| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:22
- Nahlásit
Tak jsem tu. Daneček už je pod jabloní vedle Šarika. Nakonec to nebyla vyhřezlá ploténka, ale provděpodobně Cushingův syndrom=nádorové změny na nadledvninkách. Po konsultaci s naší vetkou, jsem se rozhodli nečekat několik týdnů, kdy budé možné provést vyšetření z krve na diagnostiku Cushinga a pak případně nasadit hormonální léčbu, která je dost drahá a je tam nejistý výsledek. Prostě jsem si nedovedla představit, že místo vitálního jezevčíka mám doma trosku bez života, tak jsme ho dneska poslali za Duhový most.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:25
- Nahlásit
Nevím kdo je Daneček, ale moc veselý večer to asi nebude...rip
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Baico
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Baico
Ach jo....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:30
- Nahlásit
Baico
je to na hovno, ale myslím si, že to pro něj bylo to nejlepší, co pro pejska může člověk udělat a užil si krásný, dlouhý život do pslední chvilky bez problémů. drž se!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:33
- Nahlásit
Bré večír pipiny, sme měli velice krásný vékent, mam ouplně plnej foťák vobráskůch, Aleksa s Nandou kousaly dvojkous na Bambiho, kterémužto utrhly trenýrky. Mlékojedy sou fakt děsně hogo fogo cvičák - majijou štyry lednice (všechny fachají), dvě klubovny, obě elektrifikované, kantýnu s báječnym Gustavem, nad kantýnou a klubovnou spací místnost pro náfštěvy - spaly sme tam s davítkoj a aleksoj a pudletem a nanukem a mankou a mnou. Aleksa měla medvítkový pyžamko, mamka měla delfínkovou deku a já koníčkovou deku i polštářek. Samozřejmě sme všechny byly v žumpích trykách. Když se přijela juknout Bajko, ta tryko neměla. Kejtlin má boží jazvečíky, jsou to hnědá, modrá a černá lilije a tesinka. Nejlepčí má golyji, ta se strašně mazlí. Nanuk smrdí nejvíc ze fšech psůch na světě a maryje měla fčéra večer v kotci mikinu. Strašlivě sme žrali, furt se kousalo a chodilo na prochásky k řece a podél řeky, před usnutim sme s děfčaty lumpačily a rozchechtaly sme se tak, že už se nám přestalo chtít spát. Aleksa dnes hesky kousla strejdíka, tleskali sme jí. Axinka ho sundala na zem, byla taky moc šikovná. Nanuk ne, ten se valil, do strejdíka narazil a taky šli k zemi málem oba. Aleksa od rána mluvila hodinu f kuse o cestě do prahy, my se na to vyprdli a jeli sme tak nějak podle citu, až těsně před letňanama sme zabloudili přes miškovice, kbely, prosek, letňany, libeň, palmofku a holešovice konečně na místo. Už mám vypráno, okoupáno, nakrmíno, uklizíno, vůbec se doma nemůžu napojit, šla sem na véču k maměnce, takže píšu od ní. Ještě to zkusim domki, ale pochybuju, možná už mi na to přišli a celou knihovnu zabezpečili a už vás nikdy večer nebudu moct číst. Měli sme se úžasňáckiiii a chceme jet co nejdříf znova. Jo a bacha! Maj tam sprchy s tepló vodó!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:35
- Nahlásit
Baico
Upřímnou soustrast, Bajko!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 21:58
- Nahlásit
Baico
Upřímnou soustrast, myslím, že bych jednala podobně. Lucka
Gerda, Renča
Příště pojedu s váma, jestli mě zase pozvete, ale spát tam nebudu to byste nevydržely
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:04 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Mucholabka
Daneček byla náš dědeček jezevčík. Vzhledem k věku už s náma moc neakčnil.
Moc všem děkuju za podporu! Prostě jsem si nedovedla představit, že místo akčního, veselýho, hluchýho děduly budu mít "trosku" a k tomu pidi naději, že mu bude líp. I sám ten veterinář řekl, že před námi smeká, protože je vidět, že jsme ho měli opradu rádi a nejsme sobci.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:20
- Nahlásit
Baicopani drzte se,udelala jste pro nej,co jste mohla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:21
- Nahlásit
Baico
Veru, myslim, že v tomhle ti rozumim, protože stejný rozhodnutí s úplně stejnou nemožnou představou "troskovýho" psa jsem dělala před desti lety, taky s jazvečíkem. Je to strašně smutný, čas tomu pomůže a z toho velikýho smutku ti zbydou časem jen ty nejveselejší a nejvtipnější historky, protože jazvečíci jich umí vymýšlet kvanta. Jsme s tebou, drž se holka!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:26 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
ti zbydou časem jen ty nejveselejší a nejvtipnější historky
No třeba, jak Pat a Patašon ( tedy já a ségra) jsme mu kopali hrobeček, tak vehementě, že jsme zlámaly lopatu. A určitě někde najdeme zahrabaný bůvolí tyčinky, protože on se o jídlo zásadně nedělil, to ho radši někde zakopal
A taky vím, že nebyl tlustej, on byl prostě nafouklej kvůli tomu Cushingu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 22:44
- Nahlásit
Baico
A určitě někde najdeme zahrabaný bůvolí tyčinky, protože on se o jídlo zásadně nedělil, to ho radši někde zakopal
jistěěěě, jazvečík by nebyl jazvečík, kdyby si nezanurkoval jídlo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 23:00
- Nahlásit
Gerda
A má to i jedno velký pozitivum. Ségra souhlasila s kastrací kocoura,aby se přestal courat a my nemuseli tohle prožívat znovu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 23:15
- Nahlásit
Baico
je mi to moc líto, ale udělali jste pro něj to nejlepší. Drž se
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 23:16
- Nahlásit
Baico
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2010 23:22
- Nahlásit
Alexa
je mi to moc líto, ale udělali jste pro něj to nejlepší
Hele, co jsem se teď dočetla o Cushingovu syndromu mě jen utvrdilo v tom, že jsme udělali dobře.
Dala jsem si domácí slivku a je mi už fajn. Dokonce uvažuju, že až Fanda dostane rozum, tak si pořídíme dalšího salamka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 01:13
- Nahlásit
Baico
Upřímnou soustrast
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 07:28
- Nahlásit
Fstávat a makat, Baico dneska nemusí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 07:32
- Nahlásit
Baico
tak si pořídíme dalšího salamka
jasnýý, jakýho chceš, mám hnědou, modrou a černou lylyji
jinak krásně ráno všem, jedu na cvičák, dlouho jsem tam nebyla.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 07:37
- Nahlásit
Brý ráno. Aš se zuzanaadidaskova probudi z kómatu, tak jí řekněte, že jsem nakonec byla i včera, ale je mi celkem neblbě
Baico: asi to nejlepší rozhodnutí v danou chvíli. drž se.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 07:55
- Nahlásit
Biluška
Baico dneska nemusí
Baico právě dneska musí, zítra v noci se mu vrátí rodiče z dovči a vzhledem k okolnostem posledních dní to tu musim dát trošku do pořádku, ať matku neklepne.
A musim dneska na cvičák, protože ti dva bílí blbouni vzhledem k okolnostem nebyli už 4 dni na pořádný prochajdě. A na Bajkonůrovi je vidět, že je smutnej, tak myslim, že strejda Matěj s rukávem by mu mohl udělat radost.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 08:13
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 08:42
- Nahlásit
čauky,tak jsem včera čučela na telku na geografik a byl tam příběh o tom,jak mladá holka neměla co jíst,bo měla malé dítě a přítel jí nedával nějaké ty alimenty bo co,no a zkrátka znala svojí tetu a ta jí nabídla že by si mohla během hodky vydělat asi na naše 500 000,no ale že musí něco pro to udělat,její teta pašovala přes hranice drogy - kokajn,no mladá holka viděla peníze,jak by koupila si barák a dítě by si žilo v pohodě,řekla to svojí matce a ta jí to logicky zakázala,ale holka zavovala tetě že to bere,dítě dala své matce,stím že se vrátí za 14 dní a že za 14 dní půl mega je přece supér..
no dojeli do nějakého toho města,šli do hotelu a užívali si tejden,pak následoval telefonát a děvčata došli na místo kde dostali tučnou odměnu a stím,že jim poslední den zavolaj a drogy předaj...
no jenže holka,ta mladá co měla to dítě,zjistila,že je těhotná,furt se jí vraceli myšlenky,že toho nechá,ale zas si říkala,že půlmega je supér..
uplinulo 13 dní pobytu a telefon,došli si pro drogy,ale stím že je jim je chlapy přivázali lepící páskou na tělo,každá toho ve finále měla 4,5 kg...
došli na letiště,ukázali pasy a normál by prošli k letadlu,jenže těsně před vchodem do tunelu,je zastavili policajti a že chtěj vidět jejich zavazadla,tam nic nenašli,ale pakjeden řekl,že chtěj vidět osobní prohlídku..
dali ten prášek do nějaké vody a ta se zbarvila do modra a tímpádem to bylkokajn
holky každá dostala 5 let,ta mladá tam porodila dítě,stím,že ve vězení nemusí bejt s dítětem a po 3 mesících si ho odveze matka holky,a tak souihlasila
,pak uběhlo 5 let,holka šla domů,řvala a klepala se a pak zatukalana dveře a dětí jí šli otevřít se slovy - je tu máma
měla dva kluky,máma jí vítala se slovy,doufám že jsi poučená adodnes holka normálně maká,děti žádné jiné už nemá a žije se svou matkou a ale jak říkala těch 5 let ve vězení nikdy nemůže nahradit lásku k těm dětem a tak se snaží jak to jde...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 08:59
- Nahlásit
brezen2008
já včera zkoukla Mata Damona v Bournově mýtu. Esli tam bylo poučení nevím, ale s Mat byl pjeknej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 09:53
- Nahlásit
tě bůch kreténci
včéra mi nešel spustit písí
apsolutně nesíhám,tetki sem se vzbudila ..víkennt úpa přetčil všecky přectavy,dycky si myslim,že tedle cvičák je úpa nejhesčí a pak najdem nějakej,co je eště hesčí ,mlíkojedy sou teda číslo 1.!! s toho plyne závjer,že nejhesčí místa na celým širým svjetě sou cvičáky děkujem kejtlin,.že nás tam pozvala,bylo to sqělý!
baico
pani jen řeknu to co vostatní..nemohla ste udělat nic lepčího..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 09:56
- Nahlásit
Baico
drž se
makrel
No tak mē je celkem dost blbē a jdu na cvičák, to bude nēco
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 10:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
ještě že je víkend jen dva dny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 10:53
- Nahlásit
Snat se můžu už trošičku napojit, vypli mi knihovnu na srpen a nemám, na koho bych se píchla. Takže jesi to čtete, tak dobré jitro rypky!
Bajko - pani, však si posmutněte, každej se má pořádně obrečet, aby se odplavilo to smutný a mohlo zůstat jen to veselý, určitě musíte mít někdy dalšího salámka, třá nějakou liliji, bo sou výborný, děsně se hemžej a napadaj čéka ze zálohy a pohromadě, aby ho strašně poskákaly a získaly co nejvíce kousků piškotůch. Možná byste měla mít salámkůch taky víc, kdyš sou vychovaný, sou boží! Náš jazvečík byl čůza, měl kámoša přerostlého kokříka jako má mac1 a chodil u žalovat, dyš byl na něj ňákej pes vošklivej. A Bibinki ho dycky bránil. Víte, mít jazvečíka v ultrakondici třináct let, je podle mě známka toho, jak se pes měl dobře a jak ste ho měli rádi. Rychlej odchod je smutnej spíš po čéka, než pro pejska, kéž by všichni pejsci mohli odcházet ve vysokym věku rychle a hlavně bezbolestně. Šak sa u vás měl parádně - mi řekni, kdo to má - na povel dva velkobělouše a eště kocoury. Byl to vedoucí skupiny, tož to mají jzvečíci rádi, sou to malí velcí psi.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 11:56
- Nahlásit
gabifi
nevím jestli poučení,ale tohle s drogama,může udělat jedině cvok !
|