Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:59
- Nahlásit

Maky a Trix

davidkova renata
no kdybyste třeba to věděli tak den dopředu,tak přijedu za vámi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
spíš zjistila, že mi stejně můžou hovno.
jsem samozřejmě říkala at´ komise klidně přijde, že po poradě s mým právním zástupcem se nemám čeho bát ohledně zanedbání péče případně týrání, že to není můj případ.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:02
- Nahlásit

Baico
mi to přijde zbytečný, nebo mám prostě divný bělouše.
no dyk voni to můžou mít jako odměnu přece)))) to neznáš? ale jinak maj třá eo jako na upřesnění,nemusej tim trestat,ani vostnáčem..možná když to někdo umí,nevadí to ani běloušům bo to nejni žádná drastárna.
anebo chtěj bejt prostě trendy no
Tak tobe by možná ten ostnáč pomohl
musel by bejt zabroušenej,na normál nereaguje nijak zvlášt,je už moc rozjetá a já to nějak neumim pořešit.chovat se mi taghle v běžným životě,je uš mrtvá,prřísahám! nevim proč mi to nejde,asi že je mi to v hloubi duše fuk

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, já sem v pérdeli finančně, psychicky a vůbec. Bych mýtink nedala tak ani tak ani vůbec. Ale mrzí mě to úpa strašně a eště víc neš puve.
Snad příští mýtink bude pro mě pozitivnější a oslním Vás tam fšecky.
Uš sem skoro bes práce, tak budu mít zas čas spoň na žumpu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:04
- Nahlásit

Maky a Trix
a co takhle nějaký venčení v Brně, co?
nevim co na to gerda..není dobrý řidič
kejtlin
spíš zjistila, že mi stejně můžou hovno.
no hlavně žes to zjistila i ty

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:06
- Nahlásit

Maky a Trix
a co takhle nějaký venčení v Brně, co?

Héj, my sme z Brna. Jestli teda máš chuť na venčení s degenem agresorem. Co máš za pejsy?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:09
- Nahlásit

Maky a Trix
no vidíš a hned máš někoho na venčení

přeji všem dobrou noc ,psiska nažraný,holky chrápou a honza bude spát za chvilku taky

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

kinta
fynančně sme f prdeli tak nějak kompleksně fšicííí
psichicki vás tu srovnáme,to se nebujte a na příští mýtynk si fšicíí budou muset nasadit sluneční brejle bo byste nás voslnila tak,že bysme voslepli to bé dobrý pani,tady sou sasraky denním chlebem

du se svalit,uš moc nepyšte,maksymálně dejte zuzaně nějaký ty odborný termity semka..jako třá hladký,kontrolák, zákus na plnou hubu,drajvovej pes a podobný základy

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

jinak nevim proč s náma nejdeš někdy třá venčit????????????? jako vážně ted

A kam chodíte a kdy??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:11
- Nahlásit

kinta
no, víš, já n agresory moc nejsem,můj čokl je sice splachovací, ale bojím se, že jednoho dne už to prostě nezvládne a začne bejt hnusnej, protože po něm jde fakt snad každej pes. Ale ozvi se mě na mail, pokecáme. Makysek.rybaru@gmail.com

impact
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:12
- Nahlásit

Jsem si dneska vyzkoušela zorbing. Sice jen na 85m, ale i tak. Úúúúúlet jako prase.

A taky jízdu na elektrickém býku. Z tama budu mít i videjko.
Zde nepublikovatelné samozřejmě.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:13
- Nahlásit

Baico

Jo, jinak oba moji bělouši se narodili v Průhonicích. KDe ty tam vlastně bydlíš?

Jak je restaurace Hlinēná bašta, kousek votamat

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:17
- Nahlásit

Maky a Trix
OK, chápu. Já nikdy nevím, co od toho svýho blba můžu čekat. Jsme se jednou vypravili venčit s dobroušem, kterej zrovna dospíval a začínat se prsit a kluci byli naprosto v poho. Sem tam si teda chtěli něco vyříkávat, ale po zásahu se zklidnili.
A navíc v poslední době jsem na něho fakt neměla čas, tak zase musíme začít trochu makat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:17
- Nahlásit

impact
to si přeju ´vyzkoušet, zorbing
elektrickýho býka znám, jsme vyhráli s mým kamarádem soutěž ve španělsku-oba jsme v té době jezdili western a občas exhibičně rodeo sice na koních, ale proti elektrickému býkovi to byli koně o mnoho divočejší.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jak je restaurace Hlinēná bašta, kousek votamat
Jo v tý nový zástavbě. Moji psi se narodili v Kosatcový ulici, to je tam za Slepičkama

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

impact
zorbing.
bych se poblila
zuzanarosakova
A kam chodíte a kdy??
atak různě,já ti písnu až zas pudem,a můžeš taky dyš nebéš modelovat

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

kinta
se vozvi, zkusit to můžeme. )

kinta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:21
- Nahlásit

Maky a Trix
OKÁ, traverzu vemu sebou případně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:22
- Nahlásit

davidkova renata

atak různě,já ti písnu až zas pudem,a můžeš taky dyš nebéš modelovat

Ok, tak super, dej vēdēt, snad do ty doby porídim náky to trendy kinológicky vybavení

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:24
- Nahlásit

Baico

Moji psi se narodili v Kosatcový ulici, to je tam za Slepičkama

Jo jo, znám, tam kosek chodíme k vetovi, je teda nic moc, ale jedinej tady blízko

impact
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Já doteď nechápu, že jsem do toho vlezla. To byla dvouminutová akce. Kolegyně prej jdem, koupily jsme lístky a už lezly dovnitř. Bejt tam frotna, tak to asi vzdám.
Jinak mě připadlo, že kůň je takovej pružnější, že se to dá trochu předvidat. Ale tuten se nějak sekal a skákal divno. Ale tak rodeo jsem nejezdila, tak nemůžu hodnotit. Resp. hodnotím jen z pár splašených herek, co jsem na nich seděla.

davidkova renata
To byla moje první otázka: "Už se vám tam někdo poblil?". Největší strach z toho měla kolegyně bo se skáče ve dvou a byla by ode mě zablitá taky.

Ale jako vypadly jsme z toho dole a já se pak ještě asi půl hodiny smála. Jen nevím, jestli proto, že jsem se nepoblila, proto, že jsem to přežila a nebo proto, že jsem takej magor, že jsem tam vůbec vlezla.

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
a můžeš taky dyš nebéš modelovat
Nebo si jí půjdeme i čoklama vyzvednout na nějakou prestižní přehlídku a pak teprvá se půjdeme procházkovat Vsadim se, že po takovýhle akci by z titulek ulváru nezmizla dost dlouho

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:26
- Nahlásit

kinta
jo, já mám malýho čokle, třeba ho bude ignorovat. už jsem potkala pár psů, který jsou přesvědčení o tom, že můj pes pro ně není konkurence a tak ho ingorujou...

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:27
- Nahlásit

Baico
Nebo si jí půjdeme i čoklama vyzvednout na nějakou prestižní přehlídku a pak teprvá se půjdeme procházkovat Vsadim se, že po takovýhle akci by z titulek ulváru nezmizla dost dlouho

jako myslíš něco na tá svadbje????

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jo jo, znám, tam kosek chodíme k vetovi
Vobořilovi tam chodí taky, ale jen očkovat, když je něco závažnějšího jedou jinam.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:29
- Nahlásit

Baico

Jo to by bylo super, a ještē by vaši čokli mohli rafnout nakou celebritku, to by se pak mohli porádnē profláknout, treba Mareše

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:31
- Nahlásit

Alexa
jako myslíš něco na tá svadbje
Asi tak, jen nevim jestli nějakýho modela přinutíme schodit kvádro a dát psum kousnout

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:36
- Nahlásit

Baico

Vobořilovi tam chodí taky, ale jen očkovat, když je něco závažnějšího jedou jinam.

My taky, tendle vet Rambíkovi posral tu první operaci lokte, že to Beránek na jaggy musel zpravovat

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
a ještē by vaši čokli mohli rafnout nakou celebritku
Řekni koho a zařídíme to
tendle vet Rambíkovi posral tu první operaci lokte
Právě, Vobořilovi zase měli problém při težším porodu. Čubu tady chtěli hned řezat. Přitom na jiný klinice t zvládli bez císaře.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 21:58
- Nahlásit

Tak jsem tu zase s hlasováním. Furt páté místo, sakra:
http://www.wuerzburger-hofbraeu-vereinsmeier.de/ve reinsuebersicht/verein/684/pfotenhilfe-ungarn-e-v- pfotenhilfe-europa

<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání