| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Prooooč? Níííííc!!
Balím NB a valím k Pumpovejm. Kdybych se už neozvala, tak nezapomeňte, že ZÍTRA v noci z 12. na 13. 8. jsou po půlnoci ty Perseidy!!!!! Seznam s přáníčkama a můžete se činit!
Ahoj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:46
- Nahlásit
dám tu bapku rači i k nám:
A v Brně na kociánce je 13letá bábinka kolijka kříženková Bobina:
cca 13let
Kříženka kolie, majitel se pro vážnou nemoc již o ní nemůže starat. Hodná na lidi, ale nemá ráda psy (ani štěňata ), proto by byla vhodná jako jedináček. Nemá zuby, má problém s dásněmi, ale jinak čilá fenečka, vhodná do klidné rodiny, spíše bez dětí. Vzhledem k věku nemá moc šancí najít domov, proto je určena hlavně k virtuální adopci.
Vzal by ji někdo na dožití?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že je křížená? nejde mi to zvětšit, ale přijde mi čistá. to že nemá ráda psy je jistý? volnej kotec nemám bohužel mi jeden chybí, v případě potřeby by mohla být se sindulkou v kotci, ale jestli nesnese jiný psy ani feny tak bohužel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:57
- Nahlásit
kejtlin
to že nemá ráda psy je jistý?
to opravdu nevím, ale můžu tam zítra zavolat. Určitě nemá smysl, abys dávala dokupy dvě báby, z nichž jedna by šla po tý druhý. Notabene, nechci ti do toho kecat, jen mám pocit, že čoklouch už máš celkem dost ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:04
- Nahlásit
Gerda
jj mám, ale když mě vždycky tyhle babičky a dědouškové chytnou za srdce. sindy je bezproblémová, resp. všichni mí psi jsou bezproblémový, ale jestlůi by se necítila dobře ve smečce, tak bohužel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:11
- Nahlásit
kejtlin
mě vždycky tyhle babičky a dědouškové chytnou za srdce
no právě, to mě taky, vždycky o tom hodně uvažuju, jenomže už teď potřebuju na pomoc mámu s péčí o jednu maryji, nemůžu jí přivláknout dalšího čokla a mámo hlídej eště jednoho. Ale je fakt, že první, co mě napadlo, že mohly bejt se sindičkou krásnej páreček důchodkyň ))) vytvořili by u tebe starobní klan golyjovitých a přibraly do něj i tessinku )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:16
- Nahlásit
Gerda
a přibraly by do něj i tessinku
a rickiho a vendulku a zuzanku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:18
- Nahlásit
kejtlin
a přibraly by do něj i tessinku
a rickiho a vendulku a zuzanku.
Takže by to už vlastně golyjovitej klan nebyl )) byl by to jen klan důchdoců. Mohli by se smluvit na mlaďochy a třá jim podělat polštáře )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:26
- Nahlásit
Gerda
a třá jim podělat polštáře
jo a já je budu prát jo a navíc polovina klanu důchodkyň mi hárá-strhla je krysa šerinka a druhá polovina klanu je chce nakrejvat-ricki s jerrym, takže mají dvoje jištění, vlastně troje, když nejsem doma, tak jsou háravky v ohrádce, kluci v kennele a ještě s kennelou v kleci, kdyby náhodou vyrazili dvířka od kennely, tak z klece se nedostanou a aby přes klec nenakryli holky tak ty jsou v tý ohrádce
golyje sou dlouhovjeký, odkud vůbec je ta bábina?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:29
- Nahlásit
Gerda
a proč malej spí na zemi a velkej na kaučíí?
protože a) si tam ještě sám nevyskočí, b) pochcal by ho, živočich jeden
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:30
- Nahlásit
co řešíte paka? opakuji co řešíte ,paka?
dneska nepište,bude Škopková.-)))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
musej psát, mam noční a nudim se!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:35
- Nahlásit
kejtlincus,ja uz jsem taky v praci,dnes se kotata vrhla na hajana s radosti,no jen stara kocka sla po hajanovy a to dost brutalne teda,jsem dnes poprve videla,jak se hajan po ni ohnal packou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:35
- Nahlásit
jo a gdo ste neměl eště pásofce, hlaste se u mě!!! ráda přenechám nebo vyměním za cokoliv, kromě pohlavních chorob.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:40
- Nahlásit
kejtlin
nebo vyměním za cokoliv, kromě pohlavních chorob.
co máš proti pohlavním chorobám??? ..no tak dobře..bereš obezitu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:41
- Nahlásit
kejtlindiky,nemam vubec zajem,me staci to podelany koleno,revmaticky prsty a migrena!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:42
- Nahlásit
davidkova renataty a obezita???????se mi chce smat,nitenka hadra!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
proti pohlavním chorobám nemám nic, jen to je to jediný co nemám. obezitu klidně, to shodím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:45
- Nahlásit
kejtlin
obezitu klidně, to shodím.
zvlášť tu vod davítkový
tagže mastička nezabírá????to je škoda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:47
- Nahlásit
kejtlin
to shodím.
hm,já právě ne bo nejsem vůbec schopná držet svojí osvědčenou dyjetu,nemám sílu..i dyš vim že fachá.No vono až se vochladí a já zistim,že se jaxi nevlezu do gatí,tak to bude jiná písnička nemethova5
se mi chce smat
mě brečet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:48
- Nahlásit
Alexa
tagže mastička nezabírá
hele jak zabírá ta kaktusová sračka protižrací????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:48
- Nahlásit
Alexa
zabírá v tom, že se to nerozlejzá tak rychle, ale ani nemizí, spíš se to horší, ale velmi, velmi pomalu, je zatím nejlepší z mastiček co sem vyzkoušela a vyzkoušela jsem všechny dostupný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renataco to zas mas?ja chci taky nakou kaktusackou protizraci dietu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
počkej ty to myslíš s tou obezitou vážně?
boha ty nejsi normální, teda ti už víme, ale je to horší než jsme tušili, dyt´ si jak nudle.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:51
- Nahlásit
kejtlinvsak to rikam porad,kdyby tancovala striptyz!tak ji za tou tyckou nepujde videt!!!!!ja mam devadesat pet kilo a porazkovy list mi couha z prdele!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:54
- Nahlásit
davidkova renata
čau,heled kolika se dožívá kočka? je možný že paní nekecala a řekla mi že tý její kočce je 22 let?
má tedy rýmu,ale tapká a vyvaluje se na ulici jako by nic a dooost dobře hlídá baráček
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele jak zabírá ta kaktusová sračka protižrací????
no asi na prt, zezačátku mi přišlo že jo, pak už to nebylo takový a pak mě to přestalo bavit tak sem to někam dala a netušim kam
kejtlin
boha ty nejsi normální, teda ti už víme, ale je to horší než jsme tušili, dyt´ si jak nudle.
žejo
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
a porazkovy list mi couha z prdele
ty woe mám poprskanej not´as kafem
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
kaktusackou protizraci dietu?
to nejni dyjeta,jen nějakej sprej protižrací,počkej na aleksu
kejtlin
počkej ty to myslíš s tou obezitou vážně?
smrtelně..dneska mě zálibně obhlížel řezník dyš sem šla kolem masny ..no eště chvíli a najedu na dyjetku,ale eště neni čas,eště se nevochladilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2010 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
dneska mě zálibně obhlížel řezník dyš sem šla kolem masny
ty si pako
|