Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4761 . 4762 . 4763 . 4764 . 4765 . 4766 . 4767 . 4768 . 4769 . 4770 . 4771 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:05
- Nahlásit

Biluška
ty jo, hnus.A zrovna když tam máš PZ.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:16
- Nahlásit

makrel
No to mi povídej Já su fakt tak nasraná, že mám sto chutí podat trestní oznámení. Ale bylo by to zbytečné, beztak zase nic nezjistí a kdyby náhodou jo tak bude pachatel bratranec, nebo švagr někoho z policajtů a zase se to zamete pod koberec

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:54
- Nahlásit

Zápaďáci, už u vás prší?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:56
- Nahlásit

Prý už prší nebo pršelo v Mostě, žatci, na Kokoříně. V Brně furt horko a jasno.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Právě zjišťuju, jestli už to sem jede. Ostrava naprosto nesnesitelně, řekla bych, že jeden z nejhorších dnů.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:58
- Nahlásit

Biluška
Určitě to nahlaš. A taky hasičům. Někdo by to měl odsud dostat pryč, neb to může být toxické.
A pokud u Vás policajti zametají pod koberec, mám příbuzného na ministerstvu vnitra...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 09:59
- Nahlásit

makrel
www.chmi.cz

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Makrel
Jak říká můj kamarád - "ani hovno"!!!
Jde to na sever:
http://www.chmi.cz/meteo/sat/msghrit/msg_show_www. php?den=latest&refer=msgce&prod=ir&lastfiledate=la test&auto_nahraj_pocet=4&start_frame=0&start_anim= 1&obnov_index=0&rep_index=2&add_index=5&und1_index =1&ovr1_index=0&ovr2_index=0

Prý se na Moravě objeví srážky ve večerních hodinách. Podle animace z družice to ale nevypadá. No, vlevo dole něco leze, tak snad doleze. Už toho mám taky plný zuby.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:07
- Nahlásit

Vlčáčková
No jo, se dívám, že se to tam nějak rozdělilo ty mraky a na nás to ani moc nepostupuje.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:09
- Nahlásit

makrel
Problém animace je, že je cca 2 až 3 hodiny stará. Problém předpovědi je, že je stará podle modelu aktualizovaného jen asi jednou denně, čili většinou den stará.

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:10
- Nahlásit

makrel
Zápaďáci, už u vás prší?
Jsme sice trochu jih, ale platí pro nás předpovědi počasí pro západ, takže jsme trochu západ: je polojasno 23°. Sleduju předpověď na idnes a tam už předpověď změnili pro Budějovice, ubrali teplotu o 2°a je tam mrak (tam dnes jedu, tak to sleduju). Ale nedělám si iluze, před lety (když Mrtvé moře bylo ještě Živé) jsem pracovala v Hydrometeorologickém ústavu.
Nejaktuálnější zprávy mi připadají nejserióznější od psích přátel tady, kteří napíšou, jak u nich je.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:12
- Nahlásit

Lola1
jů, 23 je krásné!!! Tady je přes 30

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:12
- Nahlásit

Lola1
je polojasno 23°.
paní, já vám tiše závidím

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Problém předpovědi je, že je stará podle modelu aktualizovaného jen asi jednou denně, čili většinou den stará.
To bylo právě před těmi "lety", když předpověď než šla do televize musela schválit ČTK, aby se tam nehlásilo něco "nevhodného". Dnes je to už pružnější, ale níže, výše a okluzní fronty jsou nevypočitatelné.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:18
- Nahlásit

Lola1
Přesně tak, nejspolehlivější je se zeptat tady. U CHMI to je slabší.
ČTK schvalovala předpověď meteorologům? A kdo jí schvaloval té tiskové kanceláři? Myslela bych, že meteorologický ústav bude mít svého vlastního udavače.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:18
- Nahlásit

čus paka,jaxe máte?
tady je snesitelně,ale nesvítí
biluška
pani dyš uš máte ten rybník zničenej,skuste votčerpat tu ropu bo co to tam je a můžete jí stáčet a prodávat!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:22
- Nahlásit

Tak mě napadlo. Tohle fórum je ta řečená žumpa???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Tohle fórum je ta řečená žumpa???
Vítej,jsi v žumpě)))))))))))))))))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
Ahááá. Díky.

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:37
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak mě napadlo. Tohle fórum je ta řečená žumpa???
No konečně! Bingo! Proto jsi nebyla na srazu žumpy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
pani dyš uš máte ten rybník zničenej,skuste votčerpat tu ropu bo co to tam je a můžete jí stáčet a prodávat!
Za pokus to stojí.Ale musím koupit delší hadici, ta moje tam nedosáhne Nebo nic, ušetřím za hadici, pošlu pézetka s kyblíkama ať to sbírají a nosí domů . Tady to budem stáčet do barelů a prodávat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:41
- Nahlásit

Lola1
No, já sem byla zvaná, ale vzhledem k tomu, že jsem se na vstupu na cz-psa pohádala skoro s každým, kdo se tu vyskytuje, a taky protože jsem dost nestíhala práci a stavbu, tak jsem nijak nereagovala.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:42
- Nahlásit

Biluška
Co to zapálit? Ještě na té hladině.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:45
- Nahlásit

Vlčáčková
Co to zapálit? Ještě na té hladině.
No to víš, že jo. Udělá to ekologickou katastrofu a na mě bude, že pozdechaly všechny ryby.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:49
- Nahlásit

Biluška
Ropa se taky na mořské hladině zapalovala...
Zavolala bych ty hasiče, jsou na to vybavení. Ale nesmí to být dobrovolní jako jsou ti naši. Ti, než vyrazili k našemu hořícímu lesu, už tam byli jiní z okolních vesnic. Tak tim našim aspoň nechali dochladit požářiště a hlídat opilého kolegu, aby do toho nespad.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:51
- Nahlásit

Biluška
pošlu pézetka s kyblíkama ať to sbírají a nosí domů
udělej jim z toho gulakovou hru..něco jako Gdo pude na půdu za Kvjetošem..gdo nazbírá nejvíc kyblíkůch,vyhrává))))
Vlčáčková
ale vzhledem k tomu, že jsem se na vstupu na cz-psa pohádala skoro s každým, kdo se tu vyskytuje,
to je celkem fuk,vona spousta lidí spadla do žumpy zrovna taghle a časem se věci vyjasněj.Na příští žumpamýtyng třá uš dorazíš..

Lola1
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:58
- Nahlásit

Biluška
No to víš, že jo. Udělá to ekologickou katastrofu
Hele a nemáte tam taky nějakej ten votvor do zeměkoule jako f tom zálivu. Tam to už ucpali, tak jestli nebyl přetlak a nebouchlo to u vás.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 10:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Ropa se taky na mořské hladině zapalovala...
No to sice ano, ale zapalovali ji kompetentní místa. Určitě nepřišla nějaká ženská z horní dolní se zápalkama...

davidkova renata
udělej jim z toho gulakovou hru..něco jako Gdo pude na půdu za Kvjetošem..gdo nazbírá nejvíc kyblíkůch,vyhrává))))
Samozřejmě, podám jim to patřičně hravou formou, aby je to bavilo a hodně sbírali

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:06
- Nahlásit

Biluška
Jo. Za každý kyblík dostane jointa. To se strhaj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:07
- Nahlásit

Lola1
Tam to už ucpali, tak jestli nebyl přetlak a nebouchlo to u vás.

Biluška
podám jim to patřičně hravou formou,
ale né že je béš uplácet žrádlem!!!!! i dyš u tebe s etoho moc nebojim vzhledem k tvýmu kuchařskýmu umu.to by je mohlo spíš demotývovat

<< 1 ... 4761 . 4762 . 4763 . 4764 . 4765 . 4766 . 4767 . 4768 . 4769 . 4770 . 4771 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání