| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
nemethova5
jasný
Monty
jiný než zdravotní nejsou důvody, ne pochopitelně tě nechci nutit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:05
- Nahlásit
Pumpa
dyk já to mám přes dvjestě kilometrůch
ty nejsi z prahy???????????? Proč mám pocit, že seš z prahy a že si to měla domki kousek???????? Šmarjá promiň!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
děcka, dám kafe a jdu do knihovny.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:25
- Nahlásit
Jinak jsme asik přišla, proč je Bajkonůr tak hodnej. On je určitě přeftělenej nejakej zlej čék a teď si čistí karmu. Nejen, že mu malej naprosto beztrestně udělalal díru do hlavy,ale co předvádí teď, to je fakt vrchol. Lidijové, on normálně malýmu háže balónek, aby ho zabavil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:28
- Nahlásit
Baico
On je určitě přeftělenej nejakej zlej čék a ted´ si čistí karmuto je jasný, přestaň to hulit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:29
- Nahlásit
Baico
on normálně malýmu háže balónek, aby ho zabavil.
jednou tě strašně pokouše a vyčte ti, že si mu nechala na krku to malou bílou ušatou bestyji, jako se nechávaj satarším sourozencům na krku ty mlačí, aby je museli s sebou fšude tahat a rodičové měli od zmetka malýho klit. Tak za to tě pan Bajkonůr napadne ve spánku a vysaje ti kref!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:30
- Nahlásit
Baicojezis ten je hodnej,to hajan by mu asi hodil granat,aby se amina zbavil!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:31
- Nahlásit
Lidí já mám tak vychovany psy! Jsou nauceny, ze po koupani a sprchovani si lehnou na pripravenej rucnik a cekaj az je utru. Ted se opaluju na zahrade a psi se koupali v jezirku a z jezirka honem hop na moji opalovaci deku voba!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
zuzanarosakovano vidis,jak je mas krasne vychovany,to jsou hodni pejsci,co vic si prat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:38
- Nahlásit
Gerda
Tak za to tě pan Bajkonůr napadne ve spánku a vysaje ti kref!
By si totálně zase zamazal tu karmu. To neudělá.
nemethova5
jezis ten je hodnej
No je. Já to věděla, že nebude problém, aby malýho přijal. Ale, že ze sbe nechá dělat trampolínu, nechá se tahat za chlupy a teď ten balónek. To jsem fakt nečekala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:42
- Nahlásit
Baicohm,to by byl zazrak,kdyby se tak hajan staral o amina a pekne si s nim hral a hlidal ho,jenze hajan je pekne mrzutej dedek,takze toho se nedockam,bohuzel.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:46
- Nahlásit
Baico
axa přijala gošu hezky od začátku si spolu hezky hrály a nejvíc, ale jak goša roste tak axa chce mít od ní klid, hrajou si pořád, ale když je to moc tak jí vopere, néé doslova, kdyby chtěla tak by ji porvala
hodně, ale goša si nedá říct.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
nemethova5
hajan je pekne mrzutej dedek,
Hele Dan byl taky dědek,ale malýho vzal pod křídla hned, na rozdíl od Bajkonůra. Si pamatuju tu první noc, co byla Faru u nás. Sotva štěndo kvíklo, josepčík okavžitě šup z gauče a šel se starat, co se děje.
Ale spousta lidí mi řekla, že takhle na ty psy působím já. Je fakt, že Bajkonůr, už je v pořadí 3. takovej dobrák, co mám.
A nebo už mám třetího přeftělenýho, co si u mě čistí karmu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
Já mám taky hodný pejsky ale fakt, Brita může Anetě skákat po hlavě hlava nehlava, což se dost divim, pře Aneta je svinka pěkná někdy ))) O Benovi vůbec nemluvim, ty si s Britou zalezou na gauč a tam se líbaj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
kejtlin
ale jak goša roste tak axa chce mít od ní klid, hrajou si pořád, ale když je to moc tak jí vopere,
No tak u nás ani nevrkne. A to ano, když neví, že se na ně koukáme. Je to fakt troubelísek. No ale až si budu pořizovat toho jezevčíka, tak zase bude mít vzor, jak se chovat ke štěnítku.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:51
- Nahlásit
Baico
Pani, u vás je to hotovej očistec
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
Baico
axa si od ní taky nechá hodně líbit, ale mladá to fakt občas přehání, je surová a od štěněte dost tvrdá.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
Já mám strašně hodnýho a milýho psa. Na psy, na lidi i na jiný zviřátka. Přála bych si, aby to bylo výchovou, ale obávám se, že on je prostě takovej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:16
- Nahlásit
Baico
By si totálně zase zamazal tu karmu. To neudělá.
a náprsenku by si zasral ,jasně že to neudělá,metroseksuál
Ale spousta lidí mi řekla, že takhle na ty psy působím já
no nevim..já na nánu působila úpa zoufale aby byla jiná,krom metod co se nemaj popisovat po netu sem zkusila všecko a stejně ta kráva je furt přátelská.Na tu předešlou sem nepůsobila vůbec bo to nebylo zapotřebí a svině byla stejnak.Tagže bych to viděla jako makyatryks..že ty kreténi maj prostě taj´kovou povahu a stejně s tim nehnem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:17
- Nahlásit
Já mám psa nehodnýho a je to výchovou.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
pani, tak vidíte, že ne každej čokl se dá zkazit )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ne každej čokl se dá zkazit )))
a to mi va ,eště bych jí mohla poslat na vlčáry ,to by pak asi jela do kábulu s buřtíkem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
a mě to va, protože nemůžu bejt na sebe pyšná, jak jsem si vychovala bezkonfliktního psa.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
To je šílený, sledujete to?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6838589/Pomozte-ps um-v-zatopene-Chrastave.php
A to není na bazoši jedinej. Už tam začínají skákat inzeráty, že z podobných důvodů musí lidi dát psy pryč. Peklo...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:26
- Nahlásit
impact
Přispět se jim samozřejmě může. Ale bezprizorní ta zvířata přece nejsou. Pánečci jim nezemřeli, jen se zvířata poztráceli a je potřeba je vyfotit a dát na net, aby si je lidi našli. Nebo ne?
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ty kreténi maj prostě taj´kovou povahu a stejně s tim nehnem
Tak já už mám takhle třetího. U Faruny se to teprve uvidí. Ale je teda fakt, že mě todle vyhovuje, já bych nemohla mít něco jak je Buřtík
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
nemůžu bejt na sebe pyšná, jak jsem si vychovala bezkonfliktního psa.
ale můžeš,ty trupko,my to na tebe neřeknem
impact
Už tam začínají skákat inzeráty, že z podobných důvodů musí lidi dát psy pryč.
no to bylo jasný,že to nastane jen o se vzpamatujou z prvního šoku.ty věci sou jako do ůtulku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:27
- Nahlásit
impact
koukala jsem na to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíš, že nejsou bezprizorní, když jejich majitelům nezůstalo nic, kromě toho, co měli na sobě? Třeba... A vyfotit a dát na net? To mi přijde jako holý nesmysl. Myslíš, že se někdo z těch majitelů TEĎ dostane k internetu? Ale to je fuk, neřeš...
davidkova renata a kejtlin
Mě to přišlo, že to asi spíš rozdělí přímo psům z daného města nebo tak. Nevím.. Jen jsem se nad tím pozastavila, protože aktuálně zkoušíme najít původního majitele jedné russell fenečky. Taky povodňové.
Ale spíš řešíme russelláře z okolí, co běhaj po městech a vesnicích a lepí letáky. Pochybuju, že se majitelé z dané oblasti dostanou na net.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
impact
Přece netvrdím, že teď. Ale já bych svoje psy hledala i třeba za rok.
|