Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

nemethova5
tak mužeš bej u mě 4 dny, to pořád platí, v neděli končím noční a do práce jdu až čtvrtek, essi mi teda nedá nějakou navíc v září má hodně lidí dovolenou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Pumpa
Cláreček že by mu sežral ty dvě žížaly? Dyť ten je ze své výšky očí nemůže na zemi ani postřehnout! Bekynka taky neviděla myš, když stála, a to jí měla akorát pod nosem.
Jak se jmenuje dědek?
Tohle řeší městská policie, ne? Tak tam někde máme JIrku Kadlece, jestli tedy zase není v Třeboni.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 10:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
někteří co mají doma psa na řetězu celý život mi dělaj i přednášky jak strašně riskuju, že je nechávám spolu puštěný, nedejbože jak riskuju ještě víc, když se všema chodim ven, protože když je budu chtít ve rvačce roztrhnout, tak se pustěj i do mě na to odpovídám, že to vím, a že hrozně ráda riskuju

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:01
- Nahlásit

Jdu něco dělat.

Koukejte zírat na ty Perverseidy, když už jsem Vám udělala ty mapky a máte je i v čb inverzní verzi pro tisk. Do mapky se svítí baterkou přes 4 vrstvy červeného krepáku, jinak uvidíte prdlajs. Každopádně je nutné si najít jih, ale to snad každý víte, kde ho máte, ne? Jestli ne, tak se v 11 hodin podívejte na Slunce a jih je pod ním.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:01
- Nahlásit

Všem Zuzanám vše nejlepčí k svátku!!!
Jinak včera koncík dobrej, ještě teď mi hučí v uších. Bubeníkovi jsem ujela, protože se nechtěl ještě pustit piva a já na rozdíl o d něj jsme musela býd dneska v 9 v práci a to sockou, neb Zeleninu bude potřebovat tatí, aby ovezl do správkárny myčku.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:03
- Nahlásit

dobré ráno fšem!!!

děkuji za toliko krásných darůch i přáních!

jste toho od rána hrozně moc nadrásali zas
já se vůbec nevyspala, bo Rambík se rozhodl, že teď bude od sedmi ráno každej den řvát pod schodama

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:04
- Nahlásit

Vlčáčková
vůbec nevim, co mám dělat - proč se mám koukat na pervers přes krepák? Mylůsim že spíš pořídím někde krepák než najdu jih! A baterku mám jenom čelofku, půjčenou od hanciw - platí aji čelofka?

Baico
poslala ste údaje makýskovi??? Na voba vaše medvítky?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:04
- Nahlásit

Ježiš teď mě napadlo, že von mi Rambík asi přál k svátku. včera taky řval, to zas měl manžel narozky...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:06 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

hele nevíte někdo, jak to chodí na výstavě? můžu se s čoklema vystřídat v kruhu, když jsou ve stejný kategorii? nebo musíme bejt dva?

jdu se vopalovat, tak se připojim na placce, to jen dzbz někdo yas postrádal moje háčky a čárky

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
musí te být dva

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:07
- Nahlásit

Gerda
poslala ste údaje makýskovi??? Na voba vaše medvítky?
Áno, prosím. Jen Farunovi nechám udělat už dospěláckej. Štěněčí po něm nemá, kdo donosit, když ještě nemáme nového josepčíka. A i kdyby jsme měli, tak se asik nebude jmenovat Faro

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:09
- Nahlásit

Aleksa
do mlíkojet nejedu, budeme mět stěhování národů do nového bytečku užite si to aji beze mě akurát eště nevim, komu příšerku na ten stěhovací vejkent vrazíme nebo jak to s ní provedem, byteček bude ouplně holobyteček, musíme se tam aspoň trošku zabydlet ňák...

Akky0Aime
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
a kam jedeš na výstavu?

nemethova5
Člen
- Nahlásit

kejtlintaky zalezi,jestli nenastoupim do te firmy voyance!uz se na me ptali,ne proste vlakem nepojedu,me to stacilo s hajanem a to je klidny vyrovnany zvire,pro me to bylo utrpeni,bohuzel nejsem treba ty,ja nerada cestuju.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:10
- Nahlásit

Gerda

Baico zaslala mezi prvními, myslím, že hned po tobě. chybí mi Lucinka-s-tím-dlouhym-číslem, a lidi od kejtlin. Nesleduju, kdo psal tady, takže všechno prosím směřovat na mail makysek.rybaru@gmail.com. Díky! Co nebude do neděle na mejlu dělat nebudu!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:10
- Nahlásit

Akky0Aime

na Konopiště, chci to jentak zkusit, ale manžel nechce se mnou, tak musim zmermomocnit ségru

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:11
- Nahlásit

Gerda
Přes krepák si svítíš do tý mapy. Na oblohu si nesvítíš vůbec, naopak zalezeš daleko od světel - třeba na nějakou louku v lese. Na mapu svítíš, aby ses podle ní zorientovala na obloze. Ale pokud se Ti nechce, tak orientaci kašli a jenom si lehni na karimatku a dívej se nahoru nad sebe. A nezapomeň si vzít zimní bundu, deku, svetr a jídlo s čokoládou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
Akky0Aime
musí te být dva
určitě? Když sme byli s pardálkou, ostatní faraonáři pobíhali se svýma psama jen jeden člověk, co si vyměňoval čísla v rukávníku, jenom mu připravili psa ke kruhu a vyměnili...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:12
- Nahlásit

nemethova5
já cestuju strašně ráda a psi taky, protože jsou tam se mnou

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:14
- Nahlásit

Vlčáčková
si lehni na karimatku a dívej se nahoru nad sebe. A nezapomeň si vzít zimní bundu, deku, svetr a jídlo s čokoládou.
Tohle zrovínka vyprávěla hancaw, jak si dycky odskočila lehnout na zem do buše a čumět na hvězdy, neboť je blázen a jala se být sendvičem pro hyjeny a lefy. U nás teda lefi nejsou, ale přece nepudu ležet do lesa....pani, co je oučelem toho lehu? Co vidíte a té obloze? Je to napsaný v tom vaše perversnim odkaze? Při mý smůle si určitě lehnu do hovna!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:15
- Nahlásit

Gerda
to je možné když byly po jednom ale co pak dělali když měli být v kruhu nastoupení všichni a běhat měli všichni?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:16
- Nahlásit

kejtlinu me je to pravy opak,necestuju vubec rada,je to pro me utrpeni,jeste vlakem,nebo busem,jsem vzdycky rada,ze to mam za sebou

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:17
- Nahlásit

kejtlin
já nepsala, že jedu, já si dělala srandu, že mě asi překecáte, ale, že si to musím ještě rozmyslet, víš

Gerda
Člen
- Nahlásit

Akky0Aime
to nebyli všichni....všichni neběhali. Je fakt, že faraonů a podenkáčů bylo dost málo. Tak to bude tim, tak pardon

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Biluška
nevíš o někom, kdo by bral malou merlatou šeltici? asi 4měsíční? s PP?

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:18
- Nahlásit

Gerda
určitě? Když sme byli s pardálkou, ostatní faraonáři pobíhali se svýma psama jen jeden člověk, co si vyměňoval čísla v rukávníku
Nojo, ale to asi neměli psi v jedný třídě. Protože pokud máš psi ve stejný třídě, tak se musí posuzovat najednou, ato jaksi jeden člověk nezvládne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:18
- Nahlásit

Akky0Aime
tak to je pěkně na prd
musíš do práce???? Někdo jede domky už v neděli aby mohli v pondělí do práce
Kejtlin
tak hezky mazej a uvidíš že zabere

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:19
- Nahlásit

Gerda
Je to tam napsaný. Co člověk vidí? Nádhernou přírodu a může si tam leccos představovat, nač normálně nemá to správný rozpoložení.
Je potřeba dávat bacha na hovna, mravence a ztracení nějakého předmětu. Protože i při baterce se fakt blbě hledá.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:20
- Nahlásit

Bré den světlušky,

Zuzkám vše nej)) k svátku.

Už máme doma maloštěně. Zatím je strašně hodná, papá, čůrá a spí. Jako velkoprocházka jí zatím stačí 3x kolem zahrady. Tak si to užíváme dokud to jde. Dávám jí tak tři dny než se rozkouká a začne čóromóro))
Jinak když jsme jí přivezli dom, starší čubka k ní čuchla a odkráčela středem s výrazem "zavolejte mě až to bude větší, s takovim malim smradem se nebavim". Benjamin to pojal jako že nová plyšová hračka a zkoušel jestli píská když do ní bude šťouchat čumákem. No bude to mít holka těžký))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 11:20
- Nahlásit

Maky a Trix
Já ale zadarmo, bo nemám peníze. Mám slíbenou starou. Možná ji znáš: Niké z Vesničky u hranic nebo jak se ta potvora drzá jmenuje.

<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání