Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4860 . 4861 . 4862 . 4863 . 4864 . 4865 . 4866 . 4867 . 4868 . 4869 . 4870 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:48
- Nahlásit

Biluška
Taky tě máme rádi a jsme velmi potěšeny, že s námi trávíš svůj volný čas
nemělo tam být "d", jako poděšeny?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:51
- Nahlásit

makrel
nemělo tam být "d", jako poděšeny?
To máš fuck, tady češtinu stejně nigdo neřeší

Psíček
No "hlava mi nepraskla" a to je důležitý.
Gdyž si na to sám tak se to nepočítá

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:54
- Nahlásit

žumpje zdar, tak co mlékojedy?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 08:59
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:28
- Nahlásit

čus žumponi a Psisko
Akky0Aime
tak co mlékojedy?
úpa nejky echtogoldluksus,lituj,žes nebyla

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
už lituju

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:35
- Nahlásit

Ahoj všem!
Tak zase v rachotě, je to teda děs a běs.
davidkova renata
Pani vypadá to nadějně, že večer dorazím. Ale je teprve půl desátý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:36
- Nahlásit

Baico
Pani vypadá to nadějně, že večer dorazím. Ale je teprve půl desátý.
ok,tak esi jede gerda,tak asi pojedu s ní ne? pokud by nejela vyšlu vám SMsa doufám,že nebé chcát
kejtlin
hele dneska je Gustava..že přejeme fšecko nej

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:39
- Nahlásit

AHOJ AHOJ AHOJ
Akky0Aime
tak co mlékojedy?
velká chyba žes nejela, přečti si asi vo dvě stránky zpjet reprtáž od Gerdy. Byla to úpa největší bomba

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
pokud by nejela vyšlu vám SMsa
O.K. budu kdyžtak v pohotovosti. Jinak pojedu sama.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

Alexa

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 09:53
- Nahlásit

Alexa
super tak příště no snad budu mít korunky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:04
- Nahlásit

dobré ráno fšem, chystám se zavařovat okurky a vůbec se mi nechce
davidkova renata
dneska je gustava jo???no na cvičák se chystám až ve středu dopo tak mu to vyřídím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:47
- Nahlásit

Guten ták!
Dnes mám ještě volno, ale doma se nepřipojim, zase smrďám u maměnky. Gustavoj taky přeji všecko nejlééépči k svátku. U nás se v domě děsně rekonstruuje, strašnej bordel tu je, už si volno brát nebudu, je to horší než v práci. Jdu tedy asik spát.¨
Hele pipky eště mi řekněte - vařený kuřecí krky, můžu psu dát? VIm, že se tu někde psalo, že krky se můžou nějak zablokovat ve střevě nebo co...prostě to vařim, tak jestli to mám jenom obrat, nebo to mařce fuknout do krabiček normálka na jídlo celý.
Jo a eště mě potěšilo, že mlékojedští mysleli, že mařce je tak asi 4 roky, že na 9 vůbec nevypadá ani se nechová. Heské, že?

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
no vono se říká, že žádné vařené kosti nee, ale taky jsem občas hodila vařený krk, musíš vědět sama, jak snáší Mařka kosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

makrel
kosti normálně nežere, akorát někdy se jí povede morkovou, nějakej menší odřezek, rozkousat a spolknout. Možná to teda jen oberu, neděje se nic

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:55
- Nahlásit

Gerda
nebo jí dej jen jeden,z jednoho jí nebude nic.Obírání je piplačka

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:57
- Nahlásit

Alexa
to zelené impérium je pakárna

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 10:59
- Nahlásit

makrel
vařim to v hrnci a pak to i s přílohou rozděluju do krabiček, zamražuju a má to na celej tejden. Takže do každý krabky by vyšel jeden krk.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:01
- Nahlásit

Gerda
to by nemělo vadit, není to žádný pidipes

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:33
- Nahlásit

Gerda
myslím, že jí to můžeš dát, moji malopsi žerou kuřecí krky normálně a ne jeden ale několik najednou i vařený. sem si taky myslela, že mařka je mladší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:35
- Nahlásit

Gerda
jo a byl dotaz, zda vítěz závodu o pohár mléka bude muset ten pohár vypít????a ten termín můžu 29-30.8. je to neděle a pondělí

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:46
- Nahlásit

makrel
kejtlin
tak jí to prostě dám, bude vždy jeden krk v krabičce, jsou docela měkký, nemuselo by to nic udělat

kejtlin
zda vítěz závodu o pohár mléka bude muset ten pohár vypít????
No to je taky věc, na které se musíme domluvit....kdybych vyhrála, klidně vypiju i celej litr. Jde mi o vítezství a body a bednu a pohár a hlavně o to první místo. Nakonec to teda asi bude muset být tenhle termín, večer uvidíme zlatovlásku, tak zkusíme tento termín nadhodit. Vůbec ale netušim, jak se to dělá s rozhodčíma, jestli pojedem přímo podle zkušebních řádů, nebo jestli to opravdu bude jen sranda okleštěnej závod, jestli na to musí být opravdickej rozhodčí a tak. Ale to ví aleksa, ta umí závody pořádat. A veterinář by asi taky musel být, nebo ne? Já fakt nevim, to musí říct aleksa.

Takže kdo všechno může v termínu 29/8-30/8?

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:52
- Nahlásit

Gerda
Ale to ví aleksa, ta umí závody pořádat. A veterinář by asi taky musel být, nebo ne? Já fakt nevim, to musí říct aleksa.
na veterináře je celkem pozdě, muselo by to bejt neoficiální, ofiko těžko takhle na honem seženeš rozhodčího. Domluvit by Kejtlin mohla třá Luboše němce, to je rozhodčí, ale asik bych to nedělala jako oficiální akci, ale prostě jako sranda závod pro pozvaný -zasvěcený lidi. Dál jak s cenama, kdo bude financovat poháry, jaký kategorie???
Takže kdo všechno může v termínu 29/8-30/8?[
to bych mohla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 11:52
- Nahlásit

Gerda
nemusí, bude to okleštěněj závod, opravdovej závod nepřipravíš tak rychle

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:02
- Nahlásit

Alexa
kejtlin
OK, uděláme to jen něco jako rodinný grilování ))) Jako byla žumpa internešnl. Navrhuju, abychom se na ceny složili, důležitý budou hlavně poháry, uvidíme, kolik bude lidí a podle toho bychom pořídili pohár buď pro všechna tři první místa, nebo jen pro prvního. Medaile by možná mohl dostat každej a pohár jen ten vítěz. Kategorie by mohly bejt ZZO, ZM - je tam kde stopovat? Jaký byste kategorie rádi? Ty tartový je asi blbost, když mlíkaři nemaj ringo a nekoušou na něj a vesměs asi tarťáci nejsou. Já bych chtěla kategorii ZZO s vloženým nízkým žebříkem, který lze překonat s dopomocí (asi samotnou jí tam nepustim, ale s přidrženim jo) A kejtlin se zná dobře s Lubošem? Jinak pokud by rozhodec nebyl, mohl by nám to rozhodcovat fižirant, co myslíte? Nebo Gustaf, pokud nebude závodit. Anebo prostě někdo, kdo už na závodech byl víckrát a ví, jak se to boduje a na co se kouká. Pokud by jeli oba naši chlapci, jeden by figuroval a druhej by mohl bejt rozhodec.
Kolik kdo můžete věnovat do fondu na nákup cen? A chtěli byste poháry či medaile či obojí? Nechci bejt otravná, ale mohla bych nechat zas udělat trička....nátělníky tentokrát s nápisem O Pohár Mléka, 1. ručňýk, Mlékojedy 29/8-30/8 2010 ))))) Ale fakt záleží, kolik kdo může vrazit.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:05
- Nahlásit

Gerda
kdyby mi náhodou vyšla zkouška, můžeme se zúčastnit, i když umíme akorát sedni a občas lehni?
my strašně rádi závodíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:09
- Nahlásit

Maky a Trix
můžete se zůčastnit jedině za podmínky, že nás neporazíte, strašně by mě to štvalo, každej nás dycky porazí a ještě nikdy sme nezískali medaili!!!!!!!!!!!!! Vyjádři se k termínu a fondu financování cen a svojí dopravní schopnosti - musíme už teď vědět, kolik je potřeba aut. Už lámu i Pikslovi, chuďata se teprve vrátili z tábora a už musej na závod. Pokud jí neuvidim dnes na obranách v chotči, uvidím jí ve středu na venčení s hancou. Hancu vlastně taky můžu zlimot na závod. Jo a přectav si, že mařena už měla na sobě tu hřejivou mikinu, když byla zavřená večer v odkládačce, a super, vůbec nenastydla, krásně teplý zádíčka měla. Bezva věc. A eště byla dobře vidět, protože má na bundě odrazky )))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:13
- Nahlásit

Gerda

jsem ti řekla, že nic neumíme, jak vás asi můžeme porazit? Já musím teda zjistit, jestli se budou vypisovat termíny i dřív a kdyby jo, tak rozhodně přijedeme. ještě nevim, jestli z Brna, nebo z Ústí. Jinak by mě osobně to vyhovovalo o tejden dřív, ale to by se asi nestihlo. do fondu cen přispěju kolik bude potřeba. Ještě bych dala do kupy nějaký bližší info. Kdy je uzávěrka, pani?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:13
- Nahlásit

Gerda
luboše znám, může to odpískat zuzka nebo aleksa a můžu do toho vrazit minimum i když ty poháry nejsou drahý.terén na stopy bude problém, udělala bych to beze stop.

<< 1 ... 4860 . 4861 . 4862 . 4863 . 4864 . 4865 . 4866 . 4867 . 4868 . 4869 . 4870 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání