| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
rozdíl mezi zamilovaností a láskou? zamilovaná sem byla mockrát, takový to hormonální zatmění, ale teď s mojím to od začátku bylo něco jinýho... ani moc ne ti motejli v břuchu jako spíš pocit že zapadl klíč do zámku a že to tak má bejt a je to tak furt už rok a půl
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:53
- Nahlásit
kejtlin
Ty voe, muj je taky workoholik!! A má lehkou mozkovou disfunkci! A jak se to léčí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
to poznáš je to jiný, my jsme se doplňovali prostě jste jak jedno tělo jedna duše.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:54
- Nahlásit
Monty
tak my naštěstí tak často nevstáváme, večer deme kolem 10-11 a pak až ráno kolem páté, jenomže po tom ranním venčení je příšera nejmíň hodinu strašlivě akční a nevypnutelná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:54
- Nahlásit
Baysha
buď ráda, víš jak je to hrozné mít psa bez energie?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
s pomocí psychiatra
makrel
ne, nevíš o čem mluvíš, kdybys byla tak jsi ted´ ve firmě a jedeš naplno do rána a nemáš čas na koníčky, přátele a žumpu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:56
- Nahlásit
Baysha
Jâ myslela, že miluju prvního manžela, myslela jsem dokonce, že bych za nēj dala život ...a rozvedli jsme se, je to dva roky a je mi uplnē ukradenej. Tak nevim, byla to láska? Tēžko ríct..
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
makrel
taky fakt akorát zatím strašně kouše, ale už si i občas nechá vysvětlit a kouše hračku
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
no já podnikám a taky někdy nevím, co dřív, když jsou kšefty, tak jde všecko stranou....
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Baysha
tak my naštěstí tak často nevstáváme, večer deme kolem 10-11 a pak až ráno kolem páté,
jsem zvědavá, jak to budu mít s malou, přece je to jen deset let co byl Monty štěně a já ho učila vést k čistotě....
jenomže po tom ranním venčení je příšera nejmíň hodinu strašlivě akční a nevypnutelná
asi vím co máte, já teď chodím venčit 3 měsíční setřici a vám co je to za poděs a měla jsem jí i tři dny na celé dopoledne doma, jsem byla celé dopoledne ve střehu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:57
- Nahlásit
woe 5000 stránka!!!!!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:57
- Nahlásit
kejtlin
myslíš, že nás někdo pochválí????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:59
- Nahlásit
makrel
zdá se mi to? nebo ten vzduch není lepší a je strašné dusno????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:59
- Nahlásit
kejtlin
Muj manžel nikdy neodpočívá. Je v práci do desíti a když prijde domu začne uklízet, leštit linku, zametat (naprosto uklizenou podlahu) vybírat rasy z jezírka nebo cokoli, ale nikdy se nezastaví, jen když spí..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:00
- Nahlásit
myslíš, že nás někdo pochválí????
spíše seřve
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to bych nesnesla, jsem bordelář. A tady zase řachá, snad pes nedostane infarkt. Zatím si ho úspěšně nevšímám a je v koupekně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:02
- Nahlásit
Co furt drásáte? Vy fakt nejste normální? Je dávno po večerce (na foře teda), za dvje minuty bude večerka i na gulaku . Vás chci vidět jak ráno fstanete a pudete makat
Udělá mi něgdo výcuc?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:02
- Nahlásit
makrel
a co v té koupelně dělá?
ty hromy jsou hrozné, Montyho ten první jen vzbudil a teď zase spí dál, to já tady vždycky poskočím na židli
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:03
- Nahlásit
Biluška
asi ne, já sedím na střeše nahoře bes, lije a hřmí, kejtlin se nezamilovává, zatímco zuzana jo, i kdyš neščasně a jinak asi neví. Jo lije tu a já trénuju nevšímání ustrašeného psa.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
makrel
ne prostě je to jiný, u něj to začínalo nevinně, třeba večer pracoval na pc, já mu říkala že jdu spát, on jo jasně já to dodělá a přijdu a když jsem ráno vstávala do práce tak ještě pořád pracoval a šel rovnou do firmy, po čase asi po 2 letech to bylo neúnosný, byla jsem v nemocnici po rakovině děložního čípku, nepřišel za mnou, ne proto, že by nechtěl, ale neměl čas, nechala jsem se pustit na revers a přijel, že si udělal několik dní volna, že někam pojedem já nechtěla nebylo mi pořád dobře, třeba řekl, poletíme k moři, ted´ hned zabukuju letenky, já na to že nechci, neřekla jsem, že mi není dobře, aby neměl starosti, za hranicema se mi udělá blbě a co....ještě chvíli mě přemlouval, pak odjel a myslel, že jsem naštvaná, že za mnou nebyl v nemocnicipřijel asi za týden, že ted´ už ví, že to nezvládne bez pomoci ale že ho i já musím podpořit, ale já už nechtěl už bylo na mě pozdě, blbě se to vysvětluje.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
to poznáš je to jiný, my jsme se doplňovali prostě jste jak jedno tělo jedna duše
Tak to jsem teda ještē asi nikoho nemilovala. S nynējšim manželem jsem jedno tēlo v tom nejlepším slova smyslu a jedna duše jsem byla v životē jen s jednim kamarádem a ten mē zas vubec nepritahoval....všeobecnē bejt jedna duše s chlapem mi prijde dost tēžky, protože chlapi jsou prostē divny tvorové
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
Biluška
máš sovu )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:04
- Nahlásit
Montyasi s eklepe a funí, já tam nechodím, abych ho nepodporovala ve strachu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak jsi nebyla zamilovaná, píšu, že je to jiný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:06
- Nahlásit
kejtlin
tobyl asi problém v komunikaci...o tom jsem slyšela, ale sama to stejně neumím . Já jsem v podstatě myšlením chlap, už mi to řeklo hodně lidí, ale stejně to nic neřeší
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:08
- Nahlásit
kejtlin
Ftak jsi nebyla zamilovaná, píšu, že je to jiný
Ale zamilovaná jooo, tohle co píšeš je asi láska (jakožes ho milovala) byla jsem treba zamilovaná do jednoho borca a byla jsem jak na drogách, normálnē jsem mēla lehky nohy a takovy neustály brnēní...super to bylo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:08
- Nahlásit
makrel
jsem v podstatě myšlením chlap
to jsem taky už slyšela, ale nejsme myšlením chlapi, ale umíme se do nich vcítit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:09
- Nahlásit
kejtlin
a je to výhoda nebo ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:09
- Nahlásit
do zadnice!!! už mi zase nehraje rádio
a už nedrásejte je už dáfno po večerce!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 23:10
- Nahlásit
Monty
jaká zadnice? jaké rádio?
|