| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:46
- Nahlásit
kejtlin
nářez jako ... fakt zmrdi snad se z toho pejsa dostane
Gerda
tak pozor, Mia už je zamluvená, za hodinu pro ní jedou.
takže to mám chápat tak, že vodvos jiš nejni potřeba?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:53
- Nahlásit
Vlčáčková
OK. Jak na Miu došli?
já na ní došla zde, jak jí sem zarazila tušim davítková, než sem jim vše odeslala k náhledu, projížděli weby taky a na Miu narazili. Takže si jí vybrali vlastně sami, ještě s jednou mou kamarádkou, a já jim to jne přikouřila tím výběrem tady )))
kejtlin
hele to je strašný, takhle domlátit psa....skoro bych si taky myslela, že na něj byli připravený....
Tinta76
přesně tak, díky moc za nabídku, ste velmi laskavá pani tintičková.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:07
- Nahlásit
Gerda
máš maila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:07
- Nahlásit
kejtlin
Jeden člověk to určitě nebyl. Essi jich šlo víc a trošku zkušených tak není problém jednoho psa umlátit . Bych skoro tipla, že šli schválně tam. Ani ne ze msty k tvýmu bráchovi, ale dokázat si, že udělají objekt, ve kterém je pes. Vsadím se, že když zajde někdo cizí (někdo koho si nespojí s bráchou) večer do hospody tak se tam budou chlubit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:13
- Nahlásit
Biluška
no můj osobní tip je, že to byl někdo, kdo bráchu nezná, on je dost velkej a dělá 4 bojový sporty a sílu má fakt velkou a když se naštve tak to stojí za to, to by si nikdo asi nelajsnul, nevím.... ale už řekl známým, at´ jdou večer do hospy a mají uši otevřený, nikdo je u nich ve vsi nezná, jsou od trutnova, jezdí s bráchou na ryby, právě jel brácha pořešit zvířata a že se k nim vrátí a když se stalo tohle tak už nikam n ejedou.
|
kokrice
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:31
- Nahlásit
Akky0Aime
to bych neměla co dělat to máš pravdu třeba teď jsem tu sama máma ani babička se ještě neobtěžovali přijet
to tě určitě strašně mrzí že!
ahoj všem, nevím jestli to sem Akky0Aime dávala, tady je foto mýtinku http://kokrice.rajce.idnes.cz/Zavody_Jilove_10.7.1 0/
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:43
- Nahlásit
kokrice
Ahoj
jo dávala jsem to a o cca 1-2 strany je to taky ale to nevadí.
no hrozně mě to mrzelo ale už tu jsou všechny i denisa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:45
- Nahlásit
kejtlin
Pokud to byl někdo místní, bude tam i za týden. Nebo za měsíc... A ten pes si ho bude pamatovat, o to nemám strach.
Za pokus to stojí, ne?
|
kokrice
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:46 - Změnil/a: kokrice
- Nahlásit
Akky0Aime
to je dobře. psala jsem ti e-mail
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:53
- Nahlásit
Vlčáčková
to asi jo,nevím, ale jestli pes je schopen si někoho takhle zapamatovat.
policajti objíždějí i pohotovosti jestli tam někdo nabyl s pokousáním od psa a zatím nic.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 12:58
- Nahlásit
kokrice
už jsem ti odepsala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:10
- Nahlásit
kejtlin
Myslíš, že pes je blbej tvor? Jistě, že si ho bude pamatovat.
Zkusila bych obvolat i obvoďáky, nemocnice, chirurgické ordinace.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:19 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Ženy, pokud vše klapne, jak má, večer už jde s náma Mia do lesa na prochásku s Pikslovejma a Džínovejma. Posátka už je 10 km od Děčína.
edit - a pokud by se ukázalo vše dobré a přijela by a byla plafcem, pojede i na závody f plavání. Možná letos posílim tým o irčanku, co plave jako blázen starý, všechno vyhraje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:24
- Nahlásit
Vlčáčková
pes není blbej tvor, ale vím jak jsem se cítila já po operacích a narkoze, jsem po úrazu hlavy a mnoho lidí jsem nepoznávala.
mě ani bráchovi nic neřeknou, všechno to objíždí policie osobně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:30
- Nahlásit
Gerda
Posátka už je 10 km od Děčína.
tý jo to je fofr a to je ta berňačka???? co kouká jak marie?
kokrice
jééé ahoj
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:31
- Nahlásit
kejtlinbo maji strach,aby sito s nema bracha vlastnorucne nevyridil!ja bych si to s tema parchantamatakyasi vyridila sama a neboj,ze bych se na grazly pekne nepripravila!pockej,dopadne jak ja,policieintenzivne patra a po roce je to uzavreny,a nedej boze,kdyby se mi ty smazky sfetovany dostali pod ruku,uz kvuli hajana!!!jinak,co mam kamosku ve spitalu,takse taky ptala a volala na chiru,pohotovost vsude a nic!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:39
- Nahlásit
kejtlin
Tobě nemusí nic říkat. Ale můžou vědět o tom, že v případě pokousaného člověka je tu ohlášený trestný čin a zajímá to tedy policii tam a tam na tom a tom telef. čísle. To stačí.
Po narkoze se snad jednou vzpamatuje. Nebo Ty taky všechny ty lidi ještě dneska nepoznáváš?
Netvrdím přece, že se to má udělat hned. Po vyléčení stačí. Většinou si tohle pes pamatuje až dokonce života.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:46
- Nahlásit
Vlčáčkováhm,taky jsem myslela,ze se to vyresi rychle!a ono ho.no ho.no zlata rybko!od te doby nemam vubec duveruv policii!protoze si myslim,ze se na to vykaslali,vsak co,nohu jsem mela jen poskozenou,zapichla jsem nebyla,tak vo cogo???nebyt meho psa,tak uz tu davno nejsem,takze by to byl zazrak,kdyby nase policie typarchanty nasla a kolik by dostali,zase naka smesna palka,za rok by byli venku!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:48
- Nahlásit
Zdravim,
krásně svítí slunko a věje větřík.
Stranu 79 sem nečetla, hlásí mi to napadení. Na jiných ne.Bylo tam něco důležitýho?
nemethova5
sem ráda, že je ti lépějc.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:50
- Nahlásit
malinkanazdar,mocdobre mitedaneni,ahlavne,co tu pise kejtlin,po.ral se mi notas,vyplata mizerna,co jsem mohlacekat od sikmookych ku.ev!prace dalsi mi nevysla,takze vse o nicem.miliony nemam a bohateho chlapa takyne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 13:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Většinou si tohle pes pamatuje až dokonce života.
U mojí mařky stačilo, že když byla úplně čerstvá, poprvé doma, přišla se na ní podívat teta a donutila jí nechat se pomazlit, prostě jí chytla za nohy a přitáhla si jí, od tý doby jí nemá ráda a trvá to už sedm let. Šla na ní moc rychle a udělal něco, co se jí nelíbilo. Jako nekousne jí, ale samotnou by jí do bytu nepustila ani náhodou.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:11 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Biluška
Gdo chce štěně z Pavlovic? Mu ho přivezu na plování.
Ahoj, já řeším tu feňulku štěníkovou bíloflekatou, můžu ti poslat sovu? ))
kejtlin
Chudík pejsa, držím mu palce ať je brzo v pohodě, najde si je a natrhne jim prdele hajzlům
Gerda
super )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:21
- Nahlásit
Vlčáčková
no tak to řekli u lékařů, lidi poznávám, ale ztratila jsem nadobro a naprosto orientaci, prostě tam jedu poněkolikátý a stejně jako kdybych tam jela poprvé, nepoznávám doposud známé okolí.
nemethova5
se neboj, že se do toho s bráchou neopřeme sami, pochopitelně policii jsme řekli, že v žádném případě ale znáš to.
Gerda
tak to je fajn, je tady teda možnost, že je pozná?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:25
- Nahlásit
kejtlin
Mohla bys treba obvolávat doktory a rict, že tvuj pes včera na
Procházce nēkoho kous a ten človēk byl v šoku a utek, tak ho hledáš, abys mu nabídla kompenzaci bo tak nēco. Ale stejnē si myslim, že jestli byli pokousany, tak šli nēkam ke známumu si to ošetrit, k normálnímu doktorovi by nešli si myslim..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:32
- Nahlásit
zuzanarosakovapresne,to mi rekli na cvicaku taky,marcela co delavrchni sestru na ARU,tak obvolala co se dalo a vysledek???nula,nula nic!!!
kejtlinjo,znam to,proto,jak je potkam,tak si preju,aby to bylo nekde hodne daleko od lidi!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:33
- Nahlásit
zuzanarosakova retrivry nema doma
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:34
- Nahlásit
argosek
Má!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:36
- Nahlásit
retrivri jsou v jecmene, zuzanorosakova, vyzen je!
|
kokrice
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:37
- Nahlásit
Alexa
ahóój, jak se máte pani Aleksová
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 14:39 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
argosek
Simtē chrápou zdechly na podlaze po procházce, ted bys je ven nedostal ani heverem a do ječmene už vubec ne
|