| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:33
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já mám taky čuby co nic neuměj, půjdem do nejnižší kategorie ZOP nebo ZZO-bude to podle zkušebáku tak si ho přečti
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:34
- Nahlásit
kejtlin
tak ten králík může bejt v tý třetí kategorii a v tý druhý to může být ztíženým nečím lehčim
tady to:
jakom plaketa by se tam moch napsat ten bláíbol vot gerdy a na štítek jenom místo a kategorie
maj jich na skladě 20 a akce končí dneska tak si to rozmyslete rychle
mluvila jsem se zuzkou, odpíská to, ale chce abyste to pískaly spolu, aby to bylo objektivní, myslíš že by to nebyl problém?
no já nevim, mě dycky tvrděj, že sem hrozně hodná a dávám moc bodůch
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:34
- Nahlásit
kejtlin
tak ty králiky ne, jo? ))) tak dobře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:35
- Nahlásit
Sem proti zkušebáku kuwa nigde mi nechtěj povolit vymyšlený disciplýny
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
tak ten králík může bejt v tý třetí kategorii a v tý druhý to může být ztíženým nečím lehčim
hm.. konce to nemá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:36
- Nahlásit
Alexa
Můžeš mi pár těch pohárů z aukra koupit? Za tu cenu jich klidně beru fšech dvacet . Nejsem tam zareglá, jinak bych si je klidně koupila sama
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:37
- Nahlásit
Biluška
Můžeš mi pár těch pohárů z aukra koupit? Za tu cenu jich klidně beru fšech dvacet . Nejsem tam zareglá, jinak bych si je klidně koupila sama
eště že tak
sama mám málo
hele nechceš ty kameronský kozi kozi kozi????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:40
- Nahlásit
Alexa
sama mám málo
Nekecej a val je koupit, je nutně potřebuju na oficijální akce Na to vaše blbinkování vám bohatě stačí medajle z perníku . Nebo vám zasejc vyrobím kokardy, ale ty poháry chcu já
hele nechceš ty kameronský kozi kozi kozi????
Přemýšlela jsem nad nima. Ale mám dojem, že na likvidaci zahrady bohatě stačí Žaneta Gdyby mi zahradu ožírali tři kozy nemusel by to můj nervový systém vydržet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:40
- Nahlásit
Alexa
jo ty ber, sou dobrý , zuzka je zas dost tvrdá tak budete pískat spolu. sem myslela, že to bude podle zkušebáku jen disciplýny si přimyslýme
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:44
- Nahlásit
kejtlin
a co todle ty sou za 48,-
zkušebáku jen disciplýny si přimyslýme
no já mylela že bysme jako ze zkušebáku vycházeli, ale nedrželi se ho striktně, prostě nééé ZZO, ale jako ZZO a ještě k tomu třá kladina, nebo štěkání atakpodobně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:49
- Nahlásit
Alexa
tak jo, ale ty ZVV1 by to měli mít podle zkušebáku-první část a druhá ty přimyšlený.
ty poháry, vem od každýho, abysme mohly nějak oddělit místa 1,2,3, kdsyž jsou tak levný, tak bych byla pro, abysme opohárovaly první 3 v každý kategorii.
sakra a to sem řikala po prvomájovém závodě, že už nic nikdy nebudu spoluorganizovat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
a todle je za 51,-
těch maj obouch po 40 ks
hele uďála bych to tagle: Startovný by bylo 100,- z tho by se v poho zaplatily ty poháry. Vzala bych jich od každýho 10 kusů zbytek (nebo myslíte že bude víc lidí jak 30???) s těžkym srcem bych přenechala Biluši, gdyby nám teda uďála ty kokardy a dovymysleli bysme nějaký ty cviky pro tři kategorie. Nekousací čokle by šli do tý jen poslušnosti, a zbytek podle složenejch zkoušek. Asik třá taková Nána by nešla do tý lechčí žejo. A každá kategorie by měla svoje aspoň 3 spešl cviky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
já bysem zkušebáky úpa ygnorovala a vymyslela dyscyplýny vlastní ,akorát nevim eštějaký,ale tady se něco tuty vymyslí
nána by musela do tý nejlechčí páč neni moci kerá by jí upolušnila na kerýkoli obraně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:52
- Nahlásit
Hlavně to nekomplikujte - když to neni vopravdickej závot, můžeme mít klidně i vymyšlený dyscyplýny. Blábol si vyprošuju, je to moc pěknej názef závodu. Kdo by ho na plaketě mít nechtěl, je srap a kopnu ho do holeně. Medaile chcem teda pro všechny, neva, když budou stříbrný, hlavně když stojej 11 Kč, štítek se na ně dává jak? Kdo to umí, bude spráfce medailí. Lucynka se přestane bát, že by jela sama f autíčku, bude ho mít plný, až jí to bude líto, rovnou se může domluvit s Kratochvílkou a možná aji s Maki, ta se teprve uvidí. Jesi pojede aji Pikslová, bude další velký auto, pokud Aleksa nepoveze pudle, což bych ale docela ráda, může ject celej ringáč, aji s gatima. Chci ale ty vobojky pro všechny s nápisem, to se musí vymyslet, pak budu sbírat velikostě krkůch vašich čoklůch, tak si je už pro jistotu přeměřte. Ale pozor! Teď sou vylínaný, tak je měřte + pár centi na srst. Maki to pak vyrobí. Kdo bude mít zájem, namontuje mu tam maličké ostny ze špendlikůch či pro větší pejsky z hřebikůch (rezavejch, pochopitelně, kdyby zas ňákej jeliman měl nevhodný dotazy)
Co teda už teď víme?
O Pohár Mléka, těšký závot, Mlékojedy 29/8-30/8 2010, píská Aleksa a Zuzka, závodí se s králikem a hlavní závot je v neděli. Medajle pro všechny, poháry, když budou levné, tak ve velkém počtu taky. A znova, na čož nikdo neodpověděl - kolik je kdo ochoten a schopen vrazit do fondu? Pokud tam bude prachůch víc, nakoupí se za zbytek pohoštění a jídlo a pití, takže važte, kolik doopravdy můžete dát. Já mohu dát do fondu 500 Kč, potažmo i víc krs ty obojky, bo je pro vás jako cenu fakt chci, bude legrace.
Jinak sme ozkoušeli, že nejvíce je potřeba pitiva - voda obyčejná pro psy, co nejsou zvyklý pít labe, voda nealko pro ty, co nechlastají, hodně kafe a mlíka a čaje, ať to Gustavoj zas nevypijem. Pije se hodně fernet drsoň, z jasoně nikdo nebyl nadšen. A píva. Z jídla bylo fajn vlastně vše, až na to, že se to nesežralo.
Spaního tam je hafec, my, co už sme tam byli, máme zamluvený postele, zbytek si musí vzít karimamky, matrace anebo tak a skládat se na zem. ZABÍRÁM SI TO SAMÝ MÍSTO, POSTEL A UMÍSTĚNÍ, CO SEM TEĎ MĚLA, to řikám hned, ať to máme vyřízený dopředu. Jo a extrémně důležitá věc - každej musí mít svůj vlastní repelent, ideálně dva až tři.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:55
- Nahlásit
Alexa
přesně tak jsem to taky myslela, nekousací čokle můžou mít taky speciální cviky, víc jak 30lidí určo nebude.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:57
- Nahlásit
kejtlin
Tak opohárujem první tři v každé kategorii a pro všechny budou medaile. Uďála bych startovný 200, aby se krom pohárů daly udělat i tílka s nápisem - nebo je fakt nechcete? Jaká bude nosná barva závodu? Sem pro červenou, bo ta dráždí smysly, jesi mi jako rozumíte )))))) Tu ferari červenou )))
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
jo tak menčí komplikace ,rozhodně nemůžu f pindělí tam bejt,musim scela nutně do fšech prací uš bo máme přípravnej tejden a na gymplu budu patrně 25h denně bo kupodivou stafba má sklus..gdo by to čekal..tagže to ynferno si neumí přectavit vůbec nigdo
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
zkušebáky bych byla pro jinak ti dementi vod nás nebudou chtít jít, včetně honzy a zuzky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
Další věc nutně sou potřeba trička!
obojky: maj bejt modrý pro chlapečky a růžový pro holčičky, jo? příští tejden udělám zkušební vzorek a pošlu foto. V případě zájmu a zprovoznění stroje (pokud to nepůjde, v ruce vám udělám max obojky!) se můžou dodělat i vodítka. pište podněty stran vobojků, případně vodítek. můžou bejt na přezku plastovou nebo styl manmat bez zapínání. Nic lepšího asi nezvládnu. Se jménama, samože.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
Gerda
tíklo s nápisem nechcu, budou to pištět ženský tak mi sou kozy na nic
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vyjádřete se k pohárům počtu a kerý, hele myslim že za tudle cenu by moch dostat pohar každej, první vjetší, druhý menší a zbytek ty mrňavý. Nebo eště líp netěžší kategorie fšici vjetší druhá kat. menší atd.......... Dneska akce na poháry končí!!!!!!!!
to by dostala konečně pohár i Gerda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:02
- Nahlásit
Gerda
píšu ti emila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:02
- Nahlásit
kejtlin
zkušebáky bych byla pro jinak ti dementi vod nás nebudou chtít jít, včetně honzy a zuzky
jéééžišmarjá proč sou fšicííí tak důležitý?! nevjedí co je recese kur*a?!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:03
- Nahlásit
Jsem pro, až mi přijdou prachy za prodaný akcie, čímž se zahojím po Dandovým vyšetření páteře, dám do fondu taky klidně 500 Kč.
Jestli bude něco opravdu jednoduchýho, tak půjdeme závodit i s Fanóšem, protože pro něj chci také obojek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:03
- Nahlásit
Alexa
to asik rozhodne )))))))))
mě se líbjej ty pochřební,necíí je dát biluši
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:04
- Nahlásit
kejtlin
simtě není to žáden ofiko závot tak nevidim důvot se striktně držet zkušebáku, nebude tam nic co ve zkušebáku neni, ale prostě nebude to přesně podle něj žejo. Ale jak rozhodne vjetšina tak to asik bude.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
mě se líbjej ty pochřební,necíí je dát biluši
ty první žejo ty sou echt gut
tak se můžou vzít všechny je jich jen 20 a třá 9 nějak nakombinovat těch druhejch dvouch a dát prvním 3 v každý kategorii pohár a zbytku ten pohřep
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
Tak to je dost komplikace. Musíš tam bejt v kolik? Ve čtyři? Nerada bych odjížděla v neděli večer, když tam v neděli ráno přijedem....v kolik nejpozdějc musíš být ráno v pindělí v praze zjisti. Když bychom vyjeli třá f šest nebo něco...nebo kdybys to vše udělala odpolko....snaž se trochu.
Maky a Trix
trička právě chci, lépe tílka, budou ještě levnější než trička a daj se nosit přes triko.
obojky - modrý pro kluky, růžový pro holky, vodítka spíš asi ne, to má každej už do ruky pasující svoje, obojky musí být pevné, je to tam samej vlčák, tak ať to něco udrží, stačí úpa obyč, s nápisem samozřejmě a trošku širší, ať se ty hovada neuškrtěj, trošku podšitý, aby to neřezalo, nebo z toho pevnějšího popruhu, šak ty víš, dyš si šička šikovnaja.
kejtlin
tíklo s nápisem nechcu
proč jako???!!!!!!!!!!!!! to nemá s kozama nic společnýho, je to jen pro první jubilejní ručňýk těškého závodu ty blázne starý!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:08
- Nahlásit
VYJÁDŘETE SE K POHÁRŮM!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2010 14:09
- Nahlásit
Alexa
za tudle cenu by moch dostat pohar každej
Ty si tak hnusná!!!!!!!!! ))))))
Poháry ber, já se v nich neorijentuju, chci ten s tim vavřínem, jak je tam první, jinak čim věčí pohár, tim líp.
|