| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:17
- Nahlásit
Gerda
řeší se Mia z Děčína, ta berňačka. Pávě vymejšlíme dopravu.
hele zkusili bysme se nějak domluvit s dejavu,třá to bude náhoda jako s bapkou a čupkou..jeden den si jí vyhlídla a ráno uš jí měla doma bo něgdo z děčína jel do práglu
Vlčáčková
To ale nejsou všechna štěňátka, ještě asi 2 tam jsou, ne?
jj,ale to byli pejsci,myslim,že chtěli čupku
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:18
- Nahlásit
kdo jede na CACIT ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
Oni už s outulkem mluvili, povídali si o čubě, řešili otvírací dobu, musej si to obvolat, já sem řikala, že pak tam s nima zajedu, pokud budou chtít. Víš co, chci, aby pro to něco trošku dělali, abych viděla, že toho psa doopravdy chtěj, že to neni jenom takovej rozmar. Pokud se kůli němu nebudou ani snažit někam zavolat, pak mě možná napadne myšlénka, že to zas tak vážnej zájem neni...jesi mi jako rozumíš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:24
- Nahlásit
Gerda
ve dvou psech by toho kripla jestli byl jeden udělali určitě, jeden pes bohužel neměl šanci. argo je pod sedativama, pomalu se probouzí z narkózy,je na kapačkách, nohu má sešroubovanou, nikde by neměl mít žádný úlomky kostí, projeli ho rentgenem, hlavu má sešitou, záležýí to na něm, ale pochobradský už dělal vtípky a to je vždycky dobrý znamení, když sprostě nadává, řve a vtipkuje, tak to je dobrý . je to tříletej, silnej pes, snad bude v pořádku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:26
- Nahlásit
jo a ledvinu má taky néé přišitou ale něco jako přišitou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:27
- Nahlásit
kejtlinahoj,tylidi jsou neskutecny hovada,zmetci zasrani,nemam uz faktnato co rict,jen doufam,ze se z toho ovcoun dostane!drzim pesti,jinak ta prace mi taky nevysla,hele,myslim si,ze ho mel zakousnout!tyby jsi ho pak jen hodila s brachou do septiku a myslim,ze jich bylo vic,ze nebyl jeden!vis jak to myslim?jak pises,zejefakt ostrej,tak by ho tam fest zpacifikoval.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:30
- Nahlásit
kejtlin
hele kdyby byl jeden, tak ho přece udělá jeden pes, ne? To jich muselo bejt víc, jinak by jednoho čokl požral přece parádně...nebo si to aspoň myslim....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:34
- Nahlásit
nemethova5
podle mýho o něm věděli, že měli něco sebou kladivo, basebolku nebo něco, kdyby šli bez ničeho tak je hotovo, jestli byli dva nikdo neví, brácha za chvíli jede z veteriny tak zavolá policajty s nima zkoukne co tam chtěli jestli se něco ztratilo. do žumpy neblbni, víš co dneska stojí maso a já mám smečku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:36
- Nahlásit
Gerda
díky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:37
- Nahlásit
kejtlina no jo,ja zapomnela,ze bys ho parchanta,nebo parchanty zkrmila,hele,muselo jich byt vic a museli se na to poradne pripravit,na 100%!!jeden clovek by neudelal nic,i kdyby byl pripravenej,to by musel mit u sebe aspon pistoli!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:40
- Nahlásit
Akky0Aime
kdo jede na CACIT
šiš to už je teď????
Vy ste toho zas napsaly , jste ale drbny.
bys neměla jinak co dělat v práci
kejtlin
týjo doufám že bude v poho a brácha ať to nahlásí
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:43
- Nahlásit
Alexa
to bych neměla co dělat to máš pravdu třeba teď jsem tu sama máma ani babička se ještě neobtěžovali přijet
ne CACIT je 24-25.7. což je příští víkend
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:45
- Nahlásit
Akky0Aime
CACIT je 24-25.7. což je příští víken
tak co mě plašíš
přijedu nevím essi v sobotu nebo v neděli, nebo oba dny, uvidím podle počasí
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:47
- Nahlásit
Alexa
tě neplašim se jenom ptám koho tam uvidim
|
Tinta76
|
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:50
- Nahlásit
Gerda
Na kdy by byl potřeba ten vodvos z Děčína?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:58
- Nahlásit
Kejtlin doufám že je aspoň pořádně pokousal - držím pesovi palec hajzli hnusný!
Gerda f poho se domluvíme já jsem celkem zvyklá řítit se delší vzdálenosti a felda mi zatím nevyklepla ale potřebuju doprovod pokud se poveze pes. Domluvíme se případně večer
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:05
- Nahlásit
Gerda
máš maila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
Dyť ta je velká! Miu jsem zavrhla právě pro velikost. Nakonec tedy si jí vezmou?
Ve Slez. Pavl. mají pěkné pejsky. Škoda, že snad nafurt - vůbec se to tam nehýbe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:10
- Nahlásit
Tinta76
hancaw
ste moc hodný děvenky, zjišťuju to, jak jsou na tom s rozhodnutím, myslim, že čím dříf, tím líp. ted mi volaj...chvilku....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:16
- Nahlásit
kejtlin
Ty vole, to jsou zmrdi! Doufám, že bude pes v poradku! Mnē uplnē prijde, že šli cílenē po tom psovi! Když chce jít nēkdo krást neni nic jednodužšího, než hodit psovi otrávenou flákotu, počkat až zdechne a pak to pohodlnē vykrást. A ne se vyzbrojit a pak se tam dobu se psem rvát a dēlat bordel. Jestli nemá brácha ñáky neprátele, ktery se mu chtēli pomstít?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:19
- Nahlásit
kejtlin
fakt humus, chudák pes, snad se jim to vrátí, hajzlům!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:19
- Nahlásit
čus babizny, co drásáte? Gdo dělá výcuc? Gdo chce štěně z Pavlovic? Mu ho přivezu na plování. Taky mají štěňata ve Šternberku, našli je v popelnici ještě slepé. Už jsou velicí a můžou do adopce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:20
- Nahlásit
tak pozor, Mia už je zamluvená, za hodinu pro ní jedou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
nepřátele nemá nebo má, ale asi jako každej. s flákotou nevím, jak dlouho to trvá než zdechne, psy netrávím.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:26
- Nahlásit
kejtlin
Četla jsem pripady, že lidem pes nēco snēdl na poli a už nestihly dojet k vetovi, takže jak dlouho to muže trvat? Hodku? Já taky psy netrávim, ale myslim, že je to rozhodnē tišší zpusob než se s nim treba pul hodky rvát a ještē riskovat, že je pokouše. Proto mi prijde, že šli po psovi cílenē.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:27
- Nahlásit
Gerda
OK. Jak na Miu došli?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:28
- Nahlásit
kejtlin
Toho psa bych vzala na vycházku kolem lidí z vesnice. Jestli to byl někdo z okolí, jistě na něj pes ukáže.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:31
- Nahlásit
kejtlin
vono hlavně záleží na tom, čím by ho votrávili, jedů je fůra, ale např jed na krysy je docela pomalej... ale sou i hoooodně rychlý jedy, třá ňákej organofosfát by asi byl záležitostí pár minut
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:34
- Nahlásit
policajti prej přijeli, nafotili psa a vylomený dveře garáže, ztratily se nějaký autodíly-brácha je automechanik, sekačka a motorovka, do baráku se dostali oknem, tak všechno zpřevracený a rozházený a neztratilo se asi nic, tak tv a dvd má starý a kameru měl sebou sepsali to, večer brácha jede sepsat protokol a má ještě pořádně všechno projít jestli na něco nepřijde, co se mu ztratilo. pachatelů bylo prý víc podle stop, ale kolik to mu policajti neřekli bo to neví.
obešel sousedy jestli něco neslyšeli-většinou důchodci tak prej jo štěkání a ječivý štěkání, ale že mysleli že třeba štěká na kočku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:36
- Nahlásit
Vlčáčková
pes nemůže chodit se sám ani nezvedne, když ho zvedne brácha, tak se sotva udrží na nohou, ujde 2-3 kroky a skácí se , je omámenej a bude tak týden
|