| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
nečekej, že tě ale bude pes bránit, když s ním budeš dělat obranu, psi to berou jen jako sport. to, že pes svého pána brání bud´ v něm je nebo není.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:01
- Nahlásit
Maky a Trix
to se teda nevydá, protože by ho cestou sežral čokl.
doufej, ale eště sem neviděla čokla bjehat po zdi nebo stropě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:02
- Nahlásit
Alexa
ááááááá, už sem nikdy nic nenapíšu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
Si schopná někam dojíždět z tý vaší prdele?
Jasnē, vo to nejde. Spiš nevim jestli je to jako dobry pro ty retrivry, do nás na cvičáku furt hučej, že jak pes zavrčí, na čokla nebo nedej bože na človēka okamžitē je vodepsanej tak nevim právē jestli je to učit vubec, v životē zatim na človēka nevrkli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
To je ñák nàročny na klouby?
no ty nárazy při zákusu, když moc nebrzdí, pak se drží na rukávu a je smýkán...myslim si, že je to náročný na krční páteř a zádovou páteř, u noh nevim. Hele ale mě asi neber tak vážně, protože já sem i proti silnýmu škubání na stopovačce, aby čokl udělal kotrmelec, bo si myslim, že je to pro něj velikánskej nápor na krční páteř.
aleksa, mamka, kejtlin
právě psal Bambi, že se ve čtvrtek napevno dohodnem, v kolik ho kde naberu. Takže to vyzerá, že pojede.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
když bráněj aji psi s DKK v poho
Oni maj DLK ale
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:05
- Nahlásit
Gerda
to je dobře. už máim klíče od všeho, byl za mnou dnes předseda nsšeho klubu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:06
- Nahlásit
Alexa
ještě ty jí straš,ta neusne ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
nebo nedej bože na človēka
Hele dneska se obrany dělají jako boj o kořist. Je to jenom hra. Kdyby jsi slyšela hlasové projevy Bajkonůra na obraně a přitom je jinak strašně hodnej. Obrany fakt nejsou o agresi na člověka.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
do nás na cvičáku furt hučej, že jak pes zavrčí, na čokla nebo nedej bože na človēka okamžitē je vodepsanej
)))) to by asi teda davítkovic nanda musela bejt nejzlejší a nejzavrhntíhodnější čokl na světě, ta vrčí a kouše furt a řve jako kráva a miluje obranu a pak si hned může jít lehnout mezi invalidy, aby je napolohovala )) Stejně Bajkonur - milovatel lidůch, co snad ani neumí vycenit žuby žahnutý nahóru, přesto si rád kousne, i když je u toho trošku decentní )))) když to budeš dělat na hru s laskavým fižirantem, bude pes milovat tahanice s tím hodným strejdou, který se smí kousnout kamkoli )))
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
ne, já počkám na chlapa a počkám, jak to vyřeší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:08
- Nahlásit
Maky a Trix
pošli tam psa, ten ti paboucího zakousne. Mařena je taky likvidovala a pak dostala velikej kus piškotu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
jak pes zavrčí, na čokla nebo nedej bože na človēka okamžitē je vodepsanej
jak vodepsanej? jako ho vodepíšou z nějakýho seznamu? Šindlerovýho třá??
hele to je kravina,ted je trendy že si čokl musí nechat líbit úpa fšecko vot úpa každýho sráče ,já s tim absolutně nesouhlasim!Má kurva taky svý práva a ne si nechat srát na hlavu vod debilů .Nesnesla bych dyby se mi čuba rvala,ale kdyby jo,tak bych se holt musela podle toho zařídit,no..
obrana je pro psa super zábava,akorát ZR neni úpa klasickej ,takže nikdy nebude jako NO či malina a taky moc fíků se s nima asi nebude moc zabejvat z hlediska zkoušek a závodů,ale daj se najít.Né teda že bych agitovala )))),ale dobrej cvičák je docela Hafbezobav na praze 5,maj širokej záběr,lovecký,sportáci,socializační program,agi, a ted zase obrany bo neměli fíka,ted maj našeho jirku,snad jim vydrží.-)))) tam bys mohla zaject se kouknout třá..bráněj tam právě aji BŠO docela dost a vůbec všecky možný ne úpa standardní plemena,tam by se ti mohlo líbit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:09
- Nahlásit
kejtlin
Počkej, já myslela, že když budou naučeny na povel, tak že jim to aspoñ vysvētlí, že ten dotyčnej neni kamarád. Zatim jsou pro nē kamarádi uplnē všichni lidi na celym svētē. Nevim, jak by se chovali, kdyby mē nēkdo napadl, to se mi naštēstí zatim nestalo. Nemusej prímo kousnout, jen jsem myslela, aby se naučili ostražitosti..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:11
- Nahlásit
Gerda
pak si hned může jít lehnout mezi invalidy
no to je nutnost bo je moje a leží u mě často docela..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
na to mám povel pozor.
měla jsem psa, super kousal, fungoval na zkouškách jako tzv. nástřelák, když policejní psy figurant vyhnal, ale když jsme potkali sebedivnější existenci, tak se šel podívat jestli nemá v kapse piškotu
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nemusej prímo kousnout, jen jsem myslela, aby se naučili ostražitosti..
no to by asi ani nekousli tak aby to bylo k něčemu,bohužel..ale sou případy kdy čokl překvapil,nikdy kolem cvičáku ani nešel a dyš šlo do tuhýho,změnil se v lítou šelmu,akorát dneska sme to s bajkem probáraly )))) můžeš je naučit třá Dávej pozor,šupák aby aspon štěkali to asi jo.
jinak nána aji bajko maj kanysterapeutický zkoušky a koušou TART ,nánu sem drze dokonce vytáhla na MR obranářů ,takže klíííít )))
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ale dobrej cvičák je docela Hafbezobav na praze 5,maj širokej záběr,lovecký,sportáci,socializační program,agi, a ted zase obrany bo neměli fíka,ted maj našeho jirku,snad jim vydrží.-)))) tam bys mohla zaject se kouknout třá..bráněj tam právě aji BŠO docela dost a vůbec všecky možný ne úpa standardní plemena,tam by se ti mohlo líbit
No tak to by se mi libilo, kde to presnē je? A kdy se tam cvičí, abych se mohla mrknout??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:15
- Nahlásit
kejtlin
měla jsem psa, super kousal, fungoval na zkouškách jako tzv. nástřelák, když policejní psy figurant vyhnal, ale když jsme potkali sebedivnější existenci, tak se šel podívat jestli nemá v kapse piškotu
twe to by ho čék zabil,kreténa
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
můžeš je naučit třá Dávej pozor,šupák aby aspon štěkali to asi jo.
A jak na to prosím? A moment, jdu na cígo
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jinak nána aji bajko maj kanysterapeutický zkoušky a koušou TART,nánu sem drze dokonce vytáhla na MR obranářů
)))) Máňa zas nemá zkoušku žádnou, ale cizí lidi ráda nemá, je velmi pozorná, když večer někoho potkáme, umí nádherně temně vrčet. A i když je malinká a její akce by neměla žádný velký účinek či vlif na situaci, vim 100%, že by hryzla. Vona se s tim zas moc nesejří, když může a je nasejřená, kousne pod koleno. Tam akorát krásně došáhne. A i kdyby nekousla, bude řvát a běhat v kruzích okolo pachatele hledajíce místo, kam by kousla )))
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Lucynka
pani uš ste poslala toho Termíka?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jj taky sem to tak cítila, nejdřív mě to sralo, ale pak už jsem to neřešila.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.hafbezobav.cz/
je to ale složitý na mě ,maj to formou nějakejch kreditů bo co,možná ti to někdo vysvětlí kdo to chápe,nahoře na liště máš mj.Forum,tam je pokec,jinak si to tam prolez,vpravo sou nějaký info o výcviku bo co.Jinak youglady odsud tam dělá snad instruktorku
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Skoro bych řekla, že si ten pavouk myslí, že ve svý škříni nechce žádný vlezlýho člověka . Ještě aby ho navíc z domova vyhazoval.
Vše je relativní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:20
- Nahlásit
kejtlin
nejdřív mě to sralo, ale pak už jsem to neřešila.
mě to sere furt takovýdle vjeci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:22
- Nahlásit
Vlčáčková
já o pavoucích třeba neříkám, že jsou hnusný, protože oni si to určitě myslí o nás, naopak říkám, jak jsou krásní, ale že by bylo fajn, kdyby šli pryč, nejdou a když se rozeběhnou, tak mě chytí hysterák
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:22
- Nahlásit
Vlčáčková
klidně se může nastěhovat k tobě. Já taky radši trávím čas někde, kde jsem vítaná, než někde, kde vadím.
docela mi připomínáš někoho od vedle, taky tady máš patent na moudrost a jediná máš natolik inteligence, abys všechny poučila o tom, jak to má všechno bejt, nebo mi jen vadí, že o mý skříni tvrdíš, že je pavoukova?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlin
ale že by bylo fajn, kdyby šli pryč, nejdou a když se rozeběhnou, tak mě chytí hysterák
mám to stejně s tim, že dyš překročí krtickou vzdálenost je to kdo s koho a já sem vječí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2010 19:23
- Nahlásit
Gerda
Vona se s tim zas moc nesejří, když může a je nasejřená, kousne pod koleno. Tam akorát krásně došáhne. A i kdyby nekousla, bude řvát a běhat v kruzích okolo pachatele hledajíce místo, kam by kousla
Ale vypadá to impozantně a toho lumpa to rozhodně poděsí nebo aspoň rozhodí. Na rozdíl od těch Kejtliných piškotů.
|