| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 15:21
- Nahlásit
Tak a teď jsem přikládala do kamen a udělala jsem si asi dvoucentimetrovou spáleninu. Končím. Beru psy, jdu na procházku a zbytek dne nic nedělám. Na co dneska sáhnu, to mi ublíží
Gerda
Gdes to našla? To je boží . Vypínám karty, jdu hrát tohle, už se ti podařilo zaparkovat?
JInak já jsem docela dobrá řidička, ale musí jít výhradně o pohyb vpřed . Pohyb vzad a do stran mi dělá dosti potíže . Kupříkladu posledně jsem zaparkovala v Holomócu a šla si vyřídit nějaké pracovní záležitosti do kanclu. Přijdu zpátky na parkoviště a co nevidím. Vpravo auto, vlevo auto. Přede mnou auto, za mnou auto.Normální člověk by teda vyjel, ale na mě tam bylo moc narváno . Tak jsem se otočila a šla jsem utratit nějaké prachy do knihkupectví. Přijdu za hodinu a furt tam bylo narváno. Tak jsem zavolala domů, že přijedu asi tak v pět-osm, podle toho jak odsud ti magoři vypadnou a šla jsem ke kámošce na kafe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 15:38
- Nahlásit
Biluška
Ježiš úplně ti rozumim!!!! Teď sem megašťastná, že mám auto na hlídaném parkovišti, protože je tam spousta komfortního míst k parkování a rozhodně se necpu do pidimezer u cesty, kde se musí parkovat za sebou rovnoběžně s chodníkem. Taky umim dopředu, do stran to není zas takovej masakr, ale dozadu, pokud to není vyloženě rovně dozadu, to je horor. Dnes budu sedět v práci tak dlouho, než vyjedou lidi, co parkujou kolem mě - přesně jako ty - protože vim už teď, že odtamtud, kde stojim, prostě nevyjedu normálně.
Jinak už sem zaparkovala všechny ty levly, jen ten první mám za minus 1890 bodů skoro pokaždé, vždy ty auta okolo děsně omlátim. Prostě tohle je nejhorší parkovací způsob. Ostatní mi docela jdou, když mám dobrej den.
Hlavně se nestresuj a trénuj parking, ono to půjde. zetko mám tak velký, že se mi skoro nevejde na nárazník, víc už pro ostatní řidiče udělat nemohu )))
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
Gerda
mě to nejde spustit a ani zavřít, co to je zas za virusy todleto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:30
- Nahlásit
Shelticka
nejde to na macu, jde to na PC - my už sme tu zaparkovaly nakonec všechny žencký v baráku. Shodly sme se, že ten první level je prostě nejhoršííííííííííííííííííííííííííííí!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:16
- Nahlásit
čau lidi hezký havarijní večer všem co mlátí lépa traverzou než řídí
Isdpch, nazdar divochu hele tys prej viděl Jardovi prachy ?? no já voděl akorát Jardovu bagetu když z ní salát letěl na moji maminku vlastní a Jarda že prej když žere tak nevidí.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:27
- Nahlásit
jimmi
(máme fotky, to už jí nikdo neodpáře
Ahoj, dodej plís nějaké fotky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:09
- Nahlásit
benda2
už tě sleduju dýl a mám dojem,že buď nemáš brejle,nebo ti někdo předělal klávesnici na dyslektickou,bo co?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 19:13
- Nahlásit
Neessi,
to je demence s nedostatkem inteligence nebo mi to dělaj hackeři ........... sám nevím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí co nestíhaj
Neessi
buď nemáš brejle,nebo ti někdo předělal klávesnici na dyslektickou,bo co?
Von je vostražitej,něco jako Radón
benda2
to je demence s nedostatkem inteligence
Hezky ses vystih,dráčku
Hele co řikáš tomu drakoj,volal nadšenej jak malý dítě,komu se todle stane???
Biluška
Pani,už nic nedělejte,nikam nechodtě,nic nevenčete,sou evidentně negatývní erekce na Slunci.Flákněte sebou f tom obýváčku,vyžente kamínka na 25 stupnů a pohoda.klííídek,tabáček
jinak viděla ste vedle f tématu ty pudlíííííí???? skočte zejtra po erekcích pro barvu,dem do toho.Rači to sem dám abyste to nemusela hledat ,momento...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
tadyk
to je z Letnan a tady asi od soudruhů z USA,hádám..
http://www.care2.com/c2c/photos/view/217/485624599 /Dyed_and_Colored_Animals/
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:11
- Nahlásit
benda2
a ještě by to mohlo bejt tou tmou,esli píšeš konšpiratývně ve sklepě,jak psala Davídkojc,že jsi vostražitej Se vyprdni na konspiraci,ne?Tady se stejně nic neutají
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
Co se tomu pudloj stalo?To ho vyprali s červenejma teplákama ?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:15
- Nahlásit
Neessi, ty woe ty ani nevíš co to jsou hackeři s tima není žádná prdel. si sedíš doma sama u pc ale nejsi sama, sedí s tebou třeba Honza nebo Karel a vůbec embargo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:18
- Nahlásit
benda2
si sedíš doma sama u pc ale nejsi sama, sedí s tebou třeba Honza nebo Karel a vůbec embargo
Já tu nesedím sama-vpravo sedí Bordžínka a za mnou Aisha ,kdyby tu byl Karel s Honzou,tak by si holky fšimly,ne?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:28
- Nahlásit
eessi
to neznáš honzu a karla ty i ve sněhu vypadaj jako sníh
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:30
- Nahlásit
benda2
eessi !!!rozsviť si,voe!!!čék neví,komu to píšeš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, ten pudl je božácký. Ale mi nebudem barvit na trapně růžovo . Hezky to rozjedem, puntíky, čárečky, vzorečky a tak... . Prostě umělecký dojem musí být znát na první pohled . Třeba Lilátko obarvíme na tygrovano, to by jí mohlo slušet
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:37
- Nahlásit
ale ví páč už neví
Ty Mudr. jaká u tebe ??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:40
- Nahlásit
benda2
u mě v poho,ale tebou si nejsem nějak jistá,zvlášť když sháníš odvoz (vedle)čék neví,co si má o tom myslet
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:58
- Nahlásit
Neessi
ahoooj
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:26
- Nahlásit
želva
ahooooooooj takýýýýýý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:28
- Nahlásit
Neessi
Co se tomu pudloj stalo?To ho vyprali s červenejma teplákama ?
čéče ne,to prej byla reklama na střihací salon a služby..no to mi pos*r záda .Chudák zvíře...ale do lííínijí to bude fajný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:32
- Nahlásit
Biluška
Třeba Lilátko obarvíme na tygrovano, to by jí mohlo slušet
Hele ty si děláš kozy ,ale tam psala nějaká holka,že jedna její známá nebo něco má thajskou rižbečku a barví jí jak zebru,ale prej musí vopatrně bo dyby toho dala moc a pes se volízal tak zdechne Je to f tématu Pink Letnany.
Neessi
ale tebou si nejsem nějak jistá,zvlášť když sháníš odvoz
to je blb co??? Já si plánuju klidnej vejkend a von vymyslí todle !!!! Ho nemůžu nechat jet samotnýho,tak mám po klidu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:34
- Nahlásit
davidkova renata
čéče ne,to prej byla reklama na střihací salon
No nic.Jen jsem si vzpomněla,že tuhle barvu měly občas nátělníky kluků na těláku(před 40 lety),když jim to někdo vypral s těma rudejma trenclema
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:38
- Nahlásit
Neessi
tuhle barvu měly občas nátělníky kluků na těláku(
Já ti zas mám nádech jako do modra...jak u Šmoulů ,můžeš mi důvěrně řikat Šmoulinka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 06:02
- Nahlásit
davidkova renata
Hele ty si děláš kozy ,ale tam psala nějaká holka,že jedna její známá nebo něco má thajskou rižbečku a barví jí jak zebru,ale prej musí vopatrně bo dyby toho dala moc a pes se volízal tak zdechne Je to f tématu Pink Letnany.
To mi připomělo jak mi kdysi na agi přišel trpasličí pudl v červených teplákách . Normoš měl z tepláků ušitou kombinézu, komplet přes celý tělíčko a na prdeli měl kapsičku. Přišla s ním taková dáma ve středních letech (né jako my, jako krapet víc ve středních letech, aby bylo jasno ) a ta na můj dotaz co to jako je prohlásila "no a co, dyť de na érobik, ne? " Totál mě to odrovnalo . On jí to pak ten pudl stejně roztrl o tunel a bylo po parádě
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:28
- Nahlásit
Biluška
a na prdeli měl kapsičku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:29
- Nahlásit
Biluška
(né jako my, jako krapet víc ve středních letech, aby bylo jasno
Tagže už bylo zbytečný,aby se vo dušičkách vracela ze hřbitova domů!
"no a co, dyť de na érobik, ne? "
Lepčí než gdyby šel na spartakijádu!
Dobrý ránko fšicíííííííí........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:37
- Nahlásit
Vy se fšichni smějete, ale víte co jsem měla za šok když mi na plac mezi všema těma šeltiema a borderkama nastoupil pudl v červených teplákách?
jablunka
Tagže už bylo zbytečný,aby se vo dušičkách vracela ze hřbitova domů!
Nooo, jestli to měla ze hřbitova daleko tak v podstatě jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Sem vás dnes pozdravila omylem v jiném tématu, taže to nebudu opakovat!!!!!
Co maj dělat lidi, co maj černýho psa? Jak ho obarvěj na červeno???????
A co bude s těma fižííííma?????
|