| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:14
- Nahlásit
kejtlin
no jo, jen kdyby to šlo o trošičku rychlejc, no. Jenže to nechci uspěchat rači. A pokud jde o chalpy, tak jájsem teď spokojená sama, bych ani neměla čas
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:17
- Nahlásit
makrel
já mám kamaráda na sex a vyhovuje,až budu někoho miít, tak kamarád na sex dostane vale
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:17
- Nahlásit
kejtlin
když bude mít svýho koníčka, tak to pochopí
tak když měli nějakého koníčka (třeba to děvkaření) tak já měla čas na hafana, ale zase to nebylo to pravé ořechové, že ...když mě podváděli, pak jsem třeba měla takového co byl jak klíště bezemě ani ránu, jsme oba ztráceli kámoše, protože jsme spolu byli nonstop
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:18
- Nahlásit
Montyvšak nemusí děvkařit, může mít třeba sport, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:19
- Nahlásit
Monty
normálního koníčka, nééé děvky a chlast
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
já mám kamaráda na sex a vyhovuje,až budu někoho miít, tak kamarád na sex dostane valeale zůstane kamarád, ne? to je podle mě ideální kombinace
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
mě ty ženský nějak nepřitahujou
tak to chápu
mimochodem máme f kanclu jednu lezbu, je hrozně ftipná, tuhle mně a druhé kolegyňce vytýkala, že máme nosit krátký sukně, aby se měla na co koukat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:20
- Nahlásit
Baysha
hele víš co, já znám XX gayů a lesbiček a většinou jsou pohodovější než "normální" hetero
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
makrel
to je trochu složitý, zjednodušeně budeme se bavit dál, ale už spolu nerbudeme spát.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
makrel
já to mám ale tak jak ty... já jsem teď sama i ráda, takže mi to neva, že nikoho nemám... už mě to nesere, jak dříve...
šak nemusí děvkařit, může mít třeba sport, ne?
ale oni neměli právě sport, já to vždycky zjístila... ikdyž děvkaření se taky třeba může nazývat sportem víš jak kařdý věci pojmenovává svým způsobem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:22
- Nahlásit
kejtlinvšak jo, ale najít někoho, kdo na to přistoupí je horší, ale když to vyjde, tak je to fajn.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:22
- Nahlásit
Baysha
makrel
taky jich znám několik, většina je mými přáteli a jsou fakt v pohodě, třeba radek je můj úplně největší kamarád
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:23
- Nahlásit
kejtlin
taky mám jednoho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:24
- Nahlásit
makrel
to je právě to složitý, to bys ho musela znát a hlavně já velmi odlišuju lásku a sex, abych se zamilovala tu chybu jsem udělala jednou a já jsem člověk co se chybymy učí a poučí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
no u nás je to hodně složité...já jsem to kdysi nevěděla...ale přesto máme takový vztah, který už s nikým mít nebudu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:27
- Nahlásit
kejtlin
tu chybu jsem udělala jednou a já jsem člověk co se chybymy učí a poučí.
jo to já taky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:27
- Nahlásit
Hele já znám milion holek, co chtēj furt pézetka a rodinu a maj frajery, ktery nechtēj pézetka a chtēj nezávislou holku. Takže se jim vztahy rozpadaj...A tady je tolik nezávislejch, co nechtēj pézetka a taky jim moc vztahy nejdou...esli ty vztahy nejsou náhodou na hovno??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
.esli ty vztahy nejsou náhodou na hovno??
vy jste paní na to kápla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
no vidíš.. tak šup sem kontakty..a ty jsi vdaná, takže nevím, ejstli z nás nebudeš pohoršená
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
makrel
Já taky nechci pézetka a chtēla bych bejt nezávislá, ale dycky se zabouchnu a nechám se tim chlapem ukecat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
paní vy už ste stará tak ste na to přišla stejně jako já
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
hm, tak to se mi stalo jen jednou a to ještě jenom málem a teď už asi nee, už jsem si zvykla na svůj klid
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
ahá tak to nejste jak já, zásadně se nezamilovávám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:32
- Nahlásit
kejtlin
hele my jsme staré stejně, i když dneska mi tipovali 24
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:34
- Nahlásit
makrel
já vím, ale vypadám mladě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:34
- Nahlásit
makrel
Dyž to mē jediny na tēch chlapech baví, to zamilovávání, motejli v briše, když jdu na rande...ale to vydrží tak pul roku, rok max a pak už začne bejt ten chlap votravnej mužeš ho vymēnit, ale ten další za nējakej čas začne bejt votravnej taky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:35
- Nahlásit
makrel
fakt? no u mě si někdy myslí, že nemám ani občanku natož třeba 18 a kkdyž jim řeknu kolik mi je, tak tomu nějak nechcou uvěřit, možná proto taky nemám chlapa, že si nechou nic začínat se mnou, že by se báli aby nebyli pedofilové
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
no dyt jo, tak radši budu mít svůj klid, svoji domácnost a občas si někoho pozvu, koho zase rychle pošlu dom
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:37
- Nahlásit
kejtlin
ahá tak to nejste jak já, zásadně se nezamilovávám
Já dycky, mē to baví!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:37