Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:03
- Nahlásit

My jsme od Brna a tady se venčí docela dobře, páč je to kousek od údolíčka Bobravy. Ovšem neznám zde žádné stezky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:23
- Nahlásit

Tak spešl pro davidkova renata ale i pro ostatní zvědafce:
http://tv.nova.cz/ vpravo malá obražofka po reklamě zprávy TV Nova minuta 21.30

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:34
- Nahlásit

Dobré večír vrcholní kinolozi! Už ste všichni na vrcholu? Mám od gapaje peška, cítím se být tedy taky kompetentní se vyjadřovat k odborným otáskám výcviku psa. Navíc mám tři česací kartáče, takže si myslím, že již mohu míti i zásadní komentáře k výchovjě. Chtěla bych vám tedy říct, že zásadní na získávání bodůch a pohárůch v kinologických sportech je vlastnit psa. Aneb jak praví starokinologicé přísloví - psíka v snu viděti a nemíti, na prázdné bedny proudem střídavým pouze svítiti.
Nejnovější zprávy z Mijova - fenka se nezastaví ani na fteřinku, způsobila dramatický rozkol v rodině, otec si již stěžuje, že je otrokem psa, pročež ženu svou drahou hektarovou zahradu vlastnící shledává vždy až po několikahodinových procházkách špinavou, s ještě špinavějším a mokrým a smradlavým psem. Měli jet na dovču kamsi do pěkného horského prostředí, ale majitel penzijonku změnil propozice psůch nezvaje, zrušila žena dobrá celou dovolenou s tím, že jak tam čokl nemůže, ani ona nejede. A odešla na další hodinovou procházku - s námi, a vrátila se s mokrým psem, okoupaným v daňčím hnoji. A ještě nám obě krávy bernské uplavaly v rozbouřeném potoce. Maryje byla zhnusena, ať už jí na takové procházky nevodím, že o nemá zapotřebí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:36
- Nahlásit

Alexa
mi to nejde pustit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:37
- Nahlásit

kejtlin
mi to nejde pustit.

a tak u tebe mě to ani nepřekvapuje

Gerda
Nejnovější zprávy z Mijova - fenka se nezastaví ani na fteřinku, způsobila dramatický rozkol v rodině, otec si již stěžuje, že je otrokem psa, pročež ženu svou drahou hektarovou zahradu vlastnící shledává vždy až po několikahodinových procházkách špinavou, s ještě špinavějším a mokrým a smradlavým psem. Měli jet na dovču kamsi do pěkného horsk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:38
- Nahlásit

Gerda
vezmi prosím 2 furmíky elka do mlékojed, honza ze zuzkou si je hned vezmou. díky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:40
- Nahlásit

Alexa
si ftipná takhle večír, si dělat srandu z chudáka člověka přepracovanýho a absolutně netalentovanýho na výpočetní techniku
a co tam je?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:43
- Nahlásit

kejtlin

Bud v poho, mnē to taky nejde pustit na ty moji placce!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:46
- Nahlásit

makrel
pani uš ste poslala toho Termíka?
jj uz je na ceste, jeste nedorazil?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 22:47
- Nahlásit

Alexa
ha, vidíš, není to tím, že jsem debil

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 23:02
- Nahlásit

kejtlin
jasné, už jsou v autě. Jen nevim, kde je teď ten lejendin - chcete něco lejendě vskázat? Zejtra se stavuje u mě f práci přet odjezdem.

dobrou pipiny.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 23:45
- Nahlásit

Gerda
že ji máme moc rádi a at´ přijede co nejdřív znova

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 00:08
- Nahlásit

Gerda
pani myslis, ze bychom se nejak do vikendu jeste mohli scuchnout? Ja ve ctvrtek vecer budu mit termiky a mohla bych Ti je treba vramci cvicne jizdy dorucit dom. Ze bys je pres vikend dala Bayshe a Alexe.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 06:43
- Nahlásit

čus baby, hned poránu jedna mamina a sedm klíšťátek - vnoučkůch

Včera jsem koupila pro štěňátko 2 misky a jednu kousací gumovou činku. Pak mi napadlo, že by golije mohl žárlit a koupila jsem mu taky kousací gumovou činku. Už mám úplně všecko, kromě podložek pod štěňátko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:19
- Nahlásit

fstávat a makat,
bože já se tak těším až ty pézetka odjedou a konečně se vyspím

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
eště ne, snad ho někdo cestou nešloh, jestli tu třeba chodí špehovat někdo od pošty

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:28
- Nahlásit

Jo a fstávat a makat, tady je tma a prší.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 07:56
- Nahlásit

Dobré ráno!
Dneska jsem pilná už od rána. Už peru, za chvíli pojedu mámě vsadit a koupit Vlastu. Pak chci jít na zahrádku vyplejt mečíky a afrikány. Návrat rodičů se blíží, tak musim začít dávt barák do kupy

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:12
- Nahlásit

Dobrý ránko všem

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:22
- Nahlásit

Dobré jitro ženy - strejda a argosek prominou. Vidím, že jste se dobře vyspaly (neplatí pro bilusku) a jste plné elánu.

Gerda
Vyriď, prosim, pozdrav a šťastnou cestu lejendě. Maryji a tebe zdravím samozřejmě taky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:30
- Nahlásit

Dámy, zase hlasování:
http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier.de/ve reinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungarn-e-v- pfotenhilfe-europa

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 08:51
- Nahlásit

nazdar

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:23
- Nahlásit

Brýtro, už sem taky pracovně nasazená, zatim sem stihla tři schůzky a dvě snídaně. Lejendě šecko vyřídím, to je jisté, dokonce mám i jejího termíka.

lucYnka XIII
určitě, mám volno od zítřka do pindělí, zítra můžu spíš asi odpolko, myslim že sjedu s knédlem na tu pojišťovnu.

Cestou f autě jsou samé zajímavé zážitky - kupř dnes sem skoro zajela slečnu blonďatou, takovou štramáckou, ale úplně debilní. Tak strašně spěchala na bus, že vlítla do křižovatky na červenou, vůbec se nerozhlídla, přitom měla totál červenou červenou, že už ani červenější být nemohla. Jelikož sem podezíravá, přibrzdila sem, uhla sem se ke kraji cesty a jela skoro v bus pruhu. Ta pipka normálně opravdu vletěla do silnice, skoro mě pod auto. Hned za ní starší pán, co mu muselo bejt jasný, že svym tempem ten bus nemůže stihnout, ani kdyby se posral. Ale vletěl tam taky, nicméně pod auto jedoucí za mnou. Stáhla sem okýnko a volala na slečnu ošklivé věci, z nichž si pamatuju jen to, že by mi vůbec nevadilo, že jí zajedu, ale že nechci mít nárazník od krve.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:33
- Nahlásit

Gerda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:44
- Nahlásit

Gerda
ani kdyby se posral
na mým lomu
nestíhám,nepište,voli

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:45
- Nahlásit

Gerda
Stáhla sem okýnko a volala na slečnu ošklivé věci, z nichž si pamatuju jen to, že by mi vůbec nevadilo, že jí zajedu, ale že nechci mít nárazník od krve.
si vošklivá. Mělas slečně nabídnout vodvoz, když kůlivá tobě nestihla autobus

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 09:56
- Nahlásit

gabifi
to nebylo kůli mě, ona se ani nerozhlídla a vlítla do silnice, já za to třá svýho psa seřežu, seřežu za to i kamarádčiny děti, včera kluk dostal lepáka, když poslouchal v telefonu písničky a prostě vešel do silnice. A ta slečna už byla velká, nebyla ani děcko, ani pes.

Jo a máte teda ale fakticky krásný vnoučkííííí, budou tam s tri vlohou?

Baysha
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 10:03
- Nahlásit

Gerda
ahoj pani, jaxe domluvíme spolu ohledně toho termynátoru od lucynky? hlavně abych ho co nejdřív zaplatila, ať nejsu nikomu dlužná...
jé fčil mě napadlo - dojdu f pátek za tebou do práce zmasakrovat korinu teda já su genyjální

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 10:09
- Nahlásit

Baysha
teda já su genyjální
Až na to, že mám f pátek dovolenou a jedem do těch mlékojet, seš vopravdu genyjální, dyš si to tu čteš uš asi tejden ))))))))))))

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2010 10:09
- Nahlásit

Gerda
táta je trikolorek a máma zlatá s tri vlohou = všecky zlatý štěňátka mají tri vlohu

<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání