| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:38
- Nahlásit
čéčé do toho du taky najdem si forum vo plyšácích např. puntanela.com a budem v pohodě diskutovat vo tom jak se perou a čím se čistěj skvrny od čokolády. A venčit je budem na netu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:46
- Nahlásit
benda2
najdem si forum vo plyšácích např. puntanela.com
Tak to vyhledej,dráčku,víš,že sem počítačovej Otík .A budu mít celkem dost důležitý slovo bo vim například,že fleky se dobře čistěj Vanišem...vaniš - flekůch se zbavíš
Eště si pořídíme ty plyšový manželky,milence a haranty a bude nám HÉÉÉÉÉJ
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:56
- Nahlásit
pořídíme si samy sebe plyšový a bude já bych chtěl bejt aspon jako ta panenka co kaká a čůrá a musí se jí dávat plenka (která je dražší než plenka pro dítě živé)
Davídková, jedno knowhow hláška do reklamy: jsem prase proto potřebuju vaniš, snad nám jí zase někdo nešlohne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:58
- Nahlásit
benda2
já bych chtěl bejt aspon jako ta panenka co kaká a čůrá a musí se jí dávat plenka (která je dražší než plenka pro dítě živé
To neřeš,hovna budou taky plyšový
snad nám jí zase někdo nešlohne
Už se tuty stalo
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:25
- Nahlásit
a granule prej taky žerou plyšový
kde sou všichni ??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:32
- Nahlásit
mám dotaz,mohu dát psům najíst,anebo se to tu nesmí říkat?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:37
- Nahlásit
želva,
včera jsem na výstavě papal halušky když najednou kde se vzal tu se vzal jeden elegantní pán v obleku s nějakým čoklem a najednou sáhl do odpadkového koše a vyndal zbytek buřta který hodil svojemu čoklovy chrtímu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:42
- Nahlásit
benda2
ty vago,takže od zítřka nekupuji maso a granule,ale vybírám popelnice a co najdu dám psům
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:43
- Nahlásit
a máš taky oblek a baret ??
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:47
- Nahlásit
benda2
....vyndal zbytek buřta který hodil svojemu čoklovy chrtímu ...
...špatnej výcvik, můj pes by do toho koše po hlavě skočil sám i kvůli umaštěnýmu papíru
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:04
- Nahlásit
maixnerová,
ale dal mu povel sedni takže to byl profík. Benda dneska dostal kuře a knučel jako nyny když dostat večeři
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:08
- Nahlásit
benda2
....ale dal mu povel sedni takže to byl profík
.... jo takhle , to musel bejt úžasnej pohled
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
benda2
somrování a lovení v odpadcích doved k dokonalosti náš Bubák (už loví ňamky v nebeský popelnici...).....
Jednou, když mi při venčení zdrhnul - našla jsem ho na Staromáku, jak obchází cizince na lavičkách a somruje - úžasná byla ta systematičnost - před první vybranou obětí vzorně usedl a upřel "pohled" dostal kousek hambáče, zblajz ho, vstal, udělal úkrok vpravo, vzorně usedl....... a tak krok po kroku obešel všechny lidi na lavičkách. Stála jsem tam a chechtala se, tak mě to fascinovalo, že na nějaký výchovný zásah jsem se zmohla až když si chtěl dát druhý kolečko
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:39
- Nahlásit
benda2
dobrý nedělní večer všem kteří už dokážou traverzou trefit svého (i jiného) čokla alespon na 20metrů.
dobrý večer, nejsem na tématu "co se vám dnes povedlo", ale trefila jsem Gerryho asi ze 3 m bačkorou. Traverza nebyla po ruce.
Zdravím fšechny!
maixnerova
Jak se daří Piškotovi?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:50
- Nahlásit
Lola1
děkuju za optání , zlobí, prudí, je pažravej, neustále se dožaduje házení hraček, vytahuje si vložky, cupuje je na milimetrový kousky, který roznáší po celým bytě, zabral mi téměř celou postel a odmítá se hnout i když do něj čutám a při jakémkoli povelu předstírá hluchotu - ovšem test zašustěním celofánem ho odhalil , podvodníka ........ takže jak vidíš, pohoda . A co ten pejsek tvé známé, jak byl na operaci, jak se má?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 21:24
- Nahlásit
maixnerova
Má se krásně! Je úplně čilá jako rybička, žrala by taky pořád, hlavně pobíhá a je veselá. Muselo jí to na tom břiše asi nejen vadit, ale i bolet při pohybu, což samozřejmě neřekla.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 21:26
- Nahlásit
Lola1
tak moc pozdravuj od spolutrpitele a Gerrymu dej pusu na čumák
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:00
- Nahlásit
Čus fšicííííí.......
Už se pomalu vzpamatovávám ze šoku,ale gdyž Othelo dneska ve čtyry ráno vodjížděl,já už nebyla schopná usnout a dostal za úkol mě po půlhodinách informovat!:sad ojel f pohodě,ale asi to ve mě ještě chvilku bude!
isdpch
co se děje, tady snad chcíp czpes nebo co
Ještě něco,to už by na mě bylo moc!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno všichni chladní lidé!
Dnes je tak krásně, jako bylo v pátek, pojďte se zase radovat!
Marie má nejstrašnější falešku, už to vůbec není příjemné období. Jenom by žrala a žrala. O víkendu snědla igelitovej pytlík, musela jsem jí ho vytáhnout ze zadku, protože jí nešel vykadit. A dnes problila celou noc, blila pod mou postelí, bylo to echt nechutný! Bych jí zabila!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí staří a bezmocní ( i ty zbejvající)
Gerda
enom by žrala a žrala
Tagže já mám vlastně celý léta falešku!!!!
Bych jí zabila!
Tak to udělej a máš klíííd
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
Ód zítra mám auto, o víkendu můžu do Šárky - v dobotu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:42
- Nahlásit
Gerda
můžu do Šárky - v dobotu
Nefim,asi pudu ííípit nebo kousat,to se teprf domluvíme..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:58
- Nahlásit
Dobrý den fšem.
Sem měla dneska havárku . A sem v tom úplně nevinně. Jeden ....... (velmi sprosté slovo) si to v pět ráno valil krásně prostředkem silnice, se zapnutýma mlhovkama (po mlze ani památky, pouze obyčejná tma), oslňoval jak miss a vůbec nehodlal vzít do úvahy, že na tu cestu se krom něho musím vlézt i já. Měla jsem na výběr uhnout do příkopu, nebo se s ním srazit. Nakonec to naštěstí odneslo jenom zrcátko (moje), on toho má rozbitého víc. Samozřejmě přísahal, že on jel vzorně po kraji a žádné mlhovky puštěné neměl. Jelikož já jsem tvrdila pravý opak a bylo to slovo proti slovu skončilo to spoluvinou a každý si platí svoje. Jediné, co mě uklidňuje je fakt, že moje sklo do zrcátka stálo 160,- , on má škodu cca za 2000,- . Boží začátek týdne
Doma je taky veselo, Šagyně zase ruplo v bedně, napadla Hesinku a pokousala ji tak šikovně, že Hesi už druhý den kulhá. Bože, to zas bude týden
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:14 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, jsem ráda, že jsem poznala tvoje malinký zlatíčka šeltičky, roztomilé a mazlicí se pumice (máme fotky, to už jí nikdo neodpáře ) a prudce elegantní Lilátko...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:41
- Nahlásit
Ať koukám,jak koukám
nigde nigdoNormálně je to tady v pondělí zaplácaný a dneska není,co číst
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:44
- Nahlásit
Neessi
Já tu sem, ale hraju s počítačem karty . Počítač vede
Jimmi
mazlicí se pumice (máme fotky, to už jí nikdo neodpáře)
Budu se s tím ohánět, až zase někoho pokouše
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:50
- Nahlásit
Biluška
My už máme Anorektičku i Alkoholičku Anorektičkou byla Connie přes léto, fakt jen kost a kůže, ale už se pěkně vykrmila No a Alkoholičkou dělá mamka Bešu - maže jí zuby slivovicí (prej aby ji nebolely - totiž furt okusuje těma předníma zubama deky...) a Bessina ze začátku uhýbala a nakonec se jí to začalo líbit no já se picnu...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:51
- Nahlásit
Biluška
hraju s počítačem karty
to jo.Hele,příště až potkáš takovýho řidiče,jako dnes,tak zastav u krajnice,ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 15:01
- Nahlásit
Neessi
Napřed jsem si myslela, že ten magor uhne na kraj, když vidí, že proti němu jede auto a pak už bylo pozdě. Tady se běžně jezdí uprostřed, je tu hrozně moc zvěře a jízda u kraje je kvůli srnkám dost nebezpečná. Ale před protijedoucíma autama se normálně uhýbá . Nikdo nečeká, že se vznesou do vzduchu . Ještě si na mě pak otvíral hubu, zmetek jeden. Uklidňuje mě akorát to, že si rozmlátil vlastní auto, třeba ho to naučí, že není na silnici sám.
Shelticka
Nekraď jména jo
- maže jí zuby slivovicí (prej aby ji nebolely -
Bože, já se z vás picnu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 15:05
- Nahlásit
Biluška
Neessi
žencký, učim se parkovat, zejména Biluško ty to oceníš ))) Budeš pravděpodobně řidič velmi podobného kalibru jako já, ale třeba se pletu .-))))))))))))
http://im.super.cz/fun/93/69-parkovat.pps
|