| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:07
- Nahlásit
Biluška
Určitě nepřišla nějaká ženská z horní dolní se zápalkama...
Co ty víš, v dnešní době je všechno možné
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:10
- Nahlásit
brácha psal z veteriny, argovi dokapává kapačka, jestli na tom bude zítra tak dobře, tak brácha může vyndat kanylu, jinak za 3 dny na převazy, dostal domů injekce proti bolesti a atb, ale vypadá, vzhledem k okolnostem velmi dobře .
kamarádi v knajpě včera nic nezjistili, jen se o tom mluvilo, že mu někdo porasoval psa a až je milan-brácha najde tak je zabije.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:11
- Nahlásit
kejtlin
No, tak s takovým výhledem se určitě někdo pochlubí.
Jsem ráda, že je pejskovi líp.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:13
- Nahlásit
kejtlin
vypadá, vzhledem k okolnostem velmi dobře.
až je milan-brácha najde tak je zabije.
dyby ho zavřeli,měla bysem zájem vo toho vofčouna )))) mám hajzlíky f oblibje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
ale né že je béš uplácet žrádlem!!!!! i dyš u tebe s etoho moc nebojim vzhledem k tvýmu kuchařskýmu umu.to by je mohlo spíš demotývovat
Pche, budou s láskou vzpomínat na mý spálený bramboráky . Zejména až naklušou na oběd do hospody . Tam se sice nevaří špatně, ale loni jsme si to fakt užili Páč vedra byli asi jako letos, hospodská nám vždycky navalila plný talíř jídla, ze kterého se kouřilo...nigdo to nedokázal sníst (dokonce ani Mášenek ne), hospodská byla nešťastná, že nám to jako nechutná... dělala scény, že jako proč to nejíme... asi letos budem chodit na oběd v šest večer, to už se snad bude dát jíst
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:17
- Nahlásit
Vlčáčková
nikdo se chlubit nebude, ale máme oba dost známých na různých místech............
jen je problém, že brácha je dost sračka na píchání injekcí, já tam nebudu denně jezdit 40km a brácha ho ke mě vozit taky nebude, je problém ho s tou nohou dostat do auta, argo je poněkud přerostlé hovado a i brácha s ním má co dělat. leda musí ukecat matku-ta je od fochu, tak když píchá injekce do lidí tak proč by nemohla do psa
davidkova renata
jako kryče na nánu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:18
- Nahlásit
Já bych ty spálený bramboráky chtěla. Mám je tak ráda.
Jdu makat, zatím ahoj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:22
- Nahlásit
Biluška
dokonce ani Mášenek ne
kejtlin
jako kryče na nánu?
klidně ,ale rači na něco víc depryvovanějšího,něgde něco vytáhnu třá z outulku,vona Nána je sice krapet magor ,ale celkově je bohužel moc vyrovnaná ,při mý smůle by zdědili povahu po matce a co pak s tim,že jo..to nigdo nekoupí
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Monty
paní, já vám tiše závidím
Konec závidění, už je 26° (prozatím), ale bude asi hůř.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Meterologické zpravodajství z Oryjentu.
46 na slunku Je horko i na mě
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Lola1
Já se snad plácnu přes kapsu a půjdu koupit aspoň větrák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:24
- Nahlásit
makrel
nepudeš, nejsou. Je z nich podpultové zboží
Jo ve stínu je 35, doma v chodbě 30. Podotýkám, že máme metrové kamenné zdi. S láskou vzpomínám na zimu, kdy v chodbě bylo -12 a zuřili jsme, že to nejde vytopit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:24
- Nahlásit
davidkova renata
ale zato má bráchův pes vadu-je dlouhosrstej a přerostlej, tak ho neuznali.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:27
- Nahlásit
Biluška
46 na slunku
jo??? tady nesvítí
kejtlin
ale zato má bráchův pes vadu-je dlouhosrstej a přerostlej, tak ho neuznali.
no jo,jenže to dle mejch hledisek neni vada,ale naopak přednost..btw.proč se mi dycky líběj psi co sou nestandardní???? po kom je?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:27
- Nahlásit
Biluška
ale jo, ty velké budou určitě
co jsem byla přes týden, tak vyprodané jsou ty levnější a malé
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:32
- Nahlásit
Biluška
S láskou vzpomínám na zimu,
Já už asi týden, v ložnici je teď večer 29° a v zimě 13°.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
proč se mi dycky líběj psi co sou nestandardní????
aha, tak už vím, proč se ti líbí Dežo s nestandardním chrupem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
po kom je
nevím a brácha mi to nechce říct, že bych s tín určitě nesouhlasila-nevím proč i jsme se kvůli tomu pohádali, když si ho přivezl tak mi ho ani nechtěl ukázat, protože je dlouhosrstej a já to pokládám za vadu-ona to je vada, ale brácha měl vždycky dlouhosrst´áky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:39
- Nahlásit
Biluška
S láskou vzpomínám na zimu,
Nevěřím svým očím
to jsi nepsala ty, že?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:41
- Nahlásit
kejtlin
ona to je vada,
no f polsku ale už by měli bejt uznaný..
brácha mi to nechce říct, že bych s tín určitě nesouhlasila
co to je za kravinu??? víš kolikrát se vyskytne dlouhosrstý štěně po super rodičích?? naopak je po nich shánka,neni jednoduchý sehnat chlupáče,sou hned pryč bo kdo s tim chce dělat a ne vymetat nějaký přiblblý výstavy,nemá s tim problém,já mám pro ně velkou slabost,moc byc h si ho eště někdy přála..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
když si ho přivezl tak jsme spolu nevycházeli zrov na dobře, ale mě dlouhosrstý NO nevadí, znám několik NO dlouhosrstý po super rodičích, ovšem ty co znám nejsou zrovna dobří v povaze-jedna chodí k nám na cvičák, znám oba rodiče, znovu opakoval to spojení a jsou tam taky 3 dlouhosrst´áčci a už je má pryč i když je jim asi 10 dní.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:47
- Nahlásit
Kurva, to sem se nasrala!!! KEISSA si nechá nakrýt 6 letou fenu aust. ovčáka vlčákem a že kdo chce štěně. Na jednoho je zájemce, ale chtějí nechat 2 - 3 kvůli mlíku. Ostatní mají možná smůlu.
Podrobnosti na psech z útulku a inzerát i na zajímavých darovacích psech.
A já doufala, že někdo chce útuláčka.
Jinak co se týče vedra - tak existuje takové zajímavé udělátko, říká se mu vějíř. Dá se to nosit i do autobusu, doma se to dá používat při nicnedělání, je to na ruční pohon a cvičí to pravé zápěstí. I přes nepatrný pohyb je to dosti efektivní. Doporučuji.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:48
- Nahlásit
kejtlin
ovšem ty co znám nejsou zrovna dobří v povaze-jedna chodí k nám na cvičák, znám oba rodiče, znovu opakoval to spojení
no jo,víš co je standardních NO co stojej za hovno a krytí je taky opakovaný?vono už to s těma povahama celkově neni zas až tak...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:49
- Nahlásit
Vlčáčková
já to pochopila, že ji nakryl nedopatřením, hele to se může stát komukoliv.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:51
- Nahlásit
Vlčáčková
KEISSA si nechá nakrýt 6 letou fenu aust. ovčáka vlčákem
No a? Další neomylná, které se podobná věc nemůže stát?
Pár foteček z horkého letního dne
Komondor-drobeček pro Davídkovou. Podotýkám, že ta chodba je široká něco přes metr, ty dveře vzadu jsou osmdesátky
Měla jsem docela problém dostat se na záchod, neboť Čila se chladila na betonu a odmítla se hnout
Hesinka hybernuje a chce probudit až na podzim
Lolitce s Mienkou je taky děsné horko
Kofáčkovi je horko
Jenom ta trupka Lajenka se zahrabala pod povlak a dělala bubáky . Schválně, kdo najde Lajenku
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:53 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Vlčáčková
Nebudu sprostá, nebudu sprostá, nebudu sprostá - to má podle tebe udělat co - nechat 10 štěňat aby se rozšířily řady wořechů v útulcích? Nejsi tak trochu padlá na hlavu?
Nojo, stane se, že člověk neuhlídá, a pak se to nějak řešit musí - dle mého takhle je to asi nejlepší pro všechny - počet štěňat zredukovat hned po narození.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:53
- Nahlásit
Vlčáčková
jinak se zas tak nenasírej,keisa se tu vyskytuje už docela dýl,navíc je zootechnik,nemůže bejt tak padlá na hlavu aby todle dopustila schválně..prostě i takový věci se stávaj,no..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
možná ta čuba co k nám chodí je trochu nezvládnutá výchovou, ale zrovna o téhle feně jsem uvažovala, že ji koupím, protože byla odmala dost velká svině a prodal ji laikovi, sice mu slíbila, že bude chodit k nám, aby ji měl pod dohledem, ale je to jedna z těch, kteří si myslí, že když bude chodit jednou týdně do řady tak udělá psa a naši výcvikáři no nic to nebudu tady rozšiřovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:54
- Nahlásit
Biluška
máte heský dvéře,pani ))) ale už sem viděla vječí čokly...třá se eště dovyvine
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
máte heský dvéře,pani
Viďte paní . Taky byli drahý Něgdy ti vyfotím i ty, co do nich praštěná borderka udělala díru
ale už sem viděla vječí čokly...třá se eště dovyvine
Je to ščeňátko
Jsme se právě s Mášenkem shodli, že se nám fakt děsně líbí, že bysme asi aj patnáctého psa zkousli . Jenže si furt říkám, že to čokl naprd. Kanysku s tím nemůžu dělat, trek to neujde, agi už vůbec nepřipadá do úvahy...co s tím? Akorát to může impozantně ležet na zahradě
|