| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
impact
Poznáš v xichtu, né?
no jestli budou podobní jak ti tvojí tak asi ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
toš to asi jo,jinak z teho má srajdu..vono je to ale fuk,páč vona to stejnak spálí nebo prostě poživatelný to nebude tak jako tak
Je mi úpa jedno essi to spálím, nebo ne (dneska sem to zrovna spálila ), žrát to budou stejně Páč nic jinýho jim nedám
zavrelka
Sem to zabalila po dvou. Nejsu Róčild, abysem mohla takhle plýtvat fólijí a balit to po jednom
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak fakt netuším...
ty vado..a je veselej? Nebo spí a pije furt? Nebo je to po celodenní únavě to spaní a pití?
davidkova renata
ty budeš nahrávat čachtičku?
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataNa Čachtici běhali krásný ale opakuji krásný dogy a já su dopr.potmě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
Vlčáčková
No oni se jmenovali Meggie - Lily, ale nesylšela na to. Bodejť by jo, v množírně se na psy nevolá. Mordor byl Kuba, ale ten se krčil, když jsem řekla Kubo, páč byl bitej, a Mandy jak byla malinká (5 týdnu, z popelnice), tak ta jméno neměla. A Moule říkali babo nebo tak nějak. Oni se přeučej rychle. S pamlskama za dva dny slyší na jiný jméno.
Monty
He? Dyk jsou každej jinej.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
danajasa
a já su dopr.potmě
a vodkut píšeš?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
Gerda
veselej není, furt jen chrápe a já už druhej den vyhazuju jídlo. Ani pamlsky nechce, nic. Válí se mu tady jeho nejoblíbenější ňamky a on si k tomu ani nečuchne. Udělala jsem mu oblíbenej jogurt s jablíčkem a ani se nezvedl k misce. Doufám, že mu je jen zle a brzo to přejde a obejdeme se bez psincáku nebo podobných záležitostí...
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
Maky a Trix
jakej má čumák? ani kuřecí masenko nezabralo jo? a tráví mu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:58
- Nahlásit
Maky a Trix
u nás teď celkem frčel zánět plic, nedávno to zas byla hromadná sračkoblička psí i lická. Nemáte tam v okolí něco podobnýho? Skříííteček malej....
Děcka, du domki, zkusim se eště připojit, ale pochybuju, takže nazdar.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:59
- Nahlásit
impact
Aha.
Monty
Vypadají každej jinak. To je jasně vidět na první pohled.
Moje feny flekatý WSS taky vypadají každá výrazně jinak, ale lidi si je pletou. Ale jen některý. Například ta vymaštěná hysterická zlá blbá líná kráva odvedle si je nespletla nikdy. Ta přesně věděla, která je Bekynka a na tu útočila. Fakt je, že když malá dorostla do dospělé velikosti, tak jsem je při bočním vidění na chvíli přestala rozlišovat, ale pak se to srovnalo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:05
- Nahlásit
Vlčáčková
chovatelka, od které mám Sophi, tak má tři feny a jak jsou všechny zarostlé, tak má někdy sama problém je od sebe rozeznat já třeba malou Soph skoro na každých fotkách od její sestry Demi rozeznávala a skoro nikdo je od sebe nerozeznal
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:11
- Nahlásit
ahoj,tak jsem si udělala s holkama asi + - 20km tůrčičku podél řeky a do lesa,holky už spěj ,ale holky tapkali a lítali v bahně,v polích,už se elis naučila chodit v bahně,bo sindy jí to naučila konečně...
houby jsem nehledala a nefotila ,
ale našla jsem v radotíně sekáč,kde maj samé věci za 20 za kus,takže jsem si koupila pár věcí na sebe a měli saka za 5 kč ,nmaj tam i plyšáky,takže jsem dastymu dovalila mega velkého plyšáka medvídka a holkám taky,ale to dostanou na štědrej den i když vánoce nebudu zas slavit,ale dostanou toho moc ,muž to maj tady připravené,všici,ale nejvíc zas dasty
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:14
- Nahlásit
Monty
Tedy já jsem si všimla, že princezna Sophie má na čumáčku a hlavě všechny chlupy odpředu dozadu - jak kdyby prolítla roštím. Podle toho se dá rozeznat od Montyho.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:16 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
jaaa mam taky profi foto koukejte jak umej poozovat
a neco na viic
to je ta pyzamova
a pokracovani za chvili nak mi stavkuje komp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
Alexa
Mám poznačeno. Zavolám v reklamě, jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
Maky a Trix
on není extra žrave kyra se taky někdy nezvedne kvůli jídlu, může být i hodně unavenej třeba z procházky a tohle počasí mu taky nepřidá.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:19
- Nahlásit
Biluška
Mám poznačeno.
hele a fšimla sis že sem tu pevnou opravovala????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:21
- Nahlásit
já koukám na tenis,bo to bathory mě příjde ujetý film ,ale každej má na to svůj názor
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:21
- Nahlásit
kejtlin
on je žravej. a hodně. Unavenej nemá bejt z čeho, dneska jsme celej den spali. Prostě mu je divně, mě taky, tak se není čemu divit. Jdeme chrápat, jsme nemocní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:23
- Nahlásit
pe3ceZlín je to lokální vedle sfině sfítí,táhnu prodlužku šak to neplatín tož co.Nádo zaptopít je tu kosa.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
Maky a Trix
tak si odpočiňte a bude to zejtra lepší, nebo si jděte zaplavat v labi-na otužování super ,mě nic není
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
ste toho napiiiisaaaaliii nez sem to rozchodiiila
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:28
- Nahlásit
ježiš to sou volové ty naši v tom tenise ,nechápu
ale hokej se mi líbí,slávisti prohrávaj a pardubičáci už zase vyhráli
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:29
- Nahlásit
ketty
Tak to je pusinka akorát tak do pyžámka a župánku.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:32
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
Vlčáčková
jojo je skvelaa ulicnice jedna mam vic fotek ale vlozim zitra mi to stafkuje blbne seeru an tooo
jo jeste jednu sem sem chtela hodit tuhle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:38
- Nahlásit
Amálka vyblila všechnu večeři. Nestrávila srdéčko ani trošku. Smrdí tu ofčí hnůj a blitka.
Maky a Trix
budeš s nim něco dělat, i když bude divnej aji zítra?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:39
- Nahlásit
ketty
A kde má klávesnici, aby do ní ťukala rozumy na fóru "cz-panicci".
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Gerda
parada to je aaroma
Vlčáčková
nooo tu mam zabranou jaa ji nakou poriidim teda na ni tukaj ty tri na predchozi fotce takova normalni rodinka tady noo
|