| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:31
- Nahlásit
Gerda
honza ze zuzkou nejsou takový jako já, že naložim smečku a jedu, jejich psi nejsou všude v pohodě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:46
- Nahlásit
nemethova5
černej ďábel má panostitidu? Co to je? Vim jen, že se u toho kulhá, ale nevim jinak, co to je.
kejtlin
Jasné, tak třeba dojedou jen na závod a na chvílu zase.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
nemethova5
rozumím ti naprosto, u nás jsou samý ipaři , nicméně, když jednou za rok a to doslova, vedu výcvik a vidím, že po roce nemají ani přivolání, co přivolání, že neumí ani rovně chodit v řadě, tak by mě jeblo a někteří z těch lidí chtějí kousat. u nás se teda přes prázdniny necvičí-jsou tam rekreanti, takže kdybysme chtěli psy připravit na podzimní zkoušky, tak není kde!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
Gerdazanet dlouhych kosti,on moc rychle vyrostl,je vetsi nez hajan!no litalo mu to z nohy na nohu,renatina nana to mela taky.no je to cernej dabel,a uz si nenecha nic libit od psu,uz to neni otloukanek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:51
- Nahlásit
Gerda
se zuzkou jsem mluvila a že by to chtělo co nejdřív termín, že mají výstavy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:52
- Nahlásit
kejtlinjako opravdu nechapu,kde se v lidech bere takovy sebevedomi,paneboze!to nemam ani ja a to uz mam neco malo se psama za sebou!je to hnus,jen me nemile prekvapilo chovani nekterych lidi,opravdu!tak u nas se cvici i pres prazdniny,rikam,jeste jednou tak jdu pryc!jdu zpet do ČKNO,jak jsem byla s hajou,ti rikam,nemluvila se mnou ani klika od dveri od cvicaku!a jeste k tomu upa cizi lidi,co na me blbe cumeli,to upa miluju!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:56
- Nahlásit
nemethova5
mě hrozně mile překvapilo, že jílovský mě nejen vřele přivítali, ale nic není problém, poradí, pomůžou, ted´ už se trochu známe ale dřív jsme se neznali vůbec a jsou takový od začátku i markéta a pepa od nás z toho b yli v šoku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:56
- Nahlásit
nemethova5
aha, zánět kostí, no to je bezva věc. Jestli to měla i nána, tak potom si dávej bacha, amin ti bude děsně smrdět, myslim, že nán a nesmrdí z vody, voda takovej smrad neudělá, smrdí z panostitidy.
kejtlin
termín asi budete muset vymyslet sami, můžu všechny víkendy a v týdnu až zhruba za 14 dnů, až se mi vrátěj kolegyně z dofči.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:01
- Nahlásit
Gerdato je blbost!uz to ma v pohome,ze by amin pachnul,to se rict neda.
kejtlinno vidis,ja takove vrele prijeti mela na policejnim cvicaku ve frydku,je to pro me moc daleko!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:05
- Nahlásit
Gerda
termín bude velký problém, nemůžu všechny víkendy, do 14.7. tam budou stejně policajti, pro ty lidi-naše by neměl být problém v týdnu markéta je na mateřský, standa dělá nepravidelně,honza má dílnu doma, zuzka dělá většinou jen dopoledne, irena je v důchodu, gustav je nezaměstnanej, tak zkuste něco s jílovskýma vymyslet a já to pošlu dál.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:09
- Nahlásit
kejtlin
my to nemůžem vymejšlet sami, když máte plno termínů, co nmpžete. Naopak se tam společně shodněte na něčem, k tomu se vyjádří jen aleksa, bo davítková vo vejkendě může a f tejdnu by mohla jen votpolko. Po dobu prázdnin má víc času než ve školnim roce, takže vymyslete termit v srpenci. Určitě ale ne ten poslední prázdninovej, to budou jezdit nerváci domu z chalup bude spousta provozu a bouraček.
nemethova5
to je blbost
samozřejmě že je to blbost, taky sem to vymyslela já. Sama vot sebe.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:15
- Nahlásit
Gerda
já mám převážně volný víkendy v srpnu aspoň myslím 21-22.8. můžu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:15
- Nahlásit
Gerda
Po dobu prázdnin má víc času než ve školnim roce, takže vymyslete termit v srpenci. Určitě ale ne ten poslední prázdninovej, to budou jezdit nerváci domu z chalup bude spousta provozu a bouraček.
Určitě ne 21. srpence, páč to jsou závody v plování
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:18
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
OK, 21.8. se dopravíš na závody v plování, odtama vyrazíme k vám a v neděli závodíme. Šlo by to tak spojit? Nebo fakt až ten poslední víkent a to budeme muset ject vopatrně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:20
- Nahlásit
šiš co drásáte?????
nestíhám tradyčněa to eště dávaj ty Ptáky,to mušim vidět,snat zas neusnu jak fčera
baico
gerda
zlatovláska hlásí choteč zejtra na půl 7 tagže to je úpa akorát.
nigdo nemá žádný fotky bo co?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:22
- Nahlásit
Biluška
21. ??????? tak to nepé asi...celou dobu žiju v domění že je to 22.!! páč 21. asi du na svarbu ((((
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
zlatovláska hlásí choteč zejtra na půl 7
O.K. Měla bych to stihnout. Kdybych náhodou musela být dýl v práci, tak dáv vědět, ať na nás nečekáte.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:24
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
poslední víkend v srpnu dělám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
Jednadvacátýho Svatbu zruš, moji si taky zrušila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:26
- Nahlásit
davidkova renata
no to nejdeš teda! Buď se plove, nebo závodí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:34
- Nahlásit
Baico
Kdybych náhodou musela být dýl v práci, tak dáv vědět, ať na nás nečekáte.
ok,dyby to bylo jen o chvílu,tak dojedeš prostě průběžně,stejnak tam zas bude 256 bílejch čoklů,tak to chvíli potrvá
Biluška
Gerda
joo děcka,to fak nemůžu slíbit ,sem to slíbila uš něgdy v zimě..ufidíme co se dá dělat,ale fakt neslibuju!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:34
- Nahlásit
Šiš vy ste tak ační, furt nēkam jezdíte a ještē furt drásáte!
Kde je Makrel?? Je mi furt strašnē blbē!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
tu sem, mi dneska není . Ale asi bych si víno uš nedala...až v pátek. a v sobotu jdu na zábavu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:37
- Nahlásit
davidkova renata
stejnak tam zas bude 256 bílejch čoklů
Zase mi přijede rodina? To ste pani ráda, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
Baico
To ste pani ráda, co?
noo zas budeme s Éliškou statečně přectírat,ža jako dobrý,že se jako oryjentujem a že ty bílý vořechy pochopitelně rozeznáme na první pohlet jako správný kinolozíííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
davidkova renatacus ty zijes?dnes jse byla na cvicaku a jsem dost zklamana teda!co nekdy pokecat founem,ne tra ted,ale nekdy?kazdy na me se.e jak na placaty kamen.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:43
- Nahlásit
Baico
helejte nerozněžňujte se tady a rači řekněte váš termit na další náfštěvu mlékojet. A plus to móře.
Děcka, máme toho strašně moc, vopravdu, koukejte trochu spolupracovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:46
- Nahlásit
nemethova5
cus ty zijes
uš jen ze setrvačnosti ,napiš třá do emila jak máš šichty ,nějak to zkusim
Gerda
koukejte trochu spolupracovat.
mě je gtak blbje,že nemám ani tušku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renatao.k.uz jdu na to.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 19:51
- Nahlásit
makrel
Ale asi bych si víno uš nedala
No my si smanželem dnes po cvičáku rikali, že už nebudem nikdy pít, bo jsme tam málem zdechli ale to nás samozrejmē rychle prejde! ale minimálnē teda večer pred cvičákem už chlastat nikdy nesmíme!
|