Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 17:54
- Nahlásit

kejtlin
nebo ještě mě napadlo použít místo windowsovské vzdálené pomoci aplikaci jménem Log me in, s tím děláme v práci, ale to až jedině příští týden, až budu v práci po dovči...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:02
- Nahlásit

Baysha
šmarjá to zní velmi složitě

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:04
- Nahlásit

kejtlin
není to tak zlý, rozhodně je to jednodušší než ten windowsáckej křáp akorát bys musela vydržet do pondělka večer

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:08
- Nahlásit

Baysha
v pohodě není problém, dopředu díky

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:09
- Nahlásit

kejtlin
zatím neděkuj, eště není za co

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:10
- Nahlásit

jako mám ve zvířecí skříni moly. Teda, teď už i faraony. Všechno vod sousedů. Jsem nasraná. Pamlsky v hajzlu, podestýlka v hajzlu, všechno v hajzlu. Tak sem to chtěla vyklidit a vzadu ve skříni je vobrovskej tlustej pavouk. takže je všude bordel a já čekám na muže až v noci přijde domu, ať mě toho sráče zbaví. Fuj. Už jsou i v lidským jídle. Je to na hovno. Kua. Už abychom byli přestěhovaní...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:21
- Nahlásit

Maky a Trix
i faraony
buď ráda símťa, jinej to kope až f egyptě, pardálka to chuděra vozí z jemeriky a ty si jen tak hrc frc máš ve skříni faraona. Toho pabouka chápu, to je hrůza samozřejmě.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:23
- Nahlásit

Gerda

když já tam toho pavouka nechci! navíc máme ten bezsáčkovej vysavač a já se bojím, že až ho vysaju a půjdu ho vyhodit do popelnice, vyleze ven mě na ruku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:32
- Nahlásit

Maky a Trix
Pavoučci jsou fajn. Toho bych nevyhazovala.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:35
- Nahlásit

Vlčáčková

jak jsem řekla vedle Dárkovi, klidně si pro něj dojeď. Já tohle mít mezi žrádlem pro zvířata fakt nechci. Klidně ať si najde nějakej kout, kde na něj neuvidím a tam ať si dělá co chce.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:38
- Nahlásit

Čau všichni, myslíte, že má smysl zkusit se zlatákama obranu? Nebo je to uplnē mimo mísu?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
znám jednoho, co s ním občas rekreačně obrany dělaj...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:41
- Nahlásit

Vlčáčková
těch já se tolik bojím, že je ani nezabiju.
zuzanarosakova
není to mimo mísu, je to sport jako každej jinej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
Čau všichni, myslíte, že má smysl zkusit se zlatákama obranu? Nebo je to uplnē mimo mísu?
za mě jo,ale já sem pako
kam bys chodila?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:43
- Nahlásit

Kdo podniká:
bacha na spam od Alena Srbová Trust (CZE) s.r.o.! Tváří se jako nabídka spolupráce s tím, že Vaši firmu našli na mapě dlužníků, druhý den však už ne... JE TO SPAM! Neřešit, smazat, případně poslat do prdele tu paní, která občas druhou zprávu posílá taktéž unifikovanou. Účel nechápu, možná zvýšit návštěvnost té mapy dlužníků, ale fakt nevím, protože na ní tam odkaz nebyl.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:44
- Nahlásit

Maky a Trix
kejtlin
Dámy, je prokázáno, že během svého života člověk ve spánku sní asi 7 až 8 pavouků. Myslím, že jeden ve skříni je proti tomu brnkačka.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:44 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

kejtlin
já ho taky nechci zabít, jen se ho nějak zbavit. Ideálně rychle.

Vlčáčková
skoro bych řekla, že ve svý skříni mám svatý právo nějakýho křižáka nechtít.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:46
- Nahlásit

davidkova renata

Právē nevim vubec, u nás na cvičáku pro retrívry se to nedēlá. Jsem byla dneska v lese a trochu jsem se tam bála, tak jsem si rikala, že by nebylo vod vjeci, aby mē čokli umēli nebo se aspoñ kdyžtak pokusili bránit

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:51
- Nahlásit

Maky a Trix

skoro bych řekla, že ve svý skříni mám svatý právo nějakýho křižáka nechtít

Jasnē že máš! Nic si z toho nedēlej, já mám strašlivou fobii z ptáku, to už nechápe vubec nikdo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:53
- Nahlásit

Maky a Trix
vyleze ven mě na ruku.
Tak to si piš, že vyleze, ty svině sou strašně rychlý, mě se dostal ven i ze sáčkovýho. Notabene ti může skoknout na ruku, přes tu vysávací tyč.

zuzanarosakova
No a proč bys nemohla? Normál sportíček, ne? Jenom nevim stran těch jejich kloubůch, jesi je to úplně košér....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:54
- Nahlásit

Maky a Trix
tak mi ho pošli expres ,já ho dám k pepovi a třebas budou mít mladátka,je mu šmutno asi v koupelně,ale fakt se tam drží a žije,to je jasný,jenom když luxuju okolo něj,si někam zaleze a pak zas vylejzá,mu asi vadím bo co asijsk

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:55 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
hm. Tak tohle jsem přesně slyšet nechtěla

brezen2008
tak to tě fakt vobdivuju, mě tyhle vobrovský fakt dobře nedělaj. Ale vůbec. Ovšem, pokud by žral ty potravní moly, mohl by tu asi zůstat, chvilku. Než se vodstěhujeme.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:56
- Nahlásit

Gerda

No a proč bys nemohla? Normál sportíček, ne? Jenom nevim stran těch jejich kloubůch, jesi je to úplně košér....

To je ñák nàročny na klouby? Sem myslela, že spíš na čelisti nevim no, jen tak mē to napadlo, Koky treba je strašnej posera

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:57
- Nahlásit

Maky a Trix
hele a gde máš jistotu že když jsi mu teď rozházela domof, nevydá se hledat jiné útulné místečko k existenci????? Třá u tebe pod postelí?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:57
- Nahlásit

Vlčáčková
já určitě žádnýho nesežrala nikdy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
aha. Tak to na tom ještě nejsem tak špatně.

btw, mě někdo doporučoval obrany u malýho psa na zvýšení sebevědomí, tak třeba by mu to stran toho taky pomohlo...

Alexa
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele gdyž si myšítkem přetáhneš to co chceš citovat a pak gdyž je to modrý klikneš na citát tak se ti to udělá kurzívou

Gerda
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
Já na ně v domku stavěla skleničky dnem vzhůru, pak přišel muš a všechny je podebral a vyhodil. Ale na zahradu, odkud se zas vraceli do domku. Takže sem se vždycky na konec léta stěhovala domů k mamince, kde žádný paboucííí nejsou. Měli sme fakt veliký, hnusný, co měli mnohem větší průměr než luksovací násada, nevlezli se mi do luxu, strašně sem se v domku pak bála, lezli mi i za hlavou v posteli, úplně per plex sem z toho byla. Jeden mě uvěznil na toa, seděl v umývadle a čuměl na mě, rozpláclej do šířky, co nejvíc to šlo, sem strachy přestala dejchat....ne, paboucí vopravdu nemůžu nemůžu nemůžu. Jak to má víc jak půl cenťáku, umírám. A teď si vem, že von jistě nejni jen v tý skříni, že ti chodí v noci po obličeji a chce, abys ho snědla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

nesnášim pavouky
zuzanarosakova

Právē nevim vubec, u nás na cvičáku pro retrívry se to nedēlá. Jsem byla dneska v lese a trochu jsem se tam bála, tak jsem si rikala, že by nebylo vod vjeci, aby mē čokli umēli nebo se aspoñ kdyžtak pokusili bránit

no tak tam tuty ne..
nicméně obrana live neni úpa snadná,to leda bys to pojala jako odstrašující element bo to většinou stačí,pokud to bude profík,selžou i jiný klasy než retrívr.Si schopná někam dojíždět z tý vaší prdele?
Edit..ty klouby nejsou úpa gůt,muselo by se doost vopatrně asik,i když bráněj aji psi s DKK v poho

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:59 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Alexa
to se teda nevydá, protože by ho cestou sežral čokl.

Gerda
pani, vy ste pitomá, já snad budu muset říct Vořechovi, aby ho našel a sežral, nebo neusnu.

<< 1 ... 4833 . 4834 . 4835 . 4836 . 4837 . 4838 . 4839 . 4840 . 4841 . 4842 . 4843 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání