| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:04
- Nahlásit
Monty
to ti nezávidim, a co až budeš mít to štěndo, to ho bude chtít furt ňuchňat, já to nedovoluju od tý doby co mi jedno pz od kámošky upustilo malý pudle sem myslela že ho hajzla zabim, a ještě mi tvrdila že néééé, nicméně to mělo kladnej efekt, že od tý doby už si jí žádný pz nepohladilo páč se jich bála a zdrhala před nima
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:05
- Nahlásit
Gerda
no to je dobré s tím prospěchem, jenže on jak se bojí, tak nevnímá nic a nic si nevezme,takže tudy cesta nepovede. Tu bouřku teda zatím trošku zlepšujeme doma, venku není šance, nenechám ho oběsit. Možná časem, ale teď si myslím, že je brzo.
kejtlin
mu jsou ostatní ukradení. Když se bojí, tak se prostě bojí a ostatní psi můžou být v pohodě jak chcou, viz třeba to jak se bojí venku, když řvou ostatní na svoje psy. Ti to mají na háku a můj se sekne a do konce procházky mám třesoucí se uzlíček s vytřeštěnýma očima.
Ale věřím, že se to časem taky zlepší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:08
- Nahlásit
makrel
já mám smečku tak jsem to měla jednoduchý, axa se začlenila a začala se chovat jako oni
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Žárovka kolem stovky plus mínus i docela dost (hlavně plus) podle značky auta.
je to fabie tak snad to moc nebude, ona se tam jedna nahradni valela v kasliku ale ja na ni makala rukama tak nevim jestli pujde
vymenit to sama neumim, jsem rada kdyz vymenim zarovku doma v lustru
kejtlin
ta spojka není dobré, když smrdí, zezačátku si tam dávej ručku a jestli máš trochu cit, tak až se auto jakoby začne roujíždět tak ji jen vycvakni a trochu povol spojku zároveň s přidáním plynu.
no teoreticky to taky vim, prakticky to jde hur
skoro každý pumpař ti ji ochotně vymění, když poprosíš
fakt? dyt sedi za kasou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:09
- Nahlásit
Alexa
byla jsem moc hnusná teta a to jsem už jí teď zakázala (ikdyž malou princeznu budu mít až za měsíc) kolikrát má dospělej co dělat aby mu štěně z náručí nevyskočilo... takže jsem říkala, že hladit jo a to je tak maximálně všechno...
Monty měl taky blbou zkušenost s děckama, bohužel jsem to zavinila já byla jsem u kámošky, která měla 3 mladší ségry, stačila chvilka nepozornosti a už Montyho tahali, teď už si na PZ zvykl, ale když se z ničeho nic přiřítí tak se někdy krčí, jakmile zjístí, že PZtko mu neublíží, tak se nechá i hodinu škrábat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:09
- Nahlásit
kejtlin
Jo, to určitě jít může, jenž docela slušně hrozí, že to naopak pes, co reakci neměl, odkouká od strašpytla. Pes silnej v nervech může srábkovi hodně pomoct, koneckonců Nanda Mařku trénuje furt - v autě si na ní sedá, chodí těsně kolem ní, cestou ji kouše do hlavy, vítá jí řvaním do ucha - nazdááár voléééé, jedem na výýýlééééééét, nastup, dělej, nebo tě přejdu - zakazuje jí prudit jiný psy a vůbec neřeší ňáký její mucliky, který už teď notabene Máňa vůbec nedělá, to bylo jen ze začátku. Vytáhla jí hodně nahoru, právě svym klidem, kterej já neměla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
dyt sedi za kasou
na některých pumpách jsou ve více lidech, teda na většině pump.řekni, že chceš žárovku do toho auta co stojí venku, ukáž na fabii a jestli by byl tak hodný a mohl ti pomoct.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:12
- Nahlásit
Gerda
Vytáhla jí hodně nahoru
to máš fajn, že ji tak bere. To my jsme ze začátku měli problém, že všichni psi byli nepřátelé, takže se vyjíždělo ze strachu pro jistotu i po fenách a štěnětech. Teď už psy miluje, ale jen jako kámoše, ne jako autoritu. Přivítat se, pohrát si, ale pak rychle za paničkou.Ostatní si hrajou a přísavka je nalepená na mě.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:12
- Nahlásit
Skubycek se taky desne boji bourky a docela se bojim krz to jeho nemocne srdicko. Ale nevim co s tim on si jidlo kdyz hrmi nevezme vubec
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
no a ty ho máš odmala, taky ne,že? A ignoruješ ho, nebo co děláš? Já jo a ještě si z něj dělám srandu. Ale zatím jsou pokroky úplně malilinkaté
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
makrel
Možná časem, ale teď si myslím, že je brzo
máš ho krátce? Nebo? Jo, Mařka taky občas chytne strach venku, když jsme s ostatníma, byť oni jsou v pohodě, ale co, no, tak je halt na šňůrce a stejnak jdem.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
taková byla axa, prostě najít psy kteří se nebojí a nechat ho s nimi o samotě
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
na některých pumpách jsou ve více lidech, teda na většině pump.řekni, že chceš žárovku do toho auta co stojí venku, ukáž na fabii a jestli by byl tak hodný a mohl ti pomoct.
sis to asi nezvladnu, jdu prudit tatu at nastuduje ten navod
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:14
- Nahlásit
Gerda
krátce ne, už 1,5 roku, ale ty pokroky jsou strašně pomalé, dveře a výtah trvaly asi 3 měsíce.Lidi skoro rok.A dodneška je schopný se při hnusném hlasu složit na zem a klepat jako kdyby ho chtěl někdo zabít. Prostě psycho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
dyt´ to nic není, prostě jim říct.já jsem normálně oráchlá, tak mě to nepřijde divný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo, já jsem jednou nemohla otevřít v zimě nádrž, bo mi zamrzl zámek, tak jsem jim řekla.A v pohodě mi ho pán rozmrazil a otevřel.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:17
- Nahlásit
a myslíte, že malá odkouká nebojácnost od Montyho a nebude se bát bouřky? Já bych strašně chtěla aby byla v tomhle stejná jako Monťas.
Kokřík, co jsme měli před Montym, byl třeba co se týče bouřky strašně bojácný, on zalezl za skříň a nikdo ho nemohl za boha vytáhnout, mohli jsme mu dávat ty největší dobrůtky co měl rád, ale nepomohlo to, to samé s petardama atd... A taky jsme ho to nemohli odnaučit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:18
- Nahlásit
makrel
a není chyba třeba v tobě? třeba by pomohl nějaký výcvikář v okolí.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Monty
mohla by to od něj odkoukat.No oni i psi od štěněte se někdy bojí. Teď nám tu pro změnu vyhrává nějaká hudba, asi naproti z baru.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
sis to asi nezvladnu,
taky bych to nezvládla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
Žárovku odmasti a hned si kup novou, než vyfásneš pokutu, že nemáš náhradní. Když jsi na ní sahala, fungovat bude, ale dřív praskne.Tuhle mi jedna žárovka z Fábie nešla vyndat, sviňa jedna. Blbý je, když je to na straně, kde míň prostoru. Tam to jde blbě, protože se tam nedá pořádně strčit ruka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
makrel
Ostatní si hrajou a přísavka je nalepená na mě.
Tak to je jak Máňa - ostatní si hrajou, tak buď blije někde v koutku, rozhodně se jich straní, nebo by jim to hraní ráda zakázala. Když si někde dřepnem, ostatní si choděj, hrajkou, něco dělj, ona ne, sedí na tý lavičce se mnou a je votrávená až na půdu a pohrdlivě kouká na čokle )) Tak se pak aspoň zakrmuje, vždycky někdo vytáhne pytlik piškotůch a všichni jodu do řady na příděl. Takže se aspoň takhle dostane do úzkýho kontaktu s ostatníma. Štěnda má ráda, tak jí štěndama nechávám, aby po ní lezly, překážely jí, motaly se jí pod nohy, prostě aby se kontaktu vyhnout nemohla. A nahánim po sídlu psy, který ráda má, aby si je aspoň obejmula, což je u ní vrchol hraní. Já nevim, vona si fakt nehraje, jedině, že psy objímá, ale kousací hry dělala jen jednou, se štěndou u nás v práci před pár lety.
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
makrel
to by bylo fajn, kdyby to odkoukala
Ronnyho (kokra) jsme měli právě od štěněte
Hlasité hudby se asi taky bojí, co?
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Monty
ste slabý , já když něco potřebuju, tak si vezmu přiléhavý tričko s výstřihem a mám vyhráno
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
těžko říct, ale on s cizíma nekomunikuje, takže vzít někdo jiný vodítko, tak je po veškerém cvičení. Vyzkoušeno na cvičáku.Já už mám bohužel tady ty zkušenosti s psychama, náš první pes si začal hrát po 5 letech u nás a nesrovnal se nikdy. Prostě některé věci se nezměnily, většina jo, ale něco už spravit nešlo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:21
- Nahlásit
Gerda
On si hraje moc rád, miluje větší psy, ale vydrží to jen tak 5-10 minut, pak se zase přilepí. Já přes žrádlo nemůžu nic, má dietu a nic nesmí.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:22
- Nahlásit
kejtlin
tak si vezmu přiléhavý tričko s výstřihem
no v tom asi bude ten problém
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 21:23