| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:15
- Nahlásit
Baysha
a navíc sem došla do práce a mám tu bez varování úpa novej počítač, jako super, rychlej, s velkým monitorem a tak, ale nefungá mi půlka věcí, co potřebuju k práci, a nikdo z IT to o víkendu nechce řeši
tag to neřeš taky a nepracuj
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
kejtlindavidkova renataBiluška
Dik ženy! Nevarila jsem to! Došla jsem vyfluslá ze cvičáku, vybalila to a málem zdechla. Chvíli jsem si myslela, jestli se nesplatly, jestli se to nemá jmenovat neprany hovna!? ale nepoblila jsem se, tak ted už mē teda snad nic nerozhází
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:17
- Nahlásit
Monty
musim bo budu bes prémijí a navíc mě kolegové ukamenujou
ale uš sem aspoň po dvou hodinách telefonování na IT rozchodila ty nejdůležitější věci, tak jaksi funguju
ti blbci mi smazali všecky maily, co jsem měla vyfiltrovaný do osobních složek naštěstí su v práci jenom dneska a zejtra a pak mám zase 14 dní dovolené, tak to budu řešit až pak...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:23
- Nahlásit
Baysha
naštěstí su v práci jenom dneska a zejtra a pak mám zase 14 dní dovolené, tak to budu řešit až pak...
tag to ti přeju aby ti ten dnešek a zítřek hodně rychle utekl
já třeba v práci milovala, když nám odešel systém a všichni šli domů, protože bez toho systému sis tam ani neprdla a já tam musela jako jediná zůstat a všem říkat, že máme technický problém, ať si zavolají zítra, fakt jsem měla děsnou radost
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:27
- Nahlásit
Monty
to jsem zažila jednou eště dyš sem dělala u O2 na call centru, spadly nám všechny ADSLka v republice a několik set tisíc zákazníků se na nás snažilo dovolat zároveň nejdřív sme zvedali jak fsteklí a pak se celá ústředna zbořila, páč na tohle opravdu dělaná nebyla, tag sme tam jenom seděli a točili palcema a cca jednou za pět minut někomu zazvonil telefon a zákazníci, co k nám volali, tam slyšeli akorát "Dobrý den, vítejte na lince technické podpory... Dobrý den, vítejte na lince technické podpory... Dobrý den.."
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:31
- Nahlásit
Baysha
ale aspoň jsi tam nebyla úplně sama kdyby šel aspoň net, ale ono většinou když nešel systém, tag nešel ani net jsem čuměla do zdi jak kráva, nevím na co jsem tam byla, když stejně volalo asi tak jen pět lidí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:34
- Nahlásit
Monty
jo to sme vlastně taky jednou měli, spadl nám net v celé lokalitě Brno, takže nám šel jenom Word a hry a z důvodů mně naprosto neznámých a nepochopitelných jsme dostali od vedoucích příkaz dál brát hovory, přestože volalo lidí málo a ostatní lokality to mohly v pohodě vykrýt... tak jsme si psali zákazníky na papírky a až nám net zase naskočil, tak jsme je pak postupně zpětně řešili a obvolávali... demence
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:35
- Nahlásit
Monty
jako já v práci, jsme tu s kolegou absolutně k hovnu, teda dnes aspoň jezděj auta, ale jindy ne.
koukám na bohové musí být šílení a chvilkama řvu smíchy
nicméně budu muset za chvíli jít na obchůzku až dofouká cisterna.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:35
- Nahlásit
Baysha
Dobrý den, vítejte na lince technické podpory... Dobrý den.."
Jo, to pamatuju, já byla mezi nima
All
Začal gulááááááág. Pézetka uš sou tu, právě staví stany. Tagže sbohem dámy, pokud přežiju tak vám opčas podám zprávu o vývoji ropné skvrny na liptaňském rybníku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:37
- Nahlásit
Biluška
ty máš ADSLko od O2? upřímnou soustrast...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:39
- Nahlásit
kejtlin
koukám na bohové musí být šílení a chvilkama řvu smíchy
ty máš v práci i TV?
Tag to by mi taky nefadilo, gdykych tam zůstala sama
ale nakonec jsem si poradila obvolala jsem každého na koho jsem si vzpoměla
Biluška
víš jak, někdo se maže olejem, aby jeho opálené tělo vypadalo více sexi, tag ty máš za olej ušetřeno a ještě pak na něm můžeš večer usmažit večeři
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:44
- Nahlásit
Baysha
Hele operátory O2 mi vubec nepripomínej! Vim, že za to nemužou, že maj instrukce, ktery musej dodržovat, ale já jsem z nich na mrtvici! Volám treba, že už nechci od nich internet.
A oni: a proč?
Ja: protože mam doma wifi,
oni : a nechcete abychom vam zvyhodnili tarif na ten internet? , ja : ne, chci ho zrušit!,
oni: a proč? ,
ja: protože mam doma wifi. ,
oni : ale treba byste ho mohla využít když nejste doma?,
ja : ne nemohla, zrušte mi ho! ,
oni: a proč?
Já : kurvaaaaaa zrušte mi hoooooo a hneeed!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:44
- Nahlásit
Monty
jj od loni jsme se na ni složili, je malá a má hrozně blbej signál, ale aspoň něco, i když já na tv koukám velmi sporadicky dalo by se říct jen v práci.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
tuhle práci bych v životě dělat nemohla, já jsem naštěstí dělala na technický podpoře, tam na nás akorát řvali nas**ní lidi, že jim něco nefunguje a ať to spravíme nejpozdějc včera
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:59
- Nahlásit
kejtlin
já se doma taky skoro vůbec na TV nekoukám, ale kdyby v tedy byla v práci a já bych nemohla nic jiného dělat, tak bych jí asi využila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
kurvaaaaaa zrušte mi hoooooo a hneeed!
no ale to je ideální chvíle z nich vyrazit nějaký slevičky
mě zas každou chvíli volá někdo s nabídkou nikoli qalitního seksu ,ale nejlépe paušálu..su uš otrlé a docela nepříjemné,nejvíc zabírá,že vůbec nevolám(což je fakt),tagže by na mě stejnak vydělali howno ..to je ulmčí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:29
- Nahlásit
Je tu někdo účetní znalá dovozu hmotného majetku z EU a z USA pro s.r.o. plátce DPH?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:32
- Nahlásit
Vlčáčková
já učto bohužel neměla ani na škole, takže je to pro mě úplně španělská vesnice
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:33
- Nahlásit
Tak mi psiska prohnala sousedovic kocoura, který se cpal do našeho obýváku a jak je jdu seřvat, tak koukám, že bagrista nedodělal, co měl, a odjel. No, tak to si vyřídím s jeho šéfem. Protivnej byl jak noc a nakonec zedníkům ujel.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:41
- Nahlásit
Monty
Škoda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:39
- Nahlásit
Děcka nazdar, právě sem se probudila, usla sem ve dvanáct a koukám, vono je půl na pět. Co ste všechno psaly? Mám blbou nápojku, nemůžu stránky spjět. Kdo vycucuje? Du plavat do sprch. Srašný póčo, strašný, eště že se už zatáhlo. Libuše vůbec nerozvila květ, nábjěch na druhý se někam ztratil. Zuzi je nějaká zdechlá, myslim, že umírá. Ale nevim, jesi na moc vody nebo na moc málo vody.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:49
- Nahlásit
Gerda
možná tím ostříháním
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:52
- Nahlásit
davidkova renata
mě zas každou chvíli volá někdo s nabídkou nikoli qalitního seksu
Volala mi ženská, jestli mi může říct, jaký bych měl výhody, kdybych přešel k Vodafonu. Zeptal jsem se jí, jestli ví, jaký bych měl výhody, kdybych neměl mobil. A byla vedle. To neměla ve scénáři.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
Strejda
Mě volala taky. Ale protože jsem hrubě nespokojená u T-Mobilu s internetem a že se nedá vypovědět smlouva na v podstatě nefunkční službu dříve než za dobu určenou v ní, není pro mě nabídka Vodafonu nezajímavá. Za totéž 2/3 ceny a bez vázání smlouvou čili vypověditelné. Jeden můj zákazník má u nich celou firmu plus všechny kámoše kolem a spokojenost největší.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:01
- Nahlásit
Vypněte už něgdo to zas...é slunko!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:04
- Nahlásit
Strejda
Zeptal jsem se jí, jestli ví, jaký bych měl výhody, kdybych neměl mobil. A byla vedle.
to se dělá taghle je přivádět do rospaků???
makrel
Vypněte už něgdo to zas...é slunko!!!!!!
tady je ale vyplý..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:05
- Nahlásit
davidkova renata
tady je ale vyplý.
to se někdo má...tu pere a je tu nejvedrovatěji za celé dnešní léto.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:08 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
makrel
Teď jsi mi to sebrala z huby.
VYPNĚTE NĚKDO UŽ TEN POSRANEJ KRÁM!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:08
- Nahlásit
Tu sedím nahoře bez, mokrá jak myš a snažím se pracovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:08
- Nahlásit
makrel
je tu nejvedrovatěji za celé dnešní léto.
nooooo..možná bé i hůř
http://www.novinky.cz/zahranicni/206184-rok-2010-m uze-byt-rekordne-horky.html
|