Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5427 . 5428 . 5429 . 5430 . 5431 . 5432 . 5433 . 5434 . 5435 . 5436 . 5437 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

makrel
Pani jak já bych si dala. Ale jsem nemocná a beru Panadoly Ekstra, takže jen na vajno smutně koukám.

Jdu koukat na toho Hočimina nebo kruci jak se jmenoval? Haciko sakviš, musela jsem se kouknout.

leyenda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
u vás to fičí fest to už by byla taky vichřice, hlavně aby se nestalo nikomu nic, nejlíp aby i majetek zůstal v nepoškozeném stavu
co na majetku bylo chatrne to uz davno vodlitlo, sem tam spadne strom a par tasek a roztrhaji se ohradniky
jinak se nic moc nedeje, ta elektryka jim pada, ale ja jsem na to porad pripravena
zajimavy je, ze me neboli hlava, vetsinou den pred a prvni den mistralu trpim, ale tentokrat nic sem us asi zvykla, nebo je to sasrak

makrel
Člen
- Nahlásit

Atusch
www.kinotip.cz
jsou tu i Chirurgové, jupíííí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:47
- Nahlásit

Atusch
se podivej třá davídkojc a leyenda, to uš sou vpodstatě muzejní kousky a ani by mě nenapadlo jim vykat

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
počkej,davítková tě zmlátí

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

kejtlin
se podivej třá davídkojc a leyenda, to uš sou vpodstatě muzejní kousky
ehm
se modli, at se to zadrasa, nez sem dojde Davidkova

Atusch
Člen
- Nahlásit

makrel
tam je všecko možný i nemožný. :-D
kejtlin
no jo, ale Davídkovou sem dřív viděla na obranách, než mi došlo, že jí už ňákou dobu čtu i tady :-D

A vůbec, to bych už radšejc neřešila

Ale potřebuju doporučit nějakou hezkou komedii před usnutím )

Biluška
Člen
- Nahlásit

leyenda
Další sasrak na foře

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:51
- Nahlásit

leyenda
nebo je to sasrak

další sasrak na žumpě, i gdyž tady už je to celkem bježný

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Atuschkoukam,ze aresek je moc sikovny,se vsim si vyhraje,tak co jak mu je?ze se blbe ptam?asik dobre,kdyz tak radi co?
leyendafuj,jeste ze u nas mistral neni,no ale vlastne je,neco jak vichrice,poradnej vetr!pred osmi lety se tu prohnala hulava!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
leyenda
já doufám, že se to nezadrásá!! já se davídkový nebojim

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:52
- Nahlásit

Není tam Will a Grace

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:54
- Nahlásit

nemethova5
ani mi nemluv, v 9 byla dodělaná operace do půl 10 mi ležel doma, vypadal, že ani nezvedne hlavičku, než jsem přišla z wc tak se motal po pokoji, ve 12 dostal najíst a pak byli jeho výkony opět 100% visel mi na achilovce a po bytě jsme chodili tak , že jsem psa měla zavěšeného do nohy , dnes tu řádí na více než 200% ještě, že ho vet tak dobře seštupoval. Jizvička ho samosebou neuvěřitelně štve, ale ví, že se to nemá kousat, tak to drbe nohou, je to hodný psík :-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:54
- Nahlásit

Atusch
komedie před usnutím, hmm viděla jsi gothiku?
ne já mám dneska nějakou zlomyslnou, třá anděl páně

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:56
- Nahlásit

ja si jen vzpominam na to, jak kdyz jsme hledali nemovitost v tomhle kraji, tak nas nase kamaradka, ktera tu mivala letni sidlo, varovala, ze sem ne, ze tu strasne fouka
muzovi tehdy hrozne vadil lehky morsky vetricek v Almerii, byl to jeden z duvodu, proc se otamtud chtel moco mermo odstehovat
Kdyz jsem se ho ptala, nebude-li mu vadit mistral, rekl ze to je jen parkrat v roce maximalne 3 dny, hned ten prvni rok, co jsme tu bydleli, vichricovalo od 30. zari do 6. ledna v jednom kuse

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:56 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

makrel
tak to máš třeba tady : http://www.filmex.info/online-serialy/online-will- a-grace/
kejtlin
neviděla, ale vím, že to nejni dobré před spaním
A Anděl páně znám, sem koukala nedávno

leyenda
proto je muš někde v těch teplejch krajích ne ?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

Atuschno tak byl v pohode,to jsem rada,konec koncu uz je v pohode,no asik ho to svedi,ja to prave aminovy lepila tou dychaci naplasti,mohl chodit v pohode venku,nastesti to nekousal,byl moc hodny.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

Atusch
tak dál třeba na samotě u lesa, samotáři, horempádem

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:05 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
když už tak otravuju, spíš něco zahraničního? jsme koukala na český včera a to na ženy v pokušení a na štěstí, tak to zas nebudu přehánět )
nemethova5
no on to lepený neměl, ani obleček jsme nedostali, jen ten límec, moc se mi to nechce lepit, ono to pak většinou tahá o to víc když se to dotkne chlupů Ale on je docela vzornej, maximálně na houknutí toho nechává, spíš kouše všecko ostatní jen zítra tady bude tak 5h sám, tak nevím nevím, ale přijde mi ho líto nechat ho doma takovou dobu s límcem. Tak doufám, že kdyby něco provedl, tak se mu nerozpárá bříško...

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

Atusch
já ho teda neznám, ale nevěřila bych mu a nenechala bez límce. my jsme se střídali s našima, jak byl pes po operaci, na límci se málem oběsil.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Atuschon mel amin brisko vyholeny,slo to dolu dobre,amin si to taky nehlodal,ale jak bylo skarede,tak aby neco naky bordel nedostal do jizvy,jak to mel sity,prece to mel velke.no ja myslim,ze kdyz mu tam das nejaky hracky,ze si briska vsimat nebude.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

makrelty blaho,fakt???no amin nemel ani pruban ani limec,doma furt nekdo nastesti byl.
Atuschnemas nikoho,kdo by ho za tu dobu nepritomnosti pohlidal,skoda,ze bydlite tak daleko,ja mam zejtra volno.

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

makrel
uvidím, operativně to dořeším zítra dopoledne, na jednu stranu když tu je sám, tak opravdu zalehne do pelechu a spí, nic moc neničí a je hodnej, a to je jinak docela aktivní štěndo, ale jak říkám, zkusím se domluvit s našema, nebo dostane halt ten límec, ačkoliv mu je příííšerně velikej :-D

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

Atusch
no oni se tváří jak neviňátka a pak stehy vytahané

Atusch
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:14 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

nemethova5
no jak jsem psala většinou když je tu sám tak to prospí. Hlídání ho se dá dořešit s mamkou, která může pracovat i z domova pokud nemá pracovní schůzky jako toto pondělí a úterý, a já většinou doteď jela do školy na jedno cvíčko pak s ním byla doma a jela do školy až v 7 večer, ale teď nám nějak debilně změnili rozvrh

edit. já tu zbytečně šílím, zapomněla jsem, že zítra není cvičení neb máme doma samostatnou práci, přednáška se dá vynechat, takže pojedu do školy až v 7 večer na cvičení.... pohodaaaaaaa :-D

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

Atusch
něco zahraničního, radek má třeba rád toho fantocciho-pan účetní, mě nějak nezaujal, zahraniční komedie neznám vůbec jak skoro vůbec nekoukám na tv tak nemám moc přehled

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

Atuschže zítra není cvičení neb máme doma samostatnou práci, přednáška se dá vynechat, takže pojedu do školy až v 7 večer na cvičení.... pohodaaaaaaa

no tak vidíš

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

kejtlin
fantociho z duše nenávidím, skoro jako četníka!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

Atusch
Six feet under

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

makrelproc ja fantociho miluju,to je jediny,u ceho s efakt zasmeju,jinak nenavidim americky cajdaky,at to jsou komedie,nebo akcni.
Atuschtak to je fajn,ze nebude sam.

<< 1 ... 5427 . 5428 . 5429 . 5430 . 5431 . 5432 . 5433 . 5434 . 5435 . 5436 . 5437 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání