Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5193 . 5194 . 5195 . 5196 . 5197 . 5198 . 5199 . 5200 . 5201 . 5202 . 5203 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:23 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
kdo to ma ziviiit nech si hoo prej ste vsici dobry ja vam ho pujcim na mesic asi pak nemuzu ani zachranovat mali tyrany to enni kam daat hlavne mi je ho tady liito mohl by se mit lip jindee ikdyz on je stastny tak jak jeee ale....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:25
- Nahlásit

ketty
já taky chodím do práce a mám brigádu, ale nedala bych ty moje lásky chlupatý ani za nic, ale mám maso zadarmo, když budu mít někdy víc, jakože ted´ ho moc není, tak bych ti mohla občas nějaký darovat, ale asi by sis musela přiject, já s tím blouděním jsem fakt nemožná, nebo by ses musela nějak dopravit třeba na holešovice nebo do letňan k tescu, tam trefim

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:29
- Nahlásit

kejtlin
svoje bych taky nedla ale jak od zacatku tvrdiim ralf neni muuj a je tu docasne a na chvilku jen nak ta chvilka koncem listopadu bude uz rocniii....holesovice trefim tak treba nekdy ja taky mam tak ruzne zdroje semtam makaj nemakaj ale spis v zime to mi sme po barelech vozi znami za stovku mam tak 50kg ci kolik toho je mazeec chii uvidim jak letos pres leto to kupuju normal..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:36
- Nahlásit

ketty
50kg máš tak na 10 dní?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:45
- Nahlásit

malinka
Dneska sem v tabáku viděla knihu od RD a stála 99,- Kč. Nejni nějaká levná??
Ne, sci-fi tak průměrně stojí

Darina1
Šmarjá dyť já vím paní, sem vám říkala, že mám dlouhé fronty před oknem

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:48 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

kejtlin
nevim nepocitam to ale myslim ze tak na tyden ralf sporada tri kurata za den zvladne i pet po pauze kdyz je na granulich nejradsi by snedl ten barel celiale davam tak dve a kazdej ovcoun jedno a mali..no mam dojem ze ten jeden barel je na tyden pokud je zima v lete tak nezerou..

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 15:53
- Nahlásit

kejtlin
kdyz to tak pocitam tak to vychazi 9-10kg masa na den kdyz je nesidim...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:04
- Nahlásit

čuus jako vůbec nestíhám a du si barvit květák,to úpa nesnášim
Biluška
Ne, sci-fi tak průměrně stojí

si úpe bubá bo to je proto aby se dílko dostalo mezi co nejvěčí počet lidůch!!! tagže to byl záměr!!! paxem se eště pobavila f tý inzerci vo štěndech co se narodily nalezený matce,viz téma vod brendybenji..dooost dobrej elaborát,jak todle může někdo sežrat to skutečně nechápu

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:06
- Nahlásit

davidkova renata
ahoooooooooooooooooj jak se dariii pri nedeliii ??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:09
- Nahlásit

ketty
jak se dariii pri nedeliii ??
nic moc bo po ní následuje pindělí coš nesnášim

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:14
- Nahlásit

davidkova renata
no jooo pracujici lid...no ja si delam dny jak chi to mam lepsi jen ted tu mam kraasnou bulikovou na vycvik tak kazdy den makacka ..je to pejsek ze zajistene rodiny takze zajisten a peci am dobrou dokonce ma sebou i pyzamo ale ta vychova to je dilo ale je to bulterierka s uuupa supeer povahou jako chii to bude dlouhy vycvik to je takovi nunu zvire nechapu kde ma problem ona je chapava a poddajna na to ze je bull.. jen holt ji nekdo musi rict co ma delat a e aby litala po baraku celi den a pak na prochazku a zas niic ..jako pyzamo a ruzove obojky kaminkama vykladane neoceni ani nebude kvuli nim poslouchat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:19
- Nahlásit

ketty
dokonce ma sebou i pyzamo
pyzamo a ruzove obojky kaminkama vykladane

hustýýýýýý jako tricky woo u heryjota,bože ty lidi sou paka.-((((( bulíci sou bezva na povahy,ofšem nesměj bejt u debilů že

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:25
- Nahlásit

ketty
Náhodou, ten vyšívaný župánek na té přehlídce včera byl moc trendy a IN . Byla sem smutná, že ho Lilátko nebude mít . Asi jí ho nechám ušít na zakázku

davidkova renata
to je proto aby se dílko dostalo mezi co nejvěčí počet lidůch!!! tagže to byl záměr!!!
Myslíš? . Sem tu hrůzu už viděla i u nás ve slevněných knihách Byla jí tam dost velká hromada a lajcká veřejnost nějak nejevila zájem . Zato každej kupoval ordinaci v růžové zahradě co byla vedle

paxem se eště pobavila f tý inzerci vo štěndech co se narodily nalezený matce,viz téma vod brendybenji..dooost dobrej elaborát,jak todle může někdo sežrat to skutečně nechápu
Prosím přeposlat . Počtu si u té marmelády, snad to nepřipálím

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:25
- Nahlásit

davidkova renata
nooooooooooooo jako pani celekm symposka ale asi teda prvni jeji pes a klasika ma jii protoze se ji strasne libiii...k tomu ceka druhy dite a jaksi to nak nezvlada nooo se nedivim to chce taky necoo delat stiim psem kdyz chce aby poslouchal na slovo ..mam fota bnarvu do kompu a nacpu sem teda pyzamko sem nefotiila ten obojek mozna bude videt ...mai ruzovouckou deku na voonenou ale za tech par dni uz tady pejsek trosku nasmradl a nevoni avivazi se panicka asi zhrozi az ji uvidi ....nebo ji budu muset dat do pracky a polejt vanise a nakym lenorem

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:27
- Nahlásit

Biluška
tak jako jooo prc nee taky bych treb nekdy ze srandy nekam na naky sranda zavody to psu dala ale....jako ze ma pes boty diamanty ve vobojku to mu nic neda tak to mysliim ze psovi ty lidi koupej prvni posledni ale o tom ta pece a vychova neni...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:28
- Nahlásit

Biluška
Myslíš?
vim!! dyk to psal osobně!

přeposlat . Počtunsi u té marmelády,
klidně ale za 5 sklenic tý marmeládky
ketty
ideální by bylo kdyby ho vrátit nechtěli

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:29
- Nahlásit

davidkova renata
klidně ale za 5 sklenic tý marmeládky
Víš to určitě? Tě upozorňuju, že ji vařím já Potřebuješ někoho otrávit, nebo co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:32
- Nahlásit

Biluška
Potřebuješ někoho otrávit, nebo co?
nestarej se a zavářej

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:33
- Nahlásit

davidkova renata
jasnee ja toho mam malo zeeee?? fakt bulina mi tu chybi nooo no jestli nebude poslouchat tak ji pryc daj prej tak sem pani ale vysvetlila ze jaksi se musi snazit ze poslouchat bude ale je na ni pak jak dlouho bude poslouchat jiiii..no aby si jeji manzel nezvyk na ten klid a fakt tu nezustala kdyz tu ma i to pyzamo on hlavne manzel zurii neb jim sere pry po baraku a do pelechu a pry v tom i lezi ..divne tady neudelal jeste nic pohodaa jako je mi jasne kde je chyyba fakt je to zlaticko 14mesicu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:50
- Nahlásit

Čus pipky, měli sme mocinky pěknej den, jenom nemám telku, bo moje navigace vůbec neukázala laguny adresu, s mamkou sme souhlasily, že tam v životě bez navigace nedojedem, navíc nám f autě příšerně páchla amálka, neb se vyválela v ovčí mrvě, když sme bečeli na ovečky. Měla to tak řádně vetknuto do uší, že i když sem jí teď okoupala a ofénovala, hlavička jí příšerně smrdí. Tak halt bude páchnout, zbytek těla už voní. Třeba to vysmrádne...Raději začnu vařit srdíčka, ať to přebiju. Zítra je potřebujem na cvičánkování. Opět sme se chechtali celej den, do toho svítilo slunko, fotila sem Badíka na bránění, trošku sem se bála, bo ho neznám, aby se nepřekous. Byl ale mocinky fajnej, krásně půšťá. Nanda nepůšťá. Barka taky půšťá, Aleksa-pes-fena už je konečně heská, dyš jí narostla normální srst. Pepa má dalšího psa, který je na domácí stravu. Ňuňánek mu odešel s rukávem a Pepa řikal - Ňuňánku, kam deš s tim rukáfkem? Ňuňánek je padesátikilovej dortík. Sorboni dnes nebyli, to je prt cvičení bes sorbonů.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 16:52
- Nahlásit

ketty
ty bys dávala " skynímu psu " pyžamko?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:02
- Nahlásit

Gerda
jenom nemám telku
a to dneska dávaj bátoryjovou! di k maměnce!
sme bečeli na ovečky
TY si bečela na ovečky a co je nejhorší..normálně ti vodpovídaly

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:07
- Nahlásit

kejtlin
nedaaavalaaa ji je dobre i bez nej ...
davidkova renata
Biluška
a ostatni .... TOTO VAM MUSIM PROSTE PREKOPIROVAT
z.u.z.u.n.k.a: larysekpitbul:tak jsem si říkala jak mám strašný šílence pesany..ale po tom co včera vyprávěla Káťa o svym teriérovi jsem hodně rychle změnila názor ..když mu bylo 9 týdnů tak jim spadl z 5 metrů na beton..majitel šel pro pytel páč si myslel že je mrtvej..nic méně psík mezitim stačil dělníkům sežrat 3 rohlíky a byl přežranej.. pak zase vlítl do silnice za lístečkem a majitelka na něm zařvala a on strachy zalehl a v té chvíli metr od něj zastavil dvoupatrový autobus...pak paničce o dovolené sežral kilovou cihlu a ta mu lezla snad i žebrama ven..ale nic mu nebylo..pak sežral dve plata neurolu..sice byl sjetej jak prase ale přežil to...akorát kdy měl na mále to bylo když sežral jed na krysy ale to mu pumpli žaludek a taky dobré....
jako pozor ale to ten psík zmákl do půl roku věku a teď je mu rok a říká se že až bouchne temelín tak krysy a odie přežijou
CO DODAT ZEE..

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:07
- Nahlásit

čus babi
teď byl na nově ve zprávách policejní fakt to vypadalo jako holanďan, ale tom se mi nezdá tak to byl asik nějakej kříženec, ale byl moc pěknej hodně tmavá žíhaná malina
moc pjeknej den sme si užily, šla sem s holkama s pudlama na ofce a shodly sme se s Renatou že by se Gerda měla s těma dvjema ofcema udělat tri a přihlásit se do talentblázince
když sem jela dom tak byly u silnice tři pézetka tak sem zpomalila, aby mi tam některý neskočila, poté sem zastavila a začala na ně ječet hajzlové házali po koze, která byla za plotem na zahrádce šutry. Ještě že mám elektrický vokýnka ječela sem na ně že buď na ně pustim psy nebo po nich budu házet kameny jak se jim to bude líbit. To byl fofr jak utíkali
A zejtra je ten slavný den, kdy nám bude otevřen okruh

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:09
- Nahlásit

davidkova renata
dneska dávaj bátoryjovou!
No to pudu, doufám, že bude chtít koukat.

TY si bečela na ovečky a co je nejhorší..normálně ti vodpovídaly

krááásně sme si rozuměly, jako sestry, konečně vim, kerý zvíře je to správný pro mě, kerýmu nejvíc rozumim ))) Eště doladim ty vlasy )

ketty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:09
- Nahlásit

Alexa

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:42
- Nahlásit

Alexa
Paní, sim vás, pošlete mi na sebe foun, s váma potřebuju mluvit.

ketty
Ty woe, tak tohoto terijéra bych nechtěla hlídat

davidkova renata
nestarej se a zavářej
Ale ne, že mi pak přišijou spoluvinu

Fšichni co něgdy něco uvařili a bylo to k jídlu
Sem byla venčit a hned u cesty rostlo asi dvacet bedlí. Sem je pochopitelně vzala, vrozená lakota by mi nedovolila je tam nechat. Jenomže tendle týden to bude uš potřetí co budem mít smažený bedle, nigdo už mi to nechce žrát Nevíte něgdo essi se daj bedle zmrazit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:50
- Nahlásit

Biluška
Nevíte něgdo essi se daj bedle zmrazit?
nedaj, bude z nich kaše, zkus je udělat na másle a na kmíně, tak je mám osobně nejradši

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:51
- Nahlásit

Biluška
co to našušit?

pe3ce
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 17:52
- Nahlásit

bré podvečer fšem

Biluška
tendle týden to bude uš potřetí co budem mít smažený bedle
jako u nás, řekla jsem kušujte a jezte, žádný crcání s nima.
Nevíte něgdo essi se daj bedle zmrazit?
řekla bych že jako plátky na smažení ee, pokrájený a podušený, nachystaný pod maťo asi joo.

<< 1 ... 5193 . 5194 . 5195 . 5196 . 5197 . 5198 . 5199 . 5200 . 5201 . 5202 . 5203 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání