| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
můžeš je naučit třá Dávej pozor,šupák aby aspon štěkali to asi jo.
A jak na to prosím?
Já bych učila štěkat na povel. Akurát místo povelu štěkej, bych měla pozor. Ale to Hafbo bych zkusila. Jiřík by ti je určitě rozštěkal. Na obyč pobudu by ti to na zastrašení stačilo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:26
- Nahlásit
Lola1
Ale vypadá to impozantně a toho lumpa to rozhodně poděsí nebo aspoň rozhodí
a navíc ho rafne )))))))))))) nechápu proč se někdo snaží něco takovýho eliminovat,bejt Mařka moje,byla f těch Rakovicích se mnou vona ))))),je mocinky čikovná,mám ráda takový pejsky i dyš...
http://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA
Baico
Já bych učila štěkat na povel. Akurát místo povelu štěkej, bych měla pozor
ale to chce v souvislosti s tim čékem-šupákem-fíkem aby si to spojil
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:26
- Nahlásit
Baico
Ok zkusim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
ono se to dá naučit, aby řvala na cizí lidi, ale je to dost brutální metoda a musí bejt silná v povaze.
Lola1
když je šero a jsem později z procházky, tak si KAO dávám na vodítko, protože vím, že by mohla napadnout, ona si mě hlídá sama, potkat pobudu ve tmě tak by asi byl průser.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:29
- Nahlásit
Maky a Trix
No, sámo, že jsem nejchytřejší na světě! A navíc si uvědom, že nebudeš mít pavouka, ale tím pádem budeš mít víc jinejch breberek. Třeba mravence, moli, mouchy atd.
A neboj, já mám svých pavouků hodně. Taky mám nějaké myši a rejsky, ropuchy, kuny, divoké kočky a tak. Ale přiznám se, že jsem je taky eliminovala. Zbyli akorát ti pavoučci, tak to už celkem jde.
Jeden můj známý měl doma hady, ještěrky, štíry a sklípkany (pavouky). Odjel na dovolenou a když přijel, sklípkan nebyl v terárku. Manželka odešla, že přijde, až ho najde. Tak hledal. Několik hodin. A nenašel. Tak šel obstarat zvířátka a najednou kouká, jak se sklípkan vyvaluje, pacičky nahoře, u štírků a kolem něho klepítka a trhy z ocásků. Ten blb mu sežral 7 štírů celkově za 14 000!!! Tak tomu říkám milé a užitečné domácí zvířátko.
A jdu ven. Né, že tu za mými zády budete pomlouvat chudáčky-pavoučky!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
je mocinky čikovná,mám ráda takový pejsky i dyš...
Ty vole pani, to je děs. Tohle už si budu zpívat furt, než půjdu spát.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Né, že tu za mými zády budete pomlouvat chudáčky-pavoučky!!!
mi sou pavouci jedno, dokud po mě nelezou, Zato ze škvorů mám hysterické záchvaty.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:38
- Nahlásit
Vlčáčková
když já mám mravence a moly. A k tomu toho pavouka. To už je na mě fakt moc. Mě nevadí nic, co má míň jak 4 nohy včetně. Ale když hrabu čokloj pro pamlsky, ráda bych si byla jistá, že nenahmátnu 4cm pavouka. To by mě asi jeblo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:42
- Nahlásit
Maky a Trix
v jaký sekci se mám u rd představit prosím tě?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Ten blb mu sežral 7 štírů celkově za 14 000
dobře mu tak,nemá chovat tak divný vjeci
Baico
Ty vole pani, to je děs. Tohle už si budu zpívat furt, než půjdu spát.
jj,je to úúpa super ,s gerdou sme rozhodly,že to bé žumpí hymna,uš sme to chtěly na mýtank,ale nešlo to nějak spustit,taxe to vodložilo,ale sem pro aby to v mlíkojedech jelo celý dva dny
kejtlin
ono se to dá naučit, aby řvala na cizí lidi, ale je to dost brutální metoda a musí bejt silná v povaze
no ale to je víceméně pak ze strachu že jí zas něco udělaj ne? to právě nechci,nemyslim,že by měla slabou povahu,ale to by se mi mohlo třá vymstít při cvičení i dyš možná taky ne..
pust si hnet tu písničku!!! nešla tudle spustit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:46
- Nahlásit
kejtlin
v jaký sekci se mám u rd představit prosím tě?
f sekci představení se..ta tam je
Maky a Trix
Ale když hrabu čokloj pro pamlsky, ráda bych si byla jistá, že nenahmátnu 4cm pavouka
bych se posrala..přestan toho čokla rači krmit..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:48
- Nahlásit
Jo teď sem si fspomněla nebude doufám nikomu v mlíkojedech vadit že Barunka hárá?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
Alexa
Jo teď sem si fspomněla nebude doufám nikomu v mlíkojedech vadit že Barunka hárá?????
já mám čupku ))))
uš umíš žumpí hymnu naspamět????????????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
právě to nemůžu najít
jj přesně jak píšeš.
Alexa
nebude, mě taky hárá krysařice a 2 jezevčice se na to chystají a budu je tam mít všechny, abych se nenervila co doma a abych nemusela večer ject krmit a kontrolovat.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:50
- Nahlásit
kejtlin
bude to někde "popovídáme si o pejscích", nebo tak něco...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:51
- Nahlásit
kejtlin
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=13&t=1592&p=180601&hilit=p%C5%99edstaven%C3%AD+ se#p180601
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:52
- Nahlásit
Gdyž si fspomenu tak vám sem dám zejtra historický fotky z mlíkojed, ale nejdříf je musim najít
|
kinta
Člen |
- Nahlásit
Vivat Žumpí hymna!!
Proč sem ji neumněla fčéra, dyš sem platila litr tomu barzojovi, kerýho můj dement k smrti nenávidí a nedávno ho dorval ?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
mi to pustit nejde, nemám ten adobe flash player
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
ty woe koukáš na novu???? Honem dělej!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
jaká je žumpí hymna? se jí chci naučit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:55
- Nahlásit
Alexa
co je na nově?!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:56
- Nahlásit
Maky a Trix
teď už nic
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:58
- Nahlásit
Alexa
a co tam bylo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:58
- Nahlásit
Alexa
ne co tam do piče zas bylo??????????????????????????????????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
Prosimtē a taky si nejsem jistá, jestli je obrana tedko trendy? co myslíš? Abysem byla in
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
obrana je maximálně trendy, já chci sehnat fíka pro svýho 6kilovýho psa. Protože miluje přetahování a já neumím zvednout sebevědomí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:04
- Nahlásit
kejltin
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=4&t=47
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
Prosimtē a taky si nejsem jistá, jestli je obrana tedko trendy? co myslíš? Abysem byla in
jasně!!!!!!!! ALE!!! musíš mít fšecky vjeci vot gapaje! musíš mít vestu co z ní vyskakujou míčky! musíš mít na čokly 1)ostnáč,2)elektrickej vobojek,3)slabinovej elektrickej postroj.Musíš mít skládací překášku abys jí mohla gdekolif rozbalit,může bejt v nejhoršim HSTéčko,musíš mít několik vodítek a činek,pochopitelně značkových.Musíš se naučit mluvit zasvěceně a používat slova co sou trendy.Musíš mít několik míčků,samo značkových na šnůrce!!! no taghle je toho moc,ale dá se to,sice někdo kuli těm důležitejm kinologyckejm vjecem už nestíhá naučit čokla nic,ale to neva ,jen dyš je trendy kinolok ))))))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
Ty voleeee na to nemám, nikdy se nestanu trendy kinológem
|