| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 23:59
- Nahlásit
ketty
Jestli by ho vůbec viděl . Jdu spát, dobrou noc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 00:07
- Nahlásit
dobrou, ja uz jdu taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 07:00
- Nahlásit
dobré ráno, jsem opjet f práci a opjet chci domu!!! ráno u nás byly 3 stupně nad nulou a to není mnoho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 07:47
- Nahlásit
Tak fstávat a makat žumpice žumponorné, uš sem vzhůru . Vlčáčkové děkuji za chlapa na zkrmení, jdu umýt mražák, abych ho měla kam dát .
Musím vám říct jak fajně sme se měli včera na té Psí lásce. Vesměs tam byli samí super lidi, dobře se kecalo, asi milionu lidí jsem vyvrátila zažité mýty o kanysce (aspoň mi to tak teda připadalo, Mášenek je počítal a tvrdil, že jich bylo 264, ale mě to teda přišlo mnohem víc ). Psiska byli konečně pořádně vyhlazení, jenom Orinka měla pořád málo. Je prostě šílená. Několik lidí mi chtělo ihned ukrást, popř. odkoupit šelmyje, musela jsem je děsně hlídat. Snažila sem se fšem namluvit ať nelozí k těm klecem, že tam hlídá hrozný zlý buldok, ale páč se ten buldog se fšema mazlil tak mi nevěřili Příště vezmu Getku Ňáký agiliťáci tam měli Dorotku - kříženku mopse s buldočkem. Byla tak boží a fantastická, že uš přesně vím jakého dalšího psa chci .
Taky tam byl Úďa se svým ansáblem a s vlčicí. Na vlčici sem vůbec nepoznala, že je to vlčice, sem myslela, že je to čévéčko, ale Rudík mi ihned vysvětlil, že se pletu . Ovšem gde je Akéla mi neřek. Ani sme se o tom nestihli moc pohádat, páč tam byl velký daf lidí co si chtěli fotit vlčici. Dost pikantní mi přišlo, že Úďa přišel za mnou (nevím co mi chtěl, páč jsem po něm hned vypálila stran Akély a pak uš přišli ty lidi, tudíž mi to asi nestih říct). Nicméně jak si ten daf lidí fotil Rudínka s vlčicí tak stáli před velkou plachtou s mojí reklamou . Asi si od někoho najdu ty fotky a dám si je na stránky .
Taky tam byla módní přehlídka, ukazovali pejskovací šatičky, plavečky, župánky a tak...Chtěla jsem Lilátku koupit stříbrný župánek se zlatým vyšíváním, určo by v něm byla moc kočka, ale neměli její velikost . Tak holt dál bude chodit nahatá .
Potkala jsem Sali s Tchořem a s Kobrou. Kobra byla hodná, nechala se podrbat za ušima a nesežrala mě. Nemohla, Sali ji držela .
Jo a Údikovic vlčici se tam hrooooozně moc líbilo. Chodila se sklopenýma ušima, staženým ocasem a nejlepší bylo když ji na konci nakládali do auta. Essi ji táhla k autu násilím. Vlčice brzdila všema čtyřma a Essi násilím táhla. Dostala ji asi tak na tři metry od auta. Pak už ne. Vzala ji do náručí a stčila ji dovnitř. Rudík je galantní, celou dobu jí držel otevřené dveře .
Konec hlášení ze Psí lásky, jdu dřít. Budu celý den zavařovat švestkovou marmeládu, máme jich nějak moc Gdo mi de pomoc? Taky budu muset sklidit mukef, mám dojem, že už tu v noci mrzne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:06
- Nahlásit
dobré slunečné ráno všem,chlapi už tu nejsou,já gruntuji a hurá do s holkama k vodě a do lesa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:11
- Nahlásit
Biluška
já tyhle velký akce nemám ráda,sem chtěla jít bez psů,ale jsem si říkala že to by nebylo ono,no už majka dávala fotky a já poznala tvého muža
jinak tu toho vlka jsem viděla na snu zvířat,ale nějak mě nenadchla...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:14
- Nahlásit
brezen2008
já tyhle velký akce nemám ráda,
To říkala i Gerda. Mě to teda vůbec nepřišlo jako velká akce, bylo nás tam tak plus mínus tři sta. Na kdejaké výstavě, nebo závodech těch psů bývá víc . Bylo to tam pohodový, kecavý, fakt se mi tam líbilo.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:22
- Nahlásit
Dobrý den fšem
DBiluška
máš další funkci - vymítač mýtů. U Údi uš je po létě.....???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:26
- Nahlásit
malinka
U Údi uš je po létě.....???
Není, páč mi furt neřekl gde Akéla je Ale asi se blíží podzim, páč souhlasil s prověřením neutrální osobou. Ofšem neshodly jsme se na tom gdo je neutrální osoba .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:38
- Nahlásit
malinka
U Údi uš je po létě.....???
obávám se, že léto se vrací, opakuji, léto se vrací
Jsem pyšná, moje štěně neumí vůbec nic. Se mi líbí ten model do půl roka nechat dětství. Přemejšlim, že plynule přejdem na model dětství do třech let...
Víte že některé víkendy vás jde i stíhat dočíst?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 08:41
- Nahlásit
Biluška
Ofšem neshodly jsme se na tom gdo je neutrální osoba
zaplaťte si veterináře, který dělá výjezdy, ne?
nebo co Psíček?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:09
- Nahlásit
kachna_
obávám se, že léto se vrací, opakuji, léto se vrací
kóónečně, zimy uš bylo dost.
Biluška
Ofšem neshodly jsme se na tom gdo je neutrální osoba
Tak já to vezmu. Jak velké je fšimné??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:10
- Nahlásit
Biluška
Neutrální osoba? No sámo, že taková nebude. Budou dvě utrální a každou z nich si zvolí jeden účastník a bude to jeho kámoš.
No, tak na Snu byl taky i s vlčicí. Vlčice se zašívala, uši sklopený, ocas stažený, zadkem k lidem. Tak jsem si jí ani nevyfotila. Pobavil mě harém s pašou uprostřed. Koukala jsem na to asi tak minutu a pak jsem je obešla, protože zapojit se do hovoru mi nešlo z důvodu nepřekonatelného odporu z mé strany.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:11
- Nahlásit
Jo a zapomněla jsem - dobré ráno, dámy!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:22
- Nahlásit
Vlčáčková
já jím říkam- kam leze ruda lezou voni taky,kam jde von,voni taky ,to víš lézt do pr...,má je dobře zmanipulovaný
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:23
- Nahlásit
kachna_
Jsem pyšná, moje štěně neumí vůbec nic. Se mi líbí ten model do půl roka nechat dětství.
Tak ten model zkouším. Má osum měsíců a umí perfektně ke mě teda, páč to jako musí. A jinak s bídou sedni a lehni a otočku doprava a doleva. Jinak je veškerá výchova na smečce. Rozhodla jsem se počkat, až odhárá a doufám, že dostane rozum. Nebo nebude nic umět celej život.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:26
- Nahlásit
Dostala ji asi tak na tři metry od auta. Pak už ne. Vzala ji do náručí a stčila ji dovnitř. Rudík je galantní, celou dobu jí držel otevřené dveře
Biluška
ano to on vzdycky byl me kdyz vysel pes na ruce tak stal s rukama zalozenyma na prsou a cekal jestli to preziju ....nebyl to zrovna mali pejsek......
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
brezen2008
Ovšem bylo to až poněkud nevkusné. Paša papinkal, dámy přihlížely, div že mu pusinku neutíraly. By potřeval: http://www.youtube.com/watch
v=B_ltqYm4R68&feature=related
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 09:31
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=B_ltqYm4R68&feature =related
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:20
- Nahlásit
Biluška
Biluška
Dobře ránko milá paní Biluško- Liduško.
Vy jste ještě nestala? Vy ještě spinkáte?
Paní zase přišel prudič a prudím páč jsem Vám poslala ještě jednu pídi sovičku, ale opravdu jen takovou malinkou.
Hau huž jsme domluvila.
Musíte lépe dočítat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 12:35
- Nahlásit
kachna_
U Friza tenhle model platí, má už rok a ještě jsem na něj nesáhla. ALe náhodou, na vodítku už chodit umí, akorát když někam nechce tak tam nepůjde.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 12:47
- Nahlásit
Vlčáčková
tak uz mas ten vybeh pro ralfika ??
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 13:29
- Nahlásit
ketty
tak uz mas ten vybeh pro ralfika
ona si ho jeste neodvezla?
tssss, ja myslela, ze pro nej jela us v noci
jinak vsechny zdravim, Bilusce dekuji za ftipnou reportaz
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 14:22
- Nahlásit
Dneska sem v tabáku viděla knihu od RD a stála 99,- Kč. Nejni nějaká levná??
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:05
- Nahlásit
leyenda
nooo jako jeste nedorazila tady cekam a niic a uz ani nepiisee
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:12
- Nahlásit
malinkaPáč nemá pevnou vazbu a divnej asi recikl.papír a hlavně už není potřeba toliko vydělávací vysokohorské přirážky.Já mám tu dražší,ale výsledek výjde na stejno po vzoru Gerdičky-otočte a přeberte si sami Teda jako ten výsledek! Mů drahej jest v pálenici,tak potupně zdrhám na noční neb ho nechcu vidět,páč von mě už taky neuvidí min.do pondělka su si tím naprosto istá Tolik žvížátek okolo psychycky neunesu)Tj-pakun potkán kocour a eště orangután na to už nemám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:12
- Nahlásit
ketty
ty vážně dáváš ralfa pryč?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:16
- Nahlásit
kejtlin
no vak tu je jen proto ze si ho jeste nikdo neodveez jako des uz tu bude rook mazeec takovi zlaticko to jeee ja nevim proc si ho bojii teda krom rodin s detma a to si zas nerisknu ......no jinak se mi vsici smejou ze mi stejne zustane
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:20
- Nahlásit
ketty
ste si na sebe tak zvykli, nech si ho
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:21
- Nahlásit
kejtlin
jako ale fakt ze uz mame hezkej vztah za tu dobu a udelal velke pokroky .....kvuli blbovi ja musim i na brigady vis co toho sezere a jeste zabira misto psum co by tu mohli byt na vycvik.....ja ted nemuzu brat velkyy na interni jen na dochazecku...no ale tak zas je to milacek nooo
|