| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 12:53
- Nahlásit
čaudy baby
dojela jsem ze cvičáku, byl tam předseda, napsal mi papír bez řečí, napsal to na ZKO jílové u prahy, snad si to může dát aleksa do nákladů, byla tam i irena, má kníračku a jejího syna, 3 měs. štěňule a na další případnou akci by přišla, standa taky, musí to vědět hodně dopředu, aby si vyměnil službu, ostatní čuměli, když jsme s pepou říkali co jsme dělali-resp. co jste dělali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:00
- Nahlásit
kejtlin
ostatní čuměli, když jsme s pepou říkali co jsme dělali-resp. co jste dělali
víš, pro lidi, co nás neznajijou, to může znít, jako že sme fakt divný ))))) Děti Země ))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:04
- Nahlásit
Gerda
Děti Země
to jsem zrovna neříkala tuty akce, mám na mysli zadržení v klubovně, několikrát denně kousačka, aleš na skříni apod.....
kdybych zmiňovala akce děti země apod.tak by mi stejnak nevěřili
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:12
- Nahlásit
kejtlin
)))) jasnééééé ))) A dvoujkousání si řikala? Příště musíme vzít fižirantoj i gatě, mě bylo Bambiho až líto, dyš sem viděla, jak mu roztrhali trenky a chodil s holou řití ))))) Myslim, že příště bychom si u vás mohli udělat přátelský mač, aleksa umí kupovat krásný poháry, pořídíme si ceny, aby bylo na každýho, i na ty, co nebudou na bedně - máte stupně vítezůch? Závod by moch bejt tradiční a menovat se O Pohár Mléka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:20
- Nahlásit
Baico
Tak to je smutný s jezevčíčkem.
Nehezky mi to připomnělo, aže mám doma psí starobinec...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Dámy,
zase jsem tu s "teplou vodou":
[url=http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier. de/ve]http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier .de/vereinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungar n-e-v-pfotenhilfe-europa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:34
- Nahlásit
Gerda
i dvojkousání jsem říkala i našemu "figurantovi" jsem říkala, teda jeho ženě, at v sobotu dojedou, jenže on nemá zájem se něco naučit, vlastně si myslí, že se nemá co učit
bedny vítězů nemáme
přátelskej mač udělat můžem to asi nebude problém. O Pohár Mléka neni náhodou vůbec blbý , mě teda aleše bylo taky líto, musí bejt zdrápanej neuvěřitelně.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:45
- Nahlásit
Vlčáčková
blbe se zobrazuje ten odkaz
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:48
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
Příště uděláme troj až čtyřkousání, podle toho zda už se zapojí pan Fanda . Pan Bajkonůr si dneska jen tak pro radost kousnul do strejdy Matěje. Do Fandy se naprosto zamilovala malá dobrmanka Pinky, dokonce chtěla s námi nastoupit i do auta.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 13:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jo jo, tak znova:
http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier.de/ve reinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungarn-e-v- pfotenhilfe-europa
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 14:32
- Nahlásit
Vlčáčková
uz to skoncilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 15:26
- Nahlásit
kejtlin
neva, když váš fíček nechce, přivezem si svojeho, myslim, že když bude zlatovláska, kousn si aji kyruna.
Baico
trojkousání nevim, jestli ti naši chlapi ustojej, přece jen, když už na tobě visí celkem 80 kilo německýho zubatce, dal.ších 40 kilo bělouše už to unést nemusí....leda by pan Bajkonůr kousal na nohy, tam je to ještě volný )))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 15:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
ha tu si
# Zasláno: 31 Čec 2010 13:48
Citát
Je tu někde lucynka 12632/971,6923?
Nevíš o někom, kdo by chtěl náhradní díly z kočičího škrabadlo (dvě starší rozebraná škrábádlá)?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 15:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
Koukám na to.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 15:47
- Nahlásit
kachna_
Možná by to chtěla Petra z www.cibela.cz. Upravuje doma kočičkám jednu celou místnost a bude ji vybavovat. Napiš jí do návštěvky těch stránek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 15:51
- Nahlásit
Baico
Danečka je mi líto, myslim, že jste udělali dobře
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 16:12
- Nahlásit
Gerda
kyruna když je vedro kousat nechce a u ní je vedro i 20stupňů.
potřebuju spíš gošu pořádně něco naučit, mám radost, že jsem v ní konečně probudila aportérku.
nejde o to, že náš fík nechce, ale spíš o to, že náš fík se potřebuju moc učit a myslí, že ne a když má možnost se něco nasučit, což moc možností nemá, protože u nás akce nejsou, tak ji nevyužije, gošu na něj vůbec nenechávám nic dělat, protože nic neumí ani jeden.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 16:30
- Nahlásit
Gerda
trojkousání nevim, jestli ti naši chlapi ustojej
No jak je oba znám, tak jsou to oba cvoci, takže to ustojej. Věř jim trošku, ne
Jinak barák už mám vypiglovanej. Teď se půjdu svlažit do bazénu a pak vezmu k rybníčku pány bělouše. A až se vrátíme, tak mě čeká ještě koš prádla na žehlení. To si nechám, ale až k Ptákům v trní, až budu plakat nad tím nešťastným koncem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 16:46
- Nahlásit
kejtlin
a má váš fík nějakýho psa? Mohl by přijet normálka jenom pokousat strejdíka...myslíš, že se třá jakoby stydí? To někerý chlapi maj, že když maj pocit, že nejsou eště dobrý, tak se styděj před tim, kerej už podle obecnýho názoru dobrej je...mohl by si normálně jenom zakousat a třá se s klucima domluvit na nějaký společný práci...A kyruna bude kousat až v zimě, až to neustojíš na ledu )))
Baico
proč žehlíš ženo divná? Ptáky sem eště neviděla, jen sem četla, že je to bible růžové knihovny. Kdy jdeš zítra z práce? Budem na chotči )))) mám ještě zítra volno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 16:49
- Nahlásit
Baico
Jo, jen breč, aspoň si to prádlo bezpracně nakropíš .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 16:53
- Nahlásit
Gerda
Jsem to četla kdysi dávno, když jsem hlídala synovce a krátila čas čtením sestřiny a švagrovy knihovny. Červenou knihovnou bych to nenazvala ani omylem. Na to je tam dost mrtvejch, žádný dobrý konec (opět to končí smrtí), velmi drsný život v australské přírodě. Je to snad větší horor než Pes Baskervillský.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 17:01
- Nahlásit
Gerda
Kdy jdeš zítra z práce?
No chtěla bych ve tři,ale budu muset dom nakrmit králíky a slepice, protože nikdo nebude doma. A taky nevim, ´jestli šéfový náhodou nehrábne.
Nejdřív bych tam mohla být v šest.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 17:04
- Nahlásit
Gerda
mají psa a fenu, ale dělá s nima jeho žena, která má též sebevědomí až na půdu. pozor on je totiž dobrej-teda je o tom přesvědčenej a navíc se bojí psů, kyra na něj naštěstí pro něj nekouše, bo nemáme ringo a ona není rukávník, jednou jsem ji na něj pustila, byli tam policajti známí s ringáčem a málem se posral, než k němu doběhla. on je tam sebevědomý, že když dělal zkoušky na figuranta 2 třídy, tak si ho natáčeli na video jak je dobrej!!! a nedokázal pochopit, že si natáčejí všechny ty kluky, prostě on je dobrej tak si ho natáčeli, mimochodem ty zkoušky neudělal, ale tak to se může stát každýmu, jen nechápal jako proč ho vyrazili.
u nás je takových většina lidí, já mám pocit, jako kdyby jezdili po vylučovačkách z jejich chování, hlavní výcvikářka má ZOPku a ví prd-jak tam přijela s tou maliňačkou, jedinej kdo opravdu po těch vylučovačkách jezdil je chovaňák a ten zrovna poradí, ale jezdí tam čím dál tím míň.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 17:15
- Nahlásit
Vlčáčková
A znáš knihovničky večerůch pod lampou? Dycky sme to četli u kámošky na hausbótu, dyš sme přijeli vyžrat její babičku na letní byt. Nanosili sme si deky a jídlo na břech řeky a četli knihovničky ))) Možná se teda na poslední díl Ptákůch kouknu
Baico
Nejdřív bych tam mohla být v šest.
Tak to je značka ideál. Jesi se dovalí davítková, bude vědít víc, už sou asi se zlatovláskou domluvený.
kejtlin
Hele doufám, že Zuzka se příště dovalí i s goša-mamkou. A Gustaf se svýma vlčácíma. O Poháru Mléka jim řekni, ať už rači trénujou, ale ne v zzo, tam chci bejt jen já s maryjí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 17:20
- Nahlásit
Gerda
v zzo ty s maryjí a já s axou a kyrou, nebo já můžu dělat zopku protě tam kde není aport bo mi neaportuje ani jedna.
zuzka a honza mají asi 15 psů dohromady tak nezůstavají přes noc nikdy, ale dovalit by mohli jsem zuzce psala maila, tak uvidíme, gustaf s vlčácíma, to záleží na tom, jestli bude mít hotový to auto, v pondělí nebo úterý musí na technickou jestli projde netuší.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 17:59
- Nahlásit
kejtlincus pani a cus ostatnim,blede vam totalne zavidim!!!!ja su nasr.na az na pudu,pry cvicak na devatou,tak se tam po 24-hodinovce dovalim na devatou a oni uz vsici jedou domu,ja se na to uz asi vy.eru!opet si zaplatim klub ovcaka a budu chodit kousat na znameho fika,nic jineho nepotrebuji,jsem dosla a je tam plno novych lidi a z tech starych me skoro nikdo nepozdravil,ja je zdravila jako prvni,tak nevim,co se deje,nebudu nad tim hloubat,mam daleko vetsi problemy,nez se zabyvat blbama,no jak pises,tak neco obdobneho u nas,co se tyce fika atd.
JINAK VSECKY ZDRAVIM!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:06
- Nahlásit
nemethova5
všude se cvičáky hrozně zhoršili, co do kvality výcviku i lidí, nebo aspoň já to tak vidím.
jedna úsměvná z akce, jdeme venku gerda, davídkojc myslím, že i alexa ale to nevím, máme psy a já si pletu nánu s gošou, goša se mi vzdalovala, tak volám, gošííí-nic, důrazněji goša-nic, si říkám je v pubertě gtak mě má na salámu, ale že by na mě totálně srala to teda dělat nebude, velmi důrazně goša ke mě-to už myslím, že gerda nevydržela a říká ty vole gošu máš celou dobu vedle sebe a naráží ti hlavou do kolene abys věděla že tam je!!!!já celou dobu řvala na renaty nánu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:09
- Nahlásit
kejtlin
můžeš bejt s náma v zzo, jenom když nás neporazíš. A proč nemůže Zuzka s Honzou se všema, vždyť tam máte kotců, že je stejně nemůžte nikdy naplnit ))) Na tohle množství bychom ale museli vzít ty fíčky aspoň dva.
nemethova5
nazdar pani, co kulhánek?
Psíček
Pane, knihovničky možná znáte taky, teda v případě, že ste je učítal babičce, páč mám pocit, že na tom frčely všechny babičky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:11
- Nahlásit
kejtlin
oni jsou tak podobny,jo?tak poslete foto,nebo respektive renata,ty vole,no ja bych se smala!jo mas pravdu,hodne zhorsili,dnes na me lidi cumeli jak na debila,jo dlouho jsem tam nebyla,panostitida potvrzena,nastesti slabsi,ale je,takze aminovy jeste napsal movalis,ja to brala hajovy,takze amin mel klid,to co pises naporosta pravda,upa naprosta,kazdy se tam citil,jak by mel nejmensi zkousku ZVV3,jestli me jako chapes,uz se tam necitim jako v pohode!bylo tam stene bernaka,tak jedna pi.a,co ji totalne nesnasim,rvala po me ber si toho psa,at tomu malemu neco neudela,jako amin je treba obr,ale vychovanej,to je holy fakt,muze konkurovat dospelym psum,jeste dopiluju odlozeni a muzu smele na zzo,proste se semnou jen bavil libor,ten taky obcas dela fika,dela psovoda ve veznici a jaromir,ten co ho hajan porafal,zustala mu tam po kousnuti pekna boule,asi pujde rezat!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 18:13
- Nahlásit
Gerdapani kulhanek uz nekulha,tam jsme sli peso,po tech lesnich cestickach a zpatky busem,byl to dneska vzornak,opravdu,jak v busu tak na cvicaku,akorat me tam zacinaji desne srat urcity lidi!!!!!!!prestava me to totalne bavit!!!proto vam vsem zavidim tu pohodu!!!!!na cvicaku.
|