Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
Furt makaj na tom dokonalým ííípu a na běžný věci jednak nemaj čas a dvanak se na place nepředváděj,tak na co je to učit
jj, takový znám taky . Znám i ípáka, který má sqěle vyípeného psa, šlape jak švýcarské hodinky. Jenže když ho pustí na volno nemůže ho přivolat

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:43
- Nahlásit

Joker
Heleď, jak učíte tu vysokou kladinu? Já mám šílený strach, že pes zpanikaří a spadne. Nebožka Kazbunda ji uměla, ale to byl flegmoš. Mám dojem, že pustit tam pumu tak jsem bez pumy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

Joker
Mezi náma, mě ZVV2 přijde o dost těžší, než IPO3
Tak proč se tý čuby s ííípem tak bojej???? To teda nemá logiku ne?
Biluška
Jenže když ho pustí na volno nemůže ho přivolat
Těch je,pani další kategorie sou ty co sou tak "vostrý",že kdyby by se jim páník pokusil sáhnout do mísy se žrádlem,skončí rovnou někde f Čikégohoup.A ty blbcíí si na tom eště zakládaj,jak maj super psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:49
- Nahlásit

Triniti
Kam jedete
Jako gdy ???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

isdpch
já odepnu Čertovi vodítko, on vyleze po žebříku nahoru, přejde kladinu, sleze po žebříku dolu, sedne si a dostane piškot

no prosim a voni z toho dělaj bůhvíco

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:54
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,to mate naprostou pravdu,ze tech ipackejch psu znam,kteri maji IPO3 a nemaji ani zakladni privolavacku a rvou se jak kone,no jo,ono se neni co divit,kdyz pes zna jenom kotec,plac auto ze?normalni situace neumi rozclenit,pak se muzete divit,ze je psychicky v prdeli a sesype se.pani tady je taky humus pocasi,jo a jeste jste mi neposlala co vam psal ten dubovy,dalsi skvelej clovek(mineno ironicky).no a ja jdu do prace,tak doufam,ze chytnem nejakyho zlodeje,z toho by mohli byt slusny prasule,ne?jinak vsechny zdravim pratele na diskuzy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:01
- Nahlásit

isdpch
No, Kazbunďák to taky tak dělal. Ale mám dojem, že pustit tam pumu s její zbrklostí tak je po pumě. Ona nedokáže nic udělat normálně pomalu. Zvlášť jak vidí překážku, to má rudo před očima a je přesvědčená, že její rychlé zdolání je otázka života a smrti. Se zeptejte třá Wami, ta ji viděla v akci. Nebo Shelticka,Papillon-girl, Venuše a tak. Prostě puma pomalu nechodí.

davidkova renata
Si vzpomínám jak ještě Ovce bydlela na tom cvičáku, tak tam měla psa i jedna ípačka. Ofčounku. Ofčounka byla normoš v kotci, před tím kotcem byl ještě udělaný plot z porůznu opřených plotových dílců a částí překážek a slečna mi neustále zdůrazňovala, že k té feně se nesmím přiblížit, protože "to není pes na hraní" . V duchu jsem si říkala "zkus vychovat pumu ty krávo" a přikyvovala, že jako jasný....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:09
- Nahlásit

nemethova5
no a ja jdu do prace,tak doufam,ze chytnem nejakyho zlodeje,z toho by mohli byt slusny prasule,ne?
čus pani,no jestli ste placený za kus,tak se domluvíme,já se dycky stavim,pokusim se tam vloupat a pak se šábnem ne?
Posílám mailík
Počasí tady taky humus
situace neumi rozclenit,pak se muzete divit,ze je psychicky v prdeli a sesype se.
No já se taky nedivim,je to celkem logický
Biluška
k té feně se nesmím přiblížit, protože "to není pes na hraní" . V

bez komentáře,pani
ale esi je pumice tak zbrklá,snad jí tam rači nepouštějte nebo jí dejte na zádíčka nějakej batůžek s padáčkem

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
Já ji tam nepustím. Sme se bez toho obešli čtyři roky, obejdem se dál . Jinak by jí třeba mohlo závidět Lilátko, chtělo by jít taky a to by byl teprve průšvih

Joker
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:14
- Nahlásit

Tak proč se tý čuby s ííípem tak bojej????
No to netuším. Však uvidíme, co nám předvedou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:15
- Nahlásit

Biluška
. Jinak by jí třeba mohlo závidět Lilátko, chtělo by jít taky

nigdy neni tak zle aby nemohlo bejt eště hůř
kašlete na vysokou kladinu,pani,já bych tam taky nevylezla a žiju??!! Žiju!

Joker
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

Heleď, jak učíte tu vysokou kladinu
Zatím jí to učím na nízké kladině, na vysokou jí nepustím, ještě si neumí srovnat nohy. teda na té nízké zas první kroky nejde po příčkách, ale prošlapává na zem a až pak se srovná. Jde to dost pomalu,není si jistá, propadává jí zadek. Takže nejdřív naučit na nízké a pak jít na vysokou. A když není nízká, tak stejně, pokud nechceš závodit v ZVV2-3, tak je blbost to učit. Je to zbytečně nebezpečný cvik, spousta psů na tom skončila kariéru.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:19
- Nahlásit

Joker
Tak proč se tý čuby s ííípem tak bojej????
No to netuším

No mě jako nejni jasný,proč píšeš,že se místní bojí konkurence a pak že ti dvojka přijde těžší,to mi nedává smysl.Ale je mi to celkem fuk ,přesně tohle mě na podobnejch akcích (výstavy nejsou jiný) naprosto nebaví.Jarda teda bude mít volno nebo jak?Kam pudeš,už to víš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:31
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,tak jo,budete delat zlodeje a pak se sabnem,hele velice poucny psani od duboveho,uz jsem se tak dlouho nenasmala,tak asi nemel podle me chutoveho psa nikdy,ha,ha,jinak oipravdu nevim co na to jako rict,chci te videt jak budes delat kazdy dvouhodinovy stopy,ha,ha,tak to asi aby jsi se vyprdla na praci a venovala se nyny,kdyz je nekdo v duchodu tak to da rozum,ze ma celej den volno,no to mi dnes chybelo se poradne zasmat,diky

Joker
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:42
- Nahlásit

No mě jako nejni jasný,proč píšeš,že se místní bojí konkurence a pak že ti dvojka přijde těžší
No nevím, zda jsi mě pochopila. Jarda psal, že jednu jeho čubu z Vodňan na ten závod nechtějí pustit, když je pravidlem, že nejvyšší kategorie je bez limitu splněných zkoušek. Ještě jsme se nesetkali s tím, že by to bylo někde jinak. A já na to říkám, že mi to přijde jako nesmysl, že ZVV2 mi přijde jako dost těžká. Samozřejmě je to rozhodnutí Karlasových a s tím se nic nenadělá. No já asi půjdu do ZM. Tam se mnou bude i Cher. Taky Jardova čuba. Nevím, jestli on tam bude, ale zatím to vypadá, že jo

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
Triniti
Kam jedete?
Jako gdy ???

Jako vosmýho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:24
- Nahlásit

Triniti
Jako vosmýho.
Jako do Šárky asi ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 14:27
- Nahlásit

Triniti
Jako vosmýho.
Jako do Šárky na fríčko.to ale máte asi daleko...
Joker
No nevím, zda jsi mě pochopila
no to jsem pochopila,ale nechápu něco jinýho co píšeš,což je ale jedno.
Taky Jardova čuba. Nevím, jestli on tam bude, ale zatím to vypadá, že jo
Jakože Jarda osobně ?bude jako soutěžit bo co

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:12
- Nahlásit

chumelí o stošest,jdu vybalit saně,ušít popruhy,bič mám,jako reflektor poslouší čelovka a konečně zúročím,co jsem do těch krakenek vložila

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:15 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Neessi
chumelí o stošest
Tady taky,jen se to tu vůbec nedrží a místo saní bych měla vytáhnout shrnovač na bláto!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 17:41
- Nahlásit

jablunka
Neessi
U nás zatím krásný holomráz - děcka, já se na to těšim celej rok!"!!!!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:05
- Nahlásit

Gerda
U nás zatím krásný holomráz
Tak ten bych taky brala!!!

Pentas
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 18:15
- Nahlásit

jablunka
u nás krásný snížek .
Dají se použít k tahání obranářský postroje?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:22
- Nahlásit

Neessi
holka,jenže to musíš mít aspon 16 psů aby tě tě utáhli a ne jenom 2,

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:36
- Nahlásit

zdravím všechny matematiky znáte někdo rovnici kolik psů je jedna koňská síla ??

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:01
- Nahlásit

želva
holka,jenže to musíš mít aspon 16 psů aby tě tě utáhli a ne jenom 2,

Tak to ještě neznáš ,jak tahají ovčouni,co?Zeptej se Davídkový.Jinak mne Bordžínka v pohodě tahá přes celej cvičák a to brzdím patama,takže sáňky pro ni budou hračka a když k ní zapřáhnu ještě Aishu,tak můžeš nasednout i ty

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:10
- Nahlásit

Čau Neessi, tak jaká?

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:11
- Nahlásit

benda2
znáte někdo rovnici kolik psů je jedna koňská síla ??

No to nevím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:13
- Nahlásit

Neessi
jak tahají ovčouni,co?Zeptej se Davídkový
želva
ani se neptej!!!!!!!!
Neessi
bič mám,jako reflektor poslouší čelovka
Ty voe,bych tě teda nechtěla potkat dybych tě neznala

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2007 20:14
- Nahlásit

Triniti
tak jaká?

asi takhle
ale snáším to dobře

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání