| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:45
- Nahlásit
leyenda
šmarjá, držte mi toho nejbohatšího, co vám žije v sousectví, sem tam cobydup...autem samozřejmě ))) necháme na pozemku postavit velikou laboratoř, můžou tam vaše cérky konat výskumy, bude se to slavně jmenovat - leyenda-puppy laboratoár
tak to ho drž, nabídka od Gerdy zní lákavje.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:46
- Nahlásit
makrel
hlášky tam jsou naprosto výborné, jsou to krátké díly cca 20 minut a ty hlody báječný, to chce určitě zkouknout co nejdřív
Gerda
čévéčko snad nééé to chtěl vždycky bejvalej přítel, ale přeci mu nemohlo to přání vyjít , že ne? To bych měla moc velkej pech :-D
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:47
- Nahlásit
kejtlin
to je na mikulášskou, tím jsem se ještě nezačala zabývat tohle je na 30.
Alexa
dyk jo, píšu víc jmen na jeden sáček. nebudu vám jich dělat zase padesát prosím, jen to přepošli do mailu, ať to mám zejtra pohromadě.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
sem tam cobydup...autem samozřejmě
jezis, pani, to sem ani nepiste!
hnedka vam nejaka zlomyslna duse napise, ze milijounar umre nes dorazite nebo neco takovyho
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
sem tam cobydup...autem samozřejmě
no tak to ten milijounář už bude nat hrobem než tam dorazíš
makrel
Atusch
ty sou dobrý a teď koukám na co mám na tobě ráda a to taky není úplně blbý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:48
- Nahlásit
Atusch
a co Will a Grace? to je taky super sranda
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:49 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
leyenda
ze milijounar umre nes dorazite
no to je úpa ideální situace, jestli vydrží ještě aspoň 3 dny, 2 dny na cestu a jeden na svatbu.
Alexa
no tak to ten milijounář už bude nat hrobem než tam dorazíš
to je dobře, né?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:49 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Alexa
na to bych klidně koukla jestli to je fajn, protože HIMYM mam cele dokoukane, ted jednou tydně mám nový díl, ale to je málo, ale nevidím to nikde online
makrel
to jsem sledovala jeden čas v tv, ale už si to moc nepamatuju. Také bych si to měla oživit.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:51
- Nahlásit
Atusch
to nevím zkus kouknout essi to nebude na nově???? tam to teď jde odpo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
Maky a Trix
to je na mikulášskou, tím jsem se ještě nezačala zabývat tohle je na 30.
aha, já myslela že už to jsou ty na mikulášskou tak to se omlouvám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
Lola1
to je dobře, né?
no to nevim, dyť píše že chce mladýho
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Alexa
nemám televizi, musela bych k našim a tam na tv kouká nonstop tatík. Proto koukám na to co je na netu...
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Lola1
no to je úpa ideální situace, jestli vydrží ještě aspoň 3 dny, 2 dny na cestu a jeden na svatbu.
kdepaaak , pani, milijounari se zeni s manzelskou smlouvou, to by se ji vubec nevyplatilo. Musi s nim byt aspon tak dlouho, aby poznal, ze si ho vzala z ciste lasky a manzelskou smlouvu zrusil nebo ji vykompenzoval roajalnim testamentem
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:55
- Nahlásit
Alexa
dyť píše že chce mladýho
mladyho (a hezkyho) chce Atusch
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:55
- Nahlásit
Dokoukám chirurgy a jdu spát, páč ráno se vstává a dře, tak nezapomeňte!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:58
- Nahlásit
leyenda
no to je bohužel pravda, tak radši aspoň toho mladýho, ale co když je milijounář a je třá blbej?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 22:59
- Nahlásit
leyenda
aha já myslela že Gerda tak pak je to fuk, hlavně když vydrží dost dlouho aby jí dal dost prachů a nemovitostí a šperků a podobně hlavně to sídlo se zahradním domkem kam se jí nastěhujem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:00
- Nahlásit
Alexa
já chci do sídla velkýho se nastěhovat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:02
- Nahlásit
Lola1
co když je milijounář a je třá blbej?
nevim, urcite bude mit nejakou rodinu a pravniky a poradce, vite, jak to chodi. To by musel bejt zaroven sirotek vopustenej samotinkej a gerdicka v modrym knedlikovi by ho zachranila a on by ji za to dal fsecko svoje bohactvi a sel by bydlet do malobytu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:03
- Nahlásit
leyenda
pokud ty milionáře takhle veřejně nabízíte a je volnej mladej, klidně blbej, klidně se smlouvou tak ho beru. Smlouvu po čase zruší, nechá mi malinké sídlo kdesi v teploučku, hodně peněz a pak si může jít za mladšíma ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:04
- Nahlásit
Alexa
aha já myslela že Gerda tak pak je to fuk, hlavně když vydrží dost dlouho aby jí dal dost prachů a nemovitostí a šperků a podobně
nééé, musí právě co nejdřív umřít a všechno jí odkázat!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:04
- Nahlásit
leyenda
To by musel bejt zaroven sirotek vopustenej samotinkej a gerdicka v modrym knedlikovi by ho zachranila a on by ji za to dal fsecko svoje bohactvi a sel by bydlet do malobytu
hele to je jak venezuelská telenovela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:05
- Nahlásit
Děcka, až uvidíte zejtra, jak sem nafotila Fanouše v kotci, umřete smíchy, dělá naprosto neuvěřitelnej ksicht. I pejskové, co trpí, jsou velmi krásní - naházeli sme do jedné odkládačky Bajkonůra, Nanynku a Márinku, Fanouše už tam dát nechtěli, přitom by se tam eště vešel, kdybysme hodili Mařku až na ně, jakoby do patra. Museli sme to rychle zavřít, jinak by nám utekli. A taky mám moc pěkně hada, jak visí na Matesu a na Zlatovlásce. Už dělal obranu, brouček, bude to dobrý policejní pes.
Holky, ty milijounáří nesmíme potcenit, kdo zaváhá, stojí opodál, zabírám si toho nejbohatšího, musí bydlet blísko lejendičky, uděláme tam takovej soupozemek s výskumákem a speciálně pro Bajko a Davítkovou s hodně moc maketama.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:06
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=JFqRPWbUGV8
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:07
- Nahlásit
Alexa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemusí umřívat, mě tam neva, uděláme mu ten výměník, nebo jak se to řiká, jak tam odkládáš starý lidi, a bude si dlabat dědovu mísu. Klidně ho párkrát vyvezu na vozíku mezi bohatý lit.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:08
- Nahlásit
Atusch
my je nenabizime, dneska psali v Provence, ze je ve Francii hodne moc milijonaru, my nejake hledame , bohuzel; kazdy milijonar, se kterym se seznamim je zadany Ale vedu te v seznamu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:11
- Nahlásit
leyenda
pokud bude štědrej tak ani zadanej by tak moc nevadil :-D já jsem skromné děvče :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:13
- Nahlásit
Děcka, dobrou, ráno zas do háku. Vulevu paté avek mua. Už umim francousky, hurá do provánc!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 23:13
- Nahlásit
Alexa
nemas smysl pro romantyku
Gerdanemusí umřívat, mě tam neva, uděláme mu ten výměník, nebo jak se to řiká, jak tam odkládáš starý lidi, a bude si dlabat dědovu mísu. Klidně ho párkrát vyvezu na vozíku mezi bohatý lit.
mate dobry srce , budeme s nima jezdit do Alpilles a poustet je na vozikach z kopce, schvalne kterej dal dojede
|