Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
je to nepejskař. každej pes, co se líbí mě, že je střapatej a chlupatej, jemu přijde příšernej. za to na Trixu nedá dopustit. všichni psi jsou oškliví a maj velký jazyky a slintaj a Trix je ztělesněná dokonalost.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:22
- Nahlásit

Maky a Trix
rýsuje se to nadějně, nutně potřebuju ten telefon

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:23
- Nahlásit

Biluška
to je skvělý! Ta čubka akorát potřebuje socializovat. Nutně. )

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:26
- Nahlásit

Maky a Trix
to je skvělý! Ta čubka akorát potřebuje socializovat. Nutně. )
Sorry, ale ve čtyřech měsících už je to prakticky nemožné. Zázraky ihned, nemožné do tří dnů

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:28 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
no tak na canisku nebude, holt to bude ta pověstná rezervovaná šeltije.

hlavně třeba je jinak v pohodě, já jí potkala skoro o půlnoci v centru města. a jinak ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:34
- Nahlásit

Maky a Trix
holt to bude ta pověstná rezervovaná šeltije.
no mezi rezervovanou šeltkou a bázlivkou, která zdrhá při každém bouchnutí je dost rozdíl. No uvidíme. Nevíš jak je na tom s vyšetřením očí? Ta Anička mi nebere telefon, asi tam není

Cigi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
Super, děkuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:36
- Nahlásit

Biluška
hele, absolutně nic netuším. Když si najdeš tu chovku, tak tam snad nic ani nemaj... a já ti nevim. asi jsem na ní byla moc hrrr, jsem zvyklá od Trixouna, co je merlatý, je mazlivý... ale jinak říkala, že prostě potřebuje svůj čas a normálně chodí bez vodítka a nezdrhá, tak předpokládám, že se moc neleká. nech jí sms, ona ti zavolá... mě to tak slíbila

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:45
- Nahlásit

Biluška

musím běžet na výlet s čoklem, kdyžtak mi jen písni mail, kdyby se něco pohnulo, díky moc!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:53 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

lucYnka XIII
Káča od Rozárky chce taky celejch těch 20 kilo. A eště zjistim Věrušku a Jarušku. Ty budou chtít taky.
edit:
Jaruška chce taky 20 kg.

A Káča nebo Jaruška by přijely zase s masem pomoct, mají práci s lepším časem než já.

Ještě mi chybí Věruška

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 15:56
- Nahlásit

Maky a Trix
už jsme spolu mluvili. Vypadá to nadějně. Večer pozjišťuje essi má vyšetření očí a tyhlety podobné věci a pokud je fšechno OK tak by to snad mohlo klapnout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:39
- Nahlásit

Biluška
co ta kontrola?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:40
- Nahlásit

pro útlocitné s karmou jako lilije - nepouštět si toto vídejo:
http://www.youtube.com/watch?v=BNEclgQFDNg&feature =player_embedded

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 16:49
- Nahlásit

kejtlin
co ta kontrola?
Normál, přišla, shledala fše bez závad, hodinu o tom psala šestiřádkový protokol, vyfotila si psy (to jim teda dalo dost práce, se furt hemžily ), poňuchmala štěně a zase odešla

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:25
- Nahlásit

K tomu kříženci šeltie v Maršovicích: nejen že je krásnej, ale je to prý moc milý, poslušný a mazlivý pejsek!!!! Vemte si ho někdo!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:26
- Nahlásit

Biluška
a byli tam kvůli štěkotu psů předpokládám?
já snat aš prodám parcelu koupim nějakej barák u vás ve vsi, víš co by to bylo, dybysme vyrazily společně venčit? 2 lidi a 30psů

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:27
- Nahlásit

Hele tak v práci nám ti psi strašně svědčí, zrovínka teď sem se o tom přesvědčila vedle v kanclu - nad stolem se vede vážný rozhovor o financích, finanční ředitelka něco ukazuje kolegyni na monitóře, a dole pod stolem jí malá Korinka oblizuje nohy a kouše boty )) Nahoře je to na vážno, dole je štěnčí sranda. Vypadá to dost vtipně, fin. ředitelka se směje taky a kárá kolegyni velmi mírně ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:28
- Nahlásit

Vlčáčková
Vemte si ho někdo
ty máš jen 3 psy!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:30
- Nahlásit

Vlčáčková
Vemte si ho někdo!!!!!!
třeba makýsek ještě povolí...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:30
- Nahlásit

Gerda
psi mají pozitivní vliv na človjeka f práci to je stará pravda, nechápu, proč mi do práce nechtí dovolit kyru, značně by to usnadnilo jednání s některými drzými ukrajinci, určo by vlivně působila

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:32
- Nahlásit

kejtlin
nechápu, proč mi do práce nechtí dovolit kyru,
nebo aspoň lilije...

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:32
- Nahlásit

Gerda
to sice jo,ale když je tam máte s sebou, tak nespěcháte tak moc domů a můžete tem bejt celý den

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:35
- Nahlásit

makrel
to je přesně důvod, proč nám je sem dovolují

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:36
- Nahlásit

Gerda
myslela jsem si to já mám k práci trošku jiný vztah, udělat to co nejrychleji a intenzivně, nemohla bych někde být 8,10, 12 hodin. To by mě trefilo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:46
- Nahlásit

makrel
já sem bohužel nikde jinde než v reklamce nedělala, takže vůbec nevim, jak jinej pracovní rytmus vypadá, u nás je to tak, že děláme furt, dokud nemáme hotovo. Někdy to bohužel zahrnuje i čekání na vyjádření od klienta, nebo prodlevy. Udělat rychle se to musí, to je jasný, jenže stejně rychlej je i klient, kterej ti dá okamžitě komentář a šupky, už zapracováváš a další kolo. Pokud je práce málo, můžem si brát hned volna a takový věci. Já vlastně ani nevim, co bych dělala, kdybych měla volný odpoledne....byla bych venku, ale co večer? Bych furt akorát spala.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:50
- Nahlásit

Víte, co je novýho u Vlčáčkovejch? Že Vlčáčková po několika letech vidí ven z auta předním sklem. Zajištěno nikoliv sekyrou, ale toaletním papírem. Kdo by to řek???!!! Prej to funguje a ono jo.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:51
- Nahlásit

Gerda
jediný pracovní rytmus, který mi vyhovuje je ten můj, sice taky někdy dělám hodně hodin, ale je to všechno vždycky udělám-mám hotovo, žádné čekání na nic a na nikoho, žádné počítání hodin do konce šichty. Nevíš co bys dělala? to já vím i kdybych měla volný celý den, co dělat . Mám celkem dost zájmů a aktivit, na které mi chybí čas.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:05
- Nahlásit

makrel
Mám celkem dost zájmů a aktivit, na které mi chybí čas.
ty mám taky, jen sem zvyklá je mít prostě spíš na večer, až se přikýbluju. Už to dělám tak dlouho, že mi fakt chvíli trvá, než si zvyknu i na to, že mám přes den volno.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:08
- Nahlásit

Gerda
každému vyhovuje něco jiného, ja letím papa

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:19
- Nahlásit

Vlčáčková

Co si hulila?

<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání