| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:48
- Nahlásit
Monty
to asi jo, ale do té doby mi asi chcípne pes. Můžu dělat co chci nebo nic a on má stejně záchvaty.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:50
- Nahlásit
makrel
to nás mrzí Kdyby nebyla ta bouřka a jen by pršelo, co?
Bůh ví, co si chudák prožil
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:54
- Nahlásit
Monty
já vím, fakt si ho nevšímám, normálně dělám na pc a tak, ale u něho je ten strach silnější než všechno ostatní. Teď je výjimečně v koupelně, jsem zvědavá, kdy se zase přijde na mě lepit a vibrovat.Fakt děs.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:59
- Nahlásit
Krásnej malomontííííík! A krásná malobajšááááááááá!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
já sem jí to právě brát nechtěla, tak to ale zkusím, dík
mi hlavně vadí, že to tahá do postele navíc je hltoun, krky sice kouše, ale třá včera sem jí dala kuřecí žaludky nepokrájený a ta beštyja to vůbec nepožvejkala a rovnou je spolykala a pak nám je do postele vyblila sice sme stejně potřebovali převlíct, ale úpa fajn to nebylo
ale zas jí nechcu fšecko krájet, aby se učila aji žvejkat a čistila si zuby...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:03
- Nahlásit
makrel
Teď je výjimečně v koupelně, jsem zvědavá, kdy se zase přijde na mě lepit a vibrovat.Fakt děs.
se tak bojí bouřky nebo jak?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:08
- Nahlásit
Baysha
ale zas jí nechcu fšecko krájet, aby se učila aji žvejkat a čistila si zuby...
ale dyk je malá,to by mě nevadilo ..můj chudák byl do cca 5 měsících na granclích..máčenejch,než mě někdo kopnul do prdele a grancle letěly do hajzlu. Stejnak má žuby první a ty jí vypadnou
jinak s tim braním..musíš nějak šikovně a opatrně,aby si zbytečně nezačla dělat starosti,že jí to sežereš ,tohle je jen mezi těma dvěma a nelze to přenést a už vůbec přes intronét.Taky si pamatuju,že sem jí jako malou krmila z ruky nad tou mísou,tak neměla šanci odbíhat někam jinam
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
jo děsně, i petard a ohňostrojů.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:14
- Nahlásit
Gerda
děkuji, to je pěkný výraz malomontíííík
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
ona s braním žrádla problém nemá, můžu jí sebrat naprosto cokoliv... zavrčet sem ju eště neslyšela ani na psa, je to halt žblabrador
kouše nás teda dost, ale jenom ve hře, nechcu to zakřiknout, ale v tuhle chvíli si neumím ani představit, že by se do mě otočila
dyš mě tak těší, dyš ju slyším, jak krásně křoupe krky, a vypadá, že ju to aji baví
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:15 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
a i teď se bojí? Když jen lehce hřmí?
Já to mám dobré u Montyho by mohla petarda bouchnout přímo u něho a nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:17
- Nahlásit
další sasrak na foře!!!! k veterináři, kde jsem byla jen jednou jsem normálně trefila napoprvý!!!!!a není to jen rovně, musí se i odbočovat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:18 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
u vás už je to lehce? on se začíná bát ještě než zahřmí poprvé a já ani nevím, že se blíží bouřka.Podle něho to poznám.A i když přestane hřmít, tak pak ještě nějakou dobu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
makrel
jo děsně, i petard a ohňostrojů.
to je blbý..od mala nebo se něco posralo? voptej se gerdy,mařka se prej bála šíííleně..no nevim,vod tý doby co se mnou jezdí po tartovejch akcích,Mařena dává 27 ran z devítky a nějak nic moc na ní nepozoruju
Baysha
ale v tuhle chvíli si neumím ani představit, že by se do mě otočila
no proč by to proboha dělala??????? dyk ste její mamka a vona vaše mimíí né? todle mě nenapadlo co mám psy,asi sem moc nafoukaná bo co
dyš mě tak těší, dyš ju slyším, jak krásně křoupe krky, a vypadá, že ju to aji baví
šak to je jasné,je to malá šelmička )))) taky mám ráda,dyš nána chroupe tu slípku,mám u toho takovej jako uklidnující pocit .Jí krájejte h jen to co by zhltla a pak zas vyblila,to by mě taky sralo,hlavně do postele
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:20
- Nahlásit
kejtlin
sasrak pani jen tak dál
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:21
- Nahlásit
kejtlin
jste dobrá paní z vás ještě bude navigačka
makrel
jo, u nás už jen maličko, u vás ne?
Hm, tak už mám po náladě
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:21 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
davidkova renata
já sem myslela jako s tím braním žrádla, fíš? asi se blbě vyjadřuju... chtěla sem říct že u toho jako neprotestuje vůbec
jinač vyblila jednou krky (ale ty pokousala) a jednou žaludky, tak nevim...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:22
- Nahlásit
kejtlin
další sasrak na foře!!!! k veterináři, kde jsem byla jen jednou jsem normálně trefila napoprvý!!!!!a není to jen rovně, musí se i odbočovat
hele a nejela si původně jinam??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:24 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
od mala nemám, mám z outulku, byl týraný a kdyš přišel tak se bál dveří, psů, lidí, zvuků, pohybů.Takže to bude na dlouho, pokud teda se to změní někdy.Zeptej se Monty, on se zasekává a má záchvaty i když jiný člověk řve na svojeho psa.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:25
- Nahlásit
Montyproč máš po náladě? se ochladilo, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:25
- Nahlásit
Baysha
já sem myslela jako s tím braním žrádla, fíš
ale jo,sem pochopila,ale názor mám stejnej..proč by to dělala???? když už sem náně něco sebrala(z jakejkoli důvodů) dycky si sedla na tu tlustou prdýlku a čučela na mě zezdola důvěřivejma vočkama úpa f klidu.
to se nevztahuje na sbírání fujtajblů venku,tam teda rozhodně f klidu nebyla,svině jedna
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:26
- Nahlásit
makrel
asi se ochladilo, z toho mám radost, ale kvůli PZ mám bubou náladu a to jsem jí dneska měla fááááááááááááák moc dobrou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
Monty
co ti udělalo? dej mu facku za mě. Psisko už se pomalu klidní, náhodou to dneska ještě zvládá jakž takž proti jiným bouřkám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
makrel
Takže to bude na dlouho, pokud teda se to změní někdy.
no jo,to je dycky nadlouho,kor dyš je úpa rozloženej,ale trochu se to dá..musíš ale cíleně na tom dělat,no..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
cíleně ignorovat Dveře,psy a moje pohyby už jsme odbourali, lidi částečně, ale nesmí řvát no.Rozhodně se to nedá srovnat s tím, jak přišel.To k sobě ani nenechal nikoho přiblížit, jak se bál. Vypadal asi o 10 cm menší, jak byl zhroucenej.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
mně s fujtajblama akorát zdrhá, jinač jak ju chytím, tak už neprotestuje
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:30
- Nahlásit
makrel
Psisko už se pomalu klidní
to jsme rádi
jako utíkala jak bubá a chyběly milimetry a docela by dost drsně dupla Montymu na vocas, tak jsem jí řekla, ať si jako dává pozor a v tom začla mamka, že kámošla na ní pěkně a že má ráda asi děti (byli s ní na zahradě a kámoška tam dělá servírku) bóže, no tak co mám asi dělat, že prostě rozmazleným, nevychovaným pézetkům neholduju?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
nejela jsi původně jinam
nejela
je to náhoda, občas trefím normálně, že poznám okolí a tak, ale většinou to nedám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:32
- Nahlásit
Monty
že prostě rozmazleným, nevychovaným pézetkům neholduju?
ale snažit by ses mohla, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:33
- Nahlásit
makrel
sem se snažila, ale jaksik to nejde a přetvařovat se vážně neumím
|