Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4860 . 4861 . 4862 . 4863 . 4864 . 4865 . 4866 . 4867 . 4868 . 4869 . 4870 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:09
- Nahlásit

davidkova renata
ty taky musíš mít nějaký extrabuřty jak píše Gerda musíš se víc snažit a uklidit odpo!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:11
- Nahlásit

Gerda
v kolik nejpozdějc musíš být ráno v pindělí v praze zjisti
to je snadný..posilka votvírá ráno f 8 a trvá mi to min.1,5h,proč to nejni vot soboty..nestíhám sledovat..

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:13
- Nahlásit

Gerda
Poháry ber,
ale kolik????
9 pohárůch pro každou kategorii 3 vjetší menší a nejmenší a 20 těch pohřbů jo????
to by vyšlo na cca 1400

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
proč to nejni vot soboty..nestíhám sledovat..
já ani Baico ani Kejtlin nemůžem a jet v neděli večer dom je dost blbý páč končej prázdniny. Umíš si přectavit jak to bude vypadat na silnicích????
posilka votvírá ráno f 8 a trvá mi to min.1,5h
hele takovej blbej dotaz a nemohla bys tu posiloku uklidit třá v sobotu odpo?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:19
- Nahlásit

Alexa
já ani Baico ani Kejtlin nemůžem
jasné..a umim si přectavit aji ten masakr,ofšem posilka jede i v so a neděli,tzv. imrvére,to by mne napadlo taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:21
- Nahlásit

davidkova renata
v 8 už v praze budem, vyjedem v sedm nebo v půl. Vše OK.¨

Alexa
9 pohárůch pro každou kategorii 3 vjetší menší a nejmenší a 20 těch pohřbů jo????
to by vyšlo na cca 1400

jo, souhlas. Litr už na to je jasnej, obě s Bajko můžem 500 do fondu, lucka Kratochvílka taky, takže už teď jsou poháři zaplacený. Pohoda, ber je.

hele takovej blbej dotaz a nemohla bys tu posiloku uklidit třá v sobotu odpo?????
no, to je slovo do pranice - klidně jí tam s tim pudu pomoct, kdyby to k něčemu bylo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:21
- Nahlásit

davidkova renata
ofšem posilka jede i v so a neděli,tzv. imrvére,to by mne napadlo taky
tý jo a kdo tam uklízí vo víkendu??? Nešlo by to nějak domluvit????

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:22
- Nahlásit

Alexa
v poho, pojedem v pindělí brzy ráno, i s našim blouděnim nám to trvalo hodinu, třá už teď nezabloudíme. Anebo někdo třá bude potřebovat jet v neděli večer domu, že by jí vzal, to se uvidí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Lucynkasčíslem

Prosím tě, nedala bys mi na sebe email? Mám na tebe dotázek Kuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:26
- Nahlásit

VOBOJKY!!!

na mail makysek.rybaru@gmail.com pošlete údaje o tom, co chcete. Pohlaví čokla, obvod krku a jméno. Kdo má spešl požadavek na šířku, vepíše. Kdo má spešl požadavek na barvu, má smůlu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
lucia13uk@seznam.cz

Gerda
klidne naberu kolik liduch se vejde, ale musi byt hodni a radit mi, treba kdyz budem parkovat tak budou rikat ted dej spatecku a otoc volantem doleva, nebo na silnici ted se prerad do druheho pruhu a jeste musi nekdo vyskocit a zastavit auta v tom pruhu do ktereho se pujdem radit bo jak tam vidim auto tak se neprerazuju a proste jedu dal... kdo se mnou jede

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:30
- Nahlásit

Maky a Trix
Kdo má spešl požadavek na barvu, má smůlu
správně, nepidli se s nima!

Lucie Kratochvílová
správně, taky se s lucynkou moc nepidli, jinak tim autem nikdy nikam nevyjede. a rovnou jí řekni, že zpátky vezete davítkovou v neděli večer.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:30
- Nahlásit

lucYnka XIII

Píšu ti emila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:31
- Nahlásit

Gerda
v 8 už v praze budem
f osum votvíraj,to bysme museli bejt f praze po pátý.
Alexa
tý jo a kdo tam uklízí vo víkendu??? Nešlo by to nějak domluvit????
právje že nigdo,proto je tam f pindělí takovej bordel a bejt tam mušim..
nic nebudem to řešit,proberu to odpol. s gerdou,třá se něco vyčábří anebo něgdo pojede v neděli a vzal by mě anebo holt nepojedu,prostě přes něco vlak nejede,no

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:32
- Nahlásit

all

V kolik hodin máme bejt v Mlíkojedech?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:33 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

lucYnka XIII
kdo se mnou jede
jede s tebou lucka kratochvílka a cestou zpět, pokud nebudeš přespávat, i davítková. U maki se neví, ke mě se vejde, pokud nepojede někdo z fíkůch.

maki
Jak ty bys to měla s dopravou? Jsi normální vlakojezdec? Jak sou ti daleko neratovice vlakem? Určo nakonec auto, co by tě vzalo, bude, ale krizová varianta vlak - jak to máš?
edit: Anebo Kralupy, že by tě tam nabrala Bajko, tu do Prahy nebudem potřebovat, a vyvezla tě na místo.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
neřešíš tohle nějak brzo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
ti řikám vot nás nevědí.
alexa
bych taky byla pro poháry všem, sou levný

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:34 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
Když pojedu z Brna, asi bych uvítala odvoz z Prahé, za příplatek na phm, ale jinak můžu vlakmo, mám zákaznickou kartu a elišku.
kdyžv ústí, nechám se tam hodit otcem, nebo si auto půjčím

edit: mě je to fakt jedno odkud, klidně i ty Kralupy. tam nebude moc přestupů. Jinak záleží na času, abych byla v kralupech v devět, musím z brna vyjíždět po 5.ranní a to zrovna není můj ideální čas...

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:35
- Nahlásit

davidkova renata
pokud nebdue přespávat lucynka, pojedeš s lucynkou a luckou. Lucka nepřespává prej určo, i kdyby pro ní jel vládík, zřejmě bys mohla jet s nima.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:36
- Nahlásit

Maky a Trix
a tohle celé budeš vědět kdy? Zatim nechávám místo v autě pro fižiranta, protože ty máš variantu zapůjčení auta.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:37
- Nahlásit

Gerda
doufám, že co nejdříve, snad do konce příštího týdne nejpozději.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:39
- Nahlásit

Pokud bych měla dopravu zajištěnou Vládikem, tak můžeš davidkova renato jet s náma, když pojedu sama s Blitou s Lucynkousčíslem, tak musí Lucynkasčíslem říct, jestli se tam vejdem 3 lidi a 2 větší čokli a jestli pojede i Skubýk ))))) Sodomagomora!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:39
- Nahlásit

Maky a Trix
Gerda
Hele jestli dojede do Kralup, tak jí naberu já neb přes Kralupy můžu jeti.
Jinak já tam určo nebudu do pindělí, protže také musím do práce, šetřim si dovču na to moře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:40
- Nahlásit

Maky a Trix
OK, pohoda, cestou tam se vejdeš k lucynce a lucce, cestou zpět už bys jela třá se mnou, protože už tam bude místo namísto davítkový

Tak Pikslovi nejedou, protože sou strašný! Maj ňákou svatbu, co nemůžou zrušit nebo co, ani dnes na choteč nejedou, jestli souhlasíte, ve středu na venčení ji za nás za všechny kopnu do holeně, jo?¨

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:40
- Nahlásit

Maky a Trix
kolik budou stát vobojky? bych chtěla i pro moje nesoutěžící psy, mám jich 13, požadavky na šířku 5 krát úplně minimální tj 1 cm a krátký, 4 krát širší 2 cm a krátký na ofčáky a kolii klidně 3 sm a delší na na KAO 5 cm a dlouhýýýý. díky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:41
- Nahlásit

Gerda
ok, to by bylo super.

Lucie kratochvílová
konečně uvidím tvýho taky ovčáka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak musí Lucynkasčíslem říct, jestli se tam vejdem 3 lidi a 2 větší čokli a jestli pojede i Skubýk )))))
má kombíka, jsně že se tam vejdete, když se i do knedlika vejdou tři lidi a tři velký čokle, si vem, jak sme jeli k tobě, to se k lucynce musí vejít úpa f klidu, aspoň bude mít spoustu navigátorůch a všichni můžou koukat po celém okolí, aby vás nikdo neohrožoval svou jízdou f pruzích.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:43
- Nahlásit

kejtlin

seš blázen, piš to do mailu prosím, včetně obvodů, budou jednoduchý jen jeden rozměr, nepolohovací.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:43
- Nahlásit

Gerda
no můžu ject teda s bajko né? ta uš ví..domluvíme to votpol

<< 1 ... 4860 . 4861 . 4862 . 4863 . 4864 . 4865 . 4866 . 4867 . 4868 . 4869 . 4870 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání