Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
Kecáš!?

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:30
- Nahlásit

zuzanarosakova

Fakt jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:33
- Nahlásit

Vy ste fakt magořííí )) vypnout kintičku prosim, sem si cvrnkla ))) a vlčáčkovou tky krs ty odleželé mrutvoly )))) My sme z léza, dnes to bylo velmi fajné, neb holky vzly baterky, tudíš sme viděly na cestu, zajímavé bylo, že sme se bály ještě víc než potmě )) A už sme si vzpomněly, co děláme v neděli ))) teda vona to hancaw nezapomněla, to jen my s mamkou sme nemohly přijít na to, co sme si to v neděli na neděli domluvily )) Dnes sme měly vyprávění o JAR, o lefech, nosorožcííí a sloniska, co mají tlapinky a chtějí s nima šlapinkat hancew po hlavě. Kupodivu hanciw přítel není gentleman, neboť při úprku před nosorožcíííí ji nenabíd rámě při výlezu na akácii, což se hanciw dotklo, neboť jí jako správný muš měl pustit lézt na strom první. A ještě se vůbec nesmál, když jim pan nosorožec kutálel teréňáka savanó, bo myslel, že só taky samec a chtěj mu sbalit ženu. A sloni maj v buši přednost zprava i zleva, což je zvláštní a platí to aji na kruháku.

kinta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 23:43
- Nahlásit

Gerda

Pani, Vy ste ze mně mněla srandu stran mýho dojímání nad dojezdem klapečků. Ale abyste vjeděla, tak JAR zrouna porazili!!
Ha, a teť mlufte!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:04
- Nahlásit

Gerda
Sloni mají přednost hlavně proto, že je auto nepřejede, že? A pak taky není nutné tlustokožce dráždit, aby nepřejeli na oplátku to auto s posádkou.
Jedna moje známá přiletěla ze safari za pomoci lůžkové úpravy letadla. Měla 8 sedadel, vlastního doktora a ošetřovatelku, nějaké infuzičky a dlahy...

kinta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:06
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak sem vygůglila, že Mél mněří 175 cm, tagže adidaska kecá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:20
- Nahlásit

kinta
Co na tom internetu všechno není?! Co to bylo za film dneska? Viděla jsem od něj jeden o mimozemšťanech, bála jsem se jak malej pes, mám sci-fi ráda a bojím se u něj ještě radši, takže tomu leccos odpustím. Ovšem v posledních 5 minutách to pokazil náboženskou agitkou k smíchu s naprosto nelogickým vyústěním.

kinta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:36
- Nahlásit

Vlčáčková

Nehrál tam farmáře, kterej žil sám s dětma a začaly se objevovat kruhy v obilí?

Dneska je Apocalyto, který režíroval.

URL

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:38
- Nahlásit

kinta
Přesně tak. Akorát nevím, jestli zrovna kruhy, ale obilí tam hrálo jednu z hlavních rolí .
Hele na krasavce: http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_01.html

kinta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo, tak to mám na DVD, ale neviděla jsem to. Teda jen začátek a usoudila jsem, že mě to neba. Tak to třeba zkusím.
Teď v sobotu jsem úplně náhodou chytila "Presumpce viny" s mým oblíbeným Denzelem Washingtonem a to bylo fakt dost dobrý. takový filmy mám ráda.

Krasaveček hezkej.

kinta
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:46
- Nahlásit

Hm, tak teď někdo usilovně myslí na mě. Škytám o sto šest.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 00:59
- Nahlásit

kinta
Mě nemůžeš brát vážně. Protože ze sci-fi zkousnu leccos. V tomhle filmu asi nejhorší chvilka byla, když jeho bratr se zavřel do komory asi na košťata, byla fakt mrňavá, měl tam židli, jídlo a televizi. Na tu televizi jsi neviděla, jen jeho vytřeštěný oči, jak na ní zírá. Nebo venku zapomněli psa, ten najednou začal štěkat a pak zakvíknul a už tam pro ně byli - za oknama, dveřma, chodili dokola a stažili se dostat dovnitř. Nijak destruktivně. Nebylo to nic akčního. Dokonce se nejdřív pár kousků pohybovalo mezi lidmi a nedělalo nic, třeba jen stáli nebo obcházeli na nějakém místě a očumovali. V podstatě až po pár dnech, až věděli, že je to pro ně bezpečné, se vylodili a začali lidi lovit. Všichni mysleli, že jsou tu kvůli tomu, že chtějí obsadit planetu. A oni si přišli pro jídlo - pro lidi.
Ale jak říkám, já jsem v tomhle hodně nenáročná. Jen pár filmů považuju za úplně blbých - Válku planet například. Nebo Armagedon, to byla taky kravina. Jo a Den nezávislosti byla spíš nechtěná komedie.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 01:01
- Nahlásit

kinta
Hm, tak teď někdo usilovně myslí na mě. Škytám o sto šest.
Hele, my jsme na základce věřili tomu, že když škytáš v určitou hodinu (v jednu teď) a odpočítáš písmenka, víš, že na Tebe někdo myslí s poč. písmenkem - v tomto případě A.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 03:11
- Nahlásit

Dobrý ráno, dámy.
Tadyhle jsou ty Perverseidy pro přání, mapky a popis oblohy:
http://neureiterova-astronomie.blogspot.com/2010/0 8/ukazy-na-obloze-srpen-2010.html

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:10
- Nahlásit

Budíííííííčéééééééééék!!
To sem vážně první, gdo tu troubí budíííííčéééék???
Stávat a prtínat, venku je kwášně

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:25
- Nahlásit

Baysha

jak první? první je vlčáčková
a já jsem třetí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:31
- Nahlásit

čau všem, mam zase pásofce

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:34
- Nahlásit

kejtlin
ahojte paní, to snad není možné

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:36
- Nahlásit

kejtlin
týbláho už zas? to je radost teda... lituju moc moc moc
byla si s tím i na imunologii? bo to vůbec není normální, že se ti to furt tagle vrací... třá by ti pomohly ňáký léky nebo bylinky na imunitu

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:40
- Nahlásit

Vlčáčková
mapky a popis oblohy:
teť mi došlo, že fčera od 22 hod. měla být vidět polární záře, zapomněla jsem na to.

Gerda
neviděli jste nic? Nebo vám to kazily baterky?

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:41
- Nahlásit

Baysha
Stávat a prtínat, venku je kwášně
u nás ještě taky, ale už se objevují mraky, asi měli zase pravdu s tím, že "od západu..."

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:44
- Nahlásit

Hezké ráno bez deprese.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:44
- Nahlásit

Monty
Baysha
je to tak a je to možné, zatím nebyla, mám ale doporučenku od doktroky, nicméně za každé vyšetření se platí takže tam půjdu až tak v září, až budu mít brigádu

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:45
- Nahlásit

fstáváte a makáte? Musím na kanysku, vůbec se mi nechce

Zabiju čokly dneska, asi fšechny Napřed jsem musela vstát v pět ráno a jít zmlátit Megeru, která drápala dveře. Pak f šest fstali fšichni čokli, páč Semetrice První přijela nějaká náfštěva či co a dost hlučně se vykládali z auta Tex a ostatní samozřejmě měli dojem, že to musí hlásit. Vždycky jsem zařvala "ticho", oni zmlkli na tři vteřiny a pak řvali znova Ztichli až po dost hlasitém povelu "kurwadržtehubyasertenanimětababavůbecnezajímá" . Baba s návštěvou ztichli taky a přesunuli se do baráku. Nejspíš mě slyšeli, ale to je mi fakt úplně jedno Nesnáším lidi co mi hulákají přímo pod otevřeným oknem v šest ráno

kinta
Přijede mi kontrola z veterinární správy. Moji roztomilí sousedé (viz výše) na mě poslali udání, že jako týrám pejsky. Na vet. správě z toho mají docela prču, páč mě docela dobře znají. Nicméně teda musejí přijet a zkontrolovat essi mají moji psi vodu a jsou očkovaní proti vzteklině (nic jiného stejně není v jejich pravomoci, ale budiž). Akorát mě trošku míchá, že když tráví čas na takovýchto kontrolách tak jim logicky nemůže zbývat na případu typu Bártů, nebo Šíblová

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:49
- Nahlásit

kejtlin
ach jo paní, to máte fakt hrozné

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:52
- Nahlásit

Muchoši a Adidasce přeju fšechno nejlepší k opravdickému svátku

Essi je tu ještě nějaká jiná Zuzana tak jí přeju taky

Jo vlastně jsou Zuzany moje a Gerdina navigace. Těm teda nepřeju nic, ale za odměnu se s tou svojí dneska nepohádám, až zase bude v nejmíň vhodnou chvíli říkat "přepočítávám"

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

jé, tak to se připojuju k přání taky, vše neeeeeeeeeeeeeeeeeej všechny Zuzky tady

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:55
- Nahlásit

taky se přidávám s přáním a jdu k doktorce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 07:59
- Nahlásit

Díky holky a havěn té co si vzpomněla jako první-teda první po mém muži, ale ten k tomu potřeboval kalendář

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

kejtlin

díky za mail, když to přišlo, málem jsem omdlela to nenacpu ani do batohu.

<< 1 ... 4941 . 4942 . 4943 . 4944 . 4945 . 4946 . 4947 . 4948 . 4949 . 4950 . 4951 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání