| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
Vlčáčková
essi tě ti urazilo, tak se omlouvám, sem myslela, že ty smajly jsou jasněříkající jak to bylo myšleno
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
Atusch
Právě seriály bych chtěla vidět. Teď sjíždím z nostalgie MASHe, ale chtěla bych třá Dr. House, Ztracený, a nevim, co ještě. Asi do toho megavidea půjdu.
kejtlin
Já na tu besedu přišla o pár minut později. Mám to za rohem a nestihnu to. Hlavně, že všude jsem o půl hodiny dříf.
leyenda
Půjde ti to kdekoliv. Koukej semka třeba a nebo kdybys chtěla cokoliv česky stáhnout, tak na http://ulozto.cz .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:12
- Nahlásit
impact
Hlavně, že všude jsem o půl hodiny dříf.
já i o hodinu, když čistě náhodou nezabloudím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:12
- Nahlásit
kejtlin
To víš, že jsem se urazila. Od vrchu. Teď mi chybí kus hlavy a poteče mi do krku. Nevím, co budu dělat.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:15 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
impact
jj seriály na těch sem ujížděla, hlavne HIMYM, Přátelé, The big bang theory, část Hause a Pravá krev, to já můžu
Mooooc fajnový výmysl toto megavideo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:15
- Nahlásit
Vlčáčková
Teď mi chybí kus hlavy a poteče mi do krku. Nevím, co budu dělat.
naraž si tam čepici
na mě to tak působilo, žze tě urazilo nazváním volem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
Nazývat dámu v mých pokročilých letech volem se tedy vůbec, ale vůbec nehodí. A čepice mi nesluší, to si můžu rovnou narazit pytel růžkem nahoru. Ani klobouky mi nesluší.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:18
- Nahlásit
Atusch
impact
nevím, co je megavideo ofšem při mých technických schopnostech vím, že nemám šanci pochopit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
Vlčáčková
mě taky nesluší, ale nosim ji, přec nebudu mrznout
v kolika letech se prosím stává něco jako já dámou v letech?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:25
- Nahlásit
kejtlin
megavideo je dá se řict úložiště filmů, na které se pak dá koukat online. právě ten kinotip na ně nejčastěji odkazuje, pokud není zaplacen rémiový účet je tam omezení, že 70 minut lze koukat, pak se to na stopne a napíše to , že 35 minut se musí čekat nebo zakoupit prémiák.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:25
- Nahlásit
kejtlin
Já se dámou v letech stala dneska. Když jsme řešili jinde na foru filmy o psech, dávala jsem tam Gora a uvědomila jsem si, že polovina osazenstva vůbec nemůže tušit, o co jde.. Teď mám depréééézi, že jsem stará dáma (kráva )...
Jinak Megavideo je web, na kterej odkazujou téměř všechny weby s online filmama. Taková úložna filmů..
Atusch
To jo, až na těch 72 minut nebo kolik.
Jo a oprávněná nejsi, když tě to stihne odhlásit, než napíšeš příspěvek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
impact
diky, bezvadny
zasekla jsem se u vecernicku ty jsou cesky.
Ja chci videt cesky filmy ne cizi filmy v cestine, tra Kolja, Pelisky a tak
odpo zacal mistral a nejak zesiluje nastesti jsem dneska obcerstvila zasoby vody, tak jestli nekde popadaji stozary, nebude to moc vadit, akorat nevim, jestli to nekdo opravi, kdyz furt stavkuji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:29
- Nahlásit
kejtlin
To nevím. Ale od té chvíle, co jsem dopoledne zjistila, že jsem o 8 až 10 let starší než Biluše, mám depku depkovatou.
Mě sluší akorát klobouk. který jsem zakoupila za 2 500 nebo tak nějak, jsem tu cenu radši zapomněla, a je to klóbrc alá anglická královna. Navíc se nehodí na teď a většinou se nehodí nikam, je moc nóbl i přesto, že ho záměrně nosím otočený o 180 stupňů, což jej činí poněkud snesitelnější i pro naše české poměry.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:29
- Nahlásit
impact
Atusch
když už mám doma asi rok a půl spoustu nezhlédnutých dvd tak pro mě asi megavideo cenu nemá že ?
leyenda
co je mistral?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:30
- Nahlásit
impact
jj také mě to štvalo, že mě to stopne film v nejnapínavější části, teď mám klid. Zkoušela jsem i takové ty finty jak raděj, že si to máš nechat celé načíst pak se přepnout do offline a zkouknout to, jenže to mi nefungovalo. Jen jeden čas fungoval nějaký web, do kterého se vložil odkaz z toho megavidea, a když se pauzlo, tak se kliklo znova, spustilo se to, a načetla sem si to od té části kde jsem skončila a bez té půlhodinové pauzy, ale to už taky nefachčí.
leyenda
právě, že tam je i dostatek českých- filmů, a někdy i ty co teprve půjdou do kina nebo právě jsou v kině, ale to bývá u zahraničních, ale staré dobré klasiky, které jste jmenovala tam jsou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
impact
uvědomila jsem si, že polovina osazenstva vůbec nemůže tušit, o co jde..
to znam moc dobre
Teď mám depréééézi, že jsem stará dáma (kráva )...
a to nemas mit, koukni, jak to dneska na svete vypada , ja jsem
dost rada, ze us to mam za par
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlin
tak to nevím, třeba to jsou dévédéčka, která ani zkouknout nechceš a chceš vidět novinky, pak se to vyplatí... ale při dlouhých zimních večerech přijdou vhod i dvd. ty já ale používám jen když dlouhodobě nejde net :-D
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:34
- Nahlásit
kejtlin
mistral je severni vitr, normalne tak kolem 80-90km/hod
ovsem tady v Camarque 120 zadna vyjimka
http://www.youtube.com/watch?v=TftmmelbKiU
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Atusch
proc mi vykas? Ze jsem stara?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Nepyšte, normální lidi uš spinkají
|
impact
Člen |
- Nahlásit
leyenda
Pohádky máš tu - http://www.pohadkar.cz/ .
Prej za pár. Ty vado, já bych tu chvíli aj byla ještě...
kejtlin
No to nemá... Já teda večer čumím hodně. Uspávám se tím.
Atusch
Aha, o takových vychytávkách ani nevim. Si musím fakt koupit ten externí hadr a nastahovaný věci tam nacpat a bude klid.
ale staré dobré klasiky, které jste jmenovala tam jsou
Šiš, nebudeme si tu vykat, že ne?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:36
- Nahlásit
Štěňátko dnes objevilo bezvadnou hračku, a už je jen jeho neb z ní udělal nepoužitelnou pro nás...
pak se mi málem zauzloval :-D
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:37 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
leyenda
proc mi vykas? Ze jsem stara?
to jsem neřekla, bych si ani nedovolila, já jak se tu s lidma neznám tak chvilku tykám, chvilku vykám :-D
impact
Aha, o takových vychytávkách ani nevim. Si musím fakt koupit ten externí hadr a nastahovaný věci tam nacpat a bude klid.
také možnost
už tu nikomu nebudu vykat pokud si o vysloveně nepožádá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
impact
Ty vado, já bych tu chvíli aj byla ještě.
ale to ja jeste chvili taky, decka esta nejsou samostatny a este mam nekolik veci, co chci udelat a nekolik cest...
Ja jen ze nemam kuli veku depreze a jsem spokojena
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
Atusch
já je třeba i shlídnou chci, ale nemám moc čas, když jsem v práci tak vůbec-dělám 12ctky a když mám volno tak se věnuju psům nebo kecám na cz-psu to mi přijde podstatně zábavnější než koukat na dvd
leyenda
u vás to fičí fest to už by byla taky vichřice, hlavně aby se nestalo nikomu nic, nejlíp aby i majetek zůstal v nepoškozeném stavu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
čuste staří i mladí, chlupatí a bez chlupu i vy s uraženýma hlavama. taky se ci koukat na filmy, kde to najdu? A kdo si dá se mnou vajno?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
Atusch
já jak se tu s lidma neznám tak chvilku tykám, chvilku vykám
no jo, ja tu taky moc lidi neznam, ale pripojila jsem se k vseobecnymu tykani
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
kejtlin
to jsem dovychytala notasem na kline a na stolnim PC mam pusteny film, a moc ho nesleduju, hlavne kdy na to koukam je pred usnutim neb se u toho strasne dobre usina to je mi pak jedno na co koukam jen to nesmi byt strasidelne, zjistila jsem , ze pak v pulce filmu usnu a dozdávají se mi dle vlastního scénáře a to je teprv horor.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:42 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
makrel
moje oblibene je www.kinotip.cz- já to tu propaguju jak kdyby to bylo moje, ale ono je to fakt zatím nej co jsem našla
leyenda
však já už také :-D
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 21:44
- Nahlásit
Atusch
jo tys mí taky vykala, já myslela, že ses upsala
my si tady všichni tykáme at´ sme mladí nebo staří
|