Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4770 . 4771 . 4772 . 4773 . 4774 . 4775 . 4776 . 4777 . 4778 . 4779 . 4780 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

Monty
šak půjde za chvilu spát, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:35
- Nahlásit

makrel
no to asi jo, ale mamka bude na mě zase pěkně dlouho nas.aná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:35
- Nahlásit

Monty
normálně řekni, že nechceš, aby jí cizí lidi včetně dětí hladili
gošu si už nikdo nepohladí, začíná vrčet dost nehezky, když ze mě cítí, že to není ono.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:36
- Nahlásit

makrel
šak půjde za chvilu spát, ne?
a dyby se to nějak protahovala,at argošek pošle trochu teho neurolu)))))))))))))))))))))
Baysha
jinač jak ju chytím, tak už neprotestuje

du teda na Klúnyho páč tam maj taky nějakou bouřku prej...dokonalou..

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
di rači na čt1. tam se tančí s vlkama, akorát nevím, jestli mají tachyjony

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:38
- Nahlásit

makrel
dyt´ vládneš těm tychyjónům, tak změň počasí

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
a dyby se to nějak protahovala,at argošek pošle trochu teho neurolu
neurol doma mám i miabene, ale teď jsem nepochopila jestli to mám dát PéZetku nebo sobě

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:41
- Nahlásit

kejtlin
se to teprvá učím

Monty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
ale mě nevadí když si Montyho hladí, mě vadí, že na něho málem hnusně dupla, já jsem se ozvala a mamka je teď na mě nasraná... Asi podle mamky jsem jí měla pochválit či co

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

kejtlin
gošu si už nikdo nepohladí, začíná vrčet dost nehezky, když ze mě cítí, že to není ono.
tak to ti šíííleně závidim!! neumíš si představit jak mě sere,že ta kráva má ráda lidi..co já fšecko vyzkoušela...jediný co eště ne,je jí zlomit tak,že jí někdo ublíží,ale do toho nejdu zas kuli výcviku.Vysílala sem víc signálů než ýtý co volalo domů,dostávala za to ode mne rychtu,cokoli si vzpomeneš,jediný co sem docílila pracně je,že když na ní někdo zatutá,občas se se sklopenejma ušima poodejde,ale to jen proto,že syčim jak kobra křížená s papinákem,zachrastim v kapse klíčema nebo tak..lidi si toho obvykle vůbec nevšimnou,myslel si,že se bojí..no bojí,ale mě,ale zlomit sem to nedokázala a nedokážu dybych se posrala do vejšky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:42
- Nahlásit

makrel
tam se tančí s vlkama, akorát nevím, jestli mají tachyjony

to můžu jít na blůčko
vlcíííí si nahrávám
Monty
ale teď jsem nepochopila jestli to mám dát PéZetku nebo sobě
no já myslela PZtku,ale taky si můžeš zobnout

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
na jednu stranu jsem ráda, že je taková, ale třeba dnes u veta jsem jí radši zavázala tlamu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
proč ti vadí, že má ráda lidi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

Monty
mamku neřeš, je to tvůj pes, mamce vysvětli, že kdyby se pézetko chovalo normálně, tak bys s ním neměla problém.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:46
- Nahlásit

davidkova renata
neblázni, ještě by mě obvinili, že ju chcu zabít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:47
- Nahlásit

Baysha
proč ti vadí, že má ráda lidi?
nevim,strašně mě to sere,odjakživa mám ráda hajzly psy,prostě to tak mám,snad protom,že sama lidi nesnášim
ta bejvalá byla svině,byla jako já,nikdo se nesměl ani zeptat kolik je hodin,natož se nedejbože přiblížit ,to vůůůůůůbec ,za to sem jí milovala ,byla pro mne jak stvořená

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:48
- Nahlásit

lidiové, nešlo mi kvůli bouřce asi rádio a teď se z ničeho nic rozehráno, jsem se zlekla, že jsem se málem strachy po......

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:50
- Nahlásit

davidkova renata
makrel
to já řechtám u Arnýho, teď zrovna bude skákat s kobylou přes střechy, to je moc pjekná bžunda

Monty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
no, problém asi bude v tom, že já děcka nemám ráda a ona to asi nemůže pochopit

Baysha
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ajo, tak každému podle jeho gusta, já si brala labradora proto, že je to čokl přátelskej ke fšem a fšemu, sem ráda dyš si ju lidi hladí na prochásce, fčera si báječně pohrála se třema malejma PZkama co sme potkali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:52
- Nahlásit

Monty
já taky ne, takže to chápu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:54
- Nahlásit

makrel
Víš co, já tu reakci odstranit neumim, na základě toho faktu si myslim, že jediný, co pro čuu můžu udělat, je, že jí naučim, jak se má při tý panice chovat, cíleně jí těm zvukům vystavuju a snažim se odhadnout intenzitu, aby byla vždy o ždibínek větší, než v poho zvládla minule. Zrovínka na těch tartovejch akcích sem jí jenom ukázala, kde má bejt, kde to má strávit, protože jí schovávat nechávám, ale aby tam jen v klidu ležela, aby nepanikařila, nesnažila se nikam podhrabat, což taky dělala, snažila se třeba zahrabat do trávy, do keře, do země....zkoušela sem jí vytahovat, ukazovat, jak je bouřka príma, jak s to dem užít, jenže tim sem jí akorát upozornila, že se něco děje, protože to nikdy jindy normálně nedělám. A jelikož je žravá jako blázen starý, vždy, když je něco, čeho se bojí, začnu si dělat k jídlu ty nejlepčí ňamky, aby jí to polákalo ven a loudila, tzn nemohla bejt ukrytá a musela se rozhodnout mezi strachem a hladem )) S lidma to samý, neměla ráda pézetka, jakože by hryzla, bála se těch umělohmotnejch odstrkovadel, co dělaj šílenej bordel, když jedou...tak sme haranty vybavili párkama a jídlem a vona jim to mohla na tý motorce brát, krmili jí z tý motorky, jezdili těsně kolem ní, al vždycky tak, aby z toho měla prospěch. Jako jak bych dělala s nežravym psem, nevim, prostě když má strach velkej, že nechce ani kus masa, nechám jí zalezlou tam, kde je. A halt když sme venku a děje se bouře, dám jí na šňůrku a nevšímám se jí, jen nesmí tahat. Myslim si, že lepší je nedělat nic, než něco blbě. A proto sem jí i našla kámoše, co jsou fajn a vychovaný, nelověj, nezdrhaj, nenapadaj, poslouchaj...zlepšila se fakt děsně. Možná že já taky ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:55
- Nahlásit

kejtlin
já vždycky trpím, jak jí doma máme na hlídání
už jsem se to několikrát snažila mamči vysvětlit, že nedovedu prostě popsat proč děti nemám ráda, ale že to tak bohužel je

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:57
- Nahlásit

nazdarek zumpounky,
dnes jsem trenovala zase rozjizdeni do kopce a smrdela spojka desne, doufam, ze to auticko to tomoje uceni prezije.
Ale stala se hrozna vec, nesviti mi jedno predni svetlo, tragedie, hruza. Nevite kde to spravujou a kolik to stoji?

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
dnes jsem trenovala zase rozjizdeni do kopce a smrdela spojka desne, doufam, ze to auticko to tomoje uceni prezije.
jste dobrá paní, to je jedna z věcí, které vím, že se nikdy nenaučím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:59
- Nahlásit

Gerda
makrel
axa se dřív, když ke mě přišla strašně bála bouřky a petard a tak vůbec a to tak, že lezla po zdech kotce, začala jsem jí při bouřce zavírat se psama co se nebojej, viděla, že já se nebojím, ostatní se nebojí, tak to asi bude v pohodě, ted´ po dvou letech má jen slabou reakci na střelbu a i to myslím odbourá časem. má to podle mýho okoukaný od ostatních.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
Žárovka kolem stovky plus mínus i docela dost (hlavně plus) podle značky auta. A vyměnit sama, né? Vžďyť to není nic tak strašnýho a návod je v manuálu.

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:02 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
Kejtlin
má to podle mýho okoukaný od ostatních.
vidíš to? tak nás někdy s Montym pozvi jak bude bouřka a Filípek to odkouká od Montyho a bude nebojsa jako Monťas

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
ta spojka není dobré, když smrdí, zezačátku si tam dávej ručku a jestli máš trochu cit, tak až se auto jakoby začne roujíždět tak ji jen vycvakni a trochu povol spojku zároveň s přidáním plynu.
to světlo může být jen špatný kontakt, at´ se na to tat´ka podívá, nebo prasklá žárovka, stojí kolem 20kč na pumpě a skoro každý pumpař ti ji ochotně vymění, když poprosíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:04
- Nahlásit

Vlčáčková
já platila do laguny 15 kč za žárovku na pumpě.

<< 1 ... 4770 . 4771 . 4772 . 4773 . 4774 . 4775 . 4776 . 4777 . 4778 . 4779 . 4780 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání