pátku ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:11
- Nahlásit
Baysha
Tak tak Biluška
má recht chce to troj kombinaci-v následném postupu neprodyšný náhubek pak traverza a za odměnu že to nestih sežrat mnamka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
Baysha
tak zkusím třá uzenou makrelu nebo něco, akurát nevím, esli to bude lákavější než chcíplina nebo hovno
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
makrel
šiš lybyčko pardón, to nebylo na vás, maximálně na někoho z příbuzenstva
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:15
- Nahlásit
Baysha
Jo a ještě třetí možnost je vykašlat se na to. Třá Lilátko furt žere kravince. Ať dělám co dělám tak je žere A ještě u toho má orgastický výraz Rezignovala jsem, v rámci zachování svého duševního zdraví dělám, že to nevidím. Když to přehání moc a žere hodně tak ji prostě nakopnu, aby si uvědomila, že se s tím má alespoň tajit a ona je pak zase chvíli žere tak, abych měla možnost to nevidět
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:17 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
kravince se tu nevyskytujou, ale koňský kobližky už sem jí taky povolila... aji sem ju na to konto nechala naočkovat proti tetanu a su v klidu akurát jak tu furt čtu o otrávenejch čoklidech, tak mám prostě strach, aby nezežrala něco závadného
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:19
- Nahlásit
makrel
Baysha
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:27
- Nahlásit
Monty
co se směješ, jak by ti bylo, kdyby tě někdo srovnával s kravincem????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
Dobré jitro, dnes vás rozveselím:
Ahoj, já sem Tínka, otočte si mě sami:
Ahoj, já sem Fanda, otočte si mě sami a hlavně si mě přiblište:
Ahoj, já sem Prdinoška a sem obranář:
Ahoj, já sem maryje a dělám gesto na puštění ven:
Ahoj, my trpíme, sme Bajkonůr, Nanynka a Maryjánka, jenom Nany neni moc vidět:
A já sem malinuška a nesu rukávek:
Maruška ráno blila a srala. Teď už je to dobré, asi byla přežraná. Tak má chuděra hladofku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
Baysha
hm,tak vas tu ctu,no!nic si z toho nedelej ten blbecek cernej zapomnel nejak povely,no jo no,ten micek bude dostavat jen za odmenu,az odcvici,driv ani tuk,jsem se zas po ranu nasrala!asi mu tu jeho zasranou pubertu vymlatim z te jeho cerne palice!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:30
- Nahlásit
Baysha
normálka yntonační navygací, neé? zařvu: co tam
máš ty kryple, mám tě zbít? Krypl se odebere jiným směrem a procháska může pokračovat. V krámu sem s přítulem otevřela knihu od Rudy a píše, že pes nebere hození kamínku jako trest, gdyž se u toho vesele tváříš. rozhodli sme, že budeme čokla mlátit a smát se mu do xichtu, tak mu to nebude va. Jo a nutno podotknout, že můj pes venku sračky nežere a má radostné přivolání poslední dobou velmi podpořené míčkem.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:31
- Nahlásit
Šiš! Čék tady od pátka neni a je ouplně mimo! Mam takovej vtíravej pocit že sem si nezvládla vobjednat u makytryxovejch pytlíček do Jílu...
Hele lidi, nemůžu zakládat nový téma, tak vám to hodim sem - nechcete někdo mladýho vovčouna? Majitelka se mě teď znovu ptala jestli ho fakt nechci - cca 3 roky, celej život jen a pouze kotcovej, údajně proběhl jakýsi výcvik. Děsnej mazel, miluje lidi a feny, vše ostatní živé vraždí. Starala jsem se o něj rok, bydlí na jízdárně kam už nejezdim, takže ho čeká zase život jen a pouze v kotci, krmenej zbytkama pro prasata.. je to fakt strašně milej a totálně nesocializovanej pes. Můžete to kdyžtak někdo hodit jako novou tému? Kdyby měl nááhodou někdo zájem kdo sem do žumpy nechodí...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:32
- Nahlásit
makrel
Pani berteto v pozitivním slova smyslu napřed hnůj a potom ůroda na prvním místě bez hnoje by národ umřel hlady Apropo výte že makrelky vymíraj sou ohrožený a musí se chránit!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:32 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
bonc
řekla jsem do neděle večer? řekla? řekla! Já fakt nechápu, co je na tom těžkýho. Napiš mi na na mejl jméno čokla/čoklůch. a šup, za čtvrt hodiny musím jít do škóly.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
Gerda
Ahoj, my trpíme
Velmi jsi mě potěšila dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:35
- Nahlásit
Baysha
Hele ale já bych ti tu šňůru poradila taky, pokud si čuba zvykne, že když tě nasre, stačí jen trošku utéct a nemůžeš na ní a může si dělat, cochcárny, pak bych jí šňůru klidně dala, abys na ní vždy dosáhla.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
Maky a Trix
nemůžu najít mejla, je to tu děsně zadrásaný!! prosim prosim ještě jednou.. a co tam mam napsat - jenom že objednávam a co má bejt na pytlíčku? Já se fakt omluvuju, ale od pátka ráno jsem tu nebyla a to ještě platilo pondělí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:38
- Nahlásit
Děcka, udělejte někdo, kdo to umíte, Boncoj nový téma s tim vlčákem!
Lucie Kratochvílová
No vidite, to je moc dobře, mějte krásnou náladu, dyš už brzo bude zasejc víkent Jo!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:38
- Nahlásit
bonc
jasně, jinak pondělí nikdy neplatilo psala jsem, že v pondělí jdu nakupovat. Zlobíte mě!
makysek.rybaru@gmail.com
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:39
- Nahlásit
Maky a Trix
normálka yntonační navygací, neé? zařvu: co tam
máš ty kryple, mám tě zbít? Krypl se odebere jiným směrem
no přesně tak sem to zkoušela, krypl se odebral jiným směrem i s chcíplou rybou asi fakt koupím tu šňůru...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:41
- Nahlásit
Nazdárek paninky,
je hnusně, ale máme z víkendu složenou FPr1. Benji je šikovný pes. I když teda mi druhý předmět označil tak, že bych ho kopla do hlavičky. Ale udělal a tím si zachránil svůj mladý život:-DDDDD
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:41
- Nahlásit
Baysha
není možná. Moje metody vždycky fungujou, jen nejsi schopná to udělat správně. prachy nech v kasičce.
|