| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
Gerda
a kategorie určo ZZO nebo ZOP, bych nejradši bez aportu a určo ZVV1 naši mají jedničkový psy převážně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
nebo aleksa
si blázen???? a jako nebudu moct závodit jo
teď jsem koukala na aukro, a gdyby dte netvali mocímermo na novejch pohárech tak sem tam našla zatím za 39 káče a za pade
jo a rozhodně beze stop. Uďála bych tři kategorie
1. poslušnost- bvymyslet si cviky, nacpat tam z různých poslušností
2. pro mladý čokle poslušnost +- podle ZVV1 vynechala bych skákací překážky) a obrana jednodušší něco mezi ZM a 1
3. pro starší složitější poslušnost - něco jako 1, ale přidala bych tam nějaký složitostě a obrana podle 1 a taky bych tam něco přidala
u fšech kategorií bych uďála něco spešl - třá aport mezi buřtama, odložení s králící, převoz čokla na kolečku apod.........
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:18
- Nahlásit
Alexa
to nevim, jestli gerda bude chtít nějaký jetý poháry...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:20
- Nahlásit
Alexa
budeš moct závodit tebe odpiští zuzka a zuzku ty
jasně poháry klidně z aukra, náš předseda-jestli povolí akci, tenkrát někde kupoval za 178kč max. ten největší mám ho doma i s potiskem na zlatém povrchu dole.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:23
- Nahlásit
Maky a Trix
uzávěrka eště neni, když sme to teprva vymysleli ))))
kejtlin
dobře, stopovat se nebude - máte tam někde brod? Bylo by hezký dělat zadržení přes vodu, furt s tim prudim, i u toho moříčka sem si myslela na zadržení přes vodu, ale tam zas málokdo pojede, nejspíš asi jen my s Bajkonurkou, jesi mi to teda taky nezruší.
Zuzka by ale taky chtěla závodit, ne? Stihla by pískat a závodit? Aleksu za rozhodce nechcu, určitě by mi dala málo bodůch, dyš jí furt řikam, že Baruška je ošklivá a hloupá ))))
Potřebuju teda vědět, kolik stojej poháry a medaile - alekso - nebo jestli mám shánět svoje dodavatele. A přibližnej počet lidůch a psůch a jestli chcete poháry pro všechna tři první místa, nebo jen pro první pohár a zbytek medaile, nebo jen pohár pro celkového vítěze a všichni ostatní medaile. A co bychom si přáli jako ceny - bylo by hezký, kdyby se daly udělat i obojky s nápisama - Mlékojedy 29/8-30/8 2010, těšký závot O Pohár Mléka, 1. ručňýk.
Jo, ale obojky umí dělat Maki, takže by nám je vyrobila - prachy na popruhy a spony pošlu. Umíš dělat obojky s nápisama? Fenki by měly růžový a kuci by měli modrý. Začni si plánovat výrobu, vymysli něco frajerskýho, i kdyby ti to nakonec nevyšlo, obojky do fondu dáme, bude to ftipné.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:26
- Nahlásit
Gerda
neumím dělat s nápisama, leda by se... pošlu mail.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:26
- Nahlásit
Alexa
super, na tobě bude organizace akce stran kategorií a disciplín. Poháry z aukra paráda, bereme hned, pokud budou za 39 Kč, vezmi jich hodně. A jak na ně dáme nápisy? Můžem to tam vyrejpat nožíkem.
kejtlin
Na tobě bude sehnat Luboše anebo Zuzku na rozhodcování a zjistit počet lidůch u vás, kteří by do toho šli, počet oznámit a vědět, kolik jsou ochotní vrazit do fondu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
Můžem to tam vyrejpat nožíkem.
třeba nebo možná bude lepčí gdyž na ně natisku a nalepim štítky jako normálně, co myslíš?????
ezmi jich hodně
zatim sou tam 3 po 39 a 2 po 50,-
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:29
- Nahlásit
Maky a Trix
mail pošli, ale nápisy udělat prostě musíš, i kdyby to mělo bejt textilní fixou.
Hned zítra začnu zjišťovat nátělníky s nápisem ))) Teď jdu luksovat, máma právě drží Máňu za hlavičku a řiká jí, že je pejskem chudé dífky, že je to na ní vidět, páč je hubená a opelichaná, ale že lepší to nebude, páč dífka chudou zůstane, tudíš i psík oškivý a opelichaný budiž do konce svých dní. A mařena sedí a smutně kouká mámě do dlaní, trpí....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
Alexa
nebo možná bude lepčí gdyž na ně natisku a nalepim štítky jako normálně, co myslíš?????
to bude geniální, ber je hned! A jak tam uvidíš další, ber je taky, ať je to tak bohatej závot jako u nás. U vás/nás je to nejlepčíííííí stran cen a organizace a lidůch milých.
Musí tam bejt nápis O Pohár Mléka, těšký závot, Mlékojedy 29/8-30/8 2010. Hlavně ať je tam to těšký závot. A medaile se dělaj kde? A kolik stojej? Medaili by měl mít každej (pro přípat, že bychom ZASE nevyhráli). Jo a Piksla už s náma do kategorie nesmí, vemte si jí do těch mladejch psůch. Jesi chce jet Akky, tak ta k nám taky nesmí, ať si de laskavjě do ZM.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
Zdravím žumpu ve spolek, koukám, že jste přešly(i) na žumpování i v reálném světě, to je cheský
Já mám teď takový zážitky, že sem si řekla, jdu se zahrabat, svět je kurva. Žumpa jako dělaná
Děcka lidi jsou svině. Zvláště někteří.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
zuzka by to stihla určitě
Alexa
zakomkonovala bych tam i teoretickou část, otázky pro tebe vymyslím třeba já nebo zuzka, pro zuzku vymyslím bud´ já nebo ty, nebo někdo třeba úplně jinej to je jedno, něco z výcviku nebo ze zkušebáku. speciální cviky by byly dobrý, odložení s králikem se zavrhuje, aport mezi buřtama takypřevoz psa na kolečku je dobrej, aport buřka za tim mi i holky vyběhnou nicméně nedonesou, z těch těžších aport syrového vejce-kdo donese celý, má to za plnej počet.ještě něco z čeho by vyplynul vztah mezi psem a psovodem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
medaile pro všechny!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:35
- Nahlásit
kejtlin
jako čokl vejce žere rád, jak z toho vyplývá náš vztah?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
ahoj vsem co zase chystate? Muzu se prijit podivat i kdyz nebudu zavodit? Teda pokud uz budu umet jezdit v auticku sama.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
odložení s králikem se zavrhuje,
jak jako zavrhuje???? néé že bude ležet králík a vedle čokl, ale že čokl musí zůstat ležet i gdyž hopká králík kus vod něj
Edit:
hele co todle???? nvypadá to teda nic moc, ale stojí to jen 47 káčé
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:45
- Nahlásit
Alexa
zavrhuje z důvodu, že si nechci zkazit odložení, to za prvé a kdo bude chytat toho králiky bych taky ráda viděla a byla u toho
obrázek se mi nezobrazuje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:48
- Nahlásit
kejtlin
obrázek se mi nezobrazuje
tak zkus todle:
http://www.poharyvizingr.cz/archiv/inahled/2144.jp g
to za prvé a kdo bude chytat toho králiky bych taky ráda viděla a byla u toho
no vidíš a máš další spešl disciplínu
mohlo by se to udělat jak na Kristýně, pes je odložen psovod v úkrytu a ve vzdálenosti cca 20 metrů od psa je schovaným pomocníkem na lanku tažena imitace králíká chňáápeš????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:49
- Nahlásit
Alexa
to by nešlo, můj pes miluje coursing.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:52
- Nahlásit
Alexa
bych si fakt zkazila odložení, axa je v nervech a dost dlouho mi trvalo, než jsem jí to naučila a taky odnaučila lovit zvěř nebo odnaučila půl roku za ničím neutekla.
nic ani s linkem nic nevidím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:52
- Nahlásit
no ty krááá*o
O Pohár Mléka, těšký závot, Mlékojedy 29/8-30/8 2010
Můžem to tam vyrejpat nožíkem
tak to mi stačí a zas můžu jít..proč musím mít za kamaráda takový kretény??? asi nějaká blbá karma..aš béte vyrábjet ten nápys,vyropte mi taky jeden Těšká karma..díkec
králíky beru,ale ne živý!!!! maketu..mi neřikejte že nigdo nemá košku vot králíka ,třá bajko,potáhnem jí jako na kurzyngu na provásku
Dáška
Děcka lidi jsou svině. Zvláště někteří
vybal to,sice ti asi nepomůžem,ale uleví se ti!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:55
- Nahlásit
Alexa
markétě jsem napsala maila a poprosila, at´to dohodne po mailu s předsedou, a zjistí za kolik by to bylo apod. k ní je vstřícnější než ke mě.a něco pindala že pojedou možná na dovolenou bo co, tak jsem jí napsala, že neexistuje, at´ si to zařídí, zatím v tomto termínu můžou všichni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 12:58
- Nahlásit
hele medajle můžou bejt klidně třá zas perníkový ne?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
sem koukala, že na tom web maj malý medaile asi za 15kč, nevyjde to skoro levnějš než perník?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:03
- Nahlásit
Maky a Trix
asi za 15kč, nevyjde to skoro levnějš než perník?
to netušim..vona to dycky zařídí aleksa bo to peče někdo z jílovýho,ale jinak samo nejlevnější varyjanta vyhrává
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:07 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
sem koukala, samotný medaile na netu bez stuhy, od 11káčé. Stuha se koupí v řemeslnickejch potřebách a na medaile se nalepí malý štítečky... a budou stříbrný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:09
- Nahlásit
Maky a Trix
to je super cena, byla bych pro.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:23
- Nahlásit
A hlavní závod bude v neděli nebo v pondělí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
byla bych pro aby v neděli
Alexa
mluvila jsem se zuzkou, odpíská to, ale chce abyste to pískaly spolu, aby to bylo objektivní, myslíš že by to nebyl problém?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:30
- Nahlásit
kejtlin
Tak sem pak hoď kompletní seznam disciplýn, abych věděla, jestli se mám účastnit taky nebo to vzdát předem
|